Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Fixer Upper [Repris]
I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 25/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2013.
06:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
Music City Dream Home for Kansas Lottery Winners. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
07:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
Utah Mountain Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2017.
07:30 
De unge mødre [Repris]
19-årige Stine venter sit andet barn. Hun er utilfreds med arbejdsfordelingen i hjemmet og vil lave en aftale med Benno. Christina skal være alene med tvillingerne i en måned, og hun har kun 400 kroner at klare sig for. Og Bianca og Peter er ikke enige om, hvordan man opdrager sine børn. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 28. Producerat år 2009.
07:55 
De unge mødre [Repris]
Christina, der er mor til tvillinger, er træt af at passe dem alene, så hun tager en drastisk beslutning og opsøger sin mand på kasernen. 17-årige Inge vil gerne vise sin stedmor, at hun selv kan tage sig af sin datter, men det er ikke let. Og 16-årige Hannah er træt af at amme sin nyfødte datter, der ikke tager på i vægt. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 29. Producerat år 2009.
08:20 
De unge mødre [Repris]
Katharina har endelig fundet kærligheden efter flere år som alenemor. 16-årige Hannah kommer udmattet hjem til Fur med sin nyfødte datter. og hos Inge er der problemer i familien, så hun vil gerne flytte hjemmefra med sin datter. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 9. Del 30. Producerat år 2009.
08:50 
De unge mødre [Repris]
Hannahs nyfødte datter holdt pludselig op med at trække vejret, så nu er hun indlagt på hospitalet. 18-årige Malou Stella vil flytte fra Jylland til København med sin lille søn, men hendes mor gør alt for at forhindre det. Og Stine på 19 år, der er gravid med sit andet barn, har et vigtigt spørgsmål til sin nye svigermor. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2010.
09:15 
Boise Boys [Repris]
Due for a Raze. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
10:00 
Boise Boys [Repris]
The Vinyl House. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2019.
11:00 
Boise Boys [Repris]
The Firehouse. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. ,. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2019.
12:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Music City Dream Home for Kansas Lottery Winners. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2017.
12:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Utah Mountain Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 28/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2017.
13:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Paradise in Puerto Rico. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017.
13:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Coast of Dreams. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017.
14:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
'Show-Me' State Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2017.
14:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Sweet Dream Home Alabama. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2017.
15:00 
Fixer Upper [Repris]
Historic Tudor-Style Home for a New Family. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 21/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 3. Producerat år 2017.
15:55 
Fixer Upper
Family Seeks Spacious Upgrade. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2017.
16:55 
De unge mødre [Repris]
18-årige Hannah og Maks har Maks' 10 måneder gamle søn på besøg i weekenden. Natasja Nikita skal lære at lave sund mad af sin stedfar inden hun bliver mor. Og Katherina er ikke faldet til i København, efter hun flyttede over til kæresten med sin søn Mikkel. ,. Säsong 11. Del 23. Producerat år 2010.
17:25 
De unge mødre [Repris]
Katherinas søn Mikkel skal vænne sig til, at han nu har fået en papbror. Christina fra Sabroe må indstille sig på at bo på meget lidt plads med sin to-årige datter. Og så er der gensyn med Kristina, der er blevet svigtet af sin kæreste, og nu igen står alene med lille Marcus. ,. Säsong 11. Del 24. Producerat år 2010.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Poker face. Callies drøm om at Arizona og Mark skal være venner lykkes endelig, men hun finder hurtigt ud af, at det er til større irritation end glæde. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 6.
18:55 
Greys hvide verden
Put me in, coach. Owen vil gerne have mere holdånd blandt lægerne på Seattle Grace og arrangerer derfor en baseball-kamp mod konkurrenten, Seattle Presbyterian. Lexie prøver at styre sin jalousi, da hun ser Mark med en ny kvinde, men følelserne løber afsted med hende. Säsong 8. Del 7.
20:00 
Glasslottet
Den unge pige Jeanette Walls vokser op i en dysfunktionel familie fuld af utilpassede nomader, der konstant er på flugt fra FBI. Livet er præget af fattigdom og en excentrisk kunstner af en mor, der ikke har intentioner om at opdrage sine børn på traditionel vis. Men Jeanettes alkoholiske far gør alt, hvad han kan, for at distrahere Jeannette og hendes søskende fra deres triste skæbne med sine magiske historier. Sammen kæmper de for hinanden, når de modnes på den uortodokse rejse, som deres familieliv er. Producerat år 2017. Regissör: Destin Daniel Cretton, Skådespelare: Naomi Watts, Anderson Ella, Max Greenfield, Brie Larson, Woody Harrelson.
22:35 
Fool's Gold
Eventyreren Benjamin Finnegan er sikker på, at han er tæt på at finde århundredets største skat. Den ligger efter sigende på bunden af havet ud for Key West, Florida - tæt på en ø, der er ejet af rapstjernen, som Ben skylder penge efter sin skilsmisse fra Tess. Skæbnen vil dog, at de to skal mødes igen. Tess arbejder nemlig som stewardesse på en yacht, der også befinder sig i farvandet ud for Key West. Yachten er ejet af multimillionæren Nigel Honetcutt. Ben skal nu overbevise både Tess og Nigel om, at de tre sammen kan finde skatten. Medverkande: Andy Tennant, Regissör: Andy Tennant, Skådespelare: Alexis Dziena, Ewen Bremner, Donald Sutherland, Matthew McConaughey, Kate Hudson.
01:00 
Walk of Shame
Nyhedsværtinden Meghan drømmer om et job på hovedkanalen - en drøm, der ser ud til at gå i opfyldelse. Det går godt. Og dog. Pludselig er både job og kæreste forsvundet. Sådanne sorger må drikkes væk. Megan og hendes veninde tager i byen, hvor Megan gør usædvanligt meget for at glemme. Hun vågner hos Gordon, bartenderen fra klubben, uden telefon, taske og med en noget flosset selvrespektk Og finder ud af, at jobbet alligevel er inden for rækkevidde, men det kræver, at hun tropper op til en samtale - nun Det bliver en spændende tur gennem Los Angeles, hvor hun ikke kun kæmper mod tidene. Producerat år 2014. Skådespelare: Sarah Wright, Ethan Suplee, Gillian Jacobs, Elizabeth Banks, James Marsden.
02:50 
Blodige afsløringer [Repris]
Deep inside job. Privatdetektiv Brian Wolfe og hans partner Perez arbejder på et lille feriested ved stranden på at finde den tyv, der stjæler fra VIP-kunderne. ,. Säsong 2. Del 5.
03:20 
Blodige afsløringer [Repris]
Shopaholic. En vred ægtemand frygter, at konens shoppingmani er i udbrud igen, da en række ukendte transaktioner dukker op på hans kreditkort, så han hyrer Wolfe. ,. Säsong 2. Del 6.
03:45 
Min nabo er morder [Repris]
Country killing 929106. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som forsvinder på mystisk vis fra deres lokalsamfund ¿ for senere at dukke op, myrdet af en, de kendte. ,. Säsong 3. Del 15 av 20. Producerat år 2011.
04:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Little Piece of Quiet in Indiana. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2017.
05:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Louisville. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2017.
05:25 (05:45)
My Lottery Dream Home [Repris]
California Dreaming. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/02 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Greys hvide verden
TV Danmark, fredag 24/1 18:55(19:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se