Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Morgennyhederne
12:00 
Nyhederne
12:20 
Hvem vil være millionær?
Multitalentet Nikolaj Steen og kapelmester i The Antonelli Orchestra Claes Antonsen har kendt hinanden i mange år. De to musikalske venner stiller nu op i den gode sags tjeneste, og det bliver bestemt ikke kedeligt! Nikolaj er klar til at satse alt til fordel for Dansk Flygtningehjælp og den er Claes med på. Og Hans Pilgaard - ja, han prøver bare at holde masken…. Producerat år 2017.
13:15 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
14:00 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard tager igen på boligjagt, men med vidt forskellige udgangspunkter. Sara skal hjælpe Emma og Mathias, som drømmer om en stråtækt landidyl med bindingsværk og gamle detaljer. For Line og Mikkel derimod kan det næsten ikke blive nyt og indflytningsklart nok. Christian forsøger derfor at finde ud af, om Line og Mikkel i virkeligheden skal bygge selv, for at få opfyldt alle deres drømme og ønsker? Kompromiser er nemlig ikke deres stærkeste side. Producerat år 2018.
14:45 
Auktionshuset
I 'Auktionshuset' skal der sælges dansk kunst og kunsthåndværk i absolut særklasse. Men da Jesper Bruun Rasmussens går på podiet, er hans briller væk. Blandt emnerne på dagens auktion er en unik vase fra keramikeren Aksel Salto, der har mulighed for at slå husets rekord for dyreste solgte Saltovase nogensinde. Imens er vurderingsekspert Liselotte taget til Rungsted for at vurdere et dødsbo, hvor der potentielt kan være gode emner til at sælge på auktion. Producerat år 2017.
15:20 
Spørg Charlie - på tur
Michael Meyerheim har taget Charlotte Fich, Jacob Haugaard, Finn Nørbygaard og Niels Hausgaard under armen, og de er som altid klar til at hjælpe seerne med store som små dilemmaer. Jacob Haugaard, der er halv færing, er den helt rette til at hjælpe en seer, der ikke kan forklare danskere de færøske drikkeregler. Samtidig vil en lokal musiker gerne have hjælp til, hvordan han siger fra overfor de mange ønsker om at spille til fødselsdage og familiefester. Panelet prøver også at guide en forelsket pige, der er tvunget til at vælge mellem sine forældre og fyren, hun er vild med. Producerat år 2016.
16:05 
Olsen-banden på sporet
Dansk folkekomedie fra 1975. Egon (Ove Sprogøe), Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) befinder sig midt i deres livs store drøm: Ved swimmingpoolen på Mallorca. Der er billige drinks i lange baner, og mappen er fuld af dejlige penge, men humøret er skidt. Egon vogter over millionerne, de savner alle sammen regnvejret, og Yvonne (Kirsten Walther) har kigget meget dybt i glasset. Snart er alt dog ved det gamle, for andre danske forbrydere snupper pengene, og hjemme igen vil Egon nu gøre alt for at skaffe byttet tilbage. Hans nye, geniale plan går ud på at slå til, når pengene skal transporteres med tog ad godsbanelinien mellem Amager og Glostrup!. Producerat år 1975.
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Ruths Hotel
Ruths Hotel i Gl. Skagen har sin helt egen midsommertradition, når gourmetrestauranten byder velkommen til den årlige tre retters sankthansmenu. Og der er ingen dresscode. For middagen er nemlig delt op i to akter, så gæsterne kan nå at komme ned til stranden og se heksen blive futtet af på bålet, inden hele selskabet går tilbage og slutter af med desserten. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:35 
Regionalprogram
19:55 
Badehotellet
Vagabonden. En vagabond, der har nyt om den forsvundne Morten, bliver beværtet på hotellet med øl og brændevin og når at gøre indtryk på især en af pigerne. Amanda og Ditmar vender efter begravelsen af den gamle greve tilbage til hotellet ledsaget af Ditmars mor, der begynder at få færten af Amandas forhold til Max. Samtidig ventes besøg af to fine herrer, der skal vurdere, om den unge greve egner sig til at overtage farens plads i Landstinget. Madsen prøver ihærdigt at finde finansiering til sit nye byggeprojekt, mens fabrikant Frigh bliver mere og mere optaget af hr. Weyses unge skuespillerelev, frøken Kitty Hansen. Del 2 av 7. Producerat år 2016.
20:50 
Klipfiskerne
Internettet er fyldt med overraskelser, og i dag haler vært Felix Smith en bunke sjove klip i land til en ordentlig omgang quiz. Holdkaptajnerne er som sædvanlig Lasse Rimmer og Thomas Warberg. De får fint besøg af Ruben Søltoft, Cutfather, Ole Boisen og Søren Østergaard. Og der skal quizzes i alt fra talentfulde hunde til reklamer med numsefluer, og så bliver du klogere på, hvad Cutfather og en måge har til fælles. Producerat år 2017.
21:50 
Saving Private Ryan
Amerikansk krigsdrama fra 1998. Efter den allierede landgang i Normandiet i juni 1944 modtager en amerikansk mor på én gang tre kondolencebreve, for tre af hendes sønner har mistet livet på de fjerne slagmarker. Hendes fjerde søn, James Ryan (Matt Damon), der er faldskærmssoldat, er muligvis stadig i live, et sted i Normandiet, og i den øverste militærledelse besluttes det, at Ryan skal fritages for tjeneste for at kunne rejse hjem til sin mor. Kaptajn John Miller (Tom Hanks) får til opgave at finde Ryan, og med sig på den farlige mission i fjendeland får han en broget flok af hårdføre soldater, anført af den temperamentsfulde menig Reiben (Edward Burns). Steven Spielbergs storfilm modtog hele fem Oscar-statuetter. Producerat år 1998.
00:45 
Sidste træk
Amerikansk drama fra 2014. En film om det amerikanske skakfænomen Bobby Fischer og hans kamp mod den russiske stormester Boris Spassky. I 1972, under den kolde krig, skal verdensmesterskabet i skak afgøres i Reykjavik på Island. Hele verden følger med i opgøret, der bliver kaldt 'århundredets kamp', og for USA og Sovjet er der mere på spil end en medalje. Presset er massivt, ikke mindst på Bobby Fischer, der har et svært sind, og lider af en stigende paranoia. Vil det lykkes ham at vinde den nervepirrende match, der spejler magtbalancen mellem Øst og Vest?. Producerat år 2014.
02:40 
Straw Dogs
Amerikansk thriller-drama fra 2011. Ægteparret David og Amy Summer (James Marsden og Kate Bosworth) flytter fra Los Angeles til en lille by i Mississippi, hvor Amy voksede op. Her begår de den katastrofale fejl, at hyre Amys ekskæreste Charlie (Alexander Skarsgård) til at lave noget arbejde for dem. Han og hans venner bryder sig meget lidt om nye tilflyttere, og da deres ringeagt eskalerer til terror, vold og overgreb, ser David ingen anden udvej, end at give dem tilbage med samme mønt. Filmen er en opdateret version af Sam Peckinpahs klassiker 'Straw Dogs' (1971), der blev udsendt som 'Køterne' i Danmark. Producerat år 2011.
04:30 
Alarm 112
Lægen Marianne bliver kaldt ud til en nordjyde, der er ved at reparere et staldtag, da det pludselig går galt. Han falder tre-fire meter ned og slår sig alvorligt. Imens kører lægen Lars ud til en lille pige med feberkramper. Hun reagerer helt anderledes, end Lars nogensinde har set tidligere. Producerat år 2011.
04:55 
Liebhaverne
Ejendomsmægler Pernille Sams har forårsvejret med sig, da hun fremviser en fantastisk ejendom til knapt 15 millioner kroner med egen søbred i Farum. Kunderne er danseren og koreografen Jesper Kryger og stylisten Mette-Louise Just Kryger. Ægteparret, som i øjeblikket har stor succes med deres danse show firma Pivot-performance, er udkig efter et hjem, hvor der både er plads til privatliv og firmaet. Den helt store drøm er at få sin egen dansesal derhjemme. Ejendomsmægler Jan Fog er taget til Østerbro for at vurdere en smuk, gammel herskabslejlighed, hvor de oprindelige detaljer stadig er bevaret - for eksempel klokken, der fik tjenestepigen til at dukke op. Producerat år 2007.
05:20 (06:00)
Liebhaverne
Pernille Sams flyver til Anholt for at vurdere en fantastisk ejendom, Fyrmestergaarden, som ligger fuldkommen for sig selv omgivet af Anholts smukke natur og direkte ned til vandet. Ejendomsmægler Jan Fog er på hjemmebane i Hellerup, hvor han skal vurdere en smuk gammel ejendom, der ligger tæt på Øresund. Producerat år 2007.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Grænsepatruljen
TV2 Danmark, onsdag 19/6 00:30(01:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå