Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:03 
Zadar: More (R)
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Veterinar Engel (3), telenovela (12) (10/13) (R)
Tierarzt Dr. Engel 3. Navecer, kad više nema žive duše, Hubert Streifelberger kupa se sa svojim kajmanom u Jelovu jezeru. Jednog dana dogodi se da se kajman otrgne s uzice i nestane. Sljedeceg jutra Haberland doveze dr. Engelu svoga psa s krvavom ranom koju je zaradio na obali Jelova jezera. Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel) Veronika Fitz (Gerlinde Schneider), Julia Dahmen (Rebecca Seidlitz), Saskia Valencia (Sonja Liebmann) Redatelj: Werner Masten Urednica: Ranka Horvat. Del 10.
11:10 
Storije o neponovljivima: To je moj rodni kraj (5/7)
Zavirite li u atelijere dubrovackih slikara ili u zbirku dubrovacke Umjetnicke galerije, naci cete mnoštvo likova koji su svaki na svoj nacin posebni. Karakteristicno je za dubrovacke slikare da osjecaju bilo Grada pa su oduvijek imali sluha za te i takve ljude. Ivo Dulcic portretirao je tako Beba, boema koji je desetljecima uz pratnju tamburice svirao na dubrovackim ulicama. Pravo ime bilo mu je Pasko Burin, a peta epizoda serije nosi naslov po jednoj od pjesama koje je skladao. Neki od dubrovackih vlastitih unikata bili su i vrhunski intelektualci, ali su na neki nacin živjeli u svom svijetu ili ispred svog vremena, poput doktora povijesnih znanosti Cvijeta Joba i možda prve hrvatske kubisticke slikarice Jelene Dorotke Hoffman. Scenarist, narator i urednik: Vedran Benic Redatelj: Lukša Benic Snimatelj: Željko Galov Montažer: Dominik Miljak Glazba: Vicko Dragojevic Izvršna producentica: Marija Kosor Autor špice i kolorist: Denis Golenja Dizajneri zvuka: Iva Ivan i Srdan Popovic. Del 5.
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (22/120)
Flor Do Caribe. Samuca susretne Cassiana u Udruzi. Duque daje Cassianovu kapu Samuci i usput uzme nekoliko njegovih vlasi za DNK analizu. Amparo pokušava uvjeriti dom Rafaela da potraži Cristal, ali on to ne želi. Duque preda Samucove vlasi Cassianu. Cristal pozovu na turneju Latinskom Amerikom i ona pristane. Cassiano pokušava nagovoriti Chica na operaciju ociju. Duque kaže Cassianu da je Cristala najavila svoj dolazak u Vilu dos Ventos. Cassiano je ponovno poljuljan. Marizé kaže ocu da je Hélio dao novac za kupnju njegova broda. Donato se prepire sa ženom i odlazi Héliju vratiti novac. Taís odlazi k Ester, ali Albertu to nije drago. Ciro priprema veceru za Isabel. Candinho se vraca kuci. Ciro prosi Isabel, ali ona ga odbije. Ciro se zaljubi na prvi pogled u Milu. Alberto se svada s Ester u vezi s Cassianom. Quirino kaže Doralice kakvu je medalju Samuca našao kod djeda. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 22.
13:15 
Dr. Oz (7), talk-show (12) (63/169) (R)
The Dr. Oz Show 7. Amy Robach, voditeljica emisije Good Morning America, progovorit ce o dijagnozi raka dojke koja je uzdrmala njezin brak s glumcem Andrewom Shueom. Doznajte i jednostavne trikove da si uštedite 15 minuta dnevno kako bi to vrijeme proveli s voljenim osobama. I za kraj, pametni trikovi za izoštravanje mozga, za njegovu ucinkovitost i zdravlje. Odabrala: Martina Rajšek. Del 63.
14:05 
Obitelj Durrell (3), serija (12) (8/8)
The Durrells 3. Leslie i Margo imaju novosti o svojim vezama, a dok se Louisa i Spiros zbližavaju, u grad dolazi cirkus. Uloge: Keeley Hawes, Josh O'Connor, Milo Parker, Callum Woodhouse, Daisy Waterstone, Alexis Georgoulis, Barbara Flynn, Anna Savva, Yorgos Karamihos Scenarist: Simon Nye Redatelji: Roger Goldby, Niall MacCormick Proizvodnja: Sid Gentle Films Ltd za ITV. Del 8.
15:00 
Umorstva u Midsomeru (9), serija (12) (1/8)
Ubojstva, ucjene i otmice uobicajena su pojava u idilicnome Midsomeru. Iza živopisnih fasada i uredenih vrtova ništa nije onako kako se isprva cini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce. Barnabyjev siguran, ali i intuitivan pristup, u potpunoj je suprotnosti onomu njegova novog pomocnika. U glavnim su ulogama John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. George Bullard) i Neil Conrich (Angel). 1. epizoda: KUCA U ŠUMI Par koji je htio kupiti kucu u Midsomeru naden je brutalno ubijen ispred kuce koju su navodno zaposjeli duhovi. Ima još potencijalnih kupaca toga posjeda, ali da li je moguce da bi itko od njih zbog toga mogao ubiti svoje suparnike? Dok istražuje taj slucaj, Barnaby pomaže i skupini konzervatora koji rade na ocuvanju arhitektonske baštine, što ga ponovno dovodi do iste kuce. Osoba koja prodaje kucu s vremenom Barnabyju postaje sve sumnjivija. Uloge: John Nettles, Jason Hughes, Jane Wymark, Laura Howatrd, George Baker, Ruth Gemmell, Anita Carey, Gawn Grainger, Rebecca Egan, David Westhead, Andrée Evans, Michael Elwyn, Katy Brittain Scenarist: Barry Simner Redatelj: Peter Smith Urednica: Ranka Horvat. Del 1.
16:35 
Zaronite s nama: (R)
16:43 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Dr. Bergmann, seoski lijecnik (19) - serija (12) (2/18) (R)
Der Landarzt 19. Drugi dio epizode "Životne laži". Ljeto u Deekelsenu. Jan odvodi oca iz hamburške klinike na Schlei kako bi se taj radoholicar odmorio nakon operacije raka crijeva. Obojica se raduju što su se posljednjih mjeseci uspjeli približiti jedan drugom i prvi put nakon majcine smrti planiraju zajednicko jedrenje. Maren slavi rodendan u krugu najbližih i veseli se iznenadnom gostu iz Hamburga. Usred slavlja Hinnerksen poziva Jana jer je stradao neki motociklist. Srecom, nema teških ozljeda i Jan mu nudi smještaj u Mareninu svratištu. Ali Max Bergmann Heinrichov je mladi brat. Ubrzo osvaja necaka Jana, što unosi sve vecu napetost u odnos izmedu Maxa i Heinricha. Na uporno ispitivanje obojice o njihovu razdoru Jan ne dobiva pravi odgovor, ali što dublje postupno prodire u staru obiteljsku tajnu, to se više i njegov dosadašnji život okrece naopako. Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Edith Behleit, Gunter Schoß, Gerhard Olschewski, Franziska Troegner, Erika Skrotzki Scenarist: Manfred Kosmann Redatelj: Hans Werner Urednica: Ranka Horvat. Del 2.
18:10 
Potjera (R)
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Tito, dokumentarno-igrana serija (2/12)
Josip Broz mobiliziran je u austro-ugarsku vojsku. Odlazi na ratište, ali svršetak 1. svjetskog rata docekuje u ruskom zarobljeništvu. U Rusiji dolazi do velikog prevrata. boljševici dižu revoluciju i Carske Rusije više nema. Broz se u meduvremenu u Rusiji ženi s Pelagijom, s kojom se kasnije vraca kuci, u Jugoslaviju. Na prijedlog Andrije Hebranga 1924. postaje sekretar zagrebacke partijske organizacije. 1928. uhicuje ga policija i u tzv. Bombaškom procesu osuden je na zatvorsku kaznu koju ce odslužiti u Lepoglavi. Iste godine Hrvatska doživljava veliku tragediju. U beogradskoj Ustavotvornoj skupštini ubijeni su Pavle Radic i Stjepan Basaricek, a od posljedica ranjavanja umire i voda HSS-a Stjepan Radic. Uloge: Boris Svrtan, Goran Višnjic, Saša Buneta, Žarko Savic, Siniša Ružic i Vinko Kraljevic Direktor fotografije: Vjekoslav Vrdoljak Scenograf: Ivan Ivan Šminkerica i maskerka: Snježana Tomljenovic Buba Autor glazbe: Arsen Dedic Scenarist i redatelj: Antun Vrdoljak Urednica: Jasmina Božinovska Živalj. Del 2.
21:00 
Crno-bijeli svijet (2), serija (12) (3/12) (R)
Rujan je 1981. Žungul se vratio iz vojske te Kipo i on pokušavaju Startu prodati "ekskluzivu" koju je donio s Kosova. Izmedu Jagode i Jure sve je više nesporazuma, a u njezin se život, preko poslovnih pregovora u kojima sudjeluje, polagano uvlaci JAT-ov direktor Simke. Kolegice na poslu nagovaraju Kseniju da se kandidira za clanicu Radnickog savjeta, no njezine trenutne preokupacije uglavnom su vezane uz Žaca koji je ozbiljno popustio u školi. Spletom smiješnih okolnosti, Lada i on dobili su jedinicu cak i iz likovnog, pa završavaju na instrukcijama kod Dunje. Una je u meduvremenu ponovno otišla na prijemni ispit iz glume. Uloge: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Anica Dobra, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Elizabeta Kukic, Stojan Matavulj, Vladimir Posavec Tušek, Doris Šaric Kukuljica, Robert Ugrina, Lucia Stefania Glavich Mandaric, Goran Grgic Autor, redatelj i scenarist: Goran Kulenovic Direktor fotografije: Mario Sablic Originalna glazba: Dubravko Robic Kostimografkinja: Ivana Zozoli Vargovic Scenograf: Mario Ivezic Montažeri: Goran Kulenovic i Marina Barac Supervizorica maske: Slavica Šnur Izvršna producentica: Maja Vukic Producent: Ivan Maloca Urednik: Hrvoje Ivankovic. Del 3.
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:23 
Milijarde (2), serija (15) (7/12) (R)
Billions 2. Axe priprema ratni plan u The Hamptonsu poslije katastrofalnog neuspjeha za Axe Capital u Sandicotu. Sudbina grada nesigurna je dok Axe traži savjet o tome kako da najbolje nadoknadi gubitak. Chuck postiže važnu pobjedu, no pritom udalji Wendy od sebe i par promijeni status svoje odvojenosti. Uloge: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker) Scenaristi: Brian Koppelman i David Levien Redatelj: Reed Morano Izvršni producenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Urednica: Ranka Horvat. Del 7.
00:13 
Obitelj Durrell (3), serija (12) (8/8)
01:03 
Umorstva u Midsomeru (9), serija (12) (1/8)
02:38 
Sve ce biti dobro, serija (148/180)
03:23 
Stavi staru stvar na pravo mjesto, emisija pucke i predajne kultrue (R)
03:53 
Skica za portret (R)
04:05 
Zene, povjerljivo! (3): Djeca nasa svagdasnja
04:55 
Veterinar Engel (3), telenovela (12) (10/13) (R)
05:40 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (22/120)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dobro jutro, Hrvatska
HRT1, tisdag 25/6 07:11(08:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se