Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
2 Broke Girls
And the Duck Stamp. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
Parental Discretion Advised. Dawsons mistanke om Mike Potter bliver bekræftet, da han ser ham sælge stoffer igen. Han bliver nu stillet i et dilemma - skal han fortælle det til Joey eller lade som om, intet er hændt?. Säsong 2. Del 35. Producerat år 1999.
07:45 
Dawson's Creek
Like a Virgin. Efter en sommer med sin mor i Philadelphia vender Dawson tilbage til Capeside, og på vej hjem møder han den smukke og udadvendte Eve, der viser sig at arbejde i den lokale stripklub. Da Dawson ved et uheld ødelægger sin fars båd, inviterer Eve sine stripperkolleger hjem til Dawson for at samle penge ind til reparationen. Säsong 3. Del 36. Producerat år 2000.
08:30 
Beverly Hills 90210
Windstruck. Den populære californiske klike er samlet igen, for Donna og David har "bryllupsdag". De går alle ud og spiser, men efter middagen siver vennerne for at lade de to være alene. Er det i nat, at Donna giver sig hen til sin elskede?. Brandon er tilbage efter eventyret med Emily, Dylan og Kelly har problemer, Steve frygter at blive smidt ud af universitetet og Andrea er meget forelsket. Säsong 4. Del 93. Producerat år 1993.
09:25 
Beverly Hills 90210
Somewhere in the World It's Christmas. Det er jul - i det solbeskinnede California. Familien Walsh spiser middag sammen og mindes gamle dage inden de skal af sted til Hawaii. Dylan kommer forbi med julegaver til alle og gør turen videre rundt til alle vennerne. Men er han selv så glad som han lader? Han skal netop til at rejse selv, da det ringer på døren. Uden for står en kvinde og en lille pige - gæster fra fortiden. Säsong 4. Del 94. Producerat år 1993.
10:15 
Beverly Hills 90210
Crunch Time. Terminsprøverne hænger over alles hoveder, og det går hårdt ud over kærligheden. Især har David Silver det slemt. Han har omsider slået op med Donna, men de bor stadig under samme tag, og Donna kan ikke tro, at han mener det alvorligt. Hvad skal han gøre for at komme igennem det?. Dylan sniger sig til tid sammen med sin nye familie, og han beslutter, at han vil hjælpe dem til en ny start. Men Jim Walsh er tilbageholdende, for hvem er de i virkeligheden?. Säsong 4. Del 95. Producerat år 1993.
11:05 
Beverly Hills 90210
Thicker That Water. Dylan tilbringer tiden sammen med sin nye lillesøster. Imens har Jim Walsh checket deres baggrund, og den vil han gerne tale med Dylan om. David er tilbage på stoffer. Han kan ikke sove, ikke spise, han er irritabel og rastløs. Donna er bekymret for ham, men tager alligevel på skitur med vennerne. Kelly bliver tilbage med David. De skal passe lille Erin, men da David er i parken med hende, falder han i søvn, og da han vågner er hun væk. Säsong 4. Del 96. Producerat år 1993.
11:55 
Desperate Housewives
Coming Home. Gabrielle er jaloux, og så på en nonne!. For Carlos er som forhekset af Søster Mary, og da de to planlægger at rejse på mission sammen til det hungerramte Botswana, må Gabrielle for alvor hvæsse kløerne for at prøve at holde på Carlos. Brees søn Andrew kommer hjem, og selv om George har begået "selvmord", og hans medvirken i Rex' død kommer frem i lyset, har Andrew svært ved at tilgive Bree for alt, der er sket. Susan prøver uforfærdet at komme tættere på sin far, Addison, men han virker alt andet end interesseret. Säsong 2. Del 33. Producerat år 2005.
12:45 
Desperate Housewives
One More Kiss. Et uskyldigt kys til en fest er skyld i en større krise i venindeforholdet mellem Lynette og Gabrielle. For Lynette bliver mere end almindelig jaloux, da Gabrielle for sjov skyld giver Tom et kæmpe smækkys. Andrew fortsætter med at afprøve Brees autoritet og tålmodighed, men måske er han gået for langt denne gang. Familien Applewhite opfører sig mere og mere mystisk, og naboerne på Wisteria Lane begynder at ane, at der er noget helt galt. Säsong 2. Del 34. Producerat år 2005.
13:35 
Baywatch
Desperate Encounter. På en ferie til Mexico er Mitch og hans nye kæreste vidner til et drabsforsøg og bliver efterfølgende jagtet af gerningsmanden. Sangeren Jesse Lee Harris hjælper Logan og de andre livreddere med at samle penge ind til at redde en farm, der avler en sjælden hesterace. Säsong 6. Del 123. Producerat år 1996.
14:15 
Baywatch
Baywatch Angels. Da Logan bliver terroriseret af en skør mand, drømmer Caroline, at hun, C.J. og Stephanie kommer ham til undsætning som Charlie's Angels. Säsong 6. Del 124. Producerat år 1996.
15:05 
Baywatch
Bash at the Beach. Hulk Hogan og Baywatch-teamet arrangerer en støtteindsamling for at holde ungdomscenteret åbent. I mellemtiden opdager Stephanie, at hun har fået hudkræft. Säsong 6. Del 125. Producerat år 1996.
15:55 
Baywatch
Free Fall. Mitch bliver involveret i en skysurfing-ulykke, som vækker ubehagelige minder. C.J. indleder et forhold til en fodboldspiller. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1996.
16:40 
Family Guy
Guy, Robot. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 3 av 20. Producerat år 2015.
17:10 
Family Guy
Peternormal Activity. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 4 av 20. Producerat år 2015.
17:40 
Modern Family
Sleeper. Da Phil ikke klarer en så enkel opgave som at vente hjemme på en reparatør, bliver han nødt til at skjule sandheden for Claire. Og det pres har han svært ved at håndtere. Samtidig er Gloria besat af det årlige familieportræt, som hun er ansvarlig for, og Claire beskylder Cam for at være for snobbet til at lade Lily gå i Haley og Alex' aflagte tøj. Säsong 5. Del 117. Producerat år 2013.
18:05 
Modern Family
Message Received. Jay, Gloria og Manny udfordrer hinanden til at overskride nogle af deres respektive grænser ved hver især at prøve noget nyt. Mitch og Camerons bryllup er blevet for stort og for dyrt, og nu er de nødt til at sælge et par gamle, værdifulde ejendele. Samtidig rotter Alex, Haley og Luke sig sammen for at lave den perfekte joke med Phil og Claire. Säsong 5. Del 118. Producerat år 2013.
18:30 
Venner
The One with the Invitations. Ross og Emily sender deres bryllupsinvitationer ud. Det får både Ross og Rachel til at tænke tilbage til den gang, de var kærester. Rachel beslutter sig for ikke at tage med til brylluppet. Phoebe vil også blive hjemme, da hun snart skal føde. Säsong 4. Del 94. Producerat år 1998.
19:00 
Venner
The One with the Worst Best Man Ever. Phoebe er dødtræt af at være gravid, og hun oplever store humørsvingninger. Joey, der skal være Ross' forlover, arrangerer en polterabend. Selv om Ross ikke ønsker det, hyrer Joey en stripper. Da pigerne ikke er inviteret med, beslutter de sig for at holde en fest for Phoebe. Säsong 4. Del 95. Producerat år 1998.
19:30 
Klovn
Kender du typen. Mia er meget imponeret over livsstilseksperterne i 'Kender du Typen'. Det irriterer Frank. Det kræver ingen særlige evner, mener han. Til en middag hos Casper får Frank muligheden for at 'battle' med en ægte ekspert - og tingene udvikler sig. Del 6. Producerat år 2018.
20:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Säsong 6. Del 1 av 12. Producerat år 2015.
20:45 
Mick Øgendahl: Tåfræser
Mick Øgendahl har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest energiske og produktive komikere, der med sin fantastiske mimik og karismatiske udstråling har fået en stor plads i alle stand-up elskeres hjerter. I "Tåfræser" sparker han med iskold præcision verbale øretæver både til højre og venstre. For første gang vil publikum komme til at opleve en mere voksen og ærlig Mick Øgendahl. Del 1 av 2. Producerat år 2006.
21:50 
Mick Øgendahl: Tåfræser
Mick Øgendahl har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest energiske og produktive komikere, der med sin fantastiske mimik og karismatiske udstråling har fået en stor plads i alle stand-up elskeres hjerter. I "Tåfræser" sparker han med iskold præcision verbale øretæver både til højre og venstre. For første gang vil publikum komme til at opleve en mere voksen og ærlig Mick Øgendahl. Del 2 av 2. Producerat år 2006.
23:00 
Anstalten
På den årlige campingtur mødes Lykkebo og Frydenholm. Ernst og Leon (Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl) vil skaffe beviser for Mandarks skurkagtighed mens Jenny (Linda P) laver en jordhookah og Miffy (Linda P) er ligeså uheldig, som hun plejer. Endelig udviser Oliver (Christian Tafdrup) spejderevner. Producerat år 2011.
23:30 
Anstalten
Sonja holder afskedsreception. Samtidig er Ernst, Leon og Jenny er opsatte på at finde beviser mod Mandarks og bryder ind på hans kontor. Oliver og Camilla opdager dem, og de må nu vælge, om de tør at stole på patienterne. Producerat år 2011.
00:00 
American Dad
The Full Cognitive Redaction of Avery Bullock By the Coward Stan Smith. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2012.
00:30 
American Dad
Lost in Space. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2012.
00:55 
Rick and Morty
Auto Erotic Assimilation. Rick bliver følsom, mens Beth og Jerry kommer op at slås. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:20 
Rick and Morty
Total Rickall. Familien Smith kæmper med en parasit, der truer med at overtage verdensherredømmet ved at implantere falske minder i deres hoveder. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med cremekongen Ole Henriksen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ole lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med popduoen Citybois vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Citybois lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
03:00 
Argh! Det gjorde jeg bare ikk'
Sci-fi-entusiasten Omar fra Rødovre vågner op, midt i sit livs game show og opdager, at han har gået første klasse om igen, løbet en meget mærkelig maraton, optrådt som rapkæftet mesterkok med vandskræk og har været den første mand på Mars! Nu har Omar chancen for at vinde drømmerejsen til New York - hvis han ellers kan huske, hvad pokker han har foretaget sig i det vilde hypnosegamehow "Argh! Det gjorde jeg bare ikk’". Producerat år 2011.
03:55 
Argh! Det gjorde jeg bare ikk'
Jakob fra Østerbro vågner op, midt i sit livs game show og opdager, at han har været i hippie-kollektiv, startet rengøringsfirma og haft sig selv som første kunde, deltaget i det vildeste ocean-race - i en optimistjolle og optrådt som dresseret delfin. Nu har Jakob chancen for at vinde sit livs drømmerejse til Indien, hvis han ellers kan huske, hvad pokker han har lavet i "Argh! Det gjorde jeg bare ikk’". Producerat år 2011.
04:35 
Baywatch
Vacation - Part Two. Mitch og Stephanie kæmper for at klare sig i det iskolde vand, efter at de er blevet smidt overbord fra cruiseskibet. De klarer dog svømmeturen til en lille ø, men her går Stephanie i chok på grund af stærk nedkøling. Ombord på skibet har ingen af de andre opdaget, at Mitch og Stephanie mangler. CJ og Matt har travlt i skibets kasino, hvor CJ - til Matts overraskelse - viser sig at være en haj til blackjack. . Säsong 3. Del 60. Producerat år 1993.
05:30 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad leverer jokes om tåbelige tv-momenter og besøger også sin navneby, Dybvad. Producerat år 2014.
05:55 (06:25)
2 Broke Girls
And the Duck Stamp. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dreamhack Open Summer Tours: Optaktsstudie
TV2 Zulu, söndag 19/5 09:45(10:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå