Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2014.
07:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2014.
07:50 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2011.
08:45 
Top Gear [Repris]
Storbritanniens mest populære bilmagasin byder på information, underholdning og stil!. Den står på nye biler, hårde test og det nyeste inden for motorteknologi. Top Gear-teamet består af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond. 12/03 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2011.
09:55 
The Wall - Danmark [Repris]
Felix Smith tager imod ægteparret Richard og Christina, som begiver sig ud i et hæsblæsende spil på ’The Wall’ i håbet om at kunne hive den helt store gevinst med hjem – men ikke for deres egen skyld. De medvirker nemlig for at kunne give børn i Grønland bedre vilkår, da de føler, at denne gruppe af børn ofte bliver overset. Med pengepræmien drømmer de om at søsætte deres helt eget hjælpeprojekt, der forhåbentligt kan vokse og blive til et omfattende initiativ, som for alvor kan gøre en forskel. Så det bliver en nervepirrende omgang, hvor følelserne får frit løb, mens boldene farer ned over væggen. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
11:00 
The Wall - Danmark
Vores veloplagte vært, Felix Smith, byder velkommen til den dynamiske duo Sofie og Johanne, der begiver sig ud på en nervepirrende rejse, hvor de ved hjælp af godt samarbejde og en god portion held håber på, at ’The Wall’ kan være med til at opfylde deres vildeste drømme. Det unge par elsker adrenalin og fart, og det kan næsten ikke blive vildt nok, så derfor drømmer de også om at rejse til varmere himmelstrøg for at opleve et bestemt skrækindjagende dyr på helt tæt hold. De vil nemlig ned og dykke med de store hvidhajer. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2019.
12:05 
Special Victims Unit [Repris]
Catfishing teacher. En ung teenagers forhold til sin lærerinde er allerede på kant med loven, men situationen udvikler sig til at være direkte faretruende. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 17. Del 10. Producerat år 2015.
13:00 
Special Victims Unit
A misunderstanding. Hvad der skulle have været en romantisk aften for to studerende ender i en voldtægtssag, hvor parterne har meget forskellige udlægninger af begivenhederne. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2015.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Super men. En mand, der er klædt ud som en superhelt med kappe og tights, findes død. Efterforskerne finder frem til, at han boede på et hjem for udviklingshæmmede, men da de begynder at grave i sagen, finder de ud af, at en medarbejder sælger ud af beboernes medicin. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 19.
15:05 
CSI: NY
Run silent, run deep. En person, der begår selvmord, når akkurat at ytre sine sidste ord, hvilket leder efterforskerne til en grav i New Jersey. Og så er en bankmand sandsynligvis blevet myrdet af en escortpige. Säsong 2. Del 20.
16:10 
CSI: Miami [Repris]
Pro per. En kvinde myrdes under en fest, da en mand åbner ild mod gæsterne fra en speedbåd. Da en tidligere straffet bliver arresteret, agerer han sin egen advokat og det skal snart vise sig, at han er mere snedig end som så!. Det hele besværliggøres, da Horatio beskytter det vigtigste vidne i sagen til ikke at stå frem. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 2.
17:15 
CSI: Miami
Under the influence. Horatio og hans team bliver sat på en sag, hvor en ung kvinde bliver skubbet ud foran en bus. Alexx finder en stødplet efter en hånd på kvindens ryg og inden længe er hendes kæreste, Jay Seaver, under mistanke. Da en af hans kollegaer bliver fundet myrdet, kommer det frem, at en sindssyg kvinde er ude efter Jay. Men passer det?. Säsong 3. Del 3.
18:20 
The Big Bang Theory [Repris]
The Romance Resonance. Sheldon får stort videnskabeligt gennembrud, men er ikke sikker på, at det vil hjælpe hans karriere fremover. Howard gør ihærdige tilnærmelser til Bernadette, hvilket inspirerer Penny til at gøre lidt ekstra for forholdet til Leonard. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 6.
18:45 
The Big Bang Theory [Repris]
The Proton Displacement. Da Sheldons barndomshelt, professor Proton, søger hjælp hos Leonard omkring et eksperiment, føler Sheldon sig forbigået. Han beslutter at tage hævn ved at gøre sig til gode venner med en anden videnskabelig tv-personlighed, Bill Nye. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 7.
19:10 
The Big Bang Theory [Repris]
The itchy brain simulation. Leonard synes, at Sheldon overreagerer over en gammel sag, ser dagens lys. Som straf må Leonard nu prøve, hvordan det er at være i Sheldons sko. Penny konfronterer Rajs ekskæreste, Lucy. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 8.
19:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The thanksgiving decoupling. Howards mor lægger ikke skyld på sin mening, da Howard og Bernadette er værter for Thanksgiving-middagen, hvor alle vennerne er inviteret. Pennys fortid vender tilbage. 26/10 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 7. Del 9.
20:00 
Stjerner i trøjen [Repris]
Nu skal fårene skilles fra bukkene. To rekrutter skal forlade kasernen, men selvom det handler om individuel overlevelse i ’Stjerner i trøjen’, kæmper rekrutterne i dagens to øvelser i par. Der skal svømmes om kap i det iskolde hav, og derefter går turen til Hammerhus, når rekrutperiodens afgørende march sætter ind. I kuperet terræn og med 30 kilos oppakning strækker Hammermarchen sig over 16 km. Øvelsen skal gennemføres, hvis rekrutterne skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til aspirantperioden. Og det er der mange, der har svært ved…. 24/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3.
21:00 
12 Uger i Helvede
Esben kan ikke finde balance i forløbet. Træningen og det fysiske er ikke et problem, men det mentale begynder at nage. Signe får ikke trænet særlig meget, efter at Iben er blevet bidt af at træne alene. Tor stiller et krav til Signe: Hun skal træne en hel uge, uden dårlige undskyldninger. Anne Louise har derimod taget Tors kritik til sig og får pulsen op, selvom hun hader det og synes der er alt for meget mandetræning i forløbet. Cutfather kommer ud for et uheld og skader sin fod, og det slår den ellers så målrettede Cutfather ud af kurs. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2021.
22:10 
Djævelens advokat [Repris]
Peter Lundin - del 1. Peter Lundin er dømt for at have dræbt fire mennesker. Han startede med sin mor i USA og sluttede med sin kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner i Rødovre. Men har Lundin i virkeligheden flere liv på samvittigheden?. Advokat Peter Secher dykker ned i sagen og finder fire uopklarede drab i USA, som i uhyggelig grad minder om historier, Peter Lundin har fortalt til en nu afdød cellekammerat. 14/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2020.
23:10 
Virkelighedens Rejsehold [Repris]
Hele landets bevågenhed er rettet mod Benløse og efterforskningen af den 12-årige Mia Teglgaard Sprottes forsvinden. Poul B. Andersen fra Rejseholdet er indsatsleder, men kæmper med frustrerende mandskabsmæssige problemer. Med rigspolitichef Torsten Hesselbjerg i spidsen er der truffet en beslutning om at nedlægge Rejseholdet, og pludselig er de langt færre efterforskere end de plejer. For efterforsker Benny Frederiksen fra Rejseholdet rammer sagen en personlig åre og han får sin karrieres mest ubehagelige oplevelse. I Thisted kommer Jørgen Johansen i livsfare, mens sagen får sin dramatiske og spektakulære afslutning. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 7.
00:20 
Prodigal Son [Repris]
Q&A. Malcolms søgen efter svar om sin barndom leder ham til en losseplads, hvor han og New Yorks politi opdager en række lig, der stammer fra adskillige årtier. Ainsleys eksklusive interview med Martin tager en uventet drejning. ,. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
01:30 
Special Victims Unit [Repris]
Smut. En forslået og voldtaget kvinde, som ikke kan huske, hvad der er sket hende, bringer Benson og Stapler på sporet af en serievoldtægtsforbryder, hvis ofre ikke er klar over, at de er blevet overfaldet. Da en fejl medfører at retssagen mod voldtægtsmanden bliver afvist, sætter Olivia alt ind på at få ram på den skråsikre gerningsmand, og sikre retfærdighed for de ødelagte liv, som han har på samvittigheden. 16/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 10.
02:35 
Special Victims Unit [Repris]
Stranger. En pige som forsvandt for fire år siden, dukker pludselig op og beretter en historie om at have været holdt indespærret som sexslave, men Benson og Stabler tvivler på hendes forklaring, da beviserne i sagen ikke understøtter den. Da pigens løgn bliver kendt, sidder efterforskerne tilbage med et traumatiseret offer, som ingen længere vil tro på, og da en frygtelig sandhed går op for dem er det muligvis for sent at redde pigens liv. 23/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 11.
03:35 
Special Victims Unit [Repris]
Hot house. Liget af en teenagepige bliver fundet i Hudsonfloden, og for at få identificeret offeret må Benson gå undercover som bordelmutter for at fange en prostitutionsbagmand. Kriminalassistenterne opdager imidlertid, at pigen var et geni, som gik på en specialskole, og ikke en prostitueret. Efterforskningen fører dem desuden til pigens far, der er ludoman. 26/04 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 10. Del 12.
04:40 
Special Victims Unit
Spring awakening. Et online eskort-firma voldtager og røver sine mandlige kunder. Det viser sig, at Benson kender til en af de mistænkte. Säsong 15. Del 24.
05:35 (06:00)
House Hunters International [Repris]
St. Croix Homecoming. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 15/09 år 2021 i Dansk Kanal5. Säsong 143. Del 10.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
H��ndbold
Kanal 5 Danmark, torsdag 29/7 09:10(10:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå