Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV3 Danmark
TV3 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Smallfoot
Amerikansk eventyr fra 2018. Migo er en sød Yeti, hvis verden vendes på hovedet, da han opdager noget, han ikke troede eksisterede: Mennesket. Ingen i hans omgivelser tror på ham, og han bliver bandlyst fra sit snerige hjem. Producerat år 2018. Medverkande: Glenn Ficarra, John Requa, Nicholas Stoller, Bonne Radford, Phil Lord, Sergio Pablos, Courtenay Valenti, Allison Abbate, Chris Miller, Jared Stern, Karey Kirkpatrick, Regissör: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig, Skådespelare: Jack Quaid, Sarah Baker, Justin Roiland, James Corden, Zendaya, Emma Bunton, Channing Tatum, Common, Yara Shahidi, Ely Henry, Jimmy Tatro, LeBron James, Danny DeVito, Gina Rodriguez.
07:50 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Stephanie og Cengiz har aftalt, at de skal vinterbade, men det går ikke helt efter planen. Linse flytter og skal tage afsked med Moppers lejlighed. Det er hårdere, end hun lige havde regnet med, og tårerne presser på, da hun skal sige det sidste farvel. Cengiz skal lave mad til Stephanie, hvilket kun er sket to gange før i alle de år de har været sammen. Det går meget godt for Cengiz og han har styr på det, lige indtil Stephanie vælger at blande sig. 19/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 19. Del 7. Producerat år 2020.
08:45 
Familien fra Bryggen [Repris]
Dansk realityserie fra 2021. Linse er så glad for sin campingvogn, og den glæde vil hun gerne dele med Didde, der dog ikke har helt samme varme følelser overfor campinglivet. Og slet ikke da det viser sig at være den koldeste weekend i flere år. Cengiz kan ikke få ordnet bryn, som han plejer på grund af Corona. Derfor træder Stephanie til og giver Cengiz en lille spaoplevelse, som hun håber han vil sætte pris på. Der sker ting i Linses kærlighedsliv. Linse har mødt en fyr på Tinder, som hun har skrevet med over en længere periode, og nu skal hun ringe sammen med ham for første gang. 20/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 19. Del 8. Producerat år 2020.
09:45 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. Guess Who's Coing to Happy Hour?. Efter et dødsfald i familien må Brandi stå for begravelsesceremonien. Mama Dee nægter at hjælpe D’Andra med familieforretningen, og Kameron dukker uindbudt op til Karys pigeaften. 19/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2019.
10:45 
Real Housewives of Dallas [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2019. A Mother of a Day. Kary beslutter sig for at tage med til LeeAnnes bryllup, på trods af deres krakelerede venskab. D’Andra slår sig sammen med sin mand Jeremy, for at konfrontere Mama Dee. 20/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2019.
11:45 
Boligkøb i blinde [Repris]
Buying Blind Denmark. Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Maiken og Michael i deres lille lejlighed på Østerbro, hvor de bor sammen med Michaels datter. Maiken er gravid og snart bliver de fire og kan ikke længere være i lejligheden. De har forgæves forsøgt at finde et hus i Smørum med plads til hele familien. Problemet er, at parret slet ikke er enig, for Michael kigger på alt for dyre huse og Maiken kigger på huse, der kræver for store istandsættelser. Hvis de nogensinde skal blive husejere, har de desperat brug for hjælp til at finde deres drømmebolig. Og hjælpen er på vej i Boligkøb i Blinde. 03/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2017.
12:45 
Boligkøb i blinde [Repris]
Buying Blind Denmark. I denne uge besøger vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter Jannie og René i deres lejlighed i centrum af Esbjerg. Datteren Alba på 1 sover i forældrenes soveværelse og har ingen udsigter til sit eget værelse. Derfor leder de efter et hus, hvor der er plads til hele familien. Der er bare lige det problem, at Jannie og René ikke selv kan sætte noget i stand eller se muligheder. Og de går i stå hver gang de kigger på et håndværker tilbud, for det er det, de har råd til. René kan slet ikke se ud over den mindste istandsættelse og mister modet fuldstændig. Så de har virkelig brug for hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 04/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2017.
13:45 
Boligkøb i blinde [Repris]
Buying Blind Denmark. Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger i denne uge Sabine og Jakob i deres lejelejlighed i Valby. Datteren Solveig har værelse i et pulterrum på 4 m2, så familien har desperat brug for at flytte i noget større. De har ledt i halvandet år, men kan som førstegangskøbere slet ikke finde noget, der matcher deres økonomi i et boligmarked, der kun bliver dyrere og dyrere. Det hjælper heller ikke på situationen, at de vil bo tæt på København, hvor alle vennerne bor. Så de er nødt til at gå på kompromis, hvis det skal lykkes dem at komme ind på boligmarkedet. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 05/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
14:50 
Boligkøb i blinde [Repris]
Buying Blind Denmark. Vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter besøger Sonja og Emil i deres lejlighed på Nørrebro. Her bor de sammen med sønnen Vilmer på 1 år. De har selv totalistandsat lejligheden og det var så hårdt, at de ikke kan overskue endnu en istandsættelse. Der er for lidt plads til familien på tre, så i to år har Sonja og Emil ledt efter deres drømmehus tæt på København, men de kan ikke blive enige om hverken økonomi eller beliggenhed. Så de har virkelig brug for hjælp, hvis det skal lykkes dem at flytte i hus. Derfor har de bedt om hjælp fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 06/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
15:50 
Boligkøb i blinde [Repris]
Buying Blind Denmark. Charlotte og Martin får besøg af vært Lisbeth Østergaard og de to eksperter i deres lejlighed i Solrød Strand. Charlotte er flyttet ind i Martins lejlighed, men drømmer om at starte på en frisk og flytte ind i deres fælles hus, hvor de kan starte familie. Martin har sparet op til hus fra han var 14 år, og derfor er det meget svært for ham at tage det afgørende skridt. Så nu er de gået helt i stå, fordi de er bange for at købe det forkerte hus. Derfor har de desperat brug for hjælp for at turde tage det endelige skridt og blive husejere. Heldigvis er hjælpen på vej fra eksperterne i Boligkøb i Blinde. 10/01 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
16:50 
Project Runway [Repris]
Amerikansk realityserie fra 2021. Are You Fur Real?. Designerne skal arbejde parvis og skabe innovative avantgarde looks, der fremhæver et af de mest trendy og komplicerede materialer: faux fur. Billy Porter er gæstedommer. 19/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 19. Del 7. Producerat år 2021.
18:00 
Wozniacki & Lee [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2022. Homecoming. David Lee var den allerførste basketballspiller fra St. Louis, som opnåede at blive NBA All Star. Det gjorde ham til en lokal helt i hjembyen. I dag er han derfor tilgivet, at han ødelagde alle basketballnettene i nabolaget på vej hjem fra skole, når han øvede sin dunketeknik. Basketballtræneren på hans gamle college fremhæver stadig David Lee som en rollemodel for de kommende generationer af basketballstjerner. 19/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2021.
19:00 
Hercules
Amerikansk action fra 2014. Hercules er søn af guden Zeus og menneskekvinden Alcmene, og har derfor siden sin fødsel haft styrke som en gud, og sjæl som et menneske. For at slutte en blodige borgerkrig i landet Thrakien, leder Hercules en hær af soldater i kamp for at få den gamle konge på tronen igen. Producerat år 2014. Medverkande: Beau Flynn, Barry Levine, Ross Fanger, Jesse Berger, Sarah Aubrey, Brett Ratner, Peter Berg, Regissör: Brett Ratner, Skådespelare: Irina Shayk, Peter Mullan, Rebecca Ferguson, Rufus Sewell, Aksel Hennie, Ian McShane, Dwayne Johnson, John Hurt, Reece Ritchie, Tobias Santelmann, Ingrid Bolsø Berdal, Joseph Fiennes.
21:00 
Jumanji: Welcome to the Jungle
Amerikansk action fra 2017. Fire teenagere finder en gammel konsol og bliver hevet ind i et magisk spil. For at vinde må de finde ud af, hvad Alan Parrish efterlod for 20 år siden - ellers vil de være fanget i spillet for evigt. Producerat år 2017. Medverkande: Dany Garcia, Dwayne Johnson, Mike Weber, Ted Field, Jake Kasdan, Matthew Tolmach, David B. Householter, William Teitler, Regissör: Jake Kasdan, Skådespelare: William Tokarsky, Jason New, Tait Fletcher, Rohan Chand, Carlease Burke, Michael Shacket, Missi Pyle, Marc Evan Jackson, Jamie Renell, Stephen Dunlevy, Rob Mars, Maribeth Monroe, Bobby Cannavale, Rhys Darby, Alex Wolff, Nick Jonas, Karen Gillan, Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Ser'Darius Blain, Najah Jackson, Tracey Bonner, Kat Altman, Natasha Charles Parker, Marin Hinkle, Morgan Turner, Madison Iseman, Mason Guccione, Sean Buxton.
23:30 
Rampage: Big Meets Bigger
Amerikansk action fra 2018. Primatologen Davis er bedste venner med en rar gorilla, George. Pludselig forandres George og en flyvende ulv dukker op. Davis er nødt til at finde ud af, hvad der sker – og stoppe det. Producerat år 2018. Medverkande: John Rickard, Brad Peyton, Hiram Garcia, Beau Flynn, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Jeffrey Fierson, Marcus Viscidi, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Regissör: Brad Peyton, Skådespelare: Urijah Faber, Bruce Blackshear, Jason Liles, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy, Joe Manganiello, Malin Akerman, Dwayne Johnson, Naomie Harris, Breanne Hill, Matt Gerald, Will Yun Lee, Jack Quaid, Marley Shelton, P.J. Byrne, Demetrius Grosse.
01:45 
Abernes Planet: Oprindelsen
Caesar er en chimpanse, der får et menneskeligt intelligensniveau og følelser gennem et eksperimentelt forsøg med et medikament. Caesar, der er blevet opfostret af forsøgets ophavsmand, Will Rodman, sammen med primatologen Caroline Aranha, bliver til sidst fjernet fra de mennesker, som han elsker, og derefter sat i et reservat for aber. Sammen med sine ”medfanger” søger Caesar derfor nu hævn, og giver de andre aber det samme medikament, som blev brugt på ham. Derefter skaber han et abeoprør. Producerat år 2011. Medverkande: Peter Chernin, Amanda Silver, Thomas M. Hammel, Dylan Clark, Rick Jaffa, Regissör: Rupert Wyatt, Skådespelare: Madison Bell, Makena Joy, David Hewlett, Ty Olsson, Jamie Harris, Brian Cox, Tom Felton, James Franco, Freida Pinto, Andy Serkis, Tyler Labine, John Lithgow, David Oyelowo.
03:55 
This Is Us [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2018. Songbird Road - Part 2. Kevin forsøger at hjælpe Ricky. Randall og Kate reflekterer over, hvor forskelligt de mindes barndommen. 21/05 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
04:55 (05:41)
This Is Us [Repris]
Amerikansk dramaserie fra 2018. Our Little Island Girl. Beths rejse hjem for at tage sig af sin mor fører til en uventet åbenbaring. 25/02 år 2022 i TV3 DK. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Forsidefruer
TV3 Danmark, fredag 21/1 14:00(15:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå