Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:10 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:10 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Zrtve ljubavi, telenovela (12) (26/44)
Sacrificio D'amore. Dok s Carlottom radi na organizaciji gradnje željeznicke postaje, Silviju posjeti Lucrezia koja je želi intervjuirati za ženski casopis, buduci da su njih dvije jedine žene u Italiji koje na tako važnim dužnostima. U meduvremenu se izmedu doktora Lucchesija i senzualne Nane razvije strastvena veza. Sestra Agnese zatraži od dr. Lucchesija da ne ukalja ugled bolnice time što ce se upustiti u vezu s plesacicom. Tijekom sastanka vijeca bolnice Leopoldo Corradi i dalje podržava inovativne ideje doktora Alessandra Lucchesija. Guendalina iz zluradosti otkrije lijecniku da mu je casna majka Agnese rodena majka. Šokirani Alessandro zatraži objašnjenje od casne majke i ona je tad prisiljena otkriti mu istinu. U meduvremenu tijekom svecanog rucka u kuci Corradijevih, uz goste Guendalinu i Alberta, Guendalina uhvati nježan trenutak izmedu Alberta i malene Nore i posumnja da joj je on otac. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo) Autor: Daniele Carnacina Odabrala: Martina Rajšek. Del 26.
11:10 
Cimbuli i cimbulasi, emisija pucke i predajne kulture (1. dio)
11:42 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Karipski cvijet, telenovela (12) (89/120)
Flor Do Caribe. Arruda dolazi u bolnicku sobu kako bi ubio Samuela. Ali iz kreveta ustane Cassiano. Arrudu uhite. Tijekom proslave novoga položaja u tvrtki, Helio kaže da se želi oženiti Milom. Ona svima kaže da nije njegova zarucnica. Donato i Bibiana su tužni zbog sinova ponašanja. Reinaldo kaže kcerima da mu Helio nikad nije bio sumnjiv, te žali jer je izgubio pokrovitelja. Alberto odlazi djedu i isprica mu se. Nicole kaže Guiomar da bi trebala biti s Duqueom. Ona kaže da je još vezana za Fernanda. Mantovani kaže Amadeuu da je Isabel zatražila premještaj. Carol kaže Linu da ce napraviti kolekciju za veliki trgovacki lanac. On se razveseli. Helio kaže Dionisiju da je Arruda ubio Samuela i da ga je isplatio do kraja. Samuel se vraca kuci, obitelj slavi. Dionisio ugleda Samuela i naljuti se. Zove Helia i traži da dode k njemu s ostavkom. Candinho pita majku tko je njegov otac, ali ona mu to ne želi odati. Uloge: Grazi Massafera (Ester Schneider), Henri Castelli (Cassiano Soares), Igor Rickli (Alberto Alburquerque), Claudia Netto (Guiomar Mourao Albuquerque), Sergio Mamberti (Dionisio Albuquerque (Klaus Wagner)), Moro Anghileri (Cristal), Juca de Oliveira (Samuel Achcar Schneider), Debora Nascimento (Tais Soares), Raphael Viana (Helio da Silva), Daniela Escobar (Natalia Fonseca), Bruno Gissoni (Juliano Pereira), Angela Vieira (Lindaura Schneider), Laura Cardoso (Veridiana Trindade), José Loreto (Francisco Candido Trindade (Candinho)), Jean Pierre Noher (Duque (Duque de Charllain)), Sthefany Brito (Amarilina), Cesar Troncoso (Dom Rafael) Redatelji: Jayme Monjardim i Leonardo Nogueira Autor: Walther Negrao Odabrala: Martina Rajšek. Del 89.
13:15 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (24/150)
The Dr. Oz Show 8. Danas istražujemo najnoviji trend u konzumiranju meduobroka - niskokaloricni cips. Ova slana poslastica s upola manje kalorija i masnoca san je snova za sve one koji paze na liniju. No je li ova hrskava grickalica uistinu tako zdrava?. I za kraj, jesmo li pretjerali s praškom od bundeve? Istražujemo što uistinu jedemo. Odabrala: Martina Rajšek. Del 24.
14:05 
Hrvatska moj izbor: Olga i Martin
Prije dvanaest godina ljetovala je na Jadranu i nepovratno se zaljubila u Hrvatsku. Nedugo nakon toga Olga Šosnikova ostavila je lijecnicku karijeru i dotadašnji život u Moskvi pa se, zbog ljubavi, doselila u Pulu. U isto vrijeme, ali na drugi kraj Istre, doselio se Ceh Martin Špacek. Iako po struci kuhar koji je u središtu Praga imao svoj restoran, Martin je zavolio kamen i postao kamenoklesar. U Pazinu je zasnovao obitelj i našao novi dom. Urednica: Željkica Lozo.
14:30 
Prometej
I ovaj tjedan pogledajte emisiju iz znanosti Prometej koja vam donosi: U rubrici Big Bang možete saznati kakav serum vredniji od zlata su razvili naši znanstvenici. U rubrici Ideja je vjecna pogledajte koje su karakterisitke "pametne" hidroelektrane. Upoznajte znanost s potpisom dr. sc. Davora Bojica. Jeste li znali znanstvenu istinu o sigama? Reportaže pripremaju: Nikolina Dragoševic, dr. sc. Jasna Buric, mr. sc. Sanja Skoric Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:49 
Korak do neba (2), serija (12) (12/16)
Un Passo Dal Cielo 2. Na Svetog Nikolu napadnut je Roberto, obiteljski covjek, tijekom tradicionalne povorke Krampusa. No podrucjem se smuca bjegunac. Giorgio je napustio Miriam i vratio se živjeti s Pietrom. Momak se opet javlja na natjecaj za gorsku službu. Samo se s Chiarom nece moci vratiti na staro: djevojka je sve više vezana za Marca. Odnos izmedu Vincenza i Astrid dobiva neocekivani obrat. Njih su dvoje sve intimniji iako i dalje tvrde da žele biti samo prijatelji. Pietro naleti na tajanstvenu djevojku koja ga potakne da nastavi tražiti istinu o Anyji. Uloge: Terence Hill (Pietro), Enrico Ianniello (Vincenzo), Gaia Bermani Amaral (Silvia), Francesco Salvi (Roccia), Gianmarco Pozzoli (Huber), Mauro Pirovano (gradonacelnik), Gabriele Rossi (Giorgio), Claudia Gaffuri (Chiara), Valentina D'Agostino (Marcella), Bettina Giovannini (Claudia), Katia Ricciarelli (Assunta) Režija: Enrico Oldoini Odabrala: Martina Rajšek. Del 12.
16:44 
TV kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:05 
Tko zeli biti milijunas?
21:00 
Puls
U Pulsu: 5,0 - jedini prioritet! Biti odlikaš se mora! A gdje su znanje, talent, razumijevanje? Je li ocjena uvijek odraz rada i znanja?. Zašto k psihijatru sve cešce zalaze ocajni ucenici, roditelji i nastavnici? Na Instagramu je objavljivala samo lijepe slike. A u stvarnosti je tekao život bez uljepšavanja. Ana nije dopustila da se vidi da je bolest ovladala njezinim životom. To je bila njezina pobjeda. A onda je na izložbi otkrila - Kako sam lagala na Instagramu. Sa samo 18 godina napustio je Zagreb i srecu potražio na sjeveru Njemacke. Malo po malo, decko iz Dubrave pronašao je svoje mjesto u prvoj momcadi bundesligaša Wolfsburga. Posjetili smo Josipa Brekala i kod kuce i u klubu. Svima nam je poznat po pršutu. No otkrili smo još jednu tradiciju, koju Drniš ponosno cuva. Osluhnite je s nama u Pulsu! Urednica i voditeljica: Morana Kasapovic Urednica projekta: Maja Tokic .
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:25 
Oktobarska revolucija 1917.: 1917 - Narodna revolucija, dokumentarna serija (1/2) (R)
October 1917. Ruska revolucija u listopadu 1917. nedvojbeno je promijenila svijet. Paul Jenkins, dobro poznat po istraživackom novinarskom radu, otkrio je tijekom istraživanja u Sankt Peterburgu i Moskvi snimke i dokumente koji jasno pokazuju da su se dogadaji u listopadu 1917. zbili uz prešutan pristanak velikog dijela aristokracije i pomoc vojske. Sam Lenjin govorio je o državnom udaru i ocito je zahvaljujuci svojem geniju osjetio kad je stigao pravi trenutak. Svjedoci i vodeci povjesnicari prosuduju uzroke boljševickog prevrata i kako je to utjecalo na zemlju. Kako bi se razumjela današnja Rusija, nužno je znati nešto o njezinoj ne tako davnoj povijesti. Redatelj: Paul Jenkins Produkcija: Films du Bouloi Odabrala: Mira Vocinkic. Del 1.
00:20 
Sutkinja Rebecca, humoristicna serija (12) (3/13) (R)
00:41 
Andeo iz pakla, humoristicna serija (12) (3/13) (R)
01:02 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (24/150)
01:47 
Dnevnik 3 (R)
02:02 
Sport (R)
02:05 
Vijesti iz kulture (R)
02:13 
Prometej (R)
02:38 
I to je Hrvatska: (R)
02:53 
Bijela robinja, telenovela (12) (19/62) (R)
03:38 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (53/142) (R)
04:23 
emisija pucke i predajne kulture (R)
04:53 
Skica za portret (R)
05:08 
Dnevnik 2 (R)
05:50 (06:40)
Karipski cvijet, telenovela (12) (89/120)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dobro jutro
HRT1, onsdag 24/4 09:10(09:17)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se