Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:20 (07:44)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Livets opskrift
Costa Rica. Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker forlader sit privilegerede liv i Danmark og rejser ud til fem steder i verden, hvor befolkningen lever markant længere, for at finde ud af, hvorfor de bliver så gamle. I aftenens program tager hun til halvøen Nicoya i Costa Rica, hvor hun flytter ind hos en stor familie der bor fordelt i tre huse på samme grund. Familien er selvforsynende og lever enormt primitivt i forhold til det Sisse kender fra sit eget liv. Men trods de primitive livsvilkår, lever folkene i området meget længere end i resten af Costa Rica og verden - og spørgsmålet er hvorfor - og er der noget fra deres liv, som Sisse kan tilføje til hendes helt egen opskrift på det gode lange liv hun skal tilbage til. Sendt første gang 03.11.2015. Säsong 1. Del 1 av 5.
09:15 
Guldkorn
1986. DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne?. Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1986. Säsong 3. Del 7.
09:35 
Da romantikken rystede vores verden
Sindets kamre. BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) I midten af 1800-tallet er Victor Hugo draget i eksil på øen Guernsey, efter at Napoleon har forvandlet Frankrig til et diktatur. Her skriver han mesterværket "De Elendige", og konfronterer sine traumer ved at male sine mareridt. Romantikerne eksperimenterer og udforsker det ubevidste i deres kunst. Samuel Coleridge og Thomas de Quincey tager opium, mens William Wordsworth fokuserer på menneskets forhold til naturen. Säsong 1. Del 2 av 3.
10:40 
Muldens mysterier
Nazisternes hemmelige våben. Skanderborg bunkerne blev bygget af det tyske luftvåben - Luftwaffe - under 2. verdenskrig som en del af deres hovedkvarter. Skanderborg ligger nemlig strategisk godt, og da man frygtede en invasion fra de allierede via Jylland, rykkede man i 1943 hele Luftwaffes hovedkvarter hertil. Men allerede i 1942 byggede tyskerne en radarstation lige udenfor byen, og det er her, vi slipper vores dygtige amatørarkæologer løs i dagens udgave af Muldens Mysterier. Hvem mon finder det bedste spor efter de nazister, vi ved, levede og arbejde her. Säsong 2. Del 3 av 6.
11:25 
Muldens mysterier
Polske ryttere. "Værre end helvede"! Sådan beskriver præsten fra Hygum året 1659, og det er ikke mindst de polske soldaters skyld. Soldaterne kom egentlig til Danmark for at hjælpe os mod svenskerne, der havde planer om at erobre Danmark. Men i virkeligheden endte de med at være en ligeså stor modspiller som medspiller for lokalbefolkningen. Og det er netop disse polske ryttere, der slår sig midlertidigt ned i Sønderjylland, hvor de plyndrer og hærger lokalbefolkningen, vi skal lede efter spor efter i dag. To hold dygtige amatørarkæologer går sammen med Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad på jagt efter et berygtet kapitel af Danmarks fortid. Säsong 2. Del 4 av 6.
12:10 
Alaska - guldfeber
Alaska - guldfeber. Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alaskas frosne undergrund rummer nogle af jordens største guld- og kobberforekomster, som driftige mineejere gerne vil have fingre i. Problemet er, at skatten er begravet nord for verdens sidste store lakseløb, d.v.s. når laksen kommer fra havet for at gyde i ferskvand, og minedrift vil ifølge lokale fiskere forstyrre både laksen og fiskeriet. Säsong 3. Del 3.
12:50 
Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land. Amerikansk rejseserie fra 2015. (The Wonder List with Bill Weir) Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse. Säsong 3. Del 4.
13:30 
Historiequizzen
Davids Samling. Historiequizzen med Adrian Hughes går på opdagelse i Davids Samling midt i København. Men hvem var egentlig C.L. David og hvorfor har han en enorm islamisk samling? Hvad mente en arabisk diplomat om de nordiske vikinger og hvilken genial mekanisk genstand, blev opfundet allerede i 1205?. Hør svarene, når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen. Säsong 5. Del 5.
14:00 
Historiequizzen
Horsens Statsfængsel. Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen rykker bag tremmer i det tidligere Horsens Statsfængsel. Hvem blev henrettet i fængslet, hvorfor blev de indsatte vanvittige i 1800-tallet og hvilke berømte fanger, har afsonet i Horsens?. Få svarene og gæt selv med, når Trine Halle og Jakob Danneskiold-Samsøe, dyster mod Hanne Fabricius og Kåre Johannessen. Säsong 5. Del 6.
14:30 
Peitersen og Feldthaus
Kirgisistan. Dansk reportageserie fra Hvad koster en lejlighed i et gammelt sovjetkompleks, og hvordan indretter man sig i en yurt i de kirgisiske bjerge?. Erik Peitersen og Christine Feldthaus får et indblik i alle Kirgisistans samfundslag, mens de prøver at finde prisen på tre vidt forskellige hjem. Christine prøver at presse priser ud af de lokale brugtvognsforhandlere og Erik prøver at bygge en yurt. Sammen tager de til bryllup hos en velhavende familie. Sendt første gang 14.01.2019. Säsong 2. Del 2.
15:15 
Peitersen og Feldthaus
Bangladesh. Dansk reportageserie fra Hvordan indretter en familie på fire sig i en lille træbåd, og hvad koster et arkitekttegnet hjem i centrum af Dhaka?. Erik Peitersen og Christine Feldthaus kommer på en svær opgave med at analysere tre meget forskellige hjem i Bangladesh. For at finde frem til priserne på hjemmene, tager Christine på arbejde med en plastikfisker og på visit hos en messinghandler. Erik får et indblik i et ældgammelt håndværk hos en hindufamilie og møder en berømt arkitekt. Sendt første gang 21.01.2019. Säsong 2. Del 3.
16:00 
Kunstens skjulte kræfter
I en programserie på fire programmer undersøger vi hvordan professionelle kunstnere kan bruge deres kunstneriske metode eller værker til at forbedre andre folks liv. I dette første afsnit er vi vidne til hvordan man i Liverpool har fundet ud af at litteraturen er en nøgle til at give en stemme - i bogstaveligste forstand - til blandt andet psykiatriske patienter og stofbrugere. Og går på Venedigbiennalen med filosoffen John Armstrong der mener at denne terapeutiske egenskab er generel for alle kunstarter. Säsong 1. Del 1 av 4.
16:30 
Kunstens skjulte kræfter
I andet afsnit i serien om kunstens særlige kræfter tager vi et skridt ind på scenekunstens område og tager til New York hvor parkinsonpatienter har vist sig at have ekseptionel nytte af klassisk dansetræning i et af byens bedste teatre og - hvordan danske krigsveteraner eller nyankomne flygtninge danser med Kgl. Balletdansere og viser os andre mennesket bag begrebet. Säsong 1. Del 2 av 4.
17:00 
Så er der golf
Kan vært og komiker Uffe Holm slå Danmarks største golfikon Thomas Bjørn?. Og kan man slå en golfbold mere end 826 meter, som er uofficiel verdensrekord?. Det finder vi ud af i denne Temalørdag, hvor vi også undersøger, hvorfor det er så fedt at spille golf, og hvad det kræver af styrke, teknik og mind-set, hvis man vil være god til verdens ældste sportsgren, som i dag spilles af op mod 160.000 danskere.
18:00 
Historiequizzen
Regensen. Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger et af Danmarks ældste kollegier, Regensen, som er bygget af Christian IV. Hvorfor går de studerende med slåbrok og fez, og hvad sker der når man kaster en ølkasse ud af vinduet fra 4. sal?. Hør om studenterlivet for Kaj Munk, Glistrup og Spies, og gæt selv med når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, tager kampen op med Trine Halle og Jakob Danneskiold Samsøe. Säsong 5. Del 7.
18:30 
Historiequizzen
Koldinghus. Adrian Hughes tager Historiequizzen med til Koldinghus, hvor deltagerne skal quizze om borgens kringelkroge og hemmeligheder - og de mange konger, der har slået vejen forbi i tidens løb. Hvad var det Frederik IV blev ramt af i 1711, og har der siddet rebelske munke i fangekælderen? Få svarene når Trine Halle og Christian Donatzky dyster mod Kåre Johannessen og Hanne Fabricius. Säsong 5. Del 8.
19:00 
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve
Anna har mistet 10 børn. København 1898. Fugten driver ad murene indenfor, drikkevandet er livsfarligt, og Anna har mistet 10 af sine 13 børn. Hvordan skal det gå med de sidste tre? Hun har pantsat alt sit tøj, og hendes mand fra Slesvig er syg. 122 år efter dykker Camilla af Rosenborg ned i Annas historie - overlevede børnene?. Og kan Camilla finde Annas efterkommere? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?. Säsong 1. Del 2.
19:30 
Christian 10. og de forsvundne fattigbreve
Anna må sælge det dyrebare juvelskrin. For 122 år siden sidder Anna i Aarhus og skriver brevet, der kan afgøre hendes skæbne. Siden hendes elskede Emil døde, har hun kæmpet for børnenes overlevelse. Sidste udvej er at sende farens juvelskrin til Christian 10. i håb om hjælp retur. Nu tager Camilla af Rosenborg til Aarhus - for hvordan er det gået med familien og det dyrebare skrin? Camilla af Rosenborg har gjort et helt særligt fund. Hjertegribende fattigbreve skrevet til hendes oldefar Christian 10. Kan hun finde brevskrivernes efterkommere og hvordan er det gået med slægten?. Säsong 1. Del 3.
20:00 
Skydeordren der blev væk
Dansk dokumentar fra Den 18. maj 1993 blev Nørrebro i København omdannet til en krigszone. Efter en folkeafstemning om udvidelse af EU-samarbejdet blev der bygget barrikader og sat ild i gaderne. En lovlig demonstration udviklede sig fatalt. Da politiet blev sat ind mod demonstranterne, opstod de værste gadekampe siden besættelsen. Politiet var underbemandet, dårligt udrustet og manglede tåregas. En regn af brosten fik politiet til at trække pistoler og affyre 113 skarpe skud. Talrige betjente blev såret og mindst 11 demonstranter blev ramt af politiets skydevåben. Flere var i alvorlig livsfare. Sendt første gang 17.05.2018.
21:00 
Hævnens time
Kun få uger efter krigens afslutning i maj 45 genindfører politikerne dødsstraffen i Danmark. Hævnens time over landsforræderne er kommet. Politi, anklagere, dommere og embedsmænd skal nu beslutte hvem der skal dømmes til døden og hvordan henrettelserne skal foregå, minut for minut. Den første på anklagebænken er journalisten og eventyreren Flemming Helweg-Larsen. Men er hans forbrydelser alvorlige nok til dødsstraf?.
22:00 
Hitlers danske soldater
Er der flere danske krigsforbrydere?. Dansk dokumentar fra Hvor involveret var danskere, der gik i krig for Hitler i krigsforbrydelser?. Dansk politi efterforsker lige nu tidligere danske Waffen SS-soldater for mulig medvirken til krigsforbrydelser på en kaserne i Østrig i 1945. Uafhængigt af politiets efterforskning går forfatter og tidligere politimand, Martin Q. Magnussen på jagt efter svar. Säsong 2. Del 1 av 4.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Mindet om et mord
Rædslernes hus. Amerikansk dokumentar fra 2021. (Buried) Under retssagen mod George Franklin vidner flere familiemedlemmer om det årelange misbrug, de har været udsat for som børn. Forsvarsteamet forsøger at overbevise juryen om, at Eileen har rottet sig sammen med sin søster og mor for at hævne sig på George og få ham dømt. Säsong 1. Del 3 av 4.
23:50 
Kulturelt
#BefriDenLilleHavfrue. Det koster 300.000 kr. at parodiere Den Lille Havfrue. Og skulpturen er endnu engang blevet hovedperson i en kontroversiel sag om ophavsret. Vært Jonathan Herrik undersøger balladen om nationalsymbolet, der allerede har kostet dagspressen mange penge. Er det i virkeligheden Kulturministeriet, der har jokket i spinaten?. Säsong 1. Del 3.
00:15 
Virkelighedens retsmedicinere
Knivangrebet. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at opklare et knivangreb, hvor en mand menes at have dræbt sin kone og nabo. Säsong 2. Del 1 av 3.
01:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
01:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:45 (06:15)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Henning og D��dsmissilet
DR2, l��rdag 22/1 13:00(13:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå