Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:35 
Krejlerkongen
Lasse Rimmer udfordrer tv-vært Steen Langeberg og radiovært Maj-Britt Vingsøe i den stolte kunst at prissætte krejl. De får hjælp af holdkaptajnerne Brian Lykke og Line Kruse. Del 10. Producerat år 2020.
13:15 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Kæresteparret Anne-Kathrine og Kasper bor i en lille lejlighed i Herning, som de nu drømmer om at bytte ud. Gerne med et begynderhus med charme og sjæl, som også ligger i den midtjyske by. TV 2s boligekspert Sara Lygum finder tre rigtig gode bud på drømmehuset til parret, der forelsker sig i dem alle - og derfor får svært ved at vælge! Christian Borregaard tager til Hedehusene ved Roskilde, hvor Jeanette og Stefan bor til leje på meget få kvadratmeter med deres to små børn. De drømmer om et hus tæt på med plads til en stor garage og værksted. Christian bliver udfordret og må tænke kreativt for at finde mulige boliger til parret. Del 4. Producerat år 2017.
14:00 
Han, hun og drømmeslottet - på tur
Er du en af dem, der har fulgt Dick og Angel under deres franske eventyr på slottet?. De to briter er ikke de eneste, der er rykket til Frankrig for at forfølge deres drømme - i denne serie møder vi en masse andre, der har kastet sig ud i livet som slotsejere og alt det, det indebærer. Del 19 av 20. Producerat år 2017.
14:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Säsong 2. Del 22 av 20. Producerat år 2018.
15:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. . Säsong 2. Del 23 av 20. Producerat år 2018.
15:50 
SOS på havet
I Crosshaven på sydkysten ved Irland må redningsholdet straks rykke ud - der er en person, der er blevet angrebet af en haj!. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2019.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften LIVE
Del 10. Producerat år 2020.
17:55 
Dit sommervejr
Del 55. Producerat år 2020.
18:00 
Nyhederne
Del 162. Producerat år 2020.
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften LIVE
Del 10. Producerat år 2020.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Den vildeste danser
I anden audition vil Morten Manse forsøge at ramme publikums hjerter med zumba, Conni Wærum tager en støvsuger med på scenen, og så indløser en af dansekaptajnerne sin livebillet og sender en danser direkte i liveshow. Dansernes audition foregår bag et spejl, og kun hvis 75 procent af publikum tænder deres lampe, åbner spejlet - og danseren eller dansegruppen er videre til udvælgelsen. Del 2. Producerat år 2020.
21:25 
Magic Mike
Amerikansk drama fra 2012. Stripperen Magic Mike (Channing Tatum) er hot, tjener masser af penge og nedlægger smukke damer i stribevis på natklubben Xquisite, der er ejet af eks-stripperen Dallas (Matthew McConaughey). Da Mike møder den unge Adam (Alex Pettyfer), der er interesseret i en karriere som stripper, bliver Mike en slags mentor for ham, og snart er Adam også en stjerne i G-streng foran det hujende kvindelige publikum. Adams søster Brooke (Cody Horn) er en stor modstander af sin brors nye livsstil med nemme penge, sex og stoffer, og er både frastødt og tiltrukket af Mike. Men da hun lærer Mike at kende, opdager hun, at han har andre facetter, end man umiddelbart skulle tro. . Producerat år 2012.
23:20 
Kim Larsen & Kjukken live - Aalborg Moonshine
Koncert fra 2016. Oplev Kim Larsen en lun sensommeraften i 2016, hvor han underholder 5500 glade aalborgensere i Skovdalen i selskab med sine hårdtarbejdende kammerater i Kjukken. De spiller medrivende versioner af både gamle klassikere og helt nye perler fra det sangkatalog, der for længst har sikret Kim Larsen en enestående plads i dansk pop- og rockkultur. . Producerat år 2017.
00:45 
Time Out of Mind
Amerikansk drama fra 2014. Den midaldrende mand George (Richard Gere) har mistet retningen i sit liv - og sit hjem. Derfor søger han tilflugt på Bellevue Hospital, New Yorks største herberg for hjemløse mænd. Her bliver han venner med Dixon (Ben Vereen), en erfaren hjemløs, der inspirer ham til at forsøge at reparere det dårlige forhold til sin datter. Er der alligevel håb for George? En prisvindende film af Oren Moverman (The Messenger, Rampart). Producerat år 2014.
02:50 
Transsiberian
Engelsk/tysk thriller fra 2008. Da det amerikanske par Roy (Woody Harrelson) og Jessie (Emily Mortimer) rejser med Den transsibiriske jernbane fra Beijing til Moskva, bliver de blandet ind i en nervepirrende affære, der inkluderer narkosmugling, bedrag og mord. På toget bliver de venner med det mystiske par Carlos og Abby, og efter nogle dramatiske hændelser i Sibiriens ødemark stiger den russiske politichef, og tidligere KGB-agent Ginko (Ben Kinglsey) på toget. Han har sin egen dagsorden - og retter sin mistanke mod Roy og Jessie. Producerat år 2008.
04:40 
Krop umulig Down Under
Gold Coast Wet and Wild. Tv-lægerne fortsætter deres konsultationer i den australske partyby Gold Coast, og det er ikke småting, der venter dem. En skæv penis, en patient med stofskiftelidelsen Graves, undervisning i onani og en ægtefælle, der lider af syvårskrise. . Del 7. Producerat år 2013.
05:30 (06:00)
Alarm 112
Paramedicineren Dennis rykker ud til en mand, der er blevet stukket ned i København. Manden mister meget blod, og Dennis må bruge al sin erfaring for at få manden sikkert på hospitalet. Helikopterlægen Thomas flyver ud til en mand med en blodprop i hjernen, men pludselig gør dårligt vejr og mørke det til en kamp at nå sikkert ind til Rigshospitalet med patienten. . Del 6. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Grænsepatruljen
TV2 Danmark, tisdag 18/6 15:10(15:35)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå