Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Nyhederne
08:10 
Kurs mod fjerne kyster
Mikkel Beha Erichsen og familien er på eventyr i det enorme Stillehav. Tatoveringer stammer oprindeligt fra Polynesien, hvor man har dyrket den smertefulde kropsudsmykning i tusinder af år. Derfor er det naturligvis også her, at Theis overvejer at få lavet en tatovering, der skal symbolisere hans og Emils verdensomsejling. På øen Nuku Hiva bliver hele familien inviteret til polynesisk grisefest hjemme hos den lokale guide Richard. Men grisen skal først fanges og slagtes, inden den bliver stegt i fem timer indpakket i bananblade i en jordovn. Producerat år 2015.
09:00 
Nyhederne
09:10 
Kurs mod fjerne kyster
I sæsonfinalen går turen tilbage til Tahiti, hvor skibet Havanas nye og hårdt tiltrængte storsejl venter. Men forinden kommer Mikkel og drengene ud på deres livs dyk med legesyge delfiner. Og turen byder også på uventede og dramatiske udfordringer midt ude på et roligt Stillehav. Producerat år 2015.
10:00 
Nyhederne
10:10 
Kurs mod fjerne kyster
Havana og familien er klar til at sætte kurs mod fjerne kyster. Det er næsten et år siden, at familien sidst var sammen, så glæden er stor, da Mikkel bliver genforenet med sine drenge i Fransk Polynesien. Her venter både en kæmpe overraskelse og en sejlads mod en hård omgang arbejde på familieskibet, der efterhånden er ret slidt i kanterne. Producerat år 2016.
11:00 
Nyhederne
11:03 
Vejret
11:10 
Kurs mod fjerne kyster
Havana er kommet på bedding for at blive repareret. Mikkel, drengene og deres besætning har nu to uger til at få fikset skibet, der er slidt ned efter to års sejlads i verdenshavnene. Der venter dem alle en benhård, men nødvendig opgave, hvis den resterende del af togtet skal kunne gennemføres. Producerat år 2016.
12:00 
Nyhederne
12:30 
Tour de France: Studiet
Thomas Kristensen har gæster i studiet, og sammen giver de en update på de vigtigste begivenheder, og hvad der er i vente i Tour de France. De får også sidste nyt og analyser fra TV 2s kommentatorer og reportere direkte fra Tour-ruten. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
13:15 
Andre sportsgrene
Tour de France: 14. etape, direkte. Efter enkeltstarten skal rytterne nu skifte til cyklen med de gode bjerggear, for dagens etape byder på bjerge med nærmest mytisk karakter, og etapen kan meget vel blive afgørende for resten af løbet. Efter 48 kilometer rammer rytterne Col du Soulor, hvor det går opad 11,9 kilometer med en gennemsnitlig stigning på 7,8 procent. Så flader det lidt ud, inden feltet rammer monsteret Tourmalet, hvor det går nådesløst opad 19 kilometer med 7,4 procent i snit. Bjerget, der utallige gange har dannet ramme om fantastiske dueller og sejre, men som også kræver sine ofre. Producerat år 2019.
17:30 
Tour de France: Studiet
Thomas Kristensen har gæster i studiet, og sammen giver de en update på de vigtigste begivenheder, og hvad der er i vente i Tour de France. De får også sidste nyt og analyser fra TV 2s kommentatorer og reportere direkte fra Tour-ruten. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:20 
Dit sommervejr
18:25 
Tour de France: Studiet
Thomas Kristensen har gæster i studiet, og sammen giver de en update på de vigtigste begivenheder, og hvad der er i vente i Tour de France. De får også sidste nyt og analyser fra TV 2s kommentatorer og reportere direkte fra Tour-ruten. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
20:00 
Badehotellet
Madsen har tjent styrtende på aktiebørsen i New York, så han og fruen lejer hotellet til et privat jagtselskab for at fejre en glædelig begivenhed i familien. Fie og Molly har haft travlt med at åbne uden for sæson, og pigerne er ekstraordinært indkaldt. Amanda slås med vemodigheden over at være tilbage efter bruddet med Max og finder en fortrolig i Fie, mens den jaloux skuespiller Weyse frygter, han vil komme til at gøre en ulykke på sin rival, kontorchef Aurland, midt under jagten. Men intet går som forventet denne oktoberweekend i 1929, hvor det blæser op til en voldsom storm. Del 7 av 7. Producerat år 2015.
21:00 
Anna Pihl
Indianeren. En voldtægtsmand hærger København, og politiet mangler afgørende spor i sagen. Gerningsmanden kaldes "Indianeren", fordi han river en tot hår af kvinderne, og det viser sig, at Martins ekskæreste har været ubehageligt tæt på ham. Mens Anna Pihl forsøger at hjælpe med opklaringen af voldtægterne, kører Mikala og Karen til en villa, hvor der har været indbrud. Mikala har svært ved at stå for de dyre sager i huset, og Anna opdager under en aften i byen, at kollegaen er på vej ud, hvor hun ikke kan bunde. Martin har fået job i politiets civile Alpha-gruppe, og det viser sig, at Anna har mere end én forelsket bejler. Hjemme i lejligheden kommer Jans mor kommer forbi til middag, og det viser sig, at der er noget, Jan ikke har fortalt hende. Del 5. Producerat år 2005.
21:50 
The Martian
Amerikansk drama fra 2015. En ekspedition til Mars går galt, da astronauten Mark Watney (Matt Damon) bliver fanget i en voldsom storm. Hans kolleger tror, at han er død, og de rejser tilbage til Jorden uden ham, men Mark har overlevet og er nu strandet alene på den ugæstfri røde planet. Han må klare sig med et minimalt forråd og bruge al sin energi og forstand på at finde en måde at overleve på. Samtidig skal han finde en metode, som han kan bruge til at sende nødsignaler til Jorden. Men selvom det lykkes ham at få sendt signalerne, vil det tage flere år for NASA at få sendt en raket til Mars. Hvad skal han stille op? 'The Martian' er en realistisk og fascinerende rumfilm, der var nomineret til syv Oscars. Producerat år 2015.
00:15 
A Single Shot
Amerikansk thriller-drama fra 2013. John Moon (Sam Rockwell) er løbet tør for held. Hans kone er skredet med deres barn, og det eneste sted han kan finde en smule arbejde, er hos manden der købte Moons familiegård efter den røg på tvangsauktion. For at få mad på bordet er Moon tvunget til at jage i skoven, men under en jagt sker en ulykke. Han kommer til at skyde en ung kvinde med et vådeskud. Han er sikker på, at det vil få katastrofale følger, hvis han fortæller det til politiet, så i stedet beslutter han at grave liget ned. Men da han gør det, finder han en taske fuld af penge. Er det løsningen på hans problemer. Eller vil hans ulykke fortsætte?. Producerat år 2013.
02:10 
Beginners
Amerikansk komediedrama fra 2010. Oliver får noget af et chok, da hans 75-årige far Hal fortæller ham, at han er bøsse - og i øvrigt er dødeligt syg af kræft. Oliver er næsten jævnaldrende med farens nye mandlige kæreste, og det giver selvfølgelig nogle akavede situationer, men farens nye ærlige livsførelse bringer Oliver og hans far tættere sammen. Farens udmelding, og det at faren forsøger at få det maksimale ud af livet i den sidste tid, inspirerer Oliver til at satse på et længerevarende forhold til sin egen kæreste, Anna. Christopher Plummer vandt en Oscar for 'bedste mandlige birolle' sin præstation i filmen som Hal. Producerat år 2010.
04:00 
Mit liv som plastichund
Kom med i den hemmelige verden af hundemennesker: Kvinder og mænd, der udlever deres indre hund ved at iføre sig stramme silikone-, gummi- og læderhundedragter og opføre som de firbenede. Den noget usædvanlige hobby dyrkes af tusindvis af mennesker over hele verden, men de lever ofte et dobbeltliv præget af angst for at blive latterliggjort og mobbet. I denne dokumentar møder vi nogle af de britiske hundemennesker, som ærligt fortæller om deres kampe og sejre som hunde. Producerat år 2016.
04:50 
Baywatch
The Life You Save. Efter flere lukning af strande og overvejelser om besparelse på livreddere i Los Angeles, arrangerer Mitch og holdet et møde på stranden med tre fra budgetkommissionen og nogle af de mennesker, som livredderne har reddet gennem tiden. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 20 av 22. Producerat år 1994.
05:30 (06:00)
Liebhaverne
Denne gang kommer Pernille Sams på en svær opgave. Hendes kunde, Nick Elsass, en kendt forretningsmand og ejer af et af Danmarks største stutterier, er blevet hårdt ramt af finanskrisen. Gennem et par måneder har Pernille Sams forsøgt at sælge den smukke hesteejendom, men uden held. Nu er hun på vej til møde med kunden for at fortælle, at hun mener, at udbudsprisen på ejendommen skal sænkes fra 45 mio. kr. til 35 mio. kr. for at sætte skub i salget. Jan Fog fremviser et gennemrenoveret Townhouse i tre etager i nærheden af Amalienborg. Kunden er en yngre dansk mand, som er kreativ direktør i et engelsk reklamebureau. Nu drømmer han om at flytte tilbage til Danmark med sin familie. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Grænsepatruljen
TV2 Danmark, onsdag 19/6 01:00(01:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se