Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 35 av 180. Producerat år 2015.
06:05 
Runway Fashion [Repris]
Runway Fashion - Filler. Rundt om verdens største modehuse og de hotteste designere. 01/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 52 av 180. Producerat år 2015.
06:10 
Food Lab [Repris]
Quiche with spinach and courgettes. Lækker mad fra hele verden!. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 85 av 100. Producerat år 2013.
06:13 
Food Lab
Chicken with balsamic caramel. Lækker mad fra hele verden!. Säsong 1. Del 24 av 100. Producerat år 2013.
06:15 
Mom [Repris]
An Epi-Pen and a Security Cat. Da der har været indbrud i deres hjem, forsøger Christy og Bonnie selv at finde frem til tyven. 12/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 8 av 22. Producerat år 2017.
06:40 
Cooks Vs. Cons [Repris]
Ballpark BBQ. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 10 av 13.
07:30 
Cooks Vs. Cons
Biscuits and Gravy. Den kulinariske ekspert, Geoffrey Zakarian, slår dørene op for denne enestående kokkeduel, hvor det ultimative spørgsmål skal besvares - kan en talentfuld amatørkok overgå en professionel kok i et køkken, eller skal der større evner til for at kreere det perfekte måltid? Afgørelsens time er kommet!. Säsong 5. Del 11 av 13.
08:15 
Special Victims Unit [Repris]
Pixies. En uidentificeret pige på blot 16 år findes død og der er tydelige tegn på voldtægt. Holdet mistænker er langvarigt misbrug, og opdager snart, at pigen var en stjernegymnast med en ældre beundrer. Da de dykker dybere ned i sagen, viser det sig, at den unge pige havde mere end bare én hemmelighed. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 9 av 21.
09:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Martin og Jesper har kendt hinanden lige siden børnehaveklassen. De er store fodboldfans og holder med henholdsvis med klubberne Arsenal og Tottenham. De penge, de håber på at vinde i The Wall, skal derfor bruges på en fodboldrejse til England. Og allerhelst for at se de to hold møde hinanden. Martin og Jesper er begge kæmpestore konkurrencemennesker, så spørgsmålet er, om de kan holde hovedet koldt, når vært Felix Smith kaster dem ud i et spil, der handler om at satse, gamble og mestre paratviden om alt fra surmælksprodukter over anatomi til Titanic-filmen. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 23 av 24. Producerat år 2019.
09:55 
Svindlerjagt [Repris]
En lang række straffe for bedrageri samt flere års fængsel er tilsyneladende ikke nok til at sætte en stopper for storsvindleren, Alexander Johnny Johansen. I årevis har han svindlet danskere for tusindvis af kroner på nettet, blandt andet ved at sælge telefoner og spilkonsoller, som han slet ikke har. Alexander Johnny Johansen er også kendt for at charmere og udnytte intetanende kvinder til at hjælpe ham med at gennemføre sine fupnumre. Sverre Quist får kontakt til et af hans tidligere ofre, som leder os på sporet af ham. Et spor, der ender i et statsfængsel, og det står pludselig klart, at Alexander Johnny Johansens nyeste svindelnumre foregår, imens han afsoner sin seneste dom!. 25/09 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 4. Producerat år 2017.
10:55 
Top Gear - Specials [Repris]
Se eller gense alle de bedste klip fra sæson 11 og 12 af 'Top Gear' i denne special. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 4 av 4. Producerat år 2008.
12:00 
Top Gear - Ambitious but Rubbish Special
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. Säsong 1. Del 1 av 8.
13:05 
Special Victims Unit
Consent. Benson og Stabler undersøger en sag, hvor en ung pige blev voldtaget under en fest. Pigen kan ikke selv huske, hvad der er sket og den medicinske rapport viser, at hun har stoffer i blodet, hvilket fører detektiverne på sporet af op til flere mistænkte. Säsong 2. Del 10 av 21.
14:05 
CSI: NY [Repris]
Sleight out of hand. En berømt tryllekunstner planlægger tre dødsensfarlige stunts, der skal udføres over tre aftener. Men da to af hans assistenter dør under mystiske omstændigheder i løbet af de to første aftener, må holdet prøve at løse gåden, før et tredje offer må betale prisen. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 3. Del 18 av 24.
15:00 
CSI: NY
A daze of wine and roaches. Mac, Stella og Hawkes befinder sig til en fest, hvor temaet er "Den franske revoluton", men det er ikke kun for fornøjelsens skyld. Imens efterforsker Danny og Lindsay mordet på en prominent chef. Säsong 3. Del 19 av 24.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Skeletons. Walter Resden, den mistænkte seriemorder, der undveg Horatio for 11 år siden i New York og endnu en gang for nylig i Miami, vender tilbage. Horatio bliver chokeret, da han opdager, at Resden nu er sammen med datteren af et af hans ofre. Jagten på Resden bliver indledt, da liget af en mand bliver fundet under en volleyballkamp. En husnøgle bliver fundet i offerets hals. På laboratoriet frygter Natalia, at Delko har gjort hende gravid. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 15 av 25.
17:00 
CSI: Miami
Deviant. Alexx' DNA-spor bliver fundet allevegne i hendes kvarter, da hun kommer under mistanke for at stå bag drabet på en tidligere dømt pædofil. Alexx har sat plakater op, der skal advare forældre om manden, og det har muligvis ført til hans død. Horatio opdager imidlertid, at mange i kvarteret har ønsket manden død, og holdet må nu finde den rigtige morder, så Alexx kan blive frikendt. Säsong 4. Del 16 av 25.
18:00 
The Wall - Danmark [Repris]
Vennerne Martin og Jesper har kendt hinanden lige siden børnehaveklassen. De er store fodboldfans og holder med henholdsvis med klubberne Arsenal og Tottenham. De penge, de håber på at vinde i The Wall, skal derfor bruges på en fodboldrejse til England. Og allerhelst for at se de to hold møde hinanden. Martin og Jesper er begge kæmpestore konkurrencemennesker, så spørgsmålet er, om de kan holde hovedet koldt, når vært Felix Smith kaster dem ud i et spil, der handler om at satse, gamble og mestre paratviden om alt fra surmælksprodukter over anatomi til Titanic-filmen. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 23 av 24. Producerat år 2019.
19:00 
The Wall - Danmark
Vært Felix Smith byder velkommen til Freja, der er fars datter, og som nu har taget ham med i det risikable spil på ’The Wall’. Freja og far Lennart har et nært forhold og deler en stor interesse for musik og teater. Nu skal det vise sig, om de også kan samle modet til at gamble og vælge rigtigt, når Lennart skal i isolation i boksen og forhåbentlig brillere med sin viden om religion, bjerge og monarker. Imens skal Freja forsøge at vurdere sin fars kunnen, mens hun selv skal placere boldene og satse. Præmien skal bruges til et grønt og bæredygtigt projekt – hvis altså boldene falder, som far og datter ønsker det. Säsong 1. Del 24 av 24. Producerat år 2019.
20:00 
Politijagt
Vlado overvåger trafikken ved en skole, hvor der ofte opstår kaos, når forældrene afleverer børnene - og denne morgen er ingen undtagelse, hvor Vlado også tager en far i at køre med sine to børn i bilen, uden at de har sele på. Og det forager den garvede færdselsbetjent. I Nordsjælland stopper Peter en knallert, som viser sig at have en del fejl og mangler. Og da Peter taler med føreren, får han også hurtigt mistanke om, at hun er påvirket af et eller andet. Jørgen er til gengæld ude at foretage spirituskontrol, men da han stopper en bil, støder han på et noget bemærkelsesværdigt problem med selve køretøjet. Og i Upper Darby har Thomas en travl aften, da der dukker flere stjålne biler op i distriktet. Säsong 21. Del 15 av 17. Producerat år 2019.
21:00 
Lufthavnens Beredskab
I ’Lufthavnens beredskab’ kommer vi helt tæt på de to enheder ’Security’ og ’Brand og Redning’, der hver dag har ansvaret for at opretholde sikkerheden for de mange millioner af rejsende, der passerer Københavns Lufthavn døgnet rundt. De to enheder skal balancere mellem at være tryghedsskabende og hjælpsomme til at reagere i en fart, når de skal yde førstehjælp til passagerer eller stoppe kriminelle før de letter. Vi møder Martin fra Brand og Redning, der bliver kaldt ud til en sydkoreansk passager, som har akut brug for hjælp. Da han ankommer og undersøger den ældre mand, mistænker han, at der kan være tale om en blodprop i hjernen. Charlotte fra Security bliver kaldt ud til et fly, hvor piloten har smidt en mand af flyet, og hun må finde de helt store overtalelsesevner frem for at tale manden til ro. Ved sikkerhedsbåndet spotter personalet en genstand, der på mistænkelig vis ligner en bombe. Og de tager ingen chancer. Säsong 1. Del 1 av 12. Producerat år 2019.
22:00 
Riising Late Night
Jacob Riising har inviteret ingen ringere end musikproduceren, Cutfather og Aqua-bagmanden, Søren Rasted i studiet. Riising vil nemlig gerne sige undskyld til sin gamle ven, Søren. Ikke bare én, men to gange har han været skyld i, at Søren Rasted er blevet indlagt på hospitalet, så en undskyldning må være på sin plads. I sin pure ungdom dansede Cutfather breakdance i Holbæk med sine venner i The Harlem Gun Crew. Og selvom det er mange år siden – så kan Cutfather sikkert stadigvæk brillere med frække og legendariske moves såsom Ormen. Säsong 1. Del 6 av 24.
22:40 
Criminal Minds [Repris]
Hell's kitchen. En person i New York bortfører folk og holder dem indespærret i kloakker. Holdet bliver sendt afsted for at fange bortføreren. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 12. Del 18 av 22. Producerat år 2016.
23:40 
Criminal Minds
True north. Holdet sætter afsted mod Arizona, hvor flere lig er blevet fundet tøjlet fast til pæle midt i ørkenen. Säsong 12. Del 19 av 22. Producerat år 2016.
00:40 
Riising Late Night [Repris]
Jacob Riising har inviteret ingen ringere end musikproduceren, Cutfather og Aqua-bagmanden, Søren Rasted i studiet. Riising vil nemlig gerne sige undskyld til sin gamle ven, Søren. Ikke bare én, men to gange har han været skyld i, at Søren Rasted er blevet indlagt på hospitalet, så en undskyldning må være på sin plads. I sin pure ungdom dansede Cutfather breakdance i Holbæk med sine venner i The Harlem Gun Crew. Og selvom det er mange år siden – så kan Cutfather sikkert stadigvæk brillere med frække og legendariske moves såsom Ormen. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 24.
01:25 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Got Caught Via Email. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 2. Del 5 av 13.
02:20 
Forbrydelse betaler sig (ikke)
I (Almost) Got Away With It. Mord, narkosager, bankrøverier og fangeflugter. Alle historierne i denne dokumentarserie er forskellige, men motivet er det samme: At undgå - eller flygte fra fængslet. Säsong 2. Del 6 av 13.
03:20 
Stoffer i Sommerlandet [Repris]
Sommer i Danmark er for mange lig sommerhus og sandstrand. Der er ikke mange steder, der indkapsler denne idyl som solskinsøen Bornholm. Men bag idyllen gemmer der sig en langt farligere virkelighed. Hvor udbredt er stofferne blandt øens unge, og hvem er det, der fragter stofferne hertil?. Det vil Sebastian Richelsen undersøge i dette afsnit af Stoffer i Sommerlandet. 14/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
04:10 
Mom [Repris]
Crazy Snakes and a Clog to the Head. Da kvinderne holder et møde i et kvindefængsel, bliver Bonnie overfaldet af en gammel kending, Tammy. 17/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 17 av 22. Producerat år 2017.
04:30 
Mom
A Taco Bowl and a Tubby Seamstress. Chrsity bliver bekymret for lejligheden, da Bonnie roder sig ud i et skænderi med den nye ejer, Rita. Säsong 5. Del 19 av 22. Producerat år 2017.
04:55 
Mom
Ocular Fluid and Fighting Robots. Chrsitys sponsor forsøger at få hende til at være sød overfor Bonnie - lige meget hvad. Og så er Bonnie overbvist om, at Adam har givet op. Säsong 5. Del 20 av 22. Producerat år 2017.
05:20 
Mom
Poodle Fuzz and a Twinge of Jealousy. Bonnie kommer til skade og skal sidde midlertidigt i kørestol, så Christy er tvunget til at overtage hendes pligter. Säsong 5. Del 5 av 22. Producerat år 2017.
05:45 (06:00)
Mom [Repris]
Eight Cats and the Hat Show. Christy får en overraskende tilbud fra sin kæreste, Patrick. Og Bonnie kæmper for at være den stærke i forholdet, da Adam gennemgår et hårdt tab. 16/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 16 av 22. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Gidseltagningen
Kanal 5 Danmark, måndag 29/4 21:00(21:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se