Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:03 
Homeshopping
06:05 
House Hunters International
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Og programmerne kommer vidt omkring, helt fra Paris og Prag til Århus i Danmark!. Säsong 87. Del 5 av 13. Producerat år 2015.
06:30 
Hotel Impossible [Repris]
Branson Misery. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 4 av 13. Producerat år 2016.
07:15 
Hotel Impossible [Repris]
Rocky Relationships. Anthony Melchiorri kaster sig igen ind i kampen for at redde alverdens lukningstruede hoteller. Han vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ejerne til flere kunder og sikre hotellernes overlevelse. Melchiorris stil er ligefrem og falder ikke i alles smag, men hans tips og tricks kan forvandle selv de mest forfaldne ejendomme til sande guldgruber igen, og i sidste ende må ejerne lytte, hvis ikke de vil miste deres hoteller!. 26/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 6. Del 5 av 13. Producerat år 2016.
08:05 
Special Victims Unit [Repris]
Risk. Da dåser, der burde være fyldt med modermælkserstatning, viser sig at indeholde kokain, må detektiverne gå undercover for at opklare sagen. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 12 av 25.
08:50 
Borderforce USA: The bridges [Repris]
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 10.
09:40 
Borderforce USA: The bridges
Over halvdelen af Amerikas sydlige grænse består af floden Rio Grande, der med sit mudrede vand snor sig gennem Texas og Mexico. I alt 23 broer krydser floden og forbinder USA med naboen til syd, der hver eneste dag passeres af 250.000 mennesker, 12. 000 lastbiler og 5000 togvogne – men det er ikke alle, der er på den rigtige side af loven. Vi følger i hælene på Homeland Security, når de forsøger at holde broerne og Amerika sikre. Säsong 1. Del 5 av 10.
10:40 
Top Gear [Repris]
Richard sammenligner to britiske biler - TVR T350C og Noble M12. Jeremy anmelder både Volkswagens første luksus sedan, en Phaeton W12 og en Overfinch 580S. Og så finder James ud af om modellen Cadillac Sixteen er det, der skal til, for at firmaet kan komme ovenpå igen. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 10 av 10.
11:55 
Top Gear
Jeremy tager til Detroit for at anmelde en Ford GT. Imens kaster resten af holdet et blik på Ford Visos konceptbil. Og så ankomer Martin Kemp i sin egen bil, for at få eksperternes ærlige mening. The Stig får en udfordring, da han skal nå op på 160km/t i en Jaguar - dog med en række af modifikationer. Säsong 3. Del 1 av 10.
13:10 
Special Victims Unit
Mercy. Da liget af en lille pige findes i en køleboks, må detektiverne finde ud af hvem hun er og hvordan hun mon endte der. De lærer snart, at den lille pige led af en genfejl, at hendes navn er Sarah Brown og at hun er datter af Andrea og Daniel Brown. Da Andrea indrømmer at have dræbt sit eget barn, må Alex sætte sine egne følelser til side. Säsong 4. Del 14 av 25.
14:10 
CSI: NY [Repris]
Taxi. Den intense jagt på taxi-morderen fortsætter, da han har taget Reed til fange og nu bruger hans blog til at publicere sit næste træk. Men Reed efterlader små spor på bloggen, som Mac forsøger at afkode, så han kan finde frem til, hvor de befinder sig. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 20 av 21.
15:05 
CSI: NY
Hostage. Mac sendes ud til et bankrøveri, der har udviklet sig til en gidselsituation. Bankrøveren forsøger at bevise over for Mac, at han ikke har dræbt den mand, der er blevet fundet skudt inde i bankboksen. Säsong 4. Del 21 av 21.
16:00 
CSI: Miami [Repris]
Just murdered. Elskerinden til en mand, som er involveret i Miamis mest ondskabsfulde skilsmisse, bliver myrdet. Det intensiverer skilsmissesagen, og nu begynder antallet af lig pludselig at stige markant!. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 5. Del 21 av 24.
17:00 
CSI: Miami
Burned. CSI-holdet efterforsker en sag, hvor en påsat brand har kostet en mand, som stod over for at blive gift, livet. Samtidig rammes holdet af en korruptionsskandale, og Horatio tvinges til at fyre en af efterforskerne. Säsong 5. Del 22 av 24.
18:00 
The Big Bang Theory [Repris]
The Proton Regeneration. Sheldon er utilfreds med, at det er Wil Wheaton, der er den nye Professor Proton. Penny passer Bernadette og Howard, der begge behøver hvile. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 6 av 24. Producerat år 2017.
18:30 
The Big Bang Theory [Repris]
The Geology Methodology. Geologen Bert beder Sheldon om hjælp til et projekt, hvor der mangler et matematisk geni. Sheldon mener dog, at geologi er under sit videnskabelige niveau. Raj dater Bernadettes indiske kollega. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 11. Del 7 av 24. Producerat år 2017.
19:00 
The Big Bang Theory
The Tesla Recoil. Howard og Leonard opdager, at Sheldon har arbejdet på deres militær-projekt uden at involvere dem. Bernadetta tror, at Ruchi forsøger at stjæle hendes job og beder Raj om at undersøge sagen. Säsong 11. Del 8 av 24. Producerat år 2017.
19:25 
The Big Bang Theory
The Bitcoin Entanglement. Drengene indser, at de for flere år siden investerede godt i Bitcoins. En syv år gammel video afslører en hemmlighed om Leonards og Pennys forhold. Säsong 11. Del 9 av 24. Producerat år 2017.
19:55 
Strøgvagterne [Repris]
En ung tyv, som Strøgvagterne tog på fersk gerning for et par dage siden, er vendt tilbage til sine jagtmarker. Men da Daniel og Zahra standser ham i et nyt tyveri, bliver manden meget fortørnet og kan på ingen måde beherske sig. I en tøjbutik må Magnus fiske stjålne varer op af en tyvs bukser, og Onur og Anders har en sag om en kvinde, der ikke kan lade være med at stjæle makeup. Og så tager Anders en snak med en forvirret, ældre herre, der er blevet pågrebet i et tyveri, som han ikke selv er klar over at have begået. 20/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 2. Del 4 av 12. Producerat år 2019.
21:00 
Ant-Man
Den charmerende indbrudstyv Scott Lang er netop blevet løsladt fra fængsel. Med sig har han de bedste intentioner om at få styr på sit liv og klinke forholdet til sin datter Cassie. Men Scott ryger hutigt ud i kriminalitet igen, da han indvilliger i at stjæle en højteknologisk dragt udviklet af videnskabsmanden Dr. Pym. En dragt, der kan skrumpe et menneske til myrestørrelse og give superstyrke, og som vil udgøre et dødsensfarligt våben i de forkerte hænder. Det lykkes Scott at snuppe dragten, men han bliver hurtig afsløret af Dr. Pym, der er så imponeret over Scotts evner, at han tilbyder ham et job: han skal iføre sig dragten og sætte en stopper for skurken Darren Cross, der har planer om at sælge teknolgien til våbenindustrien. Producerat år 2015. Regissör: Peyton Reed, Skådespelare: Corey Stoll, Bobby Cannavale, Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly.
23:30 
Bridget Jones' dagbog
Bridget Jones er den almindelige kvinde. Hende der kæmper imod alderen, vægten, jobbet, mangelen på held i kærlighed og det hun selv ser som hendes mange ufuldkommenheder. En dag tager hun en drastisk beslutning. Et nytårsfortsæt skal være starten på et nyt kapitel i Bridgets liv, et hvor hun alene har kontrollen over sit liv. Som bevismateriale vil hun føre en ucensureret dagbog. Fyrværkeriet starter, da hendes gement usympatiske men ret lækre chef Daniel viser interesse i hende. Dertil skal tilsættes en mildest talt excentrisk vennekreds, samt et ret irriterende bekendtskab, som Bridget i al hemmelighed ikke kan lade være med at synes er lidt lækker, i skikkelsen af Mark Darcy. Disse ingredienser bidrager alle til den emotionelle og berusende cocktail af begivenheder der tegner den lettere klodsede Bridget Jones' hverdag. Regissör: Sharon Maguire, Skådespelare: Shirley Henderson, Jim Broadbent, Sally Phillips, Felicity Montagu, James Callis, Renée Zellweger, Colin Firth, Gemma Jones, Hugh Grant.
01:40 
Mord i familien [Repris]
Brødredrabet i Hobro. En sommerdag i 2005 udvikler et gensynsmøde mellem to brødre sig fatalt, da 20-årige Kasper ender med at slå sin egen storebror Martin ihjel. Brødrene blev beskrevet som pseudotvillinger og voksede op i Hobro i hvad der udadtil lignede en helt almindelig familie. Men hvordan kunne det gå så galt, at de to brødre, der engang var bedste venner, skulle ende som offer og gerningsmand? Det vil krimiforfatter og journalist Julie Hastrup nu søge svar på. Gennem samtaler med pårørende, en psykolog og en efterforsker, vil hun fortælle Martins historie. 21/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
02:40 
Gidseltagningen
Philip stilles til regnskab hos sine overordnede. De forlanger en forklaring på hans personlige involvering i sagen og stifter tvivl ved hans status som leder af TTF. Men også Philip er chokeret over identiteten på gidseltagningens bagmand. Han må grave dybt i både minder og forbindelser for at forstå, hvordan tingene hænger sammen. Imens uroen breder sig i metroen, planlægger TTF en sidste aktion med Naja Toft i en uventet rolle. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2016.
03:30 
Gidseltagningen
Imens en TTF agent overleverer de indsamlede penge til en stråmand for gidseltagerne, bevæger Philip sig ned i metroen i håb om at få befriet de tre tilbageværende gidsler. Under jorden konfronteres Philip med den mand, han indædt troede var død, mens Naja uset slipper væk fra TTF og klargør til et sidste interview. Denne gang med Philip. Nu skal den sande historie frem, og det med hele verden som vidne. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
04:15 
Blindspot
Deductions. Holdet skal beslutte, om man skal stole på en fange, der advarer dem om et farligt plot. Zapata er fanget mellem FBI og CIA. Säsong 3. Del 15 av 22. Producerat år 2017.
05:05 
Mom [Repris]
Sparkling water & ba-dinkers. Bonnie tænker, at hun ikke længere er attraktiv, da hun opdager at Adam ryger pot inden sex. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 3 av 22. Producerat år 2016.
05:25 (06:10)
Mom
Curious george and the big red nightmare. Christy og Bonnie, tror at Roscoe har et narkotikaproblem, da Baxter og Candace opdager ham i at ryge pot. Säsong 4. Del 4 av 22. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Forbrydelse betaler sig (ikke)
Kanal 5 Danmark, tisdag 22/10 01:30(02:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se