Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Lægens bord - Corona
Peter Qvortrup Geisling opdaterer på dagens Coronavirus-udvikling i Danmark, og vil sammen med eksperter svare på dagens vigtigste spørgsmål vedrørende vores sundhed og liv. Producerat år 2020.
06:25 
Mesterhjerner - Hukommelse
Skuespiller Lars Mikkelsen er irriterende god til at huske, mener hans kolleger, for han er lynhurtig til at memorere sine tekster og replikker. Nu møder hjerneforskeren Peter Lund Madsen den kendte skuespiller for at komme mysteriet om vores hukommelse nærmere. Peter vil vide, hvad Lars Mikkelsen gør for at huske så godt. Samtidig vil Peter fortælle, hvad der sker i hjernen, når man husker, og hvad man kan gøre for at få en bedre hukommelse. Producerat år 2016.
06:55 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2020.
07:00 
TV AVISEN Ekstra
Få seneste nyt om corona-situationen i Danmark og udlandet. Producerat år 2020.
09:05 
Morgensang med Phillip Faber
Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning. 'Nu er jord og himmel stille' og 'Barndommens land'. Producerat år 2020.
09:15 
Dyreungernes første skridt
Engelsk naturserie fra 2018. Enebørn De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I første afsnit ser vi på dyrearternes enebørn og den enorme energi og tid, som forældrene ofrer for at lære deres unge at overleve. Fra elefanter, der først er helt selvstændige, når de er 12 år, til aber, der skal lære at svinge i lianerne. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
10:05 
Canada
Canadisk dokumentarisk miniserie fra 2015. Den vilde vestkyst. Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det vestlige Canada - hjemsted for stillehavslaksen, spækhuggere og grizzly-bjørne. Producerat år 2015.
11:00 
Kongerigets Kager [Repris]
Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Stege for at besøge Preben, som står parat med en lagkage, som har en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Den er bl.a. blevet serveret på Skagen for skagensmalerne, og så er den forløberen for den moderne hindbærsnitte. ,. Del 6 av 12. Producerat år 2011.
11:30 
Danmark derhjemme
Få hjælp og inspiration til den nye hverdag, vi alle sammen pludselig står i på grund af coronavirus. En hverdag fuld af udfordringer, hjemmepasning, hjemmekontor og uden noget socialt liv. Vi står sammen om at hjælpe hinanden - på afstand - når danskerne hjælper danskerne med råd, inspirerende idéer og løsninger. Direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
12:00 
TV AVISEN Ekstra
Få seneste nyt om corona-situationen i Danmark og udlandet. Producerat år 2020.
12:10 
Kender Du Typen? [Repris]
"Kender Du Typen?. " besøger en kendt dansker, som ikke går på kompromis med æstetikken - hverken når han vælger kunst til væggene eller supermarked til dagligvareindkøb. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal forsøge at regne ud, hvem der altid går efter "det bedste", og som ivrigt tygger sig igennem Kierkegaards samlede værker i bogreolen. ,. Del 5. Producerat år 2018.
12:55 
Hammerslag 2014 ( 5)
Hammerslag er i denne uge i det sydsjællandske. Første stop er ved Svinø Strand, lidt uden for Vordingborg. Her skal prisen på et sommerhus med egen strand gættes. Aftenens anden bolig ligger i Næstved, og herefter går turen til Skælskør. Tæt herfra går færgen til Agersø - 15 minutters sejlads fra fastlandet. Hvad mon et hus i idylliske omgivelser koster her? Se Hammerslag og gæt med!. Producerat år 2014.
13:35 
MesterSkaberne [Repris]
I denne uge bliver der eksperimenteret med anderledes former og konstruktioner, når parrene skal bygge havemøbler. I den lille kreative opgave skal de lave opbevaring til planter, og det er en opgave der skaber store problemer. Og så skal der virkelig tænkes ud af boksen når der i ugens store opgave skal bygges havemøbler ud af kabeltromler. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2019.
14:15 
Hercule Poirot [Repris]
Den forsvundne kokkepige. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne kokkepige". At opspore en forsvundet kokkepige kan ikke være en national opgave og ligger følgelig langt under mesterdetektiven Poirots værdighed. Men hendes frue, Ernestine Todd, er en dame med overtalelsesevner, og desuden får Poirot hurtigt mistanke om mord. ,. Producerat år 2000.
15:05 
Hercule Poirot [Repris]
Ingen hørte skuddet. Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Ingen hørte skuddet". Den unge enke Barbara Allen, nylig vendt hjem fra Indien, findes død i sin lejlighed. Poirot må tage undervisning i golf for at opklare, om der foreligger mord eller selvmord. ,. Producerat år 2000.
16:00 
TV AVISEN Ekstra
Få seneste nyt om corona-situationen i Danmark og udlandet. Producerat år 2020.
16:10 
Bonderøven [Repris]
Det er tid til forårsarbejde i marken. Niels Jørgen kommer for at lære Frank kunsten at pløje, når det er hesten Solveig, der skal trække ploven. Frank kan også præsentere et nyt hold små kyllinger, og sidst - men ikke mindst - skal han smage på sit hjemmelavede øl!. ,. Säsong 2012. Del 7. Producerat år 2012.
16:40 
Landsbyhospitalet [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2008. Lægen Nick Burnett og sygeplejersken Marian McKaig er på vej til deres nye job på det lille provinshospital The Royal, men allerede inden de ankommer, får de hænderne fulde. Deres tog forulykker nemlig, og Nick og Marian må bide deres egne smerter i sig for at hjælpe de andre passagerer. Snart får de assistance fra deres nye arbejdsplads, der står over for en af sine mest travle dage nogensinde. ,. Del 64. Producerat år 2008.
17:25 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2017. Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder. ,. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2017.
18:20 
Ultra Nyt
18:30 
TV Avisen
19:00 
Disney sjov
20:00 
Fællessang - hver for sig
DR inviterer hele Danmark til fællessang. I en hverdag hvor meget er forandret, og hvor vi hver især må holde os hjemme hver for sig, samler DR nu danskerne til en historisk aften på DR1. Mads Steffensen og chefdirigent Phillip Faber guider os igennem en perlerække af de allerbedste sange fra den fælles danske sangskat. For når vi synger sammen, hører vi sammen. Også når vi holder afstand. Producerat år 2020.
21:00 
TV Avisen
21:15 
Vores Vejr
21:30 
Det bli'r ikke bedre
Amerikansk komediedrama fra 1997. Forfatteren Melvin er typen, det er klogest at undgå. Han sætter en ære i at fornærme alle omkring sig, ikke mindst sin nabo, bøssen Simon. Melvin er tvangsneurotiker og udpræget vanemenneske. Hver dag på samme tid spiser han på den samme cafe, hvor han insisterer på at blive betjent af den samme servitrice, Carol. Men der bliver vendt op og ned på Melvins rutiner, da Simon bliver overfaldet. Nu må Melvin tage sig af Simons hund, og snart er han også dybt involveret i Carols liv. Filmen udløste Oscars til både Jack Nicholson og Helen Hunt. Producerat år 1997. Medverkande: Greg Kinnear, Jack Nicholson, Helen Hunt, Regissör: James L. Brooks.
23:40 
Dolores Claiborne
Amerikansk thriller fra 1995. Journalisten Selena stirrer på avisartiklen i sin hånd. Hendes mor, Dolores, som hun ikke har set i årevis, er under mistanke for mord. Modvilligt vender Selena hjem til sin fødeby for at hjælpe sin mor. Selena er nu langt fra sikker på, at den bryske Dolores er uskyldig. For hvad var det egentlig, der skete med Selenas far for 20 år siden?. Producerat år 1995. Medverkande: Christopher Plummer, Kathy Bates, Jennifer Jason Leigh, Regissör: Taylor Hackford.
01:45 
Tynd is [Repris]
Svensk thrillerserie fra 2020. Elsa griber til beskidte tricks for at få Rusland sparket ud af Arktisk Råd. Men er det virkelig russerne, der står bag kidnapningen af Viktor og skibets besætning? Enok og Liv finder oplysninger, der synes at pege i en anden retning. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
02:30 
Lewis [Repris]
Engelsk krimi fra 2011. Sindet rummer bjerge. En kvindelig studerende bliver fundet død under mistænkelige omstændigheder. Hun var blandt testpersonerne for et nyt antidepressivt middel, men spillede midlet en rolle i forbindelse med hendes død?. Lewis og Hathaway går på jagt efter svaret, men forsøgets leder, psykiatriprofessoren Gansa, viser sig ikke ligefrem fra sin hjælpsomme side. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. ,. Producerat år 2011.
04:05 
Hammerslag 2014 ( 4)
I aften ser Hammerslag nærmere på det østlige Danmark. Vi starter i Kalundborg, på en af byens bedste adresser - med en fantastisk udsigt. Herefter går ruten sydpå til den lille by Stenlille, uden for Sorø. Aftenens sidste prisgæt for mæglerne finder sted i Slagelse - hvad mon en arkitekttegnet villa koster en god time fra København?. Se Hammerslag og gæt med!. Producerat år 2014.
04:50 (04:53)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Hamish Macbeth
DR1, fredag 28/2 01:40(02:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå