Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den 2. dimension [Repris]
Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder den nordiske shaman Annette Høst, som tager ham med på en trommerejse til underverdenen. Og så finder Kristian ud af, om naturen kan tale til ham, når han søger efter svar en mørk nat i Grib Skov. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2013.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2018. På øen Käringön er der et gammelt pensionat, der nu har fået nyt liv. Huset blev bygget af en tolder, da smuglingen var på sit højeste i skærgården. På væggen i et af værelserne hænger der et portræt af en ukendt ung kvinde, som historiker Christopher O'Regan optager jagten på. Hvem var hun?. I løbet af årene har huset gennemgået mange ændringer, og bygningsrestaurator Erika Åberg forsøger at genoprette det gamle pensionatskøkken. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
10:00 
Sarahs niqab-fængsel - Ramt af burka-forbuddet
Dansk reportage fra I dag er Sarah Ali droppet ud af sin uddannelse og har isoleret sig derhjemme. For hun går med niqab, og hun vil ikke tage den af. Politikerne ville ellers gøre hende fri, da de vedtog en lov, der forbyder, at man tildækker sit ansigt, mens man færdes på offentlige steder. Men det modsatte er sket. Hun føler sig i fængsel i sit hjem, efter hun blev ramt af burka-forbuddet. Producerat år 2019.
10:15 
Kampen om historien [Repris]
da kongen jokkede i spinaten. Adam Holm inviterer tre historikere til at debattere om én af monarkiets største politiske kriser i nyere tid: Da Christian X i 1920 fyrer sin regering og udløser "Påskekrisen". I nogle yderst nervepirrende døgn er monarkiets fremtid på spil, men hvordan kunne det komme dertil og hvorfor skånede socialdemokraterne kongen?. ,. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
10:45 
Moderne Klassikere [Repris]
One Republic - Apologize. Kun få popsange fortjener at blive kaldt megahits i så høj grad som popballaden Apologize. Sangen skrev næsten sig selv, men måtte efterfølgende en tur gennem lange og snørklede veje for at stryge til tops i 2008. Mød bl.a. Ryan Tedder og se historien om bandmytteri, iturevne kontrakter og en viral eksplosion uden lige. ,. Producerat år 2014.
11:15 
Moderne Klassikere [Repris]
(I´ve had) The Time Of My Life. Kærlighedsduetten er uløseligt knyttet til Dirty Dancing. Men vidste du, at Johnny og Baby danser til en anden version under optagelserne?. Se historien om hittet, mød 60´er legenden Bill Medley, sangskriverne og kvinden som skrev filmen ingen troede på i 1987. ,. Producerat år 2014.
11:45 
Verdens årstider - forår
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Foråret bringer nyt liv, men det er også tiden til at vågne op og komme før alle andre. Fra gråbjørnehunnen med sine unger til blomster, der søger mod lyset, må alle levende væsner få mest ud af de muligheder, som denne travle årstid bringer. Del 1 av 4. Producerat år 2016.
12:35 
Verdens årstider - sommer
Naturserie fra BBC fra 2016. Lige meget hvor på Jorden, man bor, byder hver årstid både på muligheder og udfordringer for dyr og planter. Om sommeren skinner solen, og får planter og buske til at blomstre. Det er en årstid med en overflod af alting, og de lange dage med dagslys får alt liv til at myldre med aktivitet. Del 2 av 4. Producerat år 2016.
13:25 
Fremtidens mad
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? I dag er der stor ulighed mellem dem, der sulter, og dem der er for fede. Der er forurening skabt af intensivt landbrug og nye lidelser forårsaget af industrielt forarbejdet mad. Hvordan vil vi i fremtiden ernære de ni milliarder mennesker, vi er blevet til i 2015?. Producerat år 2016.
14:20 
Fremtidens mode
Fransk dokumentar fra 2016. Hvordan vil verden se ud i fremtiden? Vil nogle af nutidens opfindelser få betydning for vores hverdag i 2050?. Og vil de have svar på nutidens økonomiske, miljømæssige og kulturelle udfordringer? Med mindre vi alle bliver nudister, vil de 9 milliarder mennesker i verden år 2015 stadig behøve tøj. Modeindustrien har lige nu problemer med overproduktion, dårlige arbejdsforhold og brugen af farlige stoffer. Fremtiden er til gengæld fuld af fantatiske muligheder for en grøn produktion af tøj med indbygget intelligens. Producerat år 2016.
15:10 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Libyen
Britisk dokumentar fra 2017. Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. I 2016 blev Libyen det største udskibningssted for migranter, der forsøger at komme til Europa. Ross rejser fra ørkenen til kysten med migranter, der risikerer ekstrem vold, kidnapning, slaveri og død i håbet om et bedre liv. Producerat år 2017.
15:55 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2013. Tv-værten Chris Tarrant har altid været fascineret af jernbaner, både byggeriet af dem og den måde de har revolutioneret livet i afsidesliggende samfund på. Jernbanen i Congo er en af de stadigt fungerende afrikanske jernbaner fra kolonitiden. Den blev bygget af franske kolonister, og kostede titusinder af afrikanske arbejdere livet. Jernbanen forbinder hovedstaden Brazzaville langt inde i landet ved Congo-floden med kysten næsten 5.000 kilometer væk, og den har været en vigtig livline for både mennesker og gods i et land med få veje og tusindvis af kvadratkilometer af uigennemtrængelig jungle. Del 1 av 3. Producerat år 2013.
16:40 
USA i farver - Hollywoods storhedstid
I begyndelsen af 1900-tallet vokser den amerikanske filmindustri. Magtfulde forretningsmænd kontrollerer studierne, og skuespillerne bliver globale ikoner. Hollywoods indflydelse vokser, men det gør kritikken også. Branchen anklages for at være umoralsk, og fjernsynet truer dets monopol. Men Hollywood fortsætter ufortrødent som USA's drømmefabrik. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver. Producerat år 2018.
17:30 
Europas historie - oprindelse og identitet
Tysk dokumentarserie fra 2017. Hvad er Europa? Hvor og hvornår begyndte Europas historie? Og hvad forbinder eller adskiller europæerne?. Historiker Christopher Clark udforsker de forskellige kapitler i Europas utrolige historie. De første spor fører til oldtidens Grækenland, nærmere bestemt Kreta. Her finder man myten, der gav navn til kontinentet - nemlig fortællingen om prinsesse Europa, som blev kidnappet af Zeus. Del 1 av 6. Producerat år 2017.
18:20 
Ikariaøen - hvor folk glemmer at dø
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Alle søger efter hemmeligheden bag et langt og lykkeligt liv og bruger milliarder på piller og diæter i jagten på evig ungdom. Men svaret er måske nærmere, end vi tror. På den afsidesliggende græske ø Ikaria i Det Ægæiske Hav lever indbyggerne det samme enkle og sunde liv, som de har gjort i århundreder, og langt de fleste bliver over hundrede år gamle.
19:00 
Jordens hellige vidundere
Britisk dokumentarserie fra 2019. Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Første gang går turen til Shaolin-templet i Kina, hvor en buddhistisk krigermunk står over for en test, der kan ændre hans liv for evigt. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
20:00 
Virkelighedens retsmediciner
Britisk dokumentarserie fra 2019. DNA profiler. En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og identificere to mistænkte ud fra DNA-beviser og forbinde dem til en voldtægt. Producerat år 2019.
21:00 
Dokumania: : Topmødet i Davos
Tysk dokumentar fra 2019. Verdenseliten bag lukkede døre. Hvert år samles regeringsledere, erhvervsliv og NGO'er til årsmødet World Economic Forum (WEF) i Davos, Schweiz. Her diskuterer de verdens mest presserende problemer som klimakrisen, Brexit, afbrænding af Amazonas regnskov og handelskrigen mellem USA-Kina. Er WEF med til at skabe en bedre fremtid for vores planet, eller fungerer mødet blot som platform for virksomheder til at lobbye for deres egen dagsorden?. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Forbrydelse og straf
Britisk dokumentarserie fra 2019. Fængselsvæsnet. Retsvæsenet i Storbritannien er i krise. Men hvorfor?. Gennem seks afsnit undersøger vi årsagerne og sætter politiets arbejde, domstolene og kriminalforsorgen under lup. Denne gang ser vi nærmere på de forværrede forhold bag tremmerne i Winchester fængsel. Kan det lade sig gøre, at vende tilstanden i fængslet og bringe det på ret køl med en reduceret finansiering og mindre personale?. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
23:50 
Krigsfotografen
- mellem familien og verdens brændspunkter Dansk dokumentar fra Jan Grarup er far til fire og står alene med ansvaret for sine børn, efter hans ekskone bliver alvorligt syg af kræft. Udfordringerne på hjemmefronten er svært forenelige med Grarups ønske om at forblive verdens bedste krigsfotograf. Jobbet inkluderer nemlig farlige udsendelser til verdens brændpunkter, hvor vejsidebomber og snigskytter er hverdag. Producerat år 2015.
00:50 
På mission i underverdenen
Spansk dokumentarserie fra 2018. Kidnapningsindustrien i Venezuela. Venezuela er et af de lande i verden med det højeste antal af kidnapninger. En lukrativ forretning, der indbringer millioner til bagmændene. For at forstå den voksende kidnapningsindustri, møder krigskorrespondenten David Beriain landets farligste mafiaer og slutter sig til en gruppe svært bevæbnede mænd, der viser, hvordan de vil udføre kidnapningen af deres næste offer. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
01:45 (05:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
En verden på vinger - Afgang
DR2, söndag 26/5 14:30(15:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se