Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Morgennyhederne
12:00 
Nyhederne
12:30 
Badehotellet
Vagabonden. En vagabond, der har nyt om den forsvundne Morten, bliver beværtet på hotellet med øl og brændevin og når at gøre indtryk på især en af pigerne. Amanda og Ditmar vender efter begravelsen af den gamle greve tilbage til hotellet ledsaget af Ditmars mor, der begynder at få færten af Amandas forhold til Max. Samtidig ventes besøg af to fine herrer, der skal vurdere, om den unge greve egner sig til at overtage farens plads i Landstinget. Madsen prøver ihærdigt at finde finansiering til sit nye byggeprojekt, mens fabrikant Frigh bliver mere og mere optaget af hr. Weyses unge skuespillerelev, frøken Kitty Hansen. Del 2 av 7. Producerat år 2016.
13:20 
Kærlig hilsen 1970
I 1970 er Søs Egelind 12 år gammel og bor sammen med sin mor og storebror i et rækkehus i Skanderborg. Søs ved allerede, at hun skal være skuespiller. Hun elsker at ride på heste, og så drømmer hun om at få den helt rigtige Wranglerjakke. Nu inviterer hun sine to døtre med tilbage til 1970 - til en tid, hvor der brygges hvidvin i kældrene og 'danses moderne' i træskostøvler. I tre dage skal familien bo og leve som i 1970, og vi er med, når familien genoplever Søs' barndom. Kan mødet med fortiden gøre os klogere på nutiden?. Producerat år 2020.
14:10 
Hvem vil være millionær?
Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl har sammen vundet 'Vild med dans', men nu er det altså ikke nok at mestre en rumba - nu gælder det paratviden!. Dyreværnet og Familier med kræftramte børn håber på succes, for det er dem, som kommer til at nyde godt af alle anstrengelserne. Bagefter får Hans Pilgaard også besøg af journalisterne Janni Pedersen og Lasse Sjørslev fra TV 2 NEWS, der satser på at vinde en masse penge til Kawempe Home Care i Uganda og KidsAid. Producerat år 2017.
15:05 
Hvem vil være millionær?
Hans Pilgaard byder på endnu en omgang dating i de varme stole. Sidst valgte Nina spillepartner, og det blev Thierry, der løb med chancen for at nå den eftertragtede million. 20.000 kroner blev det til inden hornet lød, og der er stadig en livline tilbage. Forhåbentlig bliver der penge nok til Ninas studie i New York og Thierrys rejseplaner. Men der er stadig syv spørgsmål op til millionen, og spørgsmålene bliver bare sværere og sværere. Producerat år 2015.
15:55 
Landmand søger kærlighed - mød de nye landmænd
Er du også på jagt efter kærligheden, og drømmer du om et liv på landet?. Så se med, når vi præsenterer seks nye landmænd i syvende sæson af 'Landmand søger kærlighed', der alle leder efter en kæreste, og som bare venter på at høre fra den helt rigtige. Måske er det dig?. Producerat år 2020.
16:15 
Rita
Der er lus i Ritas 4. klasse, og det kræver mere end en pjece, så Rita går i gang med finkæmningen. Helle skal evalueres af de andre lærere efter sin første tid som skoleleder, samtidig med at hun skal finde nedskæringsmuligheder på skolen – og Jonas står klar til at udnytte situationen. Og så opstår der venskab mellem inklusionsdrengen Kareem og borgmestersønnen Niklas, og de hygger sig med pizza og Playstation. Del 5 av 8. Producerat år 2015.
17:05 
Rita
Hjørdis finder en pose med hash bag et gammelt arkivskab på skolen, da hun leder efter noget, hun kan begrave som tidskapsel sammen med sin 4. klasse. Rita kæmper for at løse problemet uden at skulle involvere borgmesteren Alice og politiet. Og så tager Ritas yngste søn, Jeppe, en afgørende beslutning om sit forhold til David. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Ruths Hotel
Den store skaldyrsbuffet er blevet en fast lørdagstradition i højsæsonen på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Det er 'all you can eat' til en kuvertpris på 1. 000 kroner. Til gengæld får gæsterne et overflødighedshorn af alt godt fra havet, inklusive friske østers importeret direkte fra Bretagne ved den franske Atlanterhavskyst. Ruths gourmetkøkken byder blandt andet på en ny specialitet: østers som ingrediens i en klassisk Bloody Mary-cocktail. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Jo færre jo bedre
Kæresteparret Flemming og Mette, pædagogerne Nicholas og Michael samt vennerne Selina og Christian dyster om at være bedst til at finde de mest obskure svar på en række spørgsmål om alt fra lande, der starter med S, til Shakespeares skuespil. Det par, der rammer flest svar, som færrest af de 100 adspurgte har gættet på, får en plads i finalen og chancen for at vinde 50.000 kr. Producerat år 2019.
21:00 
Monumenternes mænd
Amerikansk komediedrama fra 2014. Tyskland 1944. Den amerikanske kunsthistoriker Frank Stokes (George Clooney) får en opgave af præsident Roosevelt: Saml en gruppe kunsteksperter, tag til Europa og forsøg at redde nogle af de kunstskatte, der er stjålet af nazisterne. Stokes gruppe består mest af midaldrende mænd uden krigserfaring, og de sætter liv og lemmer på spil for at redde de uerstattelige skatte. Samtidig er de i et kapløb med tiden, for efterhånden som Hitler indser, at han er ved at tabe krigen, begynder han at destruere mesterværkerne. Mission virker umulig, men Stokes og hans folk er dygtige. Filmen er baseret på virkelige begivenheder og skrevet og instrueret af George Clooney, der også selv spiler hovedrollen. Producerat år 2014.
22:55 
Først til verdens ende
I et nyt, storslået eventyr rejser fem par fra Odense til Singapore - helt uden fly, mobiltelefoner og kreditkort. Med intet andet på lommen end et verdenskort og kontanter skal de på første etape finde vej til Venedig. De drager af sted for at blive klogere på verden, men også hinanden: Kan kæresteparret Stephanie og Nicolaj genfinde gnisten? Kan soldaterkammeraterne Kim og Carsten opbygge et venskab uden for Forsvaret? Og kan far Claus og søn Marco nå at finde ind til hinanden, inden de flytter hver for sig? Søstrene Johanne og Josefine glæder sig til mere tid sammen, og det gør ægteparret Ulla og Lars også, men hvem kommer 'Først til verdens ende'?. Producerat år 2020.
23:45 
Ingemann og hovedstaden
Peters rubinrøde Puch har ført ham op ad Strandvejen og ind i det eftertragtede whiskybælte nord for København. Her møder han den flamboyante ejendomsmægler Lars Elbæk, som guider ham rundt i reservatet og de uhyrlige huspriser. Peter bliver ledsaget af tre stilbevidste hestepiger, som tager ham under armen til Damernes Dag på Klampenborg Galopbane. Og så kommer Peter med bag kulisserne og helt ud i garderoben hos de legendariske syngepiger på Bakkens Hvile. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
00:35 
Jeg er tyk
Helene er blevet castet til en reklamefilm, men da hun dukker op til optagelserne, kan hun ikke passe tøjet, som stylisten har taget med. Sammen med Wilde og Marte fra Norge, Pauline fra Sverige og mange andre kvinder kæmper Helene for at forandre skønhedsnormerne, men det er ikke så nemt. En dag bliver Helene kontaktet af en fotograf, der vil tage et billede af hende nøgen i et badekar, og så sker der noget, som hun aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
01:25 
Station 2: Svindleren i uniform
I november 2018 skrev Lisbeth Heje Sørensen et afskedsbrev til sine to børn. Hun ville ikke leve længere, og et brast eventyr gik forud for ønsket om at forsvinde. Drømmen om eventyret endte med at koste Lisbeth næsten alt, hvad hun ejede. Station 2 er gået ind i sagen for at finde ud af, hvordan det kunne gå så galt, og hvem der svindlede Lisbeth. Del 1 av 2. Producerat år 2020.
02:00 
Station 2: Svindleren i uniform
En kvinde fra Sønderjylland troede, at der ventede et eventyr forude, men i stedet blev hun svindlet for næsten alt, hun ejede. Station 2 kommer på sporet af dem, der svindlede Lisbeth. Samtidig samler hun mod til at dele sit livs hemmelighed med sin datter. Del 2 av 2. Producerat år 2020.
02:35 
Klipfiskerne
Hvorfor sidde alene foran computeren og søge efter nettets sjoveste klip?. Underholdningsprogrammet "Klipfiskerne" serverer dem for dig direkte i fjernsynet. Sigurd Kongshøj er vært, og han har fundet de skøreste, sjoveste og mest underlige klip og lavet en gakket og uforudsigelig quiz ud af dem. Sammen med de to faste holdkaptajner, Huxi Bach og Thomas Warberg, tager han imod fire kendte gæster, som er klar til at quizze og grine af nettets gladeste vanvid. Gæsterne er Andrea Elisabeth Rudolph, Lisbeth Østergaard, Jacob Wilson og Tommy Kenter. Producerat år 2012.
03:20 
Liebhaverne
Jan Fog forlader sit hjem i Nordsjælland for at tage til Mallorca, hvor han netop er begyndt at sælge smukke sydlandske boliger i det mondæne område Port d'Andraxt. En af Jan Fogs første kunder på Mallorca er Danmarks mest efterspurgte frisør og stylist, Dennis Knudsen, som længe har drømt om at købe et sted i Sydeuropa. Selvom Jan Fog plejer at sige at ejendommene på Strandvejen er hans, så er det denne gang Pernille Sams, som er blevet inviteret ud for at vurdere en herskabelig ejendom på Strandvejen med egen strandgrund - et emne, de fleste ejendomsmæglere drømmer om - så hun håber naturligvis, at kvinden der bor i huset vil vælge Pernille Sams som mægler. Säsong 4. Producerat år 2008.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Go' morgen Danmark
TV2 Danmark, tisdag 25/6 06:30(12:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå