Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet og ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
07:00 
Beverly Hills 90210
Homecoming. Et af universitetets kollegier har en kæmpe bjørn som maskot, og den er bevogtet døgnet rundt. Naturligvis mener Steve, Donna og Kelly at det er på tide, den bliver bortført. Brandon får problemer, da et asiatisk statsoverhoved kommer på besøg. Hans regime udfører tortur på fanger, og det bør studenterne stævne ham for. Donna er igen sammen med Ray Pruitt, og han lægger an på hende. Säsong 5. Del 116. Producerat år 1994.
07:50 
Beverly Hills 90210
Who's Zoomin' Who?. Steve er så glad for sig selv og sin succes i The Peach Pit, at han føler sig usårlig. Men så kommer brandtilsynet på besøg, og inden den snebold er færdig med at rulle, har Jim Walsh fået at vide, at Dylan har mistet hele sin formue. Ray laver en halv aftale med Donna, men Griffin kommer forbi med blomster og bortfører Donna i en stormkur. Imens er Claire og David alene hjemme, og det bliver en fængslende oplevelse. Säsong 5. Del 117. Producerat år 1994.
08:40 
Beverly Hills 90210
Things That Go Bang in the Night. Efter afsløringen af lillepigerollen er Valerie ved at pakke sine ting for at tage hjem til Buffalo. Men så let går det ikke. Donna er på kollisionskurs med et forhold til både Griffin og Ray. Andrea og Jessie mærker, at de kommer fra meget forskellige religiøse kulturer. Men hvilken af dem skal lille Hannah tilhøre?. Dylan er nu så langt ude, at der ikke er grænser for, hvad han kan finde på. Säsong 5. Del 118. Producerat år 1994.
09:30 
Beverly Hills 90210
Intervention. Dylan er nu så langt ude, at der næsten ikke er nogen vej tilbage. Men så bliver han vækket af Cindy, der vil have ham med hjem. Han vrænger af hende, men lader sig alligevel overtale. Hjemme i familien Walshs hus er alle vennerne samlet for at fortælle Dylan, hvor meget han betyder for dem. De vil have ham til at indse, at han ikke længere kan klare sine problemer selv, men er Dylan overhovedet i stand til at tage imod deres råd?. Säsong 5. Del 119. Producerat år 1994.
10:20 
Glee
The Break Up. Rachel og Kurt får besøg i New York, men det et besøg med blandede følelser. Imens er Emma ikke begejstret for Wills nye jobmulighed. Og Brittany og Santana fortsætter deres langdistanceforhold. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2011.
11:10 
Glee
The Role You Were Born to Play. Inden Finn synker helt hen i selvmedlidenhed, overtaler Artie ham til at hjælpe til med opsætningen af 'Grease' på skolen. Til audition bliver der hård konkurrence mellem Marley, Jake, Kitty og Ryder om hovedrollerne. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2011.
12:00 
Desperate Housewives
Remember - Part 2. Gabrielles mistanke om, at Carlos har en affære med Xiao Mei, bliver bestyrket, da hun finder et par af den kinesiske piges iturevne trusser i vasketøjskurven. Mike har købt en ring til Susan, og han påtænker at fri, men da Karl køber et nyt hus til Susan, og hun siger ja tak, begynder Mike forståeligt nok at få kolde fødder. Lynette prøver at komme sig over nyheden om, at Tom har en 11-årig datter, som er resultatet af en engangsaffære - og så dukker pigens mor dukker op og kræver et stort beløb i børnepenge. Endelig lykkes det Bree at stikke af fra sindssygehospitalet, så hun kan advare Danielle om, at Matthew er morder!. Säsong 2. Del 47. Producerat år 2005.
12:50 
Desperate Housewives
Listen To The Rain Of The Roof. Seks måneder er gået, siden Mike blev kørt over, og han ligger stadig i koma. Susan besøger ham hver dag på hospitalet i håb om, at han snart vågner op. Imens hun venter, møder hun den yderst tiltalende Ian, som inviterer hende på en date. Brees forhold til den karismatiske og kontrollerede tandlæge Orson (Kyle MacLachlan) udvikler sig med lynets hast, og hun siger ja, da han overraskende frier til hende. Det er ved at gå op for Lynette, at Nora, moderen til Toms 11-årige datter Kayla er kommet for at blive, og at hun bliver nødt til at kæmpe med alle midler for at holde sammen på sin familie. Også hos Gabrielle og Carlos er der lagt op til konfrontation. Säsong 3. Del 48. Producerat år 2006.
13:40 
Desperate Housewives
It Takes Two. Trods indvendinger fra sine veninder, der absolut ikke stoler på Orson, har Bree planlagt det perfekte drømmebryllup, og nu oprinder den store dag. Alle har skruet forventningerne i vejret forud for den festlige begivenhed, men den forløber ikke helt, som Bree havde tænkt sig. Gabrielle og Carlos, der ligger i skilsmisse, skændes nemlig som hund og kat, og Gabrielle går for alvor amok, da Carlos kaster sig i armene på den løsagtige Nora. Samtidigt finder politiet en død kvindekrop, og alt tyder på, at det er Orsons forsvundne kone!. Säsong 3. Del 49. Producerat år 2006.
14:30 
Desperate Housewives
Weekend In The Country. Gabrielle og Lynette er taget på forkælelsesweekend på et kurhotel, men Lynette bliver nødt til at forlade skønhedsbehandlingerne for at komme Tom til undsætning, da han pludselig får hold i ryggen. Gabrielle er nu alene på hotellet - men ikke længe. Hun render ind i sin tidligere elsker, den unge John, og de går straks i gang med at fejre gensynet! Hvad der skulle have været en superromantisk bryllupsrejse for Bree og Orson slutter nærmest, før den er begyndt, da Bree ser sin forsvundne søn Andrew i et tv-indslag om unge hjemløse. Säsong 3. Del 50. Producerat år 2006.
15:20 
Baywatch
Old Friends. Craig, Mitch og Garner tager afsted på en weekendtur, hvor de skal prøve kræfter med at flyve dragefly. Men det går ikke specielt godt for Mitch, som ender i et træ og må have hjælp. Cort møder en kvinde, hvis mand angiveligt druknede sidste år, men noget viser sig ikke at være helt sandt. . Säsong 1. Del 21. Producerat år 1990.
16:15 
Baywatch
The End?. Et kraftigt jordskælv rammer området, og det bringer Gina i livsfare. Cort og Craig er fanget ude på havet, og det efterlader Eddie som den eneste, der kan hjælpe en gravid kvinde, som er tæt på at gå i fødsel. . Säsong 1. Del 22. Producerat år 1990.
17:05 
The Real Housewives of Orange County
Blow Up. Under en middag i Jamaica opstår dårlig stemning, da Gina anklager Shannon for ikke at være en god ven for Tamra, når nu Eddie har helbredsproblemer. Säsong 13. Producerat år 2018.
17:55 
Modern Family
Blindsided. Cam er overbevist om, at hans fodboldhold vinder sæsonen takket være holdets stjernespiller Dwight. Men da et andet hold truer med at tage Cams guldfugl, går han meget langt for at holde på Dwight - og det går ud over Mitch. Säsong 8. Del 169. Producerat år 2016.
18:25 
Modern Family
Weathering Heights. Phil er vild af begejstring, da han bliver inviteret til at deltage i et indslag om ejendomsmarkedet i de lokale nyheder, hvor han også møder sit store idol, vejrværten Rainer Shine. Imens forsøger Jay at forfine Mannys videointerview til en college-ansøgning. Säsong 8. Del 170. Producerat år 2016.
18:55 
Venner
The One Where Phoebe Runs. Joey er i ekstase over sin sexede, nye sambo, men vennerne spolerer glæden, da de fortæller ham, hvor besværligt det vil være, hvis han får et forhold til hende. Joey kan godt se problemet, sagen er bare, at han ikke aner, hvordan han kan lade være med at lægge an på hende. Rachel inviterer Phoebe med ud at jogge, men får et chok, da hun opdager, at Phoebe løber som et lille barn. Chandler vil glæde Monica ved at gøre lejligheden ren, men han kan ikke huske, hvor tingene stod - før han flyttede dem. Og hvis der er noget, Monica hader. Säsong 6. Del 128. Producerat år 1999.
19:15 
Venner
The One With Ross's Teeth. Ross, der har en date med en sød pige fra Monicas arbejde, render ind i alvorlige problemer, da han forsøger at gøre sine tænder hvidere med et lidt for effektivt tandblegningsmiddel!. Hans tænder er nærmest selvlysende. Og selv om Monica prøver at hjælpe, ser han katastrofal ud. Phoebe låner kopimaskinen på Rachels arbejde og kommer tilbage og fortæller, at hun har kysset med Ralph Lauren i kopirummet. Chandler overbeviser Joey om, at Janines feminine indretning truer Joeys mandighed. Säsong 6. Del 129. Producerat år 1999.
19:45 
Menneskekender
Martin Nørgaard, Tue Blædel og Nikita Klæstrup kæmper imod Mark Le Fêvre, Jeanette Ottesen og Frederik Rosgaard, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Producerat år 2018.
20:40 
Charlie's Angels: Uden hæmninger
Amerikansk actionkomedie fra 2003. Charlie samler sine tre smarte, sexede og toptrænede agenter Natalie, Dylan og Alex (Cameron Diaz, Drew Barrymoore og Lucy Lui), der tilsammen udgør Charlie's Angels, fordi han har en ny opgave til dem. De skal opspore to HALO-ringe, der er blevet stjålet, og indeholder ultravigtige informationer. Under løsningen af opgaven kommer de på kollisionskurs med den skruppelløse tidligere agent Madison (Demi Moore), der også er ude efter ringene. Og som om det ikke var nok, bliver Dylans ekskæreste løsladt fra fængslet og vil have hævn. En hæsblæsende og stjernespækket actionkomedie, der bygger på en af 1970’ernes mest populære tv-serier. Producerat år 2003.
22:25 
X Factor UK: Celebrity
23:50 
Nørgaards Netfix
Nørgaards Netfix; programmet du ikke må misse, hvis du vil holdes opdateret på alt det, du måske er gået glip af på nettet. YouTube kommentarer, nationen, spoofs og svar på tiltale. TV 2 ZULU har det hele i Nørgaards Netfix. Producerat år 2016.
00:20 
Family Guy
Peter Griffin: Husband, Father...Brother?. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2001.
00:45 
Family Guy
Ready, Willing and Disabled. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund, Brian. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2001.
01:10 
Rick and Morty
Auto Erotic Assimilation. Rick bliver følsom, mens Beth og Jerry kommer op at slås. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:35 
Rick and Morty
Total Rickall. Familien Smith kæmper med en parasit, der truer med at overtage verdensherredømmet ved at implantere falske minder i deres hoveder. Säsong 2. Producerat år 2015.
02:00 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. Through the Looking Glass (2). (Del 2) Jack og de andre overlevende venter på, at Charlie slukker for en signalblokerende enhed, uden at vide at han er blevet fanget på stationen. I mellemtiden bliver Sayid, Jin og Bernard taget til fange, da "The Others" invaderer lejren. Säsong 3. Del 23. Producerat år 2006.
02:45 
Younger
Younger. Liza forsøger på en pæn måde at slippe fri af fortiden. Diana får sin polterabend. Og Kelsey udnytter en uheldig situation til at inspirere den yngre generation. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2019.
03:10 
Younger
Younger. Liza har svært ved at balancere jobbet som redaktør uden Kelsey, der i mellemtiden har fundet en uventet allieret. Samtidig tager både Diana og Charles beslutninger for fremtiden. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2019.
03:40 
Last Man Standing
The Big Sleepover. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2015.
04:05 
Last Man Standing
The Gratitude List. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2015.
04:25 
Last Man Standing
The Puck Stops Here. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2015.
05:40 (06:10)
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dybvaaaaad
TV2 Zulu, fredag 18/10 20:10(20:50)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se