Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go morgen Danmark
09:05 
Håndbold: VM-studiet
Morten Ankerdal er klar med sidste nyt fra VM i Japan. Sammen med Jan Pytlick og Lærke Møller ser han nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
09:20 
Håndbold
VM–bronzekamp. Producerat år 2019.
10:10 
Håndbold
VM–bronzekamp. Producerat år 2019.
11:15 
Go morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:20 
Ingemann og Jerntæppets fald
Tredje del af Peter Ingemanns rejse går til Ungarn, der som det første af Østbloklandene slog hul i Jerntæppet. I august 1989, tre måneder før Berlinmurens fald, slap hundredvis af ungarer og østtyskere over grænsen. Vi møder den grænsevagt, der måtte beslutte, om han ville skyde mod de flygtende eller se den anden vej. I Berlin møder vi den østtyske flugtkonge, der hjalp over 30 mennesker med at flygte, men som selv endte i østtysk fængsel. Og så skal vi en tur i de gamle Stasi-arkiver. Producerat år 2019.
13:00 
Ingemann og Jerntæppets fald
Sidste del af Peter Ingemanns rejse mod øst handler om Berlinmurens fald. Vi møder grænsevagten Harald Jaeger, der som den første slog grænsebommen op og dermed fik afgørende betydning for tusindvis af menneskeskæbner. Fra festen i Berlin går turen videre til Rumænien, hvor Ceausescu på brutal vis blev henrettet, og Peter møder manden, der ufrivilligt blev diktatorens bøddel. Og endelig møder Peter rockbandet Scorpions, der med sangen 'Wind of Change' lavede soundtracket til Jerntæppets fald. Producerat år 2019.
13:50 
Anders & Torben - tvillingerne og den søde juletid
Anders og Torben elsker den søde juletid, og hjemme i Holstebro er de i gang med at bage kager og pynte op til den helt store aften. Tvillingerne Petersen holder juletraditionerne i hævd ligesom mange andre i familien Danmark, men forskellen er dog stadig, at alt foregår i takt. Både til årets julefrokost og når julemaden skal laves. Den eneste undtagelse er årets julegaver, som de to tvillinger stadig forsøger at holde hemmelige for hinanden. Producerat år 2017.
14:25 
Crocodile Dundee II
Australsk komedie fra 1988. Den excentriske australske bonderøv og krokodillejæger Crocodile Dundee er så småt ved at vænne sig til livet i New York. Men desværre får Dundee og hans veninde Sue problemer med en livsfarlig og totalt skruppelløs colombiansk narkobande. For at kunne klare gangsterne lokker Dundee dem med til Australien og ud i vildmarken. Her får dyrekyndige Dundee blandt andet hjælp af australske dyr som flagermus, slanger og krokodiller til at ordne banden med. Nu er narkogangsterne selv pludselig dem, der bliver jaget!. Producerat år 1988.
16:20 
Pyrus i alletiders eventyr
At trylle er ikke nemt. Nogle gange går det slet ikke, og andre gange går det meget bedre, end man selv havde tænkt sig. Som man måske kunne forvente, har Pyrus ikke helt styr på sine trylleformularer. I forsøget på at få tryllerierne til at virke, gentager han formularerne en hel masse gange. Det sætter Bertramsen og Josefine i en situation, hvor de ikke kun skal skjule nissernes eksistens for Krusø, men også en hel del kvækkende væsner, og hvad den slags kan forvandles til. Del 15. Producerat år 2000.
16:50 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tinka og Lasse opsøger Skir for at finde ud af, om Kong Bokils sværd kan hjælpe Tinka igennem den sidste og afgørende prøve 'Kongens Valg'. På Søgaard slår Mikkel knuder på sig selv for at slippe af med Astrid og Maja, så han kan få lov til at være lidt alene med Nille. Fileas tester tårnvagternes loyalitet og indvier Ingi i en helt ny plan for, hvordan han kan blive konge. Producerat år 2019.
17:20 
Håndbold: VM-studiet
Morten Ankerdal er klar med sidste nyt fra VM i Japan. Sammen med Jan Pytlick og Lærke Møller ser han nærmere på dagens kampe, behandler spændende historier fra VM og går tættere på spillerne med interviews og reportager. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
17:55 
Dit vintervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Razzia
I Næstved har betjenten Mikkel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi standset en mand, der har kørt for stærkt og frygter endnu et klip i sit kørekort. Kenneth Thorsen fra Midt- og Vestsjællands Politi er på patrulje på Køgebugtmotorvejen, da han opdager en bil i for høj fart gennem en strækning med vejarbejde. På en rasteplads nær den dansk-tyske grænse undersøger Lene Brun fra Miljøstyrelsen en affaldstransport, der ikke kører med helt så rent affald, som der er angivet. Säsong 8. Producerat år 2016.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Tinka og Kongespillet
Familiejulekalender fra 2019. Tinka og Lasse får uventet selskab på vej til Lasses efterskole for at finde Kong Bokils magiske sværd. Da de ankommer til efterskolen, venter der, til Lasses store ærgrelse, endnu flere overraskelser. På Søgaard får Mikkel og Nille besøg af Mikkels gamle arkitektkollega Stefan og hans kone Dorte, som bliver meget glad for Astrids nyeste adventskrans. Producerat år 2019.
20:35 
Den bedste mand
I slutningen af 1970'erne har de fleste dømt bokseren Jørgen 'Gamle' Hansen (Mikkel Boe Følsgaard) færdig. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Men da hans kone og manager i et, Hanne Hansen (Lene Maria Christensen), beslutter, at de skal tage det unge afrikanske boksehåb Ayub Kalule under deres vinger, spirer et uventet venskab frem. Takket været sin nye ven og sparringspartner begynder Jørgen at genvinde troen på sig selv - og da han bliver tilbudt en EM-titelkamp, slår han til!. Producerat år 2019.
22:15 
Mysteriet om Pedal-Ove
Et nyt vidne står frem i sagen om drabet på den 30-årige Brita Hansen, der sporløst forsvinder lørdag 12. december 1981. Vidnet fortæller i dag nye oplysninger, som fjerner alvorlig kritik af politiet. Siden fortryder hun, så mysteriet i den historiske drabssag fortsætter. Efter først at være dømt i sagen bliver Pedal-Ove frikendt og får erstatning på 5,4 mio. kr. Nu rejses der tvivl om det grundlag, som sagen bliver genoptaget på i 1992. Journalist Michael Teschl afdækker flere alvorlige forhold i den uopklarede drabssag. Er der noget i sagen, vi kan lære af i dag?. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
22:55 
Natholdet - best of 2019
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Producerat år 2019.
23:30 
Natholdet - best of 2019
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Producerat år 2019.
00:05 
Britain's Got Talent - finale
Final. Det er endelig blevet finaletid i en af verdens største talentshows. Du kan roligt glæde dig til de mest utrolige acts fra sæsonens ti finalister, som blandt andre tæller krigsveteranen med den følsomme stemme, Colin Thackery, standupkomiker Kojo, den magiske politihund Finn og humørbomberne fra Flakefleet Primary School. Hvem går hele vejen og løber med sejren i 'Britain's Got Talent' 2019?. Säsong 13. Producerat år 2019.
02:20 
Blue Bloods
Past Tense. For at få hjælp til deres efterforskning opsøger Danny og Baez et mordoffers datter, men hun ender kun med at komplicere sagen. Imens lancerer en ukendt person en smædekampagne mod Jamie og Eddie. Säsong 9. Del 16. Producerat år 2018.
03:10 
Blue Bloods
Two-Faced. Franks gamle ven Lenny afslører, at han har planer om at offentliggøre NYPDs beskidte sager. Erin skal i mellemtiden beslutte, hvordan hun vil anklage en læge, hvis eksperimentelle behandlinger har slået hans egen terminalt syge datter ihjel. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2018.
04:00 (05:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Grænsepatruljen
TV2 Danmark, tisdag 19/11 15:55(16:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se