Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:15 
Midt i naturen
Bæveren, havørnen, løven og den grå krontrane har en ting til fælles: Efter at have været helt forsvundet fra det område, hvor de levede, er de blevet genindsat. Men hvad kræver det, hvis det skal lykkes? Seriens værter, Magdalena Forsberg og Joakim Odelberg, skal her ud og finde rovfugle i Irland, lede efter løver i Rwanda, og kigge på hvilken nytte bæveren egentlig gør i det svenske landskab. Nordvision fra Sverige. Del 9 av 10. Producerat år 2015.
09:15 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 1 av 9. Producerat år 2019.
10:15 
Dage i haven
Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis. Del 2 av 9. Producerat år 2019.
11:15 
Smag på Porto med Anthony Bourdain
Amerikansk madserie fra 2017. Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Producerat år 2017.
11:55 
Livets opskrift - Costa Rica
Dansk reportageserie fra Hvordan lever man lidt længere?. Sisse Fisker forlader sit privilegerede liv i Danmark og rejser ud til fem steder i verden, hvor befolkningen lever markant længere, for at finde ud af, hvorfor de bliver så gamle. I aftenens program tager hun til halvøen Nicoya i Costa Rica, hvor hun flytter ind hos en stor familie der bor fordelt i tre huse på samme grund. Familien er selvforsynende og lever enormt primitivt i forhold til det Sisse kender fra sit eget liv. Men trods de primitive livsvilkår, lever folkene i området meget længere end i resten af Costa Rica og verden - og spørgsmålet er hvorfor - og er der noget fra deres liv, som Sisse kan tilføje til hendes helt egen opskrift på det gode lange liv hun skal tilbage til. Sendt første gang 03.11.2015. Del 1 av 5. Producerat år 2015.
12:40 
Ken Folletts Jordens søjler
Engelsk dramaserie fra 2010. England 1120. Borgerkrigen raser, fattigdommen hærger. Adel og kirke kæmper om magten, tronfølgeren dør, og dronningen prøver at rejse en hær i Frankrig. Midt i ragnarok kommer bygmesteren Tom til en nedbrændt katedral. Han beslutter at genopbygge den til et pragtværk, der vil give håb for fremtiden. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Manuskript: John Pielmeier efter Ken Folletts roman. 2. del sendes i morgen. Del 1 av 4. Producerat år 2010.
14:25 
Ken Folletts Jordens søjler
Engelsk dramaserie fra 2010. 1100-tallets England hærges af borgerkrig, for prinsesse Mathilde gør krav på kong Stephens trone. Samtidig er den idealistiske bygmester Tom begyndt at opføre sit drømmeprojekt, en storslået katedral badet i lys, men både den brutale William Hamleigh og den snu biskop Waleran forsøger at stille ham hindringer i vejen. Biskop Waleran Bigod: Ian McShane. Manuskript: John Pielmeier efter Ken Folletts roman. 3. del sendes i morgen. Del 2 av 4. Producerat år 2010.
16:05 
Hus-hjææælp!
Amerikansk romantisk komedie fra 1992. Newtons kæreste Becky forlader ham, netop som han har færdigbygget sit drømmehus. I stedet ser servitricen Gwen sit snit til at flytte ind og udgive sig for Newtons kone. Da han opdager det, fatter han en plan for at få Becky tilbage. Producerat år 1992. Medverkande: Dana Delany, Steve Martin, Goldie Hawn, Regissör: Frank Oz.
17:45 
Far and Away
Amerikansk romantisk drama fra 1992. Irske Joseph Donelly udvandrer til Amerika sammen med den iltre godsejerdatter Shannon Christie. Joseph er vant til trange kår, modsat Shannon, som bestemt ikke nyder sit nye, barske liv. De to unge immigranter er forskellige som ild og vand, men langsomt begynder kærligheden alligevel at spire. Stephen: Thomas Gibson. Producerat år 1992. Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Nicole Kidman, Tom Cruise.
19:55 
De sidste pygmæer
Britisk dokumentar fra 2019. Den moderne verden truer. Under sit ophold hos pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo, opdager Livia, at myndighederne planlægger en vej gennem pygmæernes landsby. På den ene side giver det stammens medlemmer mulighed for at handle med omverdenen, men hvilken indflydelse vil det få på deres livsstil, hvor børnene er vokset op i en verden uden penge og uden materielle goder? Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder. Producerat år 2019.
20:45 
Chefen fra Helvede - Isdronningen
På et kundeservicecenter i en større dansk virksomhed udvikler et chefskifte sig til et sandt mareridt for de ansatte. Med den nye chef kommer en ny strategi: Kæft, trit og retning eller rejs. De ansatte bliver overvåget, ydmyget og pillet psykisk fra hinanden. Fem forsøgspersoner gennemlever med hjælp fra en skuespiller en række af episoderne. Og med en psykolog på sidelinjen fortæller en tidligere ansat sin historie - om hvordan det, der skulle have været et drømmejob, endte med at ødelægge de næste mange år af hendes liv. Producerat år 2018.
21:30 
Indefra med Anders Agger - Plejehjemmet Dagmarsminde
I Nordsjælland langt ude på landet bor der en halv snes svært demente i et privatdrevet plejehjem. Anders Agger får lov til at dele livet med personale og beboere i et par dage for på nærmeste hold at opleve, hvad der gør Dagmarsminde til et helt særligt sted. På det private plejehjem er sansestimulering, hjemlige omgivelser, massage, dyr og udeliv, god mad, dans, musik og fællesskab værdier, der prioriteres højt. Dagmarsminde er ledet af May Bjerre Eiby, der selv har oplevet, at hendes far sygnede hen som dement før han døde. Nu er hun med til at skabe et alternativ for mennesker, der ikke har brug for at sidde på deres værelser klæbet til tv, men rent faktisk nyder at være en del af et levende fællesskab. Producerat år 2019.
22:15 
Efter skandalen
Bæverne er tilbage i Danmark. Men for Find Andersen-Fruedahl er det en katastrofe, at staten har genudsat bævere. Han har mistet 10. 000 træer på sin jord. Han har prøvet sagen i landsretten og tabt, så hvad gør han nu, efter han blev ramt af statens bæver-politik. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Ugen plus det løse med Huxi Bach
Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse. Producerat år 2019.
23:30 
K2
DR2s aktuelle kulturprogram. Ane Cortzen er vært, når forfatter og podcastvært Marie Loise Tüxen, politiker og operaelsker Morten Messerschmidt og medstifter af Cold Hawaii Finn Jorsal diskuterer, hvad de får ud af at se dokumentaren "Fat Front", læse Kaspar Collings novellsesamling "Dengang dinosaurerne var små" og se udstillingen "Art & Porn". Producerat år 2019.
00:00 
Kvinder, islam og mig
Dokumentar fra BBC fra 2018. Den 28-årige britiske muslim, Mehren, synes, at alle har en mening om, hvordan hun skal leve sit liv, gå klædt, hvor hun skal gå i byen, og hvem hun skal gifte sig med, og om hun er for lidt eller for meget religiøs. Det føles som en kamp, hun ikke kan vinde! Og hun spekulerer på, om det ikke er muligt at være en stærk uafhængig kvinde og en god muslim - på samme tid. Producerat år 2018.
00:30 
I højeste terrorberedskab
Fransk dokumentar fra (Charlie Hebdo - State of Emergency) Fra to mænd om formiddagen den 7. januar 2015 trængte ind i redaktionslokalet på det franske satireblad Charlie Hebdo til afslutningen på de to blodige gidseltagninger i landsbyen Dammartin-en-Goële og et jødisk supermarked i Paris den 9. januar var hele det officielle Frankrig under maksimalt pres. Her kommer vi helt om bag magtens døre, når præsident Hollande og hans ministre samt ledelse af politi og gendarmkorps fortæller om de søvnløse døgn og de svære beslutninger, de tragiske begivenheder nødvendiggjorde. Producerat år 2016.
01:45 
Dirigenten
Svensk thillerserie fra 2018. Den svenske finansmand Tom Blixen arbejder for en investeringsbank i Moskva. Han er ung og ambitiøs, men hans karriere er på vippen. Da hans landsmand Fredrik beder om en vennetjeneste, ser Tom en chance for at hjælpe dem begge. En plan, der ender i en regn af kugler og sender Tom ind i en spiral af hævn, bedrag og død. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
03:15 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
En reporter går om bord
DR2, onsdag 18/9 11:35(12:05)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se