Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Skattejægerne [Repris]
I aften i Skattejægerne tager Helle Vilsbæk og Michael Christiansen på skattejagt i et gammelt og nedlagt snedkerværksted. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel falder pladask for en unik Volvo. Og Bettina Pedersen fra butikken SeChloé går på jagt efter specifikke kundeønsker på Langeskov Marked. ,. Säsong 11. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
06:30 
Bidt af naturen [Repris]
Følg med Morten DD´s desperate eftersøgning af rødlig perlemorsommerfugl, for det er nu, den kommer ud af puppen. Den er ved at uddø, så Morten drager til Hedensted for at opleve den, mens han stadig kan. ,. Del 12. Producerat år 2011.
07:00 
Timian, tonic og tomater [Repris]
Det skal handle om fedt i alle dets former. Zeina friterer falafel, og Lisa og Sandra holder pizzaskole. Jimmy bager sprøde croissanter med nøddesauce. Emma laver en overdådig borddækning og viser, hvordan man laver bordkort med et twist. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
08:00 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2018.
08:45 
Antikkrejlerne [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion. ,. Säsong 17. Del 13. Producerat år 2018.
09:30 
Taggart [Repris]
Skotsk krimi fra 2000. Varme ord. Robin Murray er vært for et populært radio-talkshow, hvor lyttere med psykiske problemer ringer ind for at få gode råd. Et job, som har gjort ham kendt og elsket, men som også har skaffet ham fjender. Da Murrays kone bliver myrdet, formoder Taggart-holdet således, at morderen skal findes blandt hans lyttere - men leder de det rigtige sted?. ,. Producerat år 1996.
11:10 
Polarulven - Arktis' hvide spøgelse
Canadisk Naturprogram fra 2017. Højt mod nord i Canada lever en sjælden ulv. Den har en tyk, hvid pels og kaldes Arktis' hvide spøgelse. Her følger vi en isoleret bestand af hvide polarulve, mens de kæmper for at opfostre deres hvalpe. For hvis hvalpene skal overleve, skal de hurtigt tage på i vægt inden den nådesløse vinter. Men i det barske klima er det svært at finde føde, og derfor må ulvene tilbagelægge enorme afstande. Vil hvalpene klare den?. Producerat år 2018.
12:05 
Decemberorkanen
For 20 år siden blev Danmark ramt af en de voldsomste storme i nyere tid. Mange danskere husker, hvor de var og hvad de lavede den 3. december 1999, da orkanen blæste Danmark omkuld og kostede syv mennesker livet. Vejrvært og meteorolog, Søren Jacobsen tager seerne med på en køretur på tværs af Danmark og møder de mennesker, som var allertættest på den voldsomme vejrbegivenhed. Producerat år 2019.
12:40 
Det er vores Jul [Repris]
I Den Gamle By i Aarhus skal en æbleskivepande med plads til 150 æbleskiver afprøves for første gang. Vært Mette Bluhme Rieck besøger museets borgmestergård, hvor hun hjælper til med at pynte op til jul, som man gjorde det i 1800-tallets krigsår. I museets skræddersal lægger syerskerne Lise og Connie sidste hånd på et kostume til bagerjomfruen. ,. Del 2. Producerat år 2014.
13:10 
Hammerslag - Idyl til lavpris i Sønderjylland
Hammerslag er taget til Sønderjylland, hvor jagten er sat ind efter idyl til lavpris. Men hvor meget skal man egentlig af med, når man vil bo i Morten Korch'ske omgivelser?. Vi lægger ud i landsbyen Stollig med et hus, der har alt, hvad man forbinder med landlig idyl - og selvfølgelig er det med stråtækt tag. Så skal der sættes pris på en gennemrenoveret landejendom med udsigt over markerne. Og til sidst venter der en tidligere købmandsgård i Tønder, som er en af byens ældste ejendomme. Producerat år 2019. Programledare: Christian Degn.
13:55 
Danmarks bedste portrætmaler [Repris]
I semifinalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper otte spændte kunstnere om de fire eftertragtede finalepladser. Kunstmuseet i Tønder slår dørene op, når den verdenskendte forfatter Jussi Adler-Olsen og hele landets tv-darling, Rosa, fra "Den store bagedyst" lader sig portrættere, men som en overraskelse, har modellerne denne gang stor indflydelse på, hvem der går hele vejen til finalen. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
14:35 
Helt lyrisk [Repris]
Hvad sker, der når man beder en punkmusiker lave en popsang om døden, og en countrysangerinde skrive en sang med en tekst hun ikke selv bestemmer?. Det er udfordringen, når Lise Rønne beder Dorthe Gerlach og Steen Jørgensen skrive hver deres sang til lyrik af en afdød dansk digter. Dorthe Gerlach er ærefrygtig over for det udleverede digt. Hun er bange for om publikum vil kunne forstå sangen, når den skal synges live. Steen Jørgensen er vild med digte, men det her er meget sværere end han havde ventet. ,. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
15:05 
Beck [Repris]
Svensk krimi fra 2018. På tynd is. Den afholdte træner for ishockeyklubbens juniorer findes knivmyrdet. Har mordet noget at gøre med hans sideprojekt - at lære unge flygtninge at stå på skøjter? Et virke, som langt fra alle i den lille forstad sætter pris på. Det bliver en sag for Martin Beck, der netop er vendt tilbage til politiet i en højere stilling. ,. Producerat år 2019.
16:40 
Sporløs
Natalie og hendes storebror, Carl, bliver efterladt af deres biologiske mor i Colombias hovedstad, Bogota, da de helt små. Det eneste Natalie og Carl ved er, at deres biologiske mor dengang gav dem til en veninde, som hun bad om hjælp til at passe dem indtil hun selv igen fik råd til at give dem mad og husly, men Natalie og Carls mor vendte aldrig tilbage for at hente dem. I 1999, på Natalies to års fødselsdag, bliver de hentet af deres danske adoptivforældre. Trods en god og kærlig opvækst i Danmark, har de altid ønsket at vide, hvad der skete dengang og finde deres biologiske mor. Med hjælp fra Sporløs, prøver de nu, om det kan lykkes dem at finde frem til deres biologiske mor i Colombia. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
17:25 
Hvem var det nu vi var [Repris]
Matador. I aftenens program skal det handle om tv-serien over dem alle: Matador!. Joakim Ingversen har inviteret Steen Langeberg, Sophie Løhde, Annette Heick og Frederik Cilius i studiet til en dyst om hele Danmarks Korsbæk. Det bliver til masser af sjove gensyn med de legendariske scener, når gæsterne bliver testet i, hvor godt de kender hundene, maden og musikken fra serien. Og hvem er hurtigst på piverten når Joakim Ingversen stiller spørgsmål om Maude, Mads, Ingeborg og alle de andre elskede personer fra Matador?. ,. Producerat år 2019.
18:30 
TV Avisen
19:05 
Julen tur/retur - juletv
Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen Tur/retur". 2. afsnit handler om juletv gennem tiderne, og er et tilbageblik på DRs mere eller mindre kærlige behandling af julen på tv. Lige fra hyldest af den traditionelle danske jul, til den sorteste julesatire og til den mere hjemmegjorte af slagsen. Producerat år 2012.
19:30 
Julestjerner [Repris]
14. december: Vera har store planer, da hun dukker op hos Petersen i Observatoriet. I forsamlingshuset øver Bob og Sus på musicalen sammen med Big J. Han indser, at han må lave auditions for at få flere medvirkende. Han besøger derfor Maria og John i drivhuset. Mens Vera fortæller Bjarne Brugs om sine fremtidsplaner, fortæller Kis og Kirsten om dengang Bobs mor forsvandt for 7 år siden. Da Bob tager videre til Værksteds-tårnet bliver han igen mindet om sin mor. Medvirkende: Martine Hjejle, Rasmus Bjerg, Szhirley, Igor Svideniouk, Troels Lyby, Sebastian Teschemacher, Caroline Henderson, Steen Stig Lommer, Birthe Neumann, Daimi, Vigga Bro, Jimmy Jørgensen, Chapper, Annika Aakjær. Manuskript og instruktion: Wikke og Rasmussen Fotograf: Jan Pallesen Komponist: Poul Halberg. ,. Del 14. Producerat år 2010.
19:55 
Der var engang en julekalender
Jul i Gammelby. Producerat år 2012.
20:00 
Spise med Price jul i Elk Horn [Repris]
Julen og julemiddagen står for døren i den lille dansk/amerikanske by Elk Horn. Brødrene Price har efterhånden lært byen bedre at kende, og borgmesteren Stan Jens har lært at leverpostej laves bedst uden karamelsmag. Hjemme hos Jan Fajen pynter de op til jul i oktober og lader gerne pynten blive oppe til marts. Og det er en god idé, for det tager fire mennesker fem dage at pakke det hele sammen. Julemiddagen skal helst leve op til de fine omgivelser, og hvem er bedre end James og Adam Price til at tilberede en rigtig dansk julemiddag . ,. Del 2 av 2. Producerat år 2014.
20:30 
Året i Kongehuset
Kronprinsesse Mary blev rigsforstander og Prins Joachim optrådte som tv-vært, mens Dronningen og Kronprinsen var på deres første statsbesøg alene sammen. Hør om årets største begivenheder i det danske kongehus fortalt af de danskere, der var med helt tæt på og dermed selv fik en helt særlig oplevelse i 2019. Producerat år 2019.
22:00 
Kriminalkommissær Barnaby
Engelsk krimiserie fra 2019. "Miniaturemordene". Den velhavende boligudlejer Alexander Beauvoisin er kommet til Midsomer for at donere sin samling af miniaturedukkehuse til det lokale museum. Men netop som han træder op på scenen for at holde sin store tale, lyder der et skud. Beauvoisin falder død om - og Barnaby må opklare en ny mordsag. Del 124. Producerat år 2019.
23:30 
Unge Morse
Britisk krimi fra 2019. Morse må efterforske det gådefulde mord på en bibliotekar. Samtidig rammes et prestigefuldt højhusbyggeri af en tragedie. Husets kælder viser sig tilmed at gemme på en grufuld hemmelighed, som har forbindelse til mordet på Morses kollega George Fancy - og som antyder, at sammensværgelsen stikker dybt. Säsong 6. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
01:00 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2013. Kvinden i toget. En ældre kvinde findes knivdræbt i et tog midt i myldretiden. Det bliver en sag, hvor Veras unge kollega Joe får svært ved at holde den rette professionelle distance. Hans egen datter er nemlig sagens hovedvidne. ,. Producerat år 2013.
02:30 
En morders hænder
Engelsk krimi fra 1990. Mesterdetektiven Sherlock Holmes må i aktion, da det lykkes hans ærkefjende professor Moriarty at undslippe galgen. Moriarty bortfører Holmes' bror, Mycroft, for at få fingrene i en vigtig efterretningshemmelighed. Og med dr. Watson ved sin side bliver Holmes blandet ind i en intrige, hvor ingen helt er den, han giver sig ud for at være. Dr. Watson: John Hillerman. Moriarty: Anthony Andrews. Producerat år 1990. Regissör: Stuart Orme, Skådespelare: Edward Woodward.
04:00 
Kender Du Typen? - Med finkultur og russisk gadevold
I tegnebogen er der et sæsonkort til Louisiana Museet, og på tabletten bliver der bingewatchet russiske "road rage" videoer. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal bruge alle deres evner for at regne ud, hvem tegnebogen og tabletten tilhører, når de gæster en lejlighed på Nørrebro. Producerat år 2018. Programledare: Mads Steffensen.
04:50 (05:35)
Hammerslag [Repris]
Hammerslag er i denne uge i Sønderjylland, hvor der venter tre spændende boliger. Først en tidligere kornhandel fra 1760 i Højer, som emmer af historie. Så et sødt lille familiehus i Møgeltønder, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet. Og sidst men ikke mindst den tidligere dyrelægebolig i Skærbæk - en flot patriciervilla til en pris, som kommer bag på mæglerne. ,. Säsong 2016. Del 16. Producerat år 2016.
05:40 (06:10)
Bidt af naturen [Repris]
Når alle andre siger åh nej, når der er skovbrand, siger Morten DD åh ja. Se med når Morten DD viser, hvorfor det nogle gange kan være godt med en skovbrand, i den nedbrændte skovplantage ved Billund. Her springer nye spirer op og gør plads til helt nye insekter og dyr i området. Blandt andet den sorte hugorm, der ligger kamufleret i den forkullede skovbund. ,. Del 13. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
En ny begyndelse
DR1, fredag 15/11 09:35(10:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se