Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Søren Ryge [Repris]
Martas gode liv. Marta er 89 år og bor i en lille landsby på Sjælland. Hun er et sjældent livsstykke og fortæller sin smukke historie, der især handler om de fire år, hun kørte til Dalarne i Sverige igen og igen. 1000 km. hver vej. Bare for at bo i en lille sæterhytte og være sammen med Arne. ,. Producerat år 2013.
06:45 
Skattejægerne
Vorbasse Marked har en særlig plads i Søren Sørensens hjerte. Og han har taget både nyere brugte og klassiske veteranbiler med - samt en god portion salgsteknik. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har tomme hylder hjemme i butikken efter en god sæson, så de er taget på jagt efter nye gamle skatte i det østjyske. Lasse Petersen har fået en meget sjælden samling fajance til salg. Og trods svimlende priser på de skrøbelige genstande, så har han et par yderst interesserede kunder. Producerat år 2015.
07:15 
Rejsen til Østersøen
Tysk naturserie fra 2017. Vi tror vi ved alt om naturen i Østersøen. Men den vrimler med overraskelser. Når foråret kommer, begynder hannerne at lede efter en mage - og særligt elgkoens parringkald runger i de store skove i Estland. Og længere mod nord i det finske øhav finder vi Skandinaviens største landlevende rovdyr den brune bjørn - der ofte svømmer med dens unger fra ø til ø. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv. Del 2 av 3.
08:05 
OBS
Oplysning til borgerne om samfundet. Producerat år 2019.
08:10 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Ulla Essendrop og Mark Stokholm har udvalgt nogle af de bedste øjeblikke fra ugens løb. Vi har besøg af bl.a. sanger Maria Lucia, der var med i Oscar-showet, og radiovært Sara Bro. Derudover ser vi på en reklame, der har fået folk op i det røde felt. Producerat år 2020.
08:35 
Landsbyhospitalet [Repris]
En lille pige falder ned fra en klippe, så ambulanceføreren Frankie og dr. Weatherill må ud på en længere klatretur for at redde hende. Dr. Goodwin tager også ud i den frie natur, da han er på jagt efter forgiftede fisk - mens søster Brigids cykeltur i den friske luft desværre ender med, at hun bliver kørt ned. ,. Del 31. Producerat år 2004.
09:25 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 4 av 10. Producerat år 2013.
10:20 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 15. Producerat år 2018.
11:05 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2019. Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?. ,. Säsong 18. Del 16. Producerat år 2018.
11:50 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på sin gamle bondegård. Der er kommet nye beboere på Kastaniegården. Frank har fået to smågrise, som er meget kælne. Det victorianske drivhus er næsten færdigt, og hvedemarken skal høstes med den gode gamle le. Og så er Frank gået i gang med at malke gederne. www.dr. dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 9. Producerat år 2010.
12:20 
Kender du typen? [Repris]
"Kender Du Typen?. " besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. ,. Säsong 2015. Del 14. Producerat år 2015.
13:05 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. ,. Säsong 2018. Del 11. Producerat år 2018.
13:50 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
Blandt smukke og historiske statuer skal vores tre finalister portrættere en stor kendt dansker på Glyptoteket i København. Der er skruet helt op for forventningerne og på kun 4 timer, skal vores finalister, ved hjælp af olie, akryl og kul, yde deres ypperste. Det bliver en spændende finale, hvor vores dommere bringer et wildcard i spil og må votere lige til det sidste, før de kan kåre Danmarks bedste portrætmaler 2018. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
14:35 
Manipulator II - Mentaltræning [Repris]
Manipulator II er programmet, der gør os klogere på hvordan, vi mennesker manipulerer med hinanden og hvordan vi bliver manipuleret med ude i verden. Livstilsekspert Anne Glad henter viden fra en række eksperter, mens mentalist Jan Hellesøe visualiserer programmets tema i sine manipulationseksperimenter. I dette program vil Anne Glad tale med en mentaltræner for derefter at prøve selv at opnå resultater. Jan Hellesøe skal se, hvor langt man kan rykke grænserne for visualisering ved hjælp af tre kampsportsudøvere. ,. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
15:05 
Hamish Macbeth l [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1995. Harry og Francis er på flugt fra politiet. Da de kører gennem Lochdubh, rammer de Hamish Macbeths elskede hund, Lille Jock. Hamish er sønderknust, og da han sætter efter de to røvere ud i vildmarken, gør det hans byfæller stærkt bekymrede. Kunne han finde på at skade de to mænd?. ,. Del 5 av 6. Producerat år 1995.
15:55 
Hamish Macbeth l [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1995. Det er vinter i Lochdubh, og stik mod Hamishs råd tager major Maxwell en gruppe kontorfolk med på hiking med kurs mod den mest hårrejsende bjergtop. Da selskabet får problemer, må Hamish kaste sig ud i en livsfarlig redningsaktion. ,. Del 6 av 6. Producerat år 1995.
16:45 
Landsbyhospitalet [Repris]
Sygeplejersken Samantha ruger over sin graviditet og tager i desperation en beslutning, der får dramatiske konsekvenser. Dr. Goodwin kommer også ud for ubehageligheder, da et kvindebekendtskab føler sig dårligt behandlet og klager til ledelsen. ,. Del 33. Producerat år 2004.
17:35 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 5 av 10. Producerat år 2013.
18:30 
TV Avisen
18:55 
Vores Vejr
19:05 
Aftenshowet
DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Producerat år 2020.
20:00 
Anne, Sanne og Lis
Dansk dokumentar fra Vi kender dem mest for de hits de har haft hver for sig, men i to år - fra 1980 til 1982 - stod Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen side om side som sangerinder i det samme band. Det er i denne korte periode at treenigheden Anne, Sanne og Lis opstår. I denne dokumentar fortæller tre af Danmarkshistoriens største musikalske stjerner hvordan de fandt sammen, og hvorfor de gik fra hinanden igen. Producerat år 2017.
21:00 
TV Avisen
21:25 
Døde pigers dagbog
Dansk dokumentar fra En forårsdag i 2019 begår den 20-årige Maja Luna selvmord. Efter hendes død opdager moren, at datteren var med i et hemmeligt netværk på Instagram, hvor hun sammen med hundredvis af piger delte voldsomme billeder og tekster af selvskade og selvmord. DR undersøger det hemmelige netværk, og afdækker hvordan de unge piger inspirerer hinanden til at skade sig selv i og værste fald ender med at tage deres eget liv. Hvis du er ung og plaget af tanker om selvskade eller selvmord, er det en god ide at se dokumentaren sammen med nogle, du kender. Producerat år 2020. Redaktör: Maria Lyhne Høj, Laurits Nansen.
22:10 
Mordene på White House Farm
Slog Sheila Bamber sine børn og sine forældre ihjel, hvorefter hun skød sig selv? Ja, siger kriminalinspektør 'Taff' Jones. Nej, mener hans kollega Stan, men det haster med at finde beviser, der understøtter hans synspunkt. Snart vil ligene nemlig blive kremeret - og dermed vil vigtigt bevismateriale bogstaveligt talt gå op i røg. Del 2 av 3. Producerat år 2020.
23:40 
Jordemoderen [Repris]
Engelsk dramaserie fra 2014. I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere. ,. Säsong 3. Del 5 av 10. Producerat år 2013.
00:35 
Hamish Macbeth l [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1995. Hamish Macbeth er politimand i den søvnige landsby Lochdubh i det skotske højland. Godsejeren Maclean har økonomiske problemer, så han vælger at opdigte et indbrud i håb om at score forsikringspengene. Omstændighederne tvinger Hamish til at hjælpe ham, og snart dukker den håbløse kriminalinspektør Bruce op for at fange den bande, han tror, står bag indbruddet. ,. Del 3 av 6. Producerat år 1995.
01:25 
Hamish Macbeth l [Repris]
Skotsk krimiserie fra 1995. Landsbyen Lochdubhs beboere er ved at forberede en opførelse af West Side Story, og selv politimanden Hamish får tildelt en rolle i musicalen. Snart opstår der romantiske følelser mellem de to unge hovedrolleindehavere, Jimmy og Phyllis. Men det bliver en romance med problemer, for Phyllis er datter af den puritanske, lokale bankbestyrer, og han har et horn i siden på Jimmys far. ,. Del 4 av 6. Producerat år 1995.
02:15 
Til undsætning [Repris]
Australsk dramaserie fra 2010. De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. ,. Del 34 av 48. Producerat år 2009.
03:00 
Bonderøven [Repris]
Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på sin gamle bondegård. Der er kommet nye beboere på Kastaniegården. Frank har fået to smågrise, som er meget kælne. Det victorianske drivhus er næsten færdigt, og hvedemarken skal høstes med den gode gamle le. Og så er Frank gået i gang med at malke gederne. www.dr. dk/bonderoeven. ,. Säsong 2010. Del 9. Producerat år 2010.
03:30 
Kender Du Typen? [Repris]
"Kender Du Typen?. " besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. ,. Säsong 2015. Del 14. Producerat år 2015.
04:15 
Hammerslag [Repris]
Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. ,. Säsong 2018. Del 11. Producerat år 2018.
05:05 (05:08)
Udsendelsesophør - DR1

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Gintberg på Kanten af EU - Italien
DR1, söndag 19/5 13:30(14:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se