Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Dawson's Creek
Sex and Violence. Efter Paceys nylige forfremmelse går Joey med til at blive hans midlertidige sekretær. En beslutning, de begge fortryder, da deres fælles jalousi leder til katastrofe på kontoret. Säsong 6. Del 121. Producerat år 2002.
07:05 
Beverly Hills 90210
Straight Shooter. Steve og Dick ryger pot, og Brandon frygter, at det vil gå ud over den forestående basketball-kamp. Clare og Kelly skal på weekendtur. Måske møder Kelly sin lykke her? Valerie er blevet kontaktet af "LaLa Magazine", der vil sætte hende på listen over de 50 mest "hippe" mennesker i L.A. Säsong 7. Del 195. Producerat år 1997.
07:55 
Beverly Hills 90210
A Ripe Young Age. Valerie falder for en ung filmstjerne, Rob Andrews, der føler sig fortabt i L.A. Kelly bliver sat på en prøve, da hun opdager en sovende dreng på sin terrasse. Er han løbet hjemmefra eller blevet væk fra sin mor, som han påstår? David får en uventet allieret i Donnas farmor. Säsong 7. Del 196. Producerat år 1997.
08:45 
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med? David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. Säsong 7. Del 197. Producerat år 1997.
09:35 
Beverly Hills 90210
Spring Breakdown. Brandon og Tracy er på vej til Hongkong for at besøge Brandons forældre. Imens har Valerie travlt med at forberede en speciel fest på Peach Pit After Dark, som hun har inviteret hele kliken - og endda også Kelly - med til. Kelly, som er meget påvirket af, at Brandon tager Tracy med til Hongkong, er dog ikke i humør til at feste. Det samme gælder Rob, men Valerie får ham dog overtalt alligevel. På samme tid står Donna over for store udfordringer på grund af sin fars sygdom. Säsong 7. Del 198. Producerat år 1997.
10:25 
New Girl
Hubbedy Bubby. Jess og Cece prøver at rekruttere vælgere til det kommende valg i et forsøg på at vinde et væddemål med Schmidt. Imens får Nick tips til moderne telefonsex fra Winston. Säsong 6. Del 118. Producerat år 2016.
10:55 
New Girl
Single and Sufficient. Jess, og medlemmerne af hendes single-gruppe, tager med Schmidt, Cece, Winston og Aly på en luksuriøs campingtur, mens Nick kæmper med det næste kapitel til sin roman. Säsong 6. Del 119. Producerat år 2016.
11:20 
Desperate Housewives
It Wasn't Meant to Happen. Karl vil for alt i verden ud af sit forhold til Edie, som er sønderknust. Alle hendes forhåbninger om et drømmebryllup er slået itu. Karl indrømmer, at han har en anden, men hvad Edie ikke aner er, at det er Susan, der er den "anden kvinde"! Gabrielle og Carlos får et chok, da lille Lilys biologiske teenage-far dukker op og kræver barnet udleveret, og Bree opdager ved selvsyn, hvor alvorligt det står til med vennen Peters afhængighed af sex. Säsong 2. Del 43. Producerat år 2005.
12:10 
Desperate Housewives
I Know Things Now. Gabrielle har fået knust sit hjerte godt og grundigt og prøver at komme sig over, at baby Lily er blevet taget fra hende og Carlos. Og humøret bliver kun værre, da immigrationsmyndighederne truer med at smide Gabrielles uundværlige hushjælp, Xiao Mei, ud af landet. Men måske er der en løsning lige rundt om hjørnet. Susan er nervøs, med rette, for hvordan vil Edie reagere, når hun opdager, at Susan og Karl har været i seng sammen? Lynette har aldrig været vild med tanken om, at hun og Tom skulle arbejde sammen, så da deres chef, Ed, proklamerer, at han bare leder efter én god grund til at fyre Tom, står Lynette pludselig i et dilemma. Säsong 2. Del 44. Producerat år 2005.
13:00 
Ugly Betty
The Past Presents the Future. Betty går og overvejer nogle uventede tilbud, både i sit privatliv og arbejdsmæssigt, alt imens Hildas bryllup nærmer sig. Betty beder Daniel om at være hendes ledsager, men Betty er ikke den eneste, der har problemer med sin "plus en". Marc bliver fikset sammen med en sæbeoperastjerne, og Justin overvejer om Austin kunne være hans ledsager til brylluppet. Säsong 4. Del 84. Producerat år 2009.
13:50 
Ugly Betty
Hello Goodbye. Det er enden på en æra, men også begyndelsen på noget, Betty håber, bliver helt vidunderligt. Betty har svært ved at fortælle Daniel vigtige nyheder om hendes fremtid, men da hun endelig gør det, reagerer han på en måde, der overrasker Betty meget, men som ikke overrasker Claire. Samtidig er Justin og Bobby gået på boligjagt, men Hilda siger nej til selv de mest fantastiske steder. Og Amanda har svært ved at kapere, at hendes hund er død. Säsong 4. Del 85. Producerat år 2009.
14:35 
Baywatch
River of No Return - Part One. Mitch får at vide, at hans excentriske onkel er druknet, mens han gravede efter guld i det nordlige Californien. Så Mitch tager sammen med Hobie, Eddie og Shauni på en kort ferie til området, og de planlægger blandt andet en raftingtur. Deres guide på turen er til Mitch's store overraskelse, CJ Parker, en smuk, tidligere Baywatch-livredder, som fulgte efter sin kæreste til guldområdet. . Säsong 3. Del 1 av 22. Producerat år 1993.
15:25 
Baywatch
River of No Return - Part Two. Planen om en ferie med rafting i det nordlige Californien ender med at blive en dødsensfarlig affære for Mitch, Hobie, Eddie, Shauni og CJ, da de bliver forfulgt af morderiske minearbejdere i guldområdet. . Säsong 3. Del 2 av 22. Producerat år 1993.
16:15 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad leverer jokes om tåbelige tv-momenter og besøger også sin navneby, Dybvad. Producerat år 2014.
16:45 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad følger i 'Big Brother-Kongernes' fodspor og tager til Svendborg. Se med, når han serverer jokes og parodier på kendisstof. Producerat år 2014.
17:20 
Modern Family
Party Crasher. Jay og Gloria vil fejre Mannys fødselsdag med manér inden babyen kommer, så de arrangerer et surpriseparty, men det er ikke den eneste overraskelse, der sker den dag. Phil og Claire skal lige vænne sig til, at Haley dater en fyr, der er dobbelt så gammel som hende. Säsong 4. Del 84. Producerat år 2012.
17:50 
Modern Family
Fulgencio. Jay får kamp til stregen med Glorias familie, der vil indføre flere familietraditioner og har en lang liste af babynavne til den nyfødtes barnedåb. Michell og Cameron kæmper med Lily til at droppe nogle dårlige vaner, men det er ikke nemt at skulle agere gode eksempler. Säsong 4. Del 85. Producerat år 2012.
18:15 
Venner
The One With Rachel's Going Away Party. Rachel skal flytte til Paris, og i den anledning beslutter Monica og Chandler sig for at holde afskedsfest for hende, så de kan få sagt ordentligt farvel. Det bliver en tårevæddet affære, hvor Rachel tager afsked med enkelt af de gamle venner, og Ross frygter, at han ikke kan klare situationen. Men da turen kommer til ham, får han sig en stor overraskelse. Säsong 10. Del 234. Producerat år 2003.
18:45 
Venner
The Last One - Part One and Two. I det allersidste afsnit af serien om de seks venner er det største af alle spørgsmål stadig uafklaret - hvad sker der med Ross og Rachel? De har haft en vidunderlig nat, og Ross tror, at der er basis for at give forholdet en chance. Han beslutter sig for at fortælle Rachel, hvordan han føler, men så bekendtgør hun, at deres hede nat var det perfekte punktum! Samtidig skal Erica føde Chandler og Monicas barn, og der venter adoptivforældrene lidt af en overraskelse. Joey synes, han har fundet den perfekte housewarming-gave til Monica og Chandler - ællingen Duck Jr. og kyllingen Chick, Jr. Uheldigvis gemmer de sig i det gode, gamle football-bord og har ikke tænkt sig at komme ud frivilligt. Säsong 10. Del 235. Producerat år 2003.
19:40 
Modern Family
What's Next?. Da det lokale storcenter afholder et fotoshoot til en ny kampagne, lokker Gloria Phil og Joe til at deltage. Imens må Cam kæmpe med en bølle på skolen, og Jay har tekniske problemer under en videokonference. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2018.
20:10 
Modern Family
We Need to Talk About Lily. I et forsøg på at komme tættere på Lily, bliver Mitch og Cam inviteret til et eksklusivt event med Lilys favorit-vblogger. Imens er Phil overbevist om, at han har fundet Peppers drømmehus. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2018.
20:40 
Rejsen til Saturn
Dansk animationsfilm fra 2008. Da navigatøren på Danmarks første rumekspedition får en alvorlig salmonellaforgiftning, bliver Per Jensen (stemme: Casper Christensen) indkaldt som erstatning. Turen, der går til Saturn, er finansieret af multimillionæren Kurt Maj og ledet af den forstyrrede major Arne Skrydsbøl (stemme: Frank Hvam). Alt går tilsyneladende planmæssigt, men ved ankomsten til Saturn opdager danskerne, at planeten allerede er koloniseret! Og det viser sig, at Kurt Maj har en hemmelig plan, der kan føre til jordens udslettelse. Kun de danske astronauter kan forhindre katastrofen - men vil det lykkes dem? "Rejsen til Saturn" er skabt af holdet bag "Terkel i knibe" og baseret på Claus Deleurans berømte tegneserie. Producerat år 2007.
22:10 
ZULUs 2017 - De 10 ting vi talte mest om
2017 er snart gået, men hvordan gik det egentlig? Hvad har vi delt med hinanden? Hvad har vi talt om? Hvad husker vi 2017 for?. Producerat år 2017.
22:50 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
23:15 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
23:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Hearts and Minds. Da Locke opdager, at Boone vil dele deres hemmelighed med Shannon, planlægger Locke at give Boone en lærestreg. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2004.
00:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Peter Møller vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og medværten lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Linda P. vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og medværten lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:45 
Vild med comedy 2 - Majbritt Saerens
Så er det skuespilleren Maibritt Saerens, der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up komiker - godt hjulpet godt på vej af komikeren Tobias Dybvad. Med kun femdages forberedelse debuterer hun foran et live publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Se, om Maibritt Saerens kan droppe skuespillet og vise sit sande entertainer-gen foran et krævende comedy-publikum? "Vild med comedy" er i denne uge med Nikolaj Koppel, Naser Khader, Maibritt Saerens og Jens Andersen. Producerat år 2012.
02:15 
Elementary
Fidelity. Watson og Kitty prøver at bevise, at en række mord, der alle stammer fra en gammel sag, som Holmes og Kitty løste i London, er forbundet med en international regeringssammensværgelse med forsvarsministeriet som midtpunkt. Samtidig er Holmes' forhold til Kitty noget anstrengt, efter hun har fortalte ham en stor nyhed. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2016.
03:05 
Elementary
The Ballad of Lady Frances. Politiet tilkalder Holmes og Watson i forbindelse med et mord, hvor lyden af skud er blevet opfanget af et topmoderne sporingssystem. Men politiet kan ikke finde noget håndgribeligt bevis for, at der rent faktisk er begået en kriminel handling. Holmes og Watson bliver mistænksomme overfor Shinwell, da han er målet for et skyderi, som afslører en forbindelse mellem ham og et uopklaret mord. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2016.
03:50 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da en elev på New Yorks politiakademi bliver slået ihjel, vender Beckett og hendes team tilbage til deres gamle uddannelsessted for at efterforske sagen. I mellemtiden kæmper Castle med en beslutning, der kan få vidtrækkende konsekvenser for ham og Beckett. Säsong 8. Del 166. Producerat år 2016.
04:40 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da en pengetransport bliver berøvet og chaufføren dræbt, vender Castle og Beckett tilbage til en gammel sag, som Esposito opklarede ti år tidligere. Men problemerne tårner sig op, da de finder ud af, at Esposito måske ikke har fortalt dem hele sandheden om sin fortid med gerningsmanden. Säsong 8. Del 167. Producerat år 2016.
05:35 (06:25)
Dawson's Creek
Sex and Violence. Efter Paceys nylige forfremmelse går Joey med til at blive hans midlertidige sekretær. En beslutning, de begge fortryder, da deres fælles jalousi leder til katastrofe på kontoret. Säsong 6. Del 121. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dreamhack Open Summer Tours
TV2 Zulu, söndag 19/5 06:20(09:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se