Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mom
Smitten Kitten and a Tiny Boo-Boo Error. Bonnie og Adam fortryder, at de tilbragte deres første bryllupsdag sammen med Marjorie og hendes nye fyr. Jills forsøg på en god gerning bliver til et moralsk dilemma. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2020.
06:35 
Restaurant: Impossible
Treading Water. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 8. Del 7. Producerat år 2014.
07:20 
Selling the Big Easy [Repris]
Ridgewood Riviera vs. Lakeview Luxury. Vi følger den New Orleans-indfødte og bosiddende ejendomsekspert Brittany Picolo-Ramos og hendes bureau, som hjælper familier med at finde deres drømmehus ved at vise dem eksklusive hjem med den rigtige mængde historie og charme. Hun hjælper også klienter med at iscenesætte og sælge deres hjem med den største gevinst i byens pulserende ejendomsmarked. Med en tilgængelig og sprudlende stil guider Bretagne ubesværet kunder gennem køb og salg!. ,. Säsong 1. Del 6.
07:45 
De unge mødre [Repris]
Dagens afsnit af De unge mødre står i kærlighedens tegn. Hos Nadja og Rene er det nemlig blevet dagen, før de to skal giftes - og de to har glædet sig til bryllupsdagen i månedsvis. Også Natascha Linea og Bent skal giftes, og de er i fuld gang med planlægningen af deres drømmebryllup. Og så er der gensyn med den unge mor Hannah Melissa, der igen har fundet kærligheden og planlægger bryllup med kæresten Rene, selvom de to kun har været kærester i tre måneder. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 1. Producerat år 2014.
08:35 
Flip or Flop [Repris]
Bankrupt Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. ,. Säsong 8. Del 3.
09:00 
Flip or Flop [Repris]
Unpermitted Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. ,. Säsong 8. Del 4.
09:30 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 17. Producerat år 2014.
10:35 
Property Brothers
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 4. Del 18. Producerat år 2014.
11:40 
90 Day Fiance: Before the 90 Days [Repris]
Red Flags. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017.
12:50 
90 Day Fiance: Before the 90 Days
Reality Check. Vi starter med begyndelsen. Før K1-visummet, før frieriet og før at parrene mødtes. Det er før de 90 dage!. Vi følger de spændte par, imens de gør sig klar til at rejse om på den anden side af kloden for at se deres online kærlighed i øjnene. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når vi både følger de gode, dårlige og dramatiske øjeblikke. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017.
13:55 
Fixer To Fabulous [Repris]
Entertaining Oasis. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
14:55 
Fixer To Fabulous
Dreary Home Gets Bright Update. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
16:00 
MasterChef Australia
Episode 36. En gruppe amatørkokke fra hele Australien dyster gennem en række udfordringer om at blive kåret som MasterChef og få en præmie på AUD 250.000. Säsong 11. Del 36. Producerat år 2019.
17:10 
De unge mødre
Der er fuld knald på romantikken, når Nadja og Rene fra Bønnerup Strand siger ja til hinanden. Den unge mor Hannah Melissa nyder det tætte bånd, hun igen har fået til datteren Cecilya. Hos Maria fra Store Merløse er fødslen endelig gået i gang, og den kommende mor glæder sig til at møde sin lille søn. Og så skal vi møde kæresteparret Stefanie og Klaus på 19 og 29 år, der om lidt skal være forældre for første gang. Säsong 19. Del 2. Producerat år 2014.
18:15 
Greys hvide verden [Repris]
Sweet surrender. Midt i en række intense medicinske behandlinger kaster Izzie sig ind i planlægningen af Derek og Merediths bryllup. Izzies sygdom har dog slidt på Alex, der fryser fast midt under en operation netop som George begynder at vise sit værd. Callies far ankommer til Seattle Grace hospitalet, men er ikke videre begejstret for at møde sin datters veninde. Owen søger behandling for sit post traumatiske stress syndrom. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 20.
19:05 
Greys hvide verden
No good at saying sorry (one more chance). Mens forberedelserne fortsætter til Meredith og Dereks bryllup, må en række af de unge læger forberede sig på deres forældres ankomst til hospitalet. Izzies mor Robbie forårsager uro, da hun aflægger en uventet visit, og Thatcher vender tilbage for at gøre det godt igen med Meredith og Lexie. Meredith har et sammenstød med cheflægen omkring et kontroversielt medicinsk tilfælde. Säsong 5. Del 21.
20:00 
Medina: Hele min historie [Repris]
Er det prisen værd?. Mens karrieren stadig buldrer derudad, føler Medina sig mere og mere chikaneret af pressen. Da hun bliver kæreste med Christopher, stikker det helt af og kulminerer i en episode i lufthavnen, hvor Medina overfalder en journalist. Hittet ’Grim’ skriver hun uden først selv at forstå, at det er en reaktion på alt det ubehagelige, hun har været igennem i pressen. ”The show must go on” – indtil det hele knækker. ,. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2022.
20:30 
Bro & Jasmin
Situationen spidser til, og der er nu gået flere dage efter Kevins forsvinden, og Jasmin ved stadig ikke, hvor han er, og hun har heller ikke hørt livstegn fra ham. Kevin vælger at sende en sms til Jasmin - men hvad er hans undskyldning, og hvordan vil Jasmin reagere? Det hele er på spil nu - særligt deres parforhold. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2022.
21:10 
Knocked Up
Ben Stone er ikke ligefrem nogen drømmefyr. Tværtimod er han et vaskeægte tågehoved, der ryger hash i lange baner og drømmer om at lave så lidt som muligt. Alligevel ender Alison Scott med at tage ham med hjem efter en tur i byen. Hun beslutter sig da også for at forsøge at glemme både aftenen og Bens telefonnummer - lige indtil et par uger efter, da morgenkvalmen kommer snigende. Regissör: Judd Apatow, Skådespelare: Paul Rudd, Leslie Mann, Katherine Heigl, Seth Rogen.
00:05 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Man ved aldrig, hvis ex der kommer forbi. Og Oliver og Lærkes nye romance skal stå sin prøve, da Olivers ex Ellen ankommer. I villaen åbner Sarah sig mere op for Jeppe, og hun begynder at se en fremtid for de to. Samtidig prøver Jeppe at holde styr på alle de løgne, han har fortalt. Til aftenens fest kæmper både Ellen og Lærke om Olivers opmærksomhed, men valget til suiten vender alt på hovedet. Næste morgen sender tabletten Sarah, Regitze, Jeppe og Marco på stranden for at hente en ex, men intet forløber som de fire venner regner med. 15/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 13. Producerat år 2021.
01:10 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Med Sarah og Marco ude sidder Regitze og Jeppe nervøst tilbage på stranden, da tabletten plinger og giver endnu et chok. Tilbage i villaen er en ny ex ankommet, men da Jeppe kommer såret tilbage, planlægger han at smide en kæmpe bombe til aftenens kontorfest. Jeppe er dog ikke den eneste med hemmeligheder, og aftenen slutter i et inferno af skænderier og tårer. 16/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 14. Producerat år 2021.
02:10 
Min nabo er morder [Repris]
The Unwelcome Wagon. Michael Severance forsvinder, og de lokale i San Angelo forsøger at hjælpe hans kone. Stikker der noget mere dystert bag hans forsvinden?. 17/05 år 2022 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2016.
03:25 
Min nabo er morder
The Key to Murder. Melinda er skønhedsdronning og bliver dræbt. Det hele virker meget mystisk, og sagen tager rigtig lang tid for politiet at opklare!. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2016.
04:30 (05:40)
Ondskab i familien
Home Is Where the Hate Is 938044. Pauline Devors problemfyldte datter Delores bliver sendt afsted for at bo hos sin far i Texas. Da hun vender tilbage et år efter, har meget lidt ændret sig. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Forbrydelse betaler sig (ikke)
TV Danmark, tisdag 18/1 04:50(05:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå