Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Store danskere
Thorkild Hansen. Thorkild Hansen var Danmarks mest populære forfatter i 60'erne, men da han i 70'erne skulle tage det sidste skridt mod tinderne kom han i hård modvind. Tiden var præget af drømme om socialisme og krav om, at forfatterne skal tage politisk stilling og det kunne individualisten Thorkild Hansen ikke indordne sig under. Hans storværk "Processen mod Hamsun" udløste en forbitret og følelsesladet strid i hele Skandinavien kun få år efter at han havde modtaget Nordisk Råds litteraturpris, og hans dagbøger blev først anerkendt som mesterværker efter hans død. Producerat år 2011.
09:00 
10 digte til når du er træt af familien
Hvad har Yahya Hassan og Grundtvig til fælles med Vita Andersen?. Jo, de har alle tre skrevet digte om deres besværlige familier, og det har de 7 andre digtere i programmet også. Skuespillerne Ellen Hillingsø og Hassan Preisler læser de lyriske familiestrofer op overfor folk på Fisketorvet i København, og musikeren Nikolaj Nørlund får besøg i sit studie af skuespilleren Bodil Jørgensen til en snak om hver deres yndlingsdigt. Producerat år 2016. Redaktör: Victoria Touveneau, Steen Nordlund Henriksen.
09:30 
Vild med bøger - med Martin Kongstad og Lærke Kløvedal
Flemming Møldrup får besøg af Martin Kongstad, der i sin roman "Kokken der holdt op med at rødme" skildrer livet som kok med Michelinstjerne-drømme. Sammen med madanmelder Lærke Kløvedal taler Kongstad og Møldrup om et miljø, hvor der skal præsteres hver eneste aften for et kræsent publikum. Sendt først gang 12.03.2019. Producerat år 2019.
10:00 
Vild med bøger - med Lotte Kirkeby og Alberte Winding
Flemming Møldrup får besøg af Lotte Kirkeby, der i sin roman "De nærmeste" beskriver tre søskende, der mødes i deres barndomshjem efter forældrenes død. Sammen med Alberte Winding, der sidste år udgav "Kastevind", taler Møldrup og Kirkeby om erindring, barndom og familiestrukturer. Sendt først gang 19.03.2019. Producerat år 2019.
10:30 
Vild med bøger - med Amalie Langballe og Tine Høeg
Flemming Møldrup får besøg af Amalie Langballe, der er aktuel med sin debut-roman "Forsvindingsnumre" om en ung kvinde i sorg. Agnes har mistet sin mor og forsøger at finde fodfæste i livet igen. Sammen med forfatter Tine Høeg taler Langballe og Møldrup om at miste og sorgen som en drivkraft at skrive på. Sendt først gang 26.03.2019. Producerat år 2019.
11:00 
Vild med bøger - med Allan Olsen og Henrik Queitsch
Flemming Møldrup får besøg af sangeren Allan Olsen, der er aktuel med sine erindringer "Laksetrappen". Sammen med musikanmelder og forfatter Henrik Queitsch taler Møldrup med Olsen om hans 40 år i musikken, og om hvor stort et ego det egentlig kræver at skrive sine egne erindringer. Sendt først gang 02.04.2019. Producerat år 2019.
11:30 
Store Danskere - Karen Blixen
Karen Blixens evner som digter var lige så usædvanlige som hendes liv. Myten om Karen Blixen lever i bedste velgående 41 år efter hendes død. Hvad er sandt og hvad er opdigtet i Blixens liv?. Producerat år 2003. Redaktör: Niels Birkemose.
12:05 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Læskedrik-fabrikken. Gregg Wallace besøger Ribenafabrikken i Gloucestershire, hvor 90% af Storbritanniens solbær ender og omdannes til tre millioner flasker Ribena-saft om ugen. Her følger han solbærrene - fra gården, hvor de plukkes til de ender som saft. Er der virkelige så meget C-vitamin i Ribena, som vi tror?. Producerat år 2017.
13:05 
En insiders guide til Kunsthistorisk Museum Wien
Tysk kunstserie fra 2018. Den britiske modedesigner og aktivist Vivienne Westwood viser rundt på Kunsthistorisk Museum i Wien. Her reflekterer hun over børneopdragelse, mens hun betragter kunstværkerne 'Infanta Margarita' af Diego Velázquez, 'Babelstårnet' af Pieter Bruegel og ' Kristi tornekroning' af Caravaggio. Producerat år 2018.
13:55 
En insiders guide til Pradomuseet
Tysk kunstserie fra 2018. Den amerikanske operasanger Joyce DiDonato viser rundt på et af verdens mest berømte museer nemlig Prado-museet i Madrid. Her fortæller hun om nogle af stedets vigtigste kunstværker af Titan, Rubens, Velázquez og Goya - og giver indblik i husets begivenhedsrige historie. Producerat år 2018.
14:50 
Kold krig
Da muren faldt i 1989 og den kolde krig var slut, begyndte en ny strid: Kampen om historien. Hvem havde haft ret og hvem tog fejl. Førende politikere og historikere stod overfor hinanden i kampen om at skrive historien om den kolde krig. I Juni 2005 kom så det første officielle bud på en omfattende undersøgelse af Danmark i den kolde krig, Diis-Rapporten. Med den brød kampen om historien på ny ud i lys lue. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun. Sendt først gang 29.01.2006. Del 1 av 3. Producerat år 2006.
15:30 
Kold krig
Han var kommunisternes leder gennem flere årtier. Da han stoppede indledte han en højst risikabel kontakt: Han blev på det nærmeste agent for den amerikanske efterretningstjeneste CIA, som han mødtes med gennem en lang årrække. I alle de år var han leder af sit nye parti SF. Var han blevet opdaget havde hans politiske karriere ligget i ruiner. SF`s leder Aksel Larsen og hans hemmelige forbindelse er først afsløret her i sommeren 2005. Den er et eksempel på, at CIA i Danmark havde helt enestående viden om, hvad der foregik i det danske kommunistparti under den kolde krig. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun. Sendt først gang 05.02.2006. Del 2 av 3. Producerat år 2006.
16:10 
The Kids Are All Right
Amerikansk komediedrama fra 2010. Det lesbiske ægtepar Nic og Jules har været sammen i mere end 20 år. Som så mange andre par har de en lille midtvejskrise, men det er det rene vand i forhold til, hvad der venter dem. Nic og Jules' to teenagebørn beslutter nemlig at opsøge deres hidtil ukendte sæddonor-far, og det vender op og ned på den lille families liv. Producerat år 2011. Medverkande: Mia Wasikowska, Mark Ruffalo, Julianne Moore, Annette Bening, Regissör: Lisa Cholodenko.
17:50 
Det alternative USA
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I Asheville i North Carolina besøger han nogle af de mennesker, der har fravalgt bylivet. En af dem er den tidligere revisor Tod, som bor i skoven. Her lever han af bjørne- og rottekød, æg og skovens planter. Producerat år 2016.
18:30 
Status p.t. - med Huxi Bach
Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens?. Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det. Producerat år 2020.
18:45 
DR2 bringer musikken ud - Jazzfestival
Raske Penge, Joy Morgan og radiovært Naya Buric anbefaler jazzmusik til dig - optaget på deres egen mobil. Producerat år 2020.
18:55 
Vilde Hoteller - Norge
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Norge for at besøge et landskabshotel. Producerat år 2014.
19:25 
Vilde Hoteller - Chile
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til det sydligste Chile for at besøge en økocamp. Producerat år 2014.
19:55 
Rejsen ad de hellige floder - Nilen
Dokumentar fra BBC fra 2014. Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs verdens længste flod, Nilen, fra det Etiopiske højland, gennem den sudanske ørken og hele vejen gennem Ægypten til Middelhavet. Producerat år 2014.
20:45 
Dokumania
Amerikansk dokumentar fra 2020. Bruce Lee - Vær som vand. Lee Jun-fan, bedre kendt som Bruce Lee, er en af historiens største kampsportseksperter. En legende, der dør, under tragiske omstændigheder, blot 32 år gammel. Her dykker vi ned i historien bag den hårdtslående stjerne - fra tiden som børneskuespiller i Hongkong, hans drømme, tilbagevenden til USA, og hvordan han måtte kæmpe for at finde roller i Hollywood på grund af racisme. Producerat år 2020.
22:20 
USA's vilde hestejagt
USA´s vilde heste er fredet - men samtidig jaget vildt. De æder det græs, landmændene skal bruge til deres kvæg, og mens nogle helst ser hestene udryddet, kæmper andre for at stoppe indfangningen. En kamp i det vilde vesten, der også handler om adgang til jord, vand og rigdomme i undergrunden. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
DR2 Jazz [Repris]
Sinne Eeg & DR Big Band. Den danske jazzdiva Sinne Eeg møder DR Big Band i Koncertsalen til en aften, der viser hendes imponerende spændvidde som både virtuos jazzsangerinde, komponist og stilsikker sangskriver. Oplev en buket kendte jazzhits og danske evergreens i helt nye bigband-arrangementer sammen med en række helt nye numre fra Sinne Eegs seneste album med DR Big Band. Genudsendelse - optaget i DR Koncerthuset. ,. Producerat år 2020.
00:00 
Veronica Guerin - I sandhedens tjeneste
Irsk autentisk drama fra 2003. I midten af 1990'erne er Dublin en sand krigszone, hvor bander udkæmper en blodig kamp om narkomarkedet. Deres værste modstander er ikke politiet, men derimod en journalist ved navn Veronica Guerin. Stædigt forsøger hun at afsløre banderne og deres bagmænd. Men gangsterne er ikke begejstrede for omtalen, og Guerin kommer til at betale den højeste pris for sine journalistiske scoop. Producerat år 2011. Regissör: Joel Schumacher., Skådespelare: Gerard McSorley, Ciarán Hinds, Cate Blanchett.
01:35 
Status p.t. - med Huxi Bach
Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens?. Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det. Producerat år 2020.
01:50 
Hvorfor bliver man psykopat?
Britisk dokumentar fra 2017. Det anslås, at der bor 300.000-400.000 psykopater i Storbritannien. Mange af dem har masser af selvtillid - og vi drages nærmest mod dem, selvom vi ved, hvad de er i stand til. Her undersøger vi den gådefulde lidelse psykopati og taler med førende eksperter på området for at afklare - hvad der gør folk til psykopater. Og vi møder indsatte psykopater og spørger, hvorfor de begik deres forbrydelser, og hvordan de har det med det nu. Producerat år 2017.
02:45 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Flugten til Athena
DR2, tisdag 2/6 16:20(18:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå