Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gudstjenester
Med Laugesen i Apostelkirken på Vesterbro 2 Apostelkirken arbejder på Vesterbro med socialt og kulturelt arbejde blandt alle nationaliteter. Sognepræst Andreas Heidborn sidder foran alteret og taler direkte til seerne i denne videotjeneste. Sådan som mange kirker har gjort det i Caronatiden, der ser ud til at slippe sit snærende bånd så man langsomt åbner for kirkerne. Gudstjenestevært Anders Laugesen har inviteret tidligere sognepræst og mediearbejder Mogens Hansen til at se gudstjenesten sammen med sig on-line. I gudstjenesten medvirker også kirkemusiker Lars Bak og sanger Benedicte Ostersen. Salmer: Nu blomstertiden kommer, DDS 722 og Guds menighed er jordens største under DDS 345. Producerat år 2020.
09:15 
Kampen om historien (2:4) Tabet af Sønderjylland
Adam Holm inviterer til debat om tabet af Sønderjylland. I 1864 tabte Danmark krigen mod Preussen og Østrig, og det område, vi i dag kender som Sønderjylland, kom til at høre under det tyske rige. På hvilken måde lever "1864" videre i dag, og hvorfor bliver vi ved med at vende tilbage til krigen? Hvorfor kan den stadig bringe sindene i kog?. Producerat år 2020.
09:45 
24 timer vi aldrig glemmer
Håndboldpigernes OL-triumf. I 1996 deltager de danske håndboldkvinder for første gang i en OL-turnering, og de gør det med en ambition om at vinde guld. Men i finalen venter verdensmestrene fra Sydkorea, og i første halvleg bliver danskerne løbet over ende. Forspringet bliver indhentet, og i kampens sidste sekunder får Anja Andersen tilkæmpet sig et straffekast. Hvis hun scorer, er Danmark olympiske mestre. Sendt første gang 28.02.2010. Producerat år 2010.
10:35 
Danske katastrofer - Branden på Haderslev Dam
Onsdag den 8. juli 1959 går en sommerturbåd, fuld af glade gæster, i stå på Haderslev Dam i Sønderjylland. I et forsøg på at få båden i gang, går det galt. Hele båden antændes og de panikslagne passagerer, må enten kaste sig i vandet eller dø i flammerne. 55 mennesker omkommer. Mange bliver på båden og brænder op - fordi de ikke kunne svømme. Med øjenvidneberetninger fra en ung redningsmand og en overlevende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om en af de mest uhyggelige katastrofer i Danmark. En dybt tragisk ulykke, der stadig præger de implicerede. Sendt første gang 01.11.2017. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
11:05 
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Producerat år 2012. Redaktör: Morten Steenstrup.
11:25 
Den danske kejserinde
Hun var født som dansk prinsesse men blev kejserinde i Rusland. Da den russiske revolution kom, stod hun midt i katastrofen, mens verden brasede sammen omkring hende. Hun mistede mere end de fleste: Hendes søn - den sidste zar - og hendes fem børnebørn blev myrdet. En tragedie hun nægtede at se i øjnene. Producerat år 2004. Redaktör: Mads Baastrup.
12:05 
Danskernes Krønike - Vores ferie
Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag - gennem deres egne optagelser. Da Michael Aller fik job som Spies-guide, var en chartertur noget af det mest eksotiske, familien Danmark kunne drømme om. Senere har Bettina Aller med bl.a. sin Nordpolsekspedition været med til at rykke grænserne for, hvor ekstreme rejsemål kan være i dag. Hos familien Brønsholt fra Fyn var omdrejningspunktet det meste af tiden deres campingplads, der dog også lod plads til impulsive udlandsrejser. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser fra ferier siden 1960 og frem til i dag, hvor der næsten ikke er grænser for, hvor vi kan komme hen på ferie, og hvor de fleste rejser blot er et enkelt klik væk. Producerat år 2006.
12:35 
Dansk drama - fra Matador til Arvingerne
Uge efter uge trækker de danske tv-serier rekordhøje seertal. Når de i bedste sendetid ruller over skærmen og fortæller os historier om, hvordan vi er - og ikke mindst hvordan vi bør være - som mennesker. I fiktionens verden bliver mennesker til karakterer og i "Danmark i bedste sendetid" går vi tæt på de seks mest populære karaktertyper i de danske tv-serier, og hvad det er for nogle værdier, de står for. I aftenens program handler det om en yderst populær karaktertype, nemlig efterforskeren. Forbrydelsen I-III har for alvor bragt den danske efterforsker på alles læber, men hvem opklarede egentligt forbrydelser før Sarah Lund? Og hvilke kvaliteter sætter vi pris på at en tv-efterforsker har?. Producerat år 2014.
13:05 
Dirch og de andre [Repris]
Poul Bundgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992. ,. Del 4 av 4. Producerat år 1992.
13:40 
Farvel Thomas
Tv-spil fra 1968. Thomas er en almindelig middelklassemand i 40-års krise. Han er blevet skilt, og dette har ført til både hjemløshed og rodløshed. Han er gået i drift som en vragdel. Producerat år 1987. Medverkande: Freddie Andersen, Ove Sprogøe, Buster Larsen, Kirsten Peuliche, Lise Ringheim, Regissör: Henning Ørnbak.
15:15 
Regnvejr og ingen penge [Repris]
TV-spil fra Sidste kapitel i Henning Ipsens krønike om arbejderfamilien på Bornholm. Året er 1964. ,. Del 4 av 4. Producerat år 1965.
16:00 
Krigsdøtre [Repris]
4. del: Alice - 1973. ,. Del 4 av 5. Producerat år 1981.
17:30 
Dronning til alle tider
En dokumentarserie om H.M. Dronning Ingrid i seks afsnit. H.M. Dronning Ingrid som kronprinsesse. I tredje afsnit, der handler om perioden 1935 til 1947, skal vi se den danske kronprinsesse i rollen som ægtefælle til kronprin Frederik, som aktiv i det sønderjyske hjælpearbejde og som mor til tre små prinsesser i de fem svære besættelsesår. Sendt første gang. Del 3 av 6. Producerat år 1996.
18:00 
100 rifler
Amerikansk western fra 1969. I Mexico slutter en broget trio sig sammen for at redde indianerne fra en tyrannisk general. Nemlig en sherif, en bankrøver og en kvindelig revolutionær. Producerat år 1969. Medverkande: Burt Reynolds, Jim Brown, Raquel Welch, Regissör: Tom Gries.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Nu bede vi den Helligånd". Producerat år 2017.
20:00 
Det som ingen ved
Dansk thriller fra 2008. Thomas Deleurans søster drukner under en badetur. Da Thomas går hendes ting igennem, finder han dokumenter, som handler om hans afdøde fars fortid i Forsvarets Efterretningstjeneste. Thomas får mistanke om, at hans søsters død ikke var et uheld. Han graver dybere i sagen, men han er oppe imod en uhyggelig overmagt. Producerat år 2008. Medverkande: Henning Jensen, Lars Mikkelsen, Anders W. Berthelsen, Maria Bonnevie, Ghita Nørby, Regissör: Søren Kragh-Jacobsen.
21:35 
Coronavirus - en verdensomspændende epidemi
Amerikansk dokumentar fra 2020. USA har officielt registreret mere end 700.000 smittetilfælde med coronavirus og over 40.000 døde. Her undersøger vi, hvordan USA blev det land i verden med det største coronavirus-udbrud. Vi møder nogle af de første læger og eksperter, der advarede om virussen, og hører, hvordan Trump-regeringens nedtoning af smittefaren førte til signalforvirring. Hvad sker der, når politik og videnskab kolliderer? Og hvilke udfordringer ligger forude?. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Trækfugle
Colombiansk-dansk drama fra 2018. Hos wayúu-folket, der lever isoleret i Colombias ørken, er den smukke Zaida blevet giftemoden. Rapayet ønsker at vinde hendes hånd, men Zaidas mor forlanger en stor medgift. For at tjene til den begynder Rapayet at sælge marihuana til amerikanske soldater. Det bliver starten på en forretning, der vender op og ned på familiernes traditionelle livsstil og fører til blodig konflikt. Producerat år 2015. Medverkande: Natalia Reyes, Carmiña Martínez, José Acosta, Regissör: Cristina Gallego, Ciro Guerra.
01:00 
Hvorfor er nogle mennesker bare nogle totale røvhuller?
Canadisk dokumentar fra 2019. Du møder dem på arbejdet, i trafikken, på ferien, eller når du handler ind. Røvhuller!. En person, der skider på andre og udnytter enhver situation til egen fordel. Hvorfor lytter vi til sådanne personer? Hvordan håndterer man røvhulsopførsel?. Og bærer vi alle sammen rundt på et røvhul i os?. Producerat år 2019.
01:55 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
En verden på vinger - I luften
DR2, söndag 26/5 15:20(16:10)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå