Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  

Fritid

Skriv ut p� dagens tv
DR1
06:00 (06:30)
Frilandshaven
Ild i Frilandshaven. Der er risiko for at blive forbrændt både udvendig og indvendig i Frilandshaven, når Jørgen Skouboe planter chilier med chokoladesmag i sit drivhus, og Anne Hjernøe tilbereder chiliflamberede hajbøffer i udekøkkenet. Den udvendige forbrænding står Jørgen for, når han patinerer skabe til udekøkkenet med både olie, lak og ild. Säsong 2006. Del 2.
DR1
06:30 (07:00)
Haven i Hune
Anne Just viser forskellige former for stenbelægning, og staudebedet bliver pyntet med rødbeder og salat. Hos Claus Dalby ser vi, hvordan rosenblomstringen kan forlænges, og hvordan man sår og udplanter lathyrus. Og så besøger vi en fantastisk have hos nogle pelargonieentusiaster. Sendt første gan 17.04. 05. Redaktör: Pia Kjeldsen.
DR2
08:30 (09:30)
Hvis vægge kunne tale
Svensk dokumentarserie fra 2019. (Det sitter i väggarna) Midt på øen Reimersholme i det centrale Stockholm ligger børnehaven Malmgården i et meget gammelt hus midt blandt lutter moderne boliger. Både børnehavens personale og børnene vil gerne vide mere om dette flotte hus og om manden, som boede der og har givet navn til hele øen, Anders Reimers. Og hvor stærk er forbindelsen til det gamle fængsel på naboøen? Rickard Thunér hjælper med at finde svarene. Säsong 5. Del 4 av 6.
DR1
09:50 (10:30)
På vildspor i ødemarken
Finnmark. Vildmarksentusiasten Lars Monsen, hans lillebror Jan og deres ven Mattis sætter denne gang ud på en krævende ekspedition. De vil krydse Finnmark på tværs med hundeslæde. En tur på 400 kilometer, der går gennem skov og vejrbidte bjergstrækninger, før de når i mål i Alta. Men kun en af dem har erfaring med at køre hundeslæde, og der er meget at lære. Säsong 4. Del 6 av 7.
DR1
10:30 (11:00)
Auktionshuset
I Auktionshuset blæser der nye vinde. Jesper Bruun Rasmussen har besluttet, at der for første gang nogensinde skal sælges fotokunst på den internationale auktion i Bredgade. Selv har han dog ikke tid til at stå på podiet. For han har vigtige ærinder at se til i firmaets hoveddomicil i Havnen. Han skal både gå sin vanlige runde og selvfølgelig have styr på dagens frokostmenu. Så i dag er det sønnen Frederik Bruun Rasmussen, der er auktionarius. Men det kan blive noget af en udfordring at få afsat de dyre fotografier. For der er ikke tradition for at købe fotokunst i Danmark, og det fortryllende vejr kan blive en trussel for fremmødet i auktionssalen. Imens far og søn styrer forretningen i København, er ekspert i ældre kunst Birte Stokholm taget til Holbæk for at se på et interessant portræt. Men hun får sig lidt af en overraskelse. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 4. Del 3.
DR1
11:00 (12:00)
Guld i Købstæderne - Thisted
Thisted. Hvor meget er de små LEGO-biler fra 50'erne egentlig værd? Og hvad gør det ved prisen, når to opkøbere er forelsket i samme Kristian Zahrtmann maleri?. Tag også med når Sofie Østergaard prøver kræfter med vandsport i Cold Hawaii Inland. Säsong 4. Del 7 av 10.
YLE TV2
11:45 (12:00)
En glimt av Norge
Andreas och hans klasskamrater vandrar i landskapen vid norra Europas högsta fjäll Galdhøpiggen. Färden är full av utmaningar och Andreas, som har en funktionsnedsättning, behöver all hjälp han kan få.
DR1
12:15 (12:45)
Frank & Kastaniegaarden
Pigsten og Påskelam. Et sikkert forårstegn har meldt sig på Kastaniegaarden, hvor hele fem lam er læmmet. Imod Franks gode vilje skal et af lammene flaskes op. Frank er træt af at gårdspladsen står under vand, når det regner, så han går i gang med at lægge pigsten. Säsong 2021. Del 4.
DR1
12:45 (13:15)
Mesterlære
Skriv med Bjarne Reuter. Det er de færreste mennesker der ikke har et barndomsminde der relaterer sig til Bjarne Reuters forfatterskab. Nu giver han et meget sjældent indblik i egne tekster og universer. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt. Säsong 1. Del 3 av 6.
DR1
13:15 (13:45)
Vores første hus
Et ægte håndværkertilbud. Nadja og Thomas har købt et ægte håndværkertilbud. De starter i kælderen, for den skal gøres beboelig før vinter, så de kan tænde for varmen. Säsong 1. Del 1.
DR1
13:45 (14:15)
Hammerslag
Hestehold, køkkenhave, biler og slangeopdræt. Der findes mange hobbyer som kræver mere plads. I denne omgang af Hammerslag byder vært, Tina Müller, indenfor i to boliger i Sydvestsjælland, hvor der er ekstra meget plads til at dyrke en hobby. Eksperterne Christian Torp og Mira Lie Nielsen dyster mod Lars Lyng & Kristine Virén, når de skal gætte, hvad særlige hobbyer kan betyde for prisen. Den første bolig holdene skal se, byder på landlig idyl og mange muligheder tæt ved Sorø. Derefter går turen længere syd på til en nyistandsat bolig, hvor en hel særlig hobby kommer bag på eksperterne.
YLE TV1
16:55 (17:00)
Matminnen: Marita Taavitsainen
Marita Taavitsainen. Kända personers käraste smakminnen från barndomen. Del 11.
DR1
18:00 (18:30)
Auktionshuset
I dag skal der være festivitas i Auktionshuset. Jesper Bruun Rasmussen kan fejre hele to 30 års jubilarer, som han i sin tid selv ansatte i firmaet sammen med sin far Arne. For både Jesper, hans børn Alexa og Frederik samt ikke mindst dagens hovedpersoner, Charlotte Hviid og Birte Stokholm, er det en fornøjelse at tænke tilbage på den tid, der er gået. Med vanligt lune har herren i huset naturligvis også forberedt en ganske særlig overraskelse til sine to trofaste medarbejdere. Dagen i dag er også skelsættende for leder af møntafdelingen Michael Fornitz. Han skal svinge hammeren over en sjælden dansk guldmønt fra 1826, som han fornylig hentede hjem fra Holland. Med sælgeren selv siddende i salen er der ekstra pres på den rutinerede auktionarius. For han skulle gerne lande på et hammerslag på mindst et par hundrede tusinde kroner for det enestående samlerobjekt. Velkommen til Auktionshuset. Säsong 4. Del 4.
DR2
18:50 (19:20)
Fantino og Bonde på Dansktoppen
Det kommer til at gå skidt. Maria og Christians første møde med Kandis og redaktionen, der fortæller dem, at adgangen til dansktopscenen er en test af deres evner til at synge, spille og skrive tekster. Efter et møde med musiker- og sanger-parret Anne Marie og Sten Lindegaard falder konklusionen prompte: Der er lang vej. Den unge dansktopsanger Marc Lee Daugaard har nogle gode fif til, hvordan de bedst rammer publikum med deres sangn. Säsong 1. Del 1.
TV Finland
18:50 (19:00)
Matminnen: Marita Taavitsainen
Marita Taavitsainen. Kända personers käraste smakminnen från barndomen. Del 11.
FST 5
18:52 (19:00)
Klipp ur Strömsö
Nattmat gubbröra. Mitt i natten blir två personer hungriga i Strömsös kök. Programledaren Matias Jungar och kocken Michael Björklund länsar kylskåpet och gör gubbröra. Strömsö firar 20 årsjubileum. Repris från år 2003.
DR2
19:20 (19:50)
Fantino og Bonde på Dansktoppen
Vi vil jo ikke have en tissepausesang. Maria og Christian skal vælge den dansktopmelodi, de skal skrive tekst til. Før de kan det, skal de finde deres personlige musikstil sammen med Danmarks ukronede jodeledronning Vibeke Hoby og dansktop-pop-musikeren Nicki Feldt. Undervejs går det op for dem, at de må til at tage sig selv seriøst. Ironisk distance er ellers en af deres kerne-kompetencer. De første sangstrofer toner frem i en skriveworkshop hos sangskriveren Simon von Konoy - manden bag dansktopsangen Fiskefrikadello. Säsong 1. Del 2.
SVT2 HD
19:30 (19:55)
Fiskestugan
Isländsk fritidsserie från 2018. Högfjällsfiske. Det är en riktig högfjällssjö som bröderna beger sig till när de far till Frostastaðavatn. Sjön ligger närmare 600 meter över havet och här hoppas de kunna fånga röding. 26/06 år 2022 i SVT2 HD. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
SVT2
19:30 (19:55)
Fiskestugan
Isländsk fritidsserie från 2018. Högfjällsfiske. Det är en riktig högfjällssjö som bröderna beger sig till när de far till Frostastaðavatn. Sjön ligger närmare 600 meter över havet och här hoppas de kunna fånga röding. 26/06 år 2022 i SVT2. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
DR1
20:00 (20:30)
Fede forhold
Jeg har aldrig været mere sikker i mit liv. Den sidste vejning nærmer sig, og alle par kan gøre status efter syv måneders arbejde med både krop og parforhold. Maria har ikke skiftet profilbillede på Facebook i 12 år. Hun har været bange for at vise sig selv, men nu tager hun mod til sig. Inger og Johnny skal fejre to-årsdag og Johnny overrasker Inger med en intim gave. Signe og Jesper lægger en ny plan, der helt vil forandre hverdagen for den lille familie. Säsong 4. Del 6 av 6.
Sportkanalen
22:00 (23:00)
Fiskedestination
Svenskt fiskemagasin från 2022. Broman kollar in vad Blekinges pärla Sölvesborg har att erbjuda förutom fiske. Och så testar Broman om det går att få nåt skoj på kroken ute längs Listerlandets vackra stränder. ,. Säsong 8. Del 10 av 12. Producerat år 2022.
DR1
22:55 (23:40)
Alene i vildmarken
I program 2 er sulten begyndt at skabe stress hos flere af deltagerne, og fiskeriet går heller ikke efter planen. Og så bliver et uheld fatalt for en af deltagerne. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde område skal de overleve på egen hånd - alt filmer de selv. Den, der klarer sig længst, vinder. Säsong 2. Del 2 av 8.
Sportkanalen
00:00 (00:30)
Fiskedestination
Svenskt fiskemagasin från 2015. Madeira. Johan Broman och hans vänner Heavy, Abbe och Jonas åker till den portugisiska ön Madeira. Där testar de allt från storviltsfiske i havet och bäcköringfiske i bergen till kälkåkning på gatorna. Dessutom undersöker de vad öns fiskmarknad har att erbjuda. ,. Säsong 3. Del 3 av 10. Producerat år 2016.
SVT2
01:10 (01:40)
Jakttid
Finsk fritidsserie från 2019. Kräftjakt. Aleksis fiskesäsong har varit otursam. Kan det vara nu det vänder?. Sanna och Antti ska fara till Sverige på ripjakt, en resa som också är ett sätt att fira deras bröllopsdag. Manu ger sig ut på kräftjakt. Inte för att fånga kräftor dock, utan för att räkna och statistikföra i syfte att ta reda på hur det står till med beståndet av flodkräftor. Medverkande i serien: Riikka Aaltonen, Aki Huttanen och Emilia Laitinen, Sanna och Antti Kokko, Manu Soininmäki, Aleksi Klytseroff och Ari Turunen. 09/08 år 2022 i SVT2. Säsong 4. Del 4 av 12. Producerat år 2019.
SVT2 HD
01:10 (01:40)
Jakttid
Finsk fritidsserie från 2019. Kräftjakt. Aleksis fiskesäsong har varit otursam. Kan det vara nu det vänder?. Sanna och Antti ska fara till Sverige på ripjakt, en resa som också är ett sätt att fira deras bröllopsdag. Manu ger sig ut på kräftjakt. Inte för att fånga kräftor dock, utan för att räkna och statistikföra i syfte att ta reda på hur det står till med beståndet av flodkräftor. Medverkande i serien: Riikka Aaltonen, Aki Huttanen och Emilia Laitinen, Sanna och Antti Kokko, Manu Soininmäki, Aleksi Klytseroff och Ari Turunen. 09/08 år 2022 i SVT2 HD. Säsong 4. Del 4 av 12. Producerat år 2019.
DR1
02:20 (02:50)
Hammerslag
Hestehold, køkkenhave, biler og slangeopdræt. Der findes mange hobbyer som kræver mere plads. I denne omgang af Hammerslag byder vært, Tina Müller, indenfor i to boliger i Sydvestsjælland, hvor der er ekstra meget plads til at dyrke en hobby. Eksperterne Christian Torp og Mira Lie Nielsen dyster mod Lars Lyng & Kristine Virén, når de skal gætte, hvad særlige hobbyer kan betyde for prisen. Den første bolig holdene skal se, byder på landlig idyl og mange muligheder tæt ved Sorø. Derefter går turen længere syd på til en nyistandsat bolig, hvor en hel særlig hobby kommer bag på eksperterne.
DR1
02:50 (03:20)
Vores første hus
Et ægte håndværkertilbud. Nadja og Thomas har købt et ægte håndværkertilbud. De starter i kælderen, for den skal gøres beboelig før vinter, så de kan tænde for varmen. Säsong 1. Del 1.
DR1
03:20 (04:20)
Guld i Købstæderne - Thisted
Thisted. Hvor meget er de små LEGO-biler fra 50'erne egentlig værd? Og hvad gør det ved prisen, når to opkøbere er forelsket i samme Kristian Zahrtmann maleri?. Tag også med når Sofie Østergaard prøver kræfter med vandsport i Cold Hawaii Inland. Säsong 4. Del 7 av 10.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Fiskedestination
Sportkanalen, l��rdag 2/7 12:00(13:00)

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå