Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Norge Rundt: Tett på epleblomsten
Kva skal til for å dyrke fram det perfekte eple? Det prøver me å finne ut i Hardanger. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk. no/norgerundt.
08:25 
Svalbard - dag for dag: Femte døgn: Hinlopenstredet - Palanderbukta
Gjør deg klar for en eksplosjon av geologi i farger, alkefjell, en ensom hytte - og litt ruskevær.
09:05 
Sanger om Norge [Repris]
Trondheimsnatt er Trønderhovedstadens nye "nasjonalsang". Men sangen var ikke ment som en hyllest av byen. I kveld forteller Åge Aleksandersen historien om sangen. I Austrheim venter Anne Hvidsten på Tore for å vise fram hjemkommunen og fortelle historien bak sangen "Heim til Austrheim". ,. Del 3 av 6.
09:45 
Sanger om Norge [Repris]
På Finnøy møter Tore Strømøy Torolf Nordbø som var med i Consem-ulykken som krevde 10 menneskeliv, deriblant Torolfs barndomsvenn. "Eg lengtar heim i kveld" en hyllest både til Finnøy og den lykkelige tiden før ulykken. Og Lars Lillo Stenberg tar oss med på en annerledes Oslo-sightseeing. ,. Del 4 av 6.
10:25 
Rune Larsen - Heartbeat
Norsk underhaldning. Evigunge Larsen og dei gode venene hans, Anne Veddeng og Bjarte Hjelmeland, byr på intimkonsert i ein koseleg vinkjellar i Bergen.
10:55 
Gym med Yngvar: Søndagsgym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:05 
Underholdningskavalkaden 2019
Høydepunkter fra NRKs underholdningsprogrammer i 2019. Vi får et gjensyn med mange fine øyeblikk, fra de store begivenhetene, humoren og musikken, til de nære samtalene og ting som har rørt oss gjennom året som er gått.
12:30 
Best i verden
15:30 
Hummerøya
Gir hummerfiske bedre helse? I øykommunen Kvitsøy i Rogaland har de fisket hummer i hundrevis av år. Og stadig nye generasjoner læres opp i kunsten. Og de mener selv de får bedre helse av det.
15:45 
Roger Waters: Us and Them
Britisk konsertfilm. Ein musikalsk, kreativ og visuell maktdemonstrasjon. Waters leverer Pink Floyd-klassikarar og nye låtar til eit euforisk publikum i Amsterdam.
17:45 
Norsk litteraturfestival rett hjem
Siss Vik og Hans Olav Brenner inviterer til litteraturfestival på TV. Forfattere kommer på rekke og rad, alene eller sammen, med ny bok under armen eller med temaer det bør snakks om i disse dager.
19:45 
Hovedscenen: Anneli Drecker, Ketil Bjørnstad og Lars Saabye Christensen; A Suite of Poems
Med prosjektet "A Suite of Poems" har komponisten og pianisten Ketil Bjørnstad og vokalisten Anneli Drecker tatt opp igjen et årelangt og suksessfylt samarbeid. Gjennom flere år har forfatteren Lars Saabye Christensen skrevet hotell-dikt på sine reiser verden rundt, og Ketil Bjørnstad har tonesatt de dypt personlige betraktningene. Vi blir med på konsert i Fosnavåg konserthus der Saabye Christensen leser norske versjoner av sangtekstene, men også dikt som utfyller og spinner videre på stemningen i dem. Presentert av Arild Erikstad.
21:05 
Hovedscenen: Unge dirigenter på Festspillene i Bergen
Dirigentløftet er en langsiktig satsing med mål om å heve nivå, dyrke kompetanse, øke status for Norges dirigenter. Under Festspillene i Bergen får to unge dirigenter, Daniel Reith og Aage Meyer undervisning av sjefdirigent Ed Gardner og de får også dirigere musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester i Grigehallen. Presentert av Arild Erikstad.
21:40 
Jeg er din
Norsk drama fra 2012. Mina er skilt og alenemor for Felix. Den pakistanske familien hennes klandrer henne fremdeles for at forholdet til ektemannen havarerte. Så faller hun for svenske Jesper. Producerat år 2012. Regissör: Iram Haq, Skådespelare: Ola Rapace, Prince Singh, Amrita Acharia.
23:15 
Når broer kollapser
Britisk dokumentar. 43 mennesker døde da en motorveibro kollapset i Italia i 2018. Hvordan kan noe sånt skje?.
00:10 
NRK Musikk - låt for låt: Norske rockelegender
Live-opptak fra norske rockeband: Fra deLillos og DumDum Boys til Raga Rockers og Jokke.
00:50 
Hjemmecamp Monsen
Det beste fra påskens hjemmecamp med Lars Monsen. Gjester er Jon Almaas, sjakkspiller Lykke Merlot Helliesen og youtuber Jonas L. Fredriksen.
01:30 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Deltagere er Helén Vikstvedt, Cille Biermann og Rune Gokstad. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. ,. Del 13 av 14.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Som far, så sønn
Japansk drama fra 2013. Keita ble forbyttet med en annen gutt på fødestua. Først seks år senere får foreldrene vite hva som har skjedd. Hva skal de gjøre nå?. Producerat år 2013. Regissör: Hirokazu Kore-eda, Skådespelare: Machiko Ono, Keita Ninomiya, Masaharu Fukuyama.
04:00 (05:26)
Soldatane i Mogadishu
Norsk dokumentar frå 2016. Rått og ufiltrert frå krigssona i Somalia. To burundiske FN-soldatar får utdelt eit kamera og viser oss livet ved fronten i Mogadishu, ein by med to millionar menneske. Producerat år 2016. Regissör: Torstein Grude.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dokusommer: Klimakrisen - tvil, håp og harde fakta
NRK2, tisdag 25/6 21:00(22:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå