Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:50 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur Lars her skal på, kommer han langt ud over sin komfortzone, for han skal klare en stor del af turen i det samme udstyr, som fjeldfolket brugte for over 100 år siden, og det er absolut ikke ideelt til de strabadser, der venter ham. Nordvision fra Norge. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
09:50 
På vildspor i ødemarken
Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur, Lars her skal på, bliver han sat af ved en bræ på højfjeldet, og han bliver tvunget til at vælge en rute, der er sikker. Risikoen for sneskred og meget overraskende vejr her midt på sommeren er stor. Nordvision fra Norge. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
10:50 
Fedt, Fup og Flæskesteg
Dansk reportageserie fra Hvor meget bliver vi fuppet og vildledt, når vi køber mad? Hvilke tricks bruger industrien? Hvorfor er vi så lette ofre? Thomas Breinholt undersøger med sin chauffør Kurt hvilke skjulte mekanismer, der er i sving, når vi køber ind. Et eksperiment afslører, at fødevareindustriens mærkningsordning er direkte vildledende. Og Kurt bliver forbløffet over at opdage, hvor mange produkter, der tager ham ved næsen. Del 3. Producerat år 2011.
11:20 
Fedt, Fup og Flæskesteg
Dansk reportageserie fra 2011 Er økologisk mad sundere?. Mange køber økologisk, fordi de tror, det er sundere. Men er det det? Thomas´ chauffør Kurt mener, økologi er svindel og humbug, og at vi ikke tager skade af lidt pesticider. Men da vi finder stråforkortere i flere af hjemmets brødprodukter og pesticidrester i deres urin bliver Kurt og hans kone Lisbeth alligevel overraskede. Kan stofferne skade vores hjerner og fertilitet? Og indeholder økologisk mælk og grønt flere sundere stoffer?. Del 4. Producerat år 2011.
11:50 
Kærlighedens Laboratorium
Dansk reportageserie fra 2012 Hvorfor lige dig?. Hvordan ved du, om du har fundet den rette partner? Hvad afgør, om et parforhold fungerer på længere sigt? Det undersøger vært Thomas Breinholt i dagens program, hvor en amerikansk professor også tester om et forelsket par vil blive sammen - eller gå fra hinanden senere i livet. Vi vokser op til eventyrene om prinsen på den hvide hest og drømmen om den eneste ene, men i virkelighedens verden har vi rigtig svært ved kærligheden. Knap halvdelen af os bliver skilt og flere og flere lever som singler. I denne serie undersøger Thomas Breinholt, hvad videnskaben kan lære os om forelskelse, forhold og konflikter. Sendt første gang 03.10.2012. Del 3 av 7. Producerat år 2012.
12:20 
Kærlighedens Laboratorium
Dansk reportageserie fra 2012 Baby på prøve. Hvad sker der med kærligheden, når man får børn? Og hvad med sexlivet? I dagens program tester vært Thomas Breinholt, hvordan et par reagerer, når de pludselig skal tage sig af en baby - styrker eller svækker det kærligheden og forholdet? Vi vokser op til eventyrene om prinsen på den hvide hest og drømmen om den eneste ene, men i virkelighedens verden har vi rigtig svært ved kærligheden. Knap halvdelen af os bliver skilt og flere og flere lever som singler. I denne serie undersøger Thomas Breinholt, hvad videnskaben kan lære os om forelskelse, forhold og konflikter. Sendt første gang 10.10.2012. Del 4 av 7. Producerat år 2012.
12:50 
Bør vi gifte os?
Er det muligt at forudse hvilke parforhold, der vil varer ved og hvilke, der vil gå i stykker? Skilsmisseprocenten er i dag tårnhøj, men for to af Norges dygtigste samlivseksperter skyldes det ikke, at ægtepar lader sig skille for hurtigt, men at de tager alt for let på selve valget af partner. Ved at lade fem forskellige kærestepar gennemgå både en personlighedstest og praktiske øvelser, vil de to eksperter vise, hvordan vi kan lære at vælge den rigtige kæreste. Her møder vi Kari Hanne og Henning, der har været sammen i ti år, men nu frygter, at de måske er vokset fra hinanden. Nordvision fra Norge. Del 2 av 5.
13:50 
Bør vi gifte os?
Er det muligt at forudse hvilke parforhold, der vil varer ved og hvilke, der vil gå i stykker? Skilsmisseprocenten er i dag tårnhøj, men for to af Norges dygtigste samlivseksperter skyldes det ikke, at ægtepar lader sig skille for hurtigt, men at de tager alt for let på selve valget af partner. Ved at lade fem forskellige kærestepar gennemgå både en personlighedstest og praktiske øvelser, vil de to eksperter vise, hvordan vi kan lære at vælge den rigtige kæreste. Her møder vi Soroush og Sophie, der for nylig er flyttet til Oslo fra Dubai. De planlægger en fremtid med mange børn, men hvor godt passer de egentlig sammen? Nordvision fra Norge. Del 3 av 5.
14:50 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. I 2016 bliver et svensk ægtepar brutalt angrebet i deres sommerhus. Manden dør, men kvinden overlever. Under efterforskningen finder politiet ud af, at parrets datter, Johanna Möllers tidligere mand, er død under underlige omstændigheder i det samme sommerhus et år tidligere. Hvorfor skulle parret slås ihjel? Og hvem er morderen?. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
15:20 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Mohammed Rajabi er 20 år, da han overfalder Göran og Anki Möller med en kniv i deres sommerhus. Et år forinden kom han til Sverige som flygtning og indleder et seksuelt forhold til Johanna. Men Johanna har store økonomiske problemer og begynder snart at udtænke en drabelig plan for at løse sine problemer. Hvorfor blev Mohammed drabsmand?. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
15:50 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Året før forbrydelsen mod Johannas forældre sker der et andet dødsfald - på helt samme sted. Johannas daværende mand bliver fundet død i vandet ved sommerhuset. Og et par dage efter hans død ønsker Johanna at få hans livsforsikring udbetalt. Forsikringsselskabet mistænker, at noget er galt, og begynder at efterforske sagen. Holder Johanna noget hemmeligt?. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
16:30 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. En af Sveriges mest spektakulære mordsager fortsætter. Opmærksomheden er enorm, da retssagen mod Johanna begynder. Anklagerne er omfattende, og den første del af retssagen fokuserer på mordet på hendes mand. Johannas familie vidner mod hende i retten og sætter spørgsmålstegn ved hendes troværdighed. Har Johanna tilbudt penge for drab på sin mand?. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
17:00 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Mysteriet om sommerhusmordet går ind i anden fase. Anklageren mangler tekniske beviser for at kunne forbinde Johanna til mordstedet. I stedet forsøger man at bevise, at motivet var af økonomisk art. Mohammad Rajabi udpeger Johanna, da han aflægger vidnesbyrd. Sad Johanna og ventede i bilen, mens han udførte forbrydelsen mod hendes forældre?. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
17:30 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Johanna anker dommen fra byretten til den svenske Højesteret. Og til manges overraskelse frikendes hun for mordet på sin mand. Resten af byrettens dom stadfæstes af Højesteret. Hvorfor besluttede højestret, at Johanna skulle frikendes for mord?. Del 6 av 6. Producerat år 2018.
18:00 
Gæsten og Hesten (3:4) - Vejrø Resort
Kan standupper Melvin Kakooza lære at ryge en ordentlig cigar og kan livsstilsekspert Christine Feldthaus stønne sig til en sejr på tennisbanen? Det finder de ud af, når de udforsker ø-luksus på Vejrø Resort. De to besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer. Udover Dragsholm Slot besøger de Hotel Vejlefjord, Vejrø Resort og Hotel Nimb.
19:30 
Nul stjerner - Forlænget weekend i Albanien
I Albanien tjekker Jan og Morten ind på et af landets mest lumre hoteller, smager på de mest eksotiske delikatesser og dykker ned i den kommunistiske fortid, hvor diktatoren Envar Hoxha regerede i over 40 år. Del 1 av 5. Producerat år 2019.
20:00 
DR2 lander på månen
For 50 år siden landede astronauterne Neil Armstrong og Buzz Aldrin på månen. DR2 fejrer den skelsættende begivenhed ved at transmittere månelandingen 'direkte' fra Mission Control i Huston og landingsmodulet Ørnen. Med enestående billeder og lyd følger vært Anja Philip timerne op til den nervepirrende landing kl. 21.17, og vi er med helt frem til kl. lidt i 4 om natten, hvor Neil Armstrong, som det første menneske, træder ned på månen. Over hele verden markeres månelandingen, og vi transmitterer fra Kina, Sydpolen, Huston og Brorfelde, mens eksperter og gæster i studiet forklarer, hvad der sker ombord på Ørnen. Kom tættere på månens betydning for livet på jordkloden, hvordan månen har påvirket kunst og musik, hvordan fremtiden på månen ser ud og meget, meget mere. Og det allernyeste billede fra månens bagside, bliver hentet ned til DR2 i dagens anledning. Som en særlig måneservice kan alle med spørgsmål om månen og rummet få svar fra kl. 20.00 til 04.00 ved at skrive til programmet på dr.dk.
21:45 
Det nye rumkapløb
Videnskabsprogram fra BBC fra 2017. Det har taget 100 år fra det første bemandede fly til, at man nu kan forestille sig rumturisme som andet end science fiction. Hvordan er det lykkedes at komme dertil, og er rumturismen afgørende for menneskehedens fremtid? Professor Brian Cox udforsker fortidens, nutidens og fremtidens rumflyvning og taler med nøglepersoner fra både NASA og private aktører som Virgin Galactic og SpaceX. Producerat år 2017.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
DR2 lander på månen
DR2 lander på månen sender live for at fejre 50-året for månelandingen. Vært Anja Philip tager pulsen på astronauterne ombord på ørnen for 50 år siden og stiller om til Brorfeldeobservatoriet, hvor månelandingen fejres. Hun taler også med geofysiker Henning Haack, som sidder på Maine Mineral and Gem Museum i Maine for at høre, hvordan månelandingen fejres der, og hvordan helium3 fra månen kan være løsningen på jordens energiproblemer.
23:05 
Houston kalder - Apollos ukendte helte
Amerikansk dokumentar fra 2017. 'Houston, we have a problem'. Tom Hanks berømte (og ikke helt korrekte) replik fra filmen 'Apollo 13' fra 1995 viste for første gang, at det ikke kun var de modige astronauter, der var helte, men også de ukendte teknikere og flyveledere, der arbejdede i kontrolrummet på basen, og som med viden, stædighed og fantasi løste problemet på Apollo 13. Det var en blandet flok, der blev samlet for at begive sig ud på det, præsident Kennedy kaldte 'menneskehedens farligste, dristigste og største eventyr', nemlig rejsen til månen. Producerat år 2017.
00:45 
DR2 lander på månen
DR2 sender live hele natten for at fejre 50-året for månelandingen.
00:55 
Sergej Koroljov versus Wernher von Braun
Fransk dokumentar fra 2014. I centrum for det 20. århundredes rumkapløb mellem USA og Sovjetunionen stod to geniale videnskabmænd, den sovjetiske raketingeniør Sergej Koroljov og den tyske, senere amerikanske raketfosker Wernher von Braun. Det begyndte i 1930'ernes Berlin og Moskva, og de to forskere mødtes aldrig, men stod gennem fyrre år i spidsen for kampen mellem deres respektive lande for som de første at indtage rummet. Producerat år 2014.
01:48 
DR2 lander på månen
DR2 lander på månen sender live for at fejre 50-året for månelandingen. I Mission Control i Huston sidder Danmarks eneste astronaut Andreas Mogensen og snakker med astronauterne ombord på den internationale rumstation. Vært Anja Philip snakker med Andreas om, hvordan månelandingen fejres i Mission Control, hvad månelandingen har betydet for ham, og hvornår han regner med, mennesker skal til månen igen. Samtidig holder Anja Philip øje med, hvordan astronauterne havde det ombord på ørnen for præcis 50 år siden.
01:50 
Tilbage til Månen
Britisk dokumentar fra 2019. Kan vi leve på Månen? 50 år efter det første skridt på Månen, vil man igen sende mennesker derop. Men hvorfor tage tilbage? Hør hvordan nye videnskabelige opdagelser har ændret vores opfattelse af Månen, og hvad der skal til for at kunne kolonisere den. Producerat år 2019.
02:40 
DR2 lander på månen
DR2 lander på månen sender live for at fejre 50-året for månelandingen. For at få de allerbedste billeder af månen, benytter vært Anja Philip det store SONG-teleskop på Tenerife. Det gør hun sammen med hjælp fra Mads Fredslund Andersen fra Aarhus Universitet. Han kan styre teleskopet fra studiet. Samtidig holder Anja Philip øje med, hvordan astronauterne havde det ombord på ørnen for præcis 50 år siden.
02:50 
Efter et år i rummet - næste stop Mars
Amerikansk dokumentar fra 2017. Rejser længere ud i rummet end til månen vil blive en af menneskehedens største videnskabelige bedrifter, og det vil kun kunne ske gennem en række dristige skridt. Astronauten Scott Kellys år i rummet var et af dem. Nu er en ny generation af astronauter ved at træne til det næste skridt. Jessica Meir og Victor Glover er blandt de få mennesker, der er villige til at vove sig ud af jordens kredsløb og ind i det dybe rum - måske helt til Mars. Producerat år 2017.
03:40 
DR2 lander på månen
DR2 lander på månen sender live for at fejre 50-året for månelandingen. Astronauterne Buzz Aldrin og Neil Armstrong har gjort sig klar til at stige ud på månen. Vært Anja Philip sidder klar i studiet sammen med professor John Leif Jørgensen fra DTU og astrofysiker Anja Andersen fra Niels Bohn instituttet for at guide seerne gennem de skelsættende minutter, hvor mennesket satte sine ben på månen for første gang.
04:00 
Sidste mand på månen
Amerikansk dokumentar fra 2016. Da astronauten Gene Cernan fra Apollo 17 trådte ud på månen i december 1972, efterlod han sine fodaftryk og sin datters initialer i månestøvet. Det var hans tredje og sidste rumrejse. Fra affyringsrampen på Cape Kennedy og ved hjælp af sjældne arkivfilm, hjemmevideoer, scrapbøger og interview fortæller Gene Cernan her sin historie om, hvordan hans brændende ambitioner bar ham fra en stilfærdig forstad i Chicago til vilde og farlige oplevelser på månen. Producerat år 2016.
05:40 (07:30)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Ekstrem verden - Ross Kemp i Manila
DR2, tisdag 18/6 09:00(09:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se