Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
I Guds navn - USA versus Danmark [Repris]
I denne serie går vi på jagt efter svar på spørgsmålet: hvorfor er amerikanerne så skøre med religion, mens vi danskere i deres øjne mest ligner gudløse ateister?. Vi rejser tværs gennem Guds eget land og møder alt fra kreationister til aggressive buddhister og millionærer i megakirker. Hjemme i Danmark undersøger vi, om danskerne virkelige er så lunkne ved religion, som det ser ud til på overfladen?. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
09:00 
Hvordan stopper vi madspildet?
Hvorfor kasserer vi masser af mad direkte fra køleskabet? Anne tester, hvordan det er at spise gammel mad. I Sverige kan man ikke forestille sig at spise ged, men Paul synes, at det er synd, at kødet går til spilde. Han laver gedeleverpostej og undersøger, om der vil være efterspørgsel efter det nye pålægsprodukt. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
10:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Pastafabrikken. Hvert år leveres der 3000 ton pasta til Storbritannien. Gregg Wallace besøger verdens største pastafabrik i Italien. Her følger han hvedens rejse gennem en syv etagers mølle til den omdannes til de 150.000 kilometer spaghetti, der produceres hver dag. Hvad er den bedste pasta lavet af?. Producerat år 2017.
11:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Kiks- og småkagefabrikken. Gregg Wallace besøger Europas største kiks- og småkagefabrik, som hver dag producerer 80 millioner kiks. Her følger han produktionen af Digestive kiks - fra ankomsten af de 28 tons mel til kiksene sendes ud i butikkerne. Hvorfor smager kiks og småkager bedre, når de dyppes i te?. Producerat år 2017.
12:00 
Punkens historie
Punken døde ikke med Sid Vicious og Sex Pistols. I USA i slut-70'erne begynder bands som The Germs, Bad Brains, Black Flag og Dead Kennedys at spille punk, der er så ekstrem og kompromisløs, at den bliver døbt hardcore. Her fortæller Henry Rollins fra Black Flag, Jello Biafra fra Dead Kennedys, Ian MacKaye fra Minor Threat, Daryl Jenifer fra Bad Brains og mange andre om den amerikanske punkscene omkring 1980. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
12:50 
En insiders guide til The Guggenheim
Tysk kunstserie fra 2018. Den amerikanske billedkunstner Julie Mehretu viser rundt på Solomon R. Guggenheim Museet i New York. Her udforsker hun den sociale betydning som stedets radikale kunstner har og møder mesterværker af Jackson Pollock, Wassily Kandinsky og Raymond Duchamp-Villon. Producerat år 2018.
13:40 
En insiders guide til Uffizi-galleriet
Tysk kunstserie fra 2018. Den tyske modedesigner Wolfgang Joop viser rundt i det fremtrædende kunstmuseum Uffizi-galleriet i Firenze. Her møder han værkerne 'Venus' fødsel' af Botticelli og Caravaggios 'Judith, der halshugger Holofernes' - og overvældes af Michelangelos cirkulære maleri af 'Den hellige familie'. Producerat år 2018.
14:35 
Hvide slaver - Cervantes
Den 26. september 1575 er skibet Sol på vej fra byen Napoli mod Spanien, da det bliver angrebet af nordafrikanske kaperbåde udenfor den catalanske kyst. Ombord er den spanske soldat Miguel, en ung mand på 28 år, der senere skal blive en af verdens største og mest læste forfattere. Cervantes og de andre om bord på båden bliver taget til fange og ført til Algier, hvor de bliver solgt som slaver på slavemarkedet. Cervantes er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Del 3 av 3. Producerat år 2008.
15:15 
Forliset
Den 14. december 1928 sejlede verdens største sejlskib - Skoleskibet København - ud fra den argentinske hovedstad Buenos Aires med 60 danske søfolk om bord. Godt en uge senere telegraferede Skoleskibet "Alt vel om bord". Det var den sidste melding. Siden da har ingen hørt noget fra verdens største sejlskib. Der er aldrig fundet nogen druknede eller vragrester. Nu kommer den fantastiske historie om bygningen og forliset af verdens største sejlskib. Udsendelsen er baseret på aldrig før offentliggjorte dagbøger og breve fra de unge sømænd, og der er interview med de efterladte. Udsendelsen indeholder desuden en detaljeret rekonstruktion af hele forløbet frem til det fatale forlis. Del 1 av 2. Producerat år 2009.
15:55 
Jeg er her stadig
Hun var stjerne i Danmark og blev fejret på ugebladenes glittede sider. Men da spotlyset forsvandt, oplevede hun sit livs nedtur. Sangerinden Susanne Lana er stemmen bag dansktophittet 'Hvis tårer var guld', og dette er historien om hvor hun blev af - og hvordan hun rejste sig igen. Sendt første gang 05.09.2018. Producerat år 2017.
16:25 
Til ægteskabet os skiller
Amerikansk komedie fra 1986. Stjernereporteren Mark Forman og madskribenten Rachel Samstat er begge fraskilte, da de møder hinanden ved et bryllup. De tilbringer natten sammen, og selv om ingen af dem er romantisk anlagt, bliver de snart forelskede, forlovet og gift. Rachel holder op med at arbejde og bliver gravid, men alt er ikke lutter idyl, for Mark er en uforbederlig skørtejæger. Producerat år 1986. Medverkande: Jeff Daniels, Meryl Streep, Jack Nicholson, Regissör: Mike Nichols.
18:10 
Cuba og kapitalismen
Dokumentar fra BBC fra 2012. Journalisten Simon Reeve er rejst til Cuba, som befinder sig i en rivende udvikling. For bare få år siden var det utænkeligt at møde en cubansk ejendomsmægler eller en nyopstartet privat virksomhed. Reeve undersøger, om Cuba kan opretholde den lave kriminalitet, uddannelsesniveauet og et af verdens bedste sundhedssystemer, nu hvor landet har åbnet sig for den såkaldte kapitalisme. Producerat år 2012.
19:05 
Halløj på badehotellet [Repris]
Engelsk komedieserie fra 1975. Basil er i oprør over sine gæsters udsvævende opførsel. Han ser sex alle vegne og beslutter sig for at højne moralen på badehotellet. Manuel: Andrew Sachs. ,. Del 3 av 12. Producerat år 1975.
19:40 
Halløj på badehotellet [Repris]
Engelsk komedieserie fra 1975. Basil er skrækslagen, da han opdager, at der måske er en hotelanmelder blandt gæsterne. For hvem af dem er det?. Måske den excentriske lille mand, som Basil lige har svinet til på det groveste? Manuel: Andrew Sachs. ,. Del 4 av 12. Producerat år 1975.
20:10 
Kærlighed til kanaler
Britisk dokumentarserie fra 2017. Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales fortsætter deres eventyrlige rejse gennem Indiens vandveje. Denne gang udforsker de den uforudsigelig og vilde Brahmaputra-flod. De møder et samfund af munke på en fjern flodø, genoplever den gamle britiske handelsrute - og går på opdagelse i den berusende natur langs den mægtige flod - der også kaldes 'Renseren'. Del 2 av 6. Producerat år 2017.
21:00 
Små øer - store historier
Rejs med Rane Willerslev fra Nationalmuseet og forfatter Christina Vorre til øen Brandsø i Lillebælt. Her skal vi tilbage til længe før der overhovedet var et Danmark og Brandsø slet ikke var en ø, men et bjerg på en tundra, hvor de skal efterprøve et 20. 000 år gammelt jagtspyd og lede efter resterne af de karantænestationer der husede pestramte indrejsende til Danmark i 1600-tallet. Vi skal gå i fodsporene på den svenske hær, der gik over isen og som var en hårsbredde fra at fratage Danmark al selvstændighed - og gøre Danmark svensk. Del 2 av 5. Producerat år 2020.
21:30 
Min ven SKAL redde verden
Jorden går under og min ven flyver til modefest i Paris. Det smadrer kloden at købe nyt tøj - men de fede sko var på udsalg. Det er vanvittig komplekst, og ikke enten eller. Det ved Jespers ven Nicolaj af alle mennesker. For han er modekonge, millionær og klimadeprimeret. Producerat år 2019.
22:00 
Slavenation Danmark
Dansk historieserie fra Der er dele af Danmarkshistorien, som vi helst vil glemme. Mørke kapitler fyldt med ekstrem menneskelig lidelse og skabelsen af enorm rigdom. I det her program undersøger vært Cecilie Nielsen, hvordan danskernes hang til sukker var med til at skabe et dystert kapitel i Danmarkshistorien. Nemlig, hvordan vi blev en nation med slaver. Sendt første gang 15.11.2017. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
23:00 
Kvindemordene i Louisianas sumpe
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Farlige forbindelser. Flere hemmeligheder kommer frem i lyset. Ethan Brown finder ud af at Jennings ligger placeret på en stor narkotikarute mellem Houston og New Orleans - og at flere af mordofrene var kendt for at være både politi-informanter og stofmisbrugere. Var kvinderne i klemme hos politiet?. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
23:50 
Black Sabbath - The End Of The End
Britisk musikdokumentar fra 2017. De har optrådt sammen i næsten 50 år. Det legendariske heavy metalband Black Sabbath. Her følger vi dem på deres afskedsturné 'The End', hvor de for sidste gang indtager scenen i deres hjemby Birmingham - og fortæller, hvordan de oplevede det hele. Producerat år 2017.
01:25 
Punkens historie
Et kig på USA's punkscene fra slut-80'erne og frem. Bad Religion skubber punken i en mere melodisk retning, riot grrrl-bevægelsen bringer kvinderne tilbage i punken, og Nirvana blæser punken ud af undergrunden og ind i mainstream. Og med The Offspring og Green Day oplever punken sit helt store kommercielle gennembrud. Med Dave Grohl fra Nirvana, Brett Gurewitz fra Bad Religion, Kathleen Hanna fra Bikini Kill, Billie Joe Armstrong fra Green Day og mange andre. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
02:15 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
DR2, tisdag 18/6 09:45(10:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå