Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:50 
Hovedscenen: Carmen fra Bregenz-festivalen
Operascenen i Bregenz er verdensberømt for spektakulær scenografi og storslåtte oppsetninger. Den siste Carmen-forestillingen som hadde premiere i fjor sommer er intet unntak og er blitt en gigantisk suksess. Her utnytter man til fulle alle tekniske muligheter som scenen kan tilby og vi presenteres for en moderne og sterk Carmen med sensualitet og medrivende sjarme. Med Gaëlle Arquezi rollen som Carmen og Don José synges av Daniel Johansson. Wien Symfoniorkester, Bregenz Festivalkor, Praha Filharmoniske Kor, alt under ledelse av Paolo Carignani. Presenteres av Arild Erikstad.
10:00 
Dokusommer: Brødre
Norsk dokumentar. Brødre skildrer forholdet mellom brødrene Markus og Lukas over åtte år, og utspiller seg i deres virkelighet på Sagene, ved Akerselva i Oslo, og på Smøla, ved havet utenfor Kristiansund. Fotograf, regissør og mor Aslaug Holm har filmet de to sønnene sine, fra de var fem og åtte år, og til eldstemann avslutter ungdomsskolen. Resultatet er en unik film som alle kan kjenne seg igjen i. Filmen vant Amanda for beste regi, og det er første gang en dokumentar vinner regiprisen!.
11:45 
Sommaridyll i Finland
Feriebustadar i Finland kan vere så mangt. Korleis blir hytter å sjå ut i framtida? Finsk serie. Säsong 1. Del 10 av 10.
12:15 
Antikkduellen
Da. serie. De to antikkhandlerne Margit og Søren får 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retroting for. Etter fem timers jakt i Roskilde får de tingene sine vurdert. Dagens vinner er den som har gjort de beste valgene. På finaledagen blir alle kjøpene auksjonert bort. Säsong 2. Del 2 av 12.
12:45 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2018. Etter 20 år sammen skal ungdomskjærestene Alex og Sofia bygge hus. Men de har begge krevende jobber og dessuten en datter med utviklingshemming. Orker de med husprosjektet også? Programledere: Pernilla Månsson Colt och Gert Wingårdh. Säsong 5. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
13:45 
Dyreklinikken
Svensk dyreserie. Følg veterinærer på jobb over hele verden. Leonbergeren Maja har mistet to av sine elleve valper tatt med keisersnitt. Nå haster det å berge resten. Säsong 7. Del 1 av 8.
14:45 
Bernhoft i Oslo konserthus
Norsk konsertopptak fra 2018. Bernhoft & The Fashion Bruises spiller i Oslo konserthus. Producerat år 2018.
15:45 
Med hjartet på rette staden
(Heartbeat) Britisk dramaserie, sesong 11. Mike tek endeleg eksamen. Politiet får melding om ein stolen Ming-vase, og dei har mistanke om at det er profesjonelle tjuvar som står bak. Eit ungt par har leigd eit feriehus og vil ikkje ha besøk av nokon frå landsbyen. Del 15 av 24.
16:35 
EM fotball G19: Irland - Norge
Kommentator: Andreas Stabrun Smith.
17:40 
Utrolige utøvere
17:45 
Filmavisen
Uke 28.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Billett til kjærlighet
Dansk underholdningsserie fra 2017. Deltakerne har reist av gårde. Charlie syns det er skremmende hvor godt han går overens med sin date Louise. I mellomtiden har Mette og Michael en alvorsprat, og Rickie og Martin nyter en romantisk aften i Amsterdam. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2017.
19:30 
Dokusommer: Menneskeparkene
Fransk dokumentar fra 2018. Mennesker fra hele verden ble stilt ut som dyr på sirkus, messer og i dyreparker. Hvem var disse mennene og kvinnene, og hva var deres historier?. Producerat år 2018.
20:25 
Voldtekt
Norsk dokumentar fra 2018. Tre kvinner kjemper for at mennene de sier voldtok dem skal bli straffet. Men sjansen for at en voldtektsanmeldelse ender i fellende dom, har aldri vært mindre. Producerat år 2018.
21:20 
Dokusommer: Vikinger mot ulver - slaget om finans
Du og jeg eier oljefondet, verdens største statlige fond, som skal gjøre etisk kloke investeringer. Kan og vil det utgjøre en forskjell? Det spør filmskaper Fredrik Horn Akselsen.
22:20 
Dokusommer: Rekonstruksjon Utøya
Overleverne Rakel, Mohammed, Jenny og Torje møtes i et filmstudio i Troms. De deler smertefulle minner med andre ungdommer og skaper styrke og håp for seg og oss alle. Svensk-norsk dokumentar.
23:55 
Dokusommer: Klimakatastrofen vi unngikk?
Britisk dokumentar fra 2017. Uten Ronald Reagans og Margaret Thatchers handlinger på 1980-tallet ville verden i dag stå foran global hungersnød, sammenbrudd av økosystemer og en befolkning som kanskje måtte leve om natten for å unngå faren for hudkreft. Producerat år 2017.
00:50 
Dokusommer: Ninas barn
Norsk dokumentar. Etter Hitlers innmarsj i Østerrike i 1938, blir en gruppe jødiske barn fra Wien invitert på sommerleir til Oslo av den jødiske menigheten. Når sommeren er over har forholdene på kontinentet forverret seg. Barna får tilbud om å bli, men hvem skal ta vare på dem? Nina Meyer, som selv er flyktning fra Hitler-Tyskland, påtar seg oppgaven å opprette et barnehjem for barna. Regissør Nina Grünfelds far, Berthold Grünfeld, var en av disse barna. "Ninas Barn" er den ufortalte historien om det jødiske barnehjemmet i Oslo under 2. verdenskrig og flukten fra nazismen og Holocaust, og filmen avslutter Nina Grünfelds trilogi i personlig dokumentarfilm.
01:45 
Svenske hemmeligheter
Svensk dokumentar. På Gotland fins det en øy som heter Enholmen. Her snubler man i gamle forsvarsverk helt fra 1600-tallet til moderne militære anlegg. Det mest spennende er middelalderborgen som reiser seg på begge sider av øya. Melker Becker og Kalle Nordberg viser vei.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Dokusommer: Menneskeparkene
Fransk dokumentar fra 2018. Mennesker fra hele verden ble stilt ut som dyr på sirkus, messer og i dyreparker. Hvem var disse mennene og kvinnene, og hva var deres historier?. Producerat år 2018.
02:55 
Sommermat i Falkenberg
Svensk matserie. Hvem elsker ikke søtt? Lisa og vennene griller brie med nøtter og frukt, lager libanesisk salat og fransk marengs. Säsong 1. Del 3 av 8.
03:55 
Oddasat - nyheter på samisk
04:00 (05:43)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dokusommer: Giftig skipsfart
NRK2, onsdag 26/6 02:30(03:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se