Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. James' Big Cannoli. James laver sjov på Elizabeths bekostning, og Eddie giver Izzy en interessant mulighed. Teamet samles om en strandoprydning, men hyggen forsvinder, da Francesca finder ud af, at nogle underordnede sov i en gæstekahyt uden at have fået lov. 27/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 13. Producerat år 2020.
06:55 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Don't Cry Over Spilled Wine. Kyle og Lisa Vanderpump charter et privatfly, for at flyve damerne til Las Vegas for at fejre fødselsdag, men det ikke sikkert at Lisa Rinna tager med. Dorrits nye ven, Teddi, falder i hak med Lisa Vanderpump over en drink og de inviterer hende med på turen. Lisa Vanderpump evaluerer sin venskab med Erika og begynder at se deres forhold til hinanden, i et andet lys. Damerne slippes løs i Syndens By, og får selskab af Adrienne Maloof og Camille Grammar. 09/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2017.
07:45 
The Kardashians [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2018. The Lord & His Lady. Kim møder overlevende fra skudepisoden i Parkland for at lære mere om deres bevægelse. Scott genopliver sin podcast med Khloé, og Kylie føler sig meget bevidst om sin krop efter fødslen. 02/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 15. Del 11. Producerat år 2018.
08:40 
Luksusfælden [Repris]
Dansk livsstilsprogram fra 2012. Merethe på 29 år arbejder 50 timer om ugen for at få hverdagen til at køre rundt, men hun er stadigvæk bagud med regningerne. I mange år hun levet over evne og optaget den ene lån efter det andet i forsøget på at købe sig lykkelig. Hendes hjem ligner noget, der er taget ud af et boligmagasin, men det pæne billede er ved at krakelere og Merethe kan slet ikke overskue sin økonomiske situation mere. Merethes veninde Mette låner hende gerne penge og sponsorer middage i byen, da Merethe simpelthen ikke har råd. Men nu er det blevet for meget Mette, som har overtalt Merethe til at tilkalde Luksusfælden, så der kan komme orden i økonomien. Eksperterne får deres sag for i Hillerød, og da Merethe pludselig mister sit job, står de over for en ny udfordring, hvis budgettet skal gå op. Der skal hårde midler i brug for at hjælpe Merethe på rette vej, og det kræver blandt andet, at hun skiller sig af med nogle af hendes elskede møbler. Og det er mere end Merethe lige kan klare. 09/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 9. Producerat år 2012.
09:30 
Luksusfælden
Dansk livsstilsprogram fra 2012. I Køge har Tanja, Christian og deres datter Silke længe levet med et alt for højt forbrug. For et år siden fik Tanja en erstatning på over 100. 000 kroner, som var med til at hæve deres forbrug markant. Men mens pengene slap op, fortsatte forbruget, og nu er de kommet i økonomiske vanskeligheder. Christian er lastbilchauffør og arbejder 12 timer om dagen, så han er stort set ikke hjemme i hverdagen. Når han er på vejen, stopper han ofte på diverse tankstationer og fastfoodrestauranter for at forkæle sig selv med junkfood. Tanja er sygemeldt og går hjemme. Her kan hun godt lide at hygge om familien. Når hun er ude at handle, bliver der med glæde hevet slik og andre godter ned fra hylderne, og så bruger hun en del penge på at forkæle datteren med mærketøj og dyrt legetøj. Parret venter endnu et barn, men de kan ikke se, hvordan de skal få råd til at betale for et ekstra familiemedlem, og derfor har de sendt budt efter Luksusfældens to eksperter. Säsong 8. Del 10. Producerat år 2012.
10:30 
Familien fra Bryggen
Dansk realityserie fra 2014. I Familien fra Bryggen skal Linse optræde med sin hundesang for første gang til den store hundedemonstration på Rådhuspladsen. Men generalprøven går ikke helt, som hun håber og Linse tvivler på koncertens udfald. Heldigvis går det meget bedre, da Linse skal have taget personalebilleder til tattoo shoppen, og selvom hun ikke er særligt tilfreds med hendes eget billede, er billederne som Linse har forstillet sig. Peter fylder snart år, og derfor skal han have en helt speciel hjemmelavet gave fra Mor Ann. Gaven til Peter er ikke det eneste, Mor Ann prøver at få styr på. En hundehvisker har lært Mor Ann, at hun skal til at gå spor med Pixie for at få hende til at være mere rolig. Men som så ofte før, så går det ikke helt som planlagt med Pixie. Stephanie skal også holdes i gang. Derfor har hun besluttet sig for at sætte en pole stang op i stuen. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2014.
11:30 
Med Kniven for Struben [Repris]
Dansk madprogram fra 2016. På Gesten Kro er forpagteren Tim på 34 år magtesløs. Aften efter aften står restauranten tom, og når der endelig kommer gæster, bliver de ikke længere end højest nødvendigt. Gæsterne beskriver kroen som plejehjemsagtig, kold og ikke et sted, man har lyst til at være. Pengekassen er tom, og hvis ikke der snart sker noget, må Tim dreje nøglen om på Gesten Kro. Thomas Castberg skal på fem dage forsøge at få glæden tilbage i Tims madlavning og, ved hjælp fra de lokale, få sat skik på den mørke og slidte kro. 09/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2016.
12:35 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2013. Reunion Secrets. Hvad skete der egentlig ved genforeningen efter første sæson af Vanderpump Rules? Se med her og få alle hemmelighederne. 29/03 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2013.
13:45 
Real Housewives of Beverly Hills [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2017. Diva Las Vegas. Teddis job som træner i ansvarlighed, fører til mange spørgsmål i gruppen. Lisa Vanderpump langer ud efter Erika, for ikke at ville reagere, når hun vil have fat i hende, og deres venskab vakler. Kyle og Dorit har et problem med Lisa Rinna og tager det op med hende øverst i et pariserhjul, the High Roller, der øverst oppe, giver overblik over det travle Las Vegas. Teddi føler sig frosset ud, da hun forsøger at komme tættere på Erika. 13/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2017.
14:45 
The Good Wife [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2009. Fixed. Alicia tror at hun har fundet beviser på manipulation af juryen i firmaets kollektive søgsmål mod en farmaceutisk virksomhed. 09/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2010.
15:45 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2009. Crash. Alicia og Will har kun 72 timer til at bevise, at en ulykke med et godstog skyldes togvirksomheden og ikke lokomotivførerne. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2010.
16:50 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. I Søborg mener 30-årige Kia at hendes mand, Jacob på 41, bruger alt for mange penge på tanken. Der køber han nemlig sine cigaretter. Anklagerne om hans overforbrug tærer på parforholdet og særligt Kia frygter at de ender med at må gå fra hinanden. Det viser sig dog hurtigt, at Kia også bærer en del af skylden for den dårlige økonomi, for hun bruger nemlig mange penge både på børnene, men også på at få lavet kunstige negle. Noget hun ikke vil slippe, for det er nemlig hendes fristed, siger hun. 09/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 24. Del 5. Producerat år 2020.
17:55 
Luksusfælden [Repris]
Dansk realityserie fra 2020. Anders på 25 år arbejder på et slagteri. Når han har fri spiller han computer. Det gør han 70 timer om ugen, mens han spiser pizza, is og chips og skyller det ned med cola. 07/04 år 2022 i TV3 DK. Säsong 24. Del 7. Producerat år 2020.
18:50 
MasterChef - Danmarks største madtalenter [Repris]
Dansk madlavningskonkurrence fra 2022. I dag er der fornemt besøg udefra når David Johansen gæster MasterChef-køkkenet. Dagen står i romantikkens tegn, og deltagerne skal forsøge at gøre dommerne bløde i knæene med deres udgaver af brændende kærlighed og spaghetti med kødboller. Aspiranterne skal sørge for at der er amoriner i luften, for den der klarer sig dårligst, får den kolde skulder og må forlade MasterChef. 10/03 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 23. Producerat år 2021.
20:00 
La Brea
Amerikansk dramaserie fra 2021. The Way Home. Da tiden er ved at løbe ud, planlægger de overlevende fra synkehullet et sidste flugtforsøg. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
21:00 
The Equalizer
Amerikansk dramaserie fra 2021. Reckoning. McCalls private og professionelle liv kolliderer, da Delilah og hendes venner bliver truet af et europæisk forbrydersyndikat, fordi de er øjenvidner til henrettelsen af en narkoboss. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2021.
22:00 
Miss Bala
Amerikansk action fra 2019. Gloria finder en indre styrke som hun ikke vidste at hun var i besiddelse af, da hun bliver trukket ind i en farlig, kriminel verden. For at overleve må hun være kløgtig, opfindsom og stærk. Producerat år 2019. Medverkande: Mauricio Katz, Gerardo Naranjo, Pablo Cruz, Kevin Misher, Catherine Hardwicke, Andy Berman, Jamie Marshall (I), Arturo Sampson, Gareth Dunnet-Alcocer, Samson Mucke, Regissör: Catherine Hardwicke, Skådespelare: Damián Alcázar, Gaby Orihuela, Ricardo Abarca, Vivian Chan, Gina Rodriguez, Thomas Dekker, Ismael Cruz Cordova, Matt Lauria, Aislinn Derbez, Cristina Rodlo, Anthony Mackie.
00:15 
About Last Night
Amerikansk romantisk komedie fra 2014. I denne hylende morsomme romantiske komedie om det, som mænd og kvinder virkelig ønsker, er Bernie og Joan to helt igennem passionerede flirtere. Da Bernie sætter sin bedste ven Danny sammen med Joans sambo Debbie, slår det snart gnister, når de forsøger at navigere mellem forholdets minefelter fra baren til soveværelset. Producerat år 2014. Medverkande: Glenn S. Gainor, Alicia Emmrich, Will Packer, Will Gluck, Regissör: Steve Pink, Skådespelare: Bryan Callen, Paul Quinn, Joe Lo Truglio, Catherine Shu, Hailey Boyle, Michael Ealy, Regina Hall, Kevin Hart, Joy Bryant, David Greenman, Christopher McDonald, Adam Rodriguez, Paula Patton.
02:10 
Good Trouble [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2020. Fragility. Davia forsøger at gøre det godt igen med Andre, Mariana må se sine følelser for Evan i øjnene, og Raj og Isabella er sammen i al hemmelighed. Callie opdager noget om Jamie som kan ændre alt. 10/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2019.
03:05 
Good Trouble
Amerikansk dramaserie fra 2020. Truths and Dares. Jamie forsøger at beskytte Callie – men er det hvad hun vil have?. Mariana bliver overrasket, da hun finder ud af hvem der har skrevet anti-kvinde manifestet. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2019.
04:05 
Vanderpump Rules [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2013. Reunion. Lisa Vanderpump og alle de ansatte genforenes på SUR for at snakke om seriens højdepunkter. 09/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2013.
05:05 (05:51)
Luksusliv til søs [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2020. James' Big Cannoli. James laver sjov på Elizabeths bekostning, og Eddie giver Izzy en interessant mulighed. Teamet samles om en strandoprydning, men hyggen forsvinder, da Francesca finder ud af, at nogle underordnede sov i en gæstekahyt uden at have fået lov. 10/08 år 2022 i TV3 DK. Säsong 8. Del 13. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
H��nd i h��nd
TV3 Danmark, s��ndag 3/7 05:30(05:55)

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå