Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
2 Broke Girls
And the About Facetime. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2016.
06:50 
Dawson's Creek
Like a Virgin. Efter en sommer med sin mor i Philadelphia vender Dawson tilbage til Capeside, og på vej hjem møder han den smukke og udadvendte Eve, der viser sig at arbejde i den lokale stripklub. Da Dawson ved et uheld ødelægger sin fars båd, inviterer Eve sine stripperkolleger hjem til Dawson for at samle penge ind til reparationen. Säsong 3. Del 36. Producerat år 2000.
07:40 
Dawson's Creek
Homecoming. Pacey og Joey beslutter sig for at overraske Andie på det psykiatriske hospital, hvor hun har været indlagt sommeren igennem. Efter at have sneget sig forbi et massivt sikkerhedsopbud finder de Andie i selskab med medpatienten Marc, som det viser sig, at hun har haft en affære med. Säsong 3. Del 37. Producerat år 2000.
08:30 
Beverly Hills 90210
Crunch Time. Terminsprøverne hænger over alles hoveder, og det går hårdt ud over kærligheden. Især har David Silver det slemt. Han har omsider slået op med Donna, men de bor stadig under samme tag, og Donna kan ikke tro, at han mener det alvorligt. Hvad skal han gøre for at komme igennem det?. Dylan sniger sig til tid sammen med sin nye familie, og han beslutter, at han vil hjælpe dem til en ny start. Men Jim Walsh er tilbageholdende, for hvem er de i virkeligheden?. Säsong 4. Del 95. Producerat år 1993.
09:20 
Beverly Hills 90210
Thicker That Water. Dylan tilbringer tiden sammen med sin nye lillesøster. Imens har Jim Walsh checket deres baggrund, og den vil han gerne tale med Dylan om. David er tilbage på stoffer. Han kan ikke sove, ikke spise, han er irritabel og rastløs. Donna er bekymret for ham, men tager alligevel på skitur med vennerne. Kelly bliver tilbage med David. De skal passe lille Erin, men da David er i parken med hende, falder han i søvn, og da han vågner er hun væk. Säsong 4. Del 96. Producerat år 1993.
10:10 
Beverly Hills 90210
Heartbreaker. Brandon skal møde selveste præsidenten. Han er valgt som hele Californiens studenter-repræsentant, og alle er stolte af ham. Donna er helt i vildrede med David. Hun synes han er helt forandret - og hvad kan grunden være? Han opsøger en psykiater, men hvordan skal han få sagt til Donna, det han føler?. Säsong 4. Del 97. Producerat år 1993.
11:05 
Beverly Hills 90210
The Labours of Love. Hvordan kan man gennemføre studierne, når man har et lille barn?. Andrea er i vildrede om, hvad hun skal gøre, og hun bliver tvunget til at træffe sin beslutning alene. Imens er Brandon og Dylan mere end travlt optaget. Nat skal opereres og The Peach Pit skal passes imens. Men Nats partner vil hellere sælge stedet, mens tid er. David er alvorligt på stoffer, så Kelly og Donna sætter hårdt mod hårdt. Og Brandon får en ny kæreste. Säsong 4. Del 98. Producerat år 1993.
11:55 
Desperate Housewives
One More Kiss. Et uskyldigt kys til en fest er skyld i en større krise i venindeforholdet mellem Lynette og Gabrielle. For Lynette bliver mere end almindelig jaloux, da Gabrielle for sjov skyld giver Tom et kæmpe smækkys. Andrew fortsætter med at afprøve Brees autoritet og tålmodighed, men måske er han gået for langt denne gang. Familien Applewhite opfører sig mere og mere mystisk, og naboerne på Wisteria Lane begynder at ane, at der er noget helt galt. Säsong 2. Del 34. Producerat år 2005.
12:45 
Desperate Housewives
We're Gonna Be All Right. Susan har jo ikke ligefrem haft held med mændene i sit liv, men da hun møder den lækre unge doktor Ron, ser det ud til, at han måske kan være dr. Right - mon det denne gang vil lykkes Susan ikke at forkludre det? Gabrielle er ved at gå i panik, for hendes gartner har fundet nogle meget frække billeder af hende på et pornosite på Internettet. Lynettes børn har skoldkopper, og Tom, der ikke har haft sygdommen, nægter pure at passe dem grundet smittefaren. Säsong 2. Del 35. Producerat år 2005.
13:35 
Baywatch
Bash at the Beach. Hulk Hogan og Baywatch-teamet arrangerer en støtteindsamling for at holde ungdomscenteret åbent. I mellemtiden opdager Stephanie, at hun har fået hudkræft. Säsong 6. Del 125. Producerat år 1996.
14:25 
Baywatch
Free Fall. Mitch bliver involveret i en skysurfing-ulykke, som vækker ubehagelige minder. C.J. indleder et forhold til en fodboldspiller. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1996.
15:10 
Baywatch
Sail Away. Stephanie lokker de andre livreddere til at deltage i en kapsejlads. Imens håber Mitch, han endelig kan adoptere Joey. Men uforudsete problemer truer hans planer. Säsong 6. Del 127. Producerat år 1996.
16:00 
Baywatch
Lost and Found. Mitch og Caroline hjælper en vietnamesisk flygtning med at bliver genforenet med sin far. Andetsteds hjælper C.J. og Cody en kørestolsbruger med at opfylde sin drøm om at svømme i havet. Säsong 6. Del 128. Producerat år 1996.
16:50 
Family Guy
Peternormal Activity. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 4 av 20. Producerat år 2015.
17:15 
Family Guy
Peter, Chris, & Brian. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 5 av 20. Producerat år 2015.
17:45 
Modern Family
The Wedding - Part One. Mitch og Cams store dag er endelig kommet, og intet kan ødelægge den. Desværre byder dagen på flere udfordringer end forudset, og Pepper Saltzman (Nathan Lane) evner som planlægger kommer virkelig på en prøve. I mellemtiden bor Cams forældre hos Jay og Gloria, Phil får lavet en øjeoperation, og Claire prøver at leve op til rollen som forlover. Säsong 5. Del 119. Producerat år 2013.
18:15 
Modern Family
The Wedding - Part Two. Bryllupskaosset fortsætter, efterhånden som ceremonien bliver rykket fra den ene beliggenhed til den anden. Gæsterne begynder at blive irritable, Mitchell og Cam er ved at miste modet, men så tager det hele en uventet drejning - og så kan brylluppet omsider gå i gang. Säsong 5. Del 120. Producerat år 2013.
18:45 
Venner
The One with the Worst Best Man Ever. Phoebe er dødtræt af at være gravid, og hun oplever store humørsvingninger. Joey, der skal være Ross' forlover, arrangerer en polterabend. Selv om Ross ikke ønsker det, hyrer Joey en stripper. Da pigerne ikke er inviteret med, beslutter de sig for at holde en fest for Phoebe. Säsong 4. Del 95. Producerat år 1998.
19:15 
Venner
The One with Ross's Wedding - Part One. Monica flipper fuldstændig ud over turen til London, mens Joey er ved at gå Chandler på nerverne med hans evige "London, baby". Ross er irriteret over, at Rachel ikke kommer til brylluppet, men bliver hjemme hos Phoebe. Så snart Monica er i London, prøver hun at overtale Emily til at udsætte brylluppet. Men vil det lykkes?. I denne episode medvirker ingen ringere end Sarah Ferguson - og hun gør et vist indtryk på Joey! Og Fergie er ikke den eneste prominente gæstestjerne, også gulddrengen Richard Branson har fundet vej til rollelisten. Säsong 4. Del 96. Producerat år 1998.
19:45 
Date mig nøgen
Hvad ville du sige til, hvis din kommende date var nøgen, første gang du så ham eller hende?. I dette datingshow udvælger en række singler en potentiel kæreste ud fra et udvalg af nøgne mennesker - men vil kemien stadig være der, når tøjet kommer på?. Aina jagter den eventyrlystne type, mens Mal er nysgerrig på, om hun falder for en mand eller en kvinde, da hun får begge muligheder blottet foran sig. Säsong 1. Producerat år 2016.
20:40 
Klassefesten
Dansk komedie fra 2011. De tre kammerater Niels (Nicolaj Kopernikus), Andreas (Anders W. Berthelsen) og Thomas (Troels Lyby) skal til genforeningsfest med deres gamle gymnasieklasse - og Thomas har i dan anledning arrangeret den helt store weekendtur med drinks, damer og dampbad!. Spørgsmålet er, om de rent faktisk overlever det københavnske natteliv - og om de overhovedet når frem til klassefesten! I løbet af den heftige weekend går det op for dem, at de ikke længere er 18 år, og er nødt til at opføre sig rimeligt voksent og ansvarligt - sådan da!. Producerat år 2010.
22:15 
ZULU Awards 2020
Kom med til en legendarisk aften i K.B. Hallen, når Dar Salim overtager værtsfaklen og præsenterer årets vildeste prisuddeling med et storladent show fyldt med store øjeblikke. Oplev tidens største artister som Phlake, Node, Emil Stabil, Jung, Spektors, Ude Af Kontrol, Medina og mange flere. Og vær med, når vi overrækker 12 priser til alle de bedste og fedeste fra 2019. Producerat år 2020.
00:15 
American Dad
Lost in Space. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2012.
00:40 
American Dad
Da Flippity Flop. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2012.
01:10 
Rick and Morty
Get Schwifty. Da et gigantisk flyvende hoved dukker op med nogle specifikke musikalske krav, må Rick og Morty gå til Ice-T for hjælp. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:40 
Rick and Morty
The Ricks Must Be Crazy. Rick har problemer med bilen og må tage til mikroverset for at få den fikset. Säsong 2. Producerat år 2015.
02:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangerinden og skuespilleren Lene Nystrøm vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lene lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:40 
Argh! Det gjorde jeg bare ikk'
Forsikringssælgeren Thomas fra København vågner op midt i sit livs gameshow og opdager, at han har udvekslet statshemmeligheder med Kronprinsens hund, optrådt som ekspert i alt med sushi, haft Bubber med på arbejde som temmelig uregerlig praktikant og har kørt tværs over USA med sin nye Harley Davidson rollator! Nu har Thomas chancen for at vinde sit livs drømmerejse til Japan, hvis han ellers bare kan huske hvad pokker han har lavet i det ilde hypnose-gameshow. Producerat år 2011.
03:30 
Argh! Det gjorde jeg bare ikk'
Sci-fi-entusiasten Omar fra Rødovre vågner op, midt i sit livs game show og opdager, at han har gået første klasse om igen, løbet en meget mærkelig maraton, optrådt som rapkæftet mesterkok med vandskræk og har været den første mand på Mars! Nu har Omar chancen for at vinde drømmerejsen til New York - hvis han ellers kan huske, hvad pokker han har foretaget sig i det vilde hypnosegamehow "Argh! Det gjorde jeg bare ikk’". Producerat år 2011.
04:20 
Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!
Hvorfor er Vicki Berlins sygelige angst for ravne? Og kan det lade sig gøre, at Rasmus Bjerg går amok og sætter studiet på den anden ende?. Få svarene på de og mange flere spørgsmål i Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!. Påstandene flyver gæsterne om ørerne i talkshowet, og aftalen er, at de ikke må benægte noget som helst, men skal improvisere en forklaring frem. Gæsterne bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde!. Producerat år 2008.
04:45 
TBA
05:30 (06:00)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad følger i 'Big Brother-Kongernes' fodspor og tager til Svendborg. Se med, når han serverer jokes og parodier på kendisstof. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dybvaaaaad!
TV2 Zulu, tisdag 25/6 16:45(17:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå