Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:36 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:01 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:23 
Gorski lijecnik (9), serija (12) (3/16) (R)
Bergdoktor 9. Martina još uvijek muci smrt Anninog oca Arthura Distelmeiera u požaru u kojem je izgorjelo i cijelo Arthurovo gospodarstvo. S druge strane, njegova smrt mogla bi biti prilika za novi pocetak izmedu Martina i Anne. Još je jedna posljedica požara Lisbethino trovanje dimom od kojeg se ona sporo oporavlja. Osim u privatnom životu, Martin ima problema i u struci. Henriette Geis ponovno je pretrpjela moždani udar. Martin je siguran da sljedeci može biti smrtonosan pa mora što prije otkriti uzrok. Alexander predaje Hansu omotnicu za Anne s osobnim stvarima Arthura Distelmeiera koje je on imao kod sebe u trenutku smrti. Martin preuzima omotnicu koja je veoma teška. Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Monika Baumgartner (Elisabeth Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl). Del 3.
11:10 
Glas domovine
U Buenos Airesu održan je susret Hrvata Latinske Amerike. U madarskom Koljnofu održani su 11. književni susreti. Koji su zakljucci Foruma hrvatskih manjina? Kako je opstala ikavica u Stanišicu u Backoj? Stanovnici gradišcanskog mjesta Pervane tradicionalno su pješacili po mjesecini. Kako je bivši nogometaš postao trgovac nekretninama? Urednik: Zvonko Božinovic.
11:35 
Informativka: Darivanje maticnih stanica (R)
11:41 
TV kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:27 
Divlja zemlja, telenovela (12) (6/70)
En Tierras Salvajes. Isabel uspije srediti da Carlos Molina pristane povuci prijavu protiv Daniela u zamjenu za nekoliko hektara šume. Anibal kaže ocu da Carlos želi pilanu. Arturo kaže da bi trebao razgovarati s Danielom. Isabel kaže da ce Daniel izaci na slobodu ako odmah potpišu, no Daniel predbacuje ocu da je prepustio dio zemlje Carlosu Molini. Isabel mu objašnjava da ga je jedino tako mogla izvuci iz pritvora, te da bi trebao biti zahvalan ocu. Anibal se iznenadi kada mu Olga kaže da je u San Juanu del Valleu i da želi biti s njime. Sergio predbaci majci jer je rekla Teresi da ce je zaprositi. Amparo odgovori da je samo htjela pomoci. Anibal vodi ljubav s Olgom i kaže joj da se vrati u grad, te da ce on sve uciniti da se ponovo vide. Carlos Molina naredi da se spale kuce koje su na zemljištu koje je dobio od Otera. Isabel pokušava pomoci ljudima da spase stvari i onesvijesti se. Daniel je pokušava probuditi. Uloge: Claudia Álvarez (Isabel), Diego Olivera (Aníbal), Cristián de la Fuente (Daniel), Horacio Pancheri (Sergio), César Évora (Arturo), Daniela Romo (Amparo), Nerea Camacho (Alejandra), Emmanuel Palomares (Uriel), Lisardo Guarinos (Carlos), Ninel Conde (Carolina), Ximena Córdoba (Olga), Jessica Decote (Elisa), Martha Julia (Alba), Jonnathan Kuri (Iker), Lucas Bernabé (Andrés), Salvador Pineda (Amador), Daniela Álvarez (Regina), Luis Xavier (Rodolfo), Fabián Robles (Víctor), Jackie Sauza (Teresa), Claudia Echeverry (Carmen), David Palacio (Padre Blas), Maricruz Nájera (Rosa) Autori: Ramón Campos i Gema R. Neira Odabrala: Martina Rajšek. Del 6.
13:21 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (61/150)
The Dr. Oz Show 8. Donosimo rezultate istraživanja koja ce vam otvoriti oci. Koliko je prljav vaš grad?. Prošli smo cijelu Ameriku ispitujuci stvari koje dodirujete svakog dana. Pogledajte koji je grad najprljaviji. Pobliže cemo prouciti šminku i zapitati znate li odista razlikovati šminku iz drogerije od one s potpisom. Odgovor bi vas mogao iznenaditi. Odabrala: Martina Rajšek. Del 61.
14:04 
Znanstveni krugovi
Jedno od rijetkih iznimnih priznanja za doprinos covjecanstvu je Nobelova nagrada. Dodjeljuje se svake godine na dan smrti švedskog kemicara Alfreda Nobela. Kako se boriti s globalnim siromaštvom? Jedan od odgovora svakako je nov, eksperimentalan i ucinkovit pristup tom problemu. Kako stanice u našem organizmu reagiraju na promjenljivu opskrbu kisikom? Odgovor na to pitanje omogucit ce ucinkovitiju borbu protiv raka i anemije. Danas kada se koristimo blagodatima poput mobitela ili prijenosnih racunala najcešce, ni ne pomišljamo na pronalaske koji su nam to omogucili. Poput mogucnosti uporabe elektronickih uredaja daleko od uticnica. Kako je nastao svemir? Od cega se sastoji i koliko je planeta izvan našeg Suncevog sustava, koji kruže oko drugih zvijezda? Urednica: Mirjana Srhoj Novinarke: Sandra Pavkovic, Denisa Šuman Šcuric, Maja Vadic, Mirjana Srhoj Realizatorica: Petra Marotti.
14:30 
Zdrav zivot (R)
15:00 
Dobar dan, Hrvatska
15:54 
Korak do neba (4), serija (12) (13/20)
Un Passo Dal Cielo 4. Lovac obavijesti policiju da je pronašao mrtvog covjeka koji se cijelo vrijeme vodio kao nestao, a jedan mladic koji živi u simbiozi s vukovima izgleda da ima veze s time. Francesco i Emma se nadu u prilici suživota kao da su pravi par. U meduvremenu Cristina je uvjerena da se ona i Vincenzo moraju "vratiti u optjecaj" i upoznavati nove ljude, no njihovi pokušaji rezultiraju neocekivanim posljedicama. Uloge: Daniele Liotti (Francesco Neri), Enrico Ianniello (Vincenzo Nappi), Rocio Munoz Morales (Eva Fernandez), Francesco Salvi (Stijena), Gianmarco Pozzoli (Huber Fabricetti), Tommaso Ramenghi (Tommaso Belli), Caterina Shulha (Natasha Voklova), Pilar Fogliati (Emma Giorgi), Alice Torriani (Cristina Fabbricetti), Francesca Piroi (Zoe Sartori), Daniela Virgilio (Livia Sonzogni), Cristina Marino (Anna Hofer), Matteo Martari (Albert Kroess), Pierangelo Menci (Martino), Fedez Režija: Jan Maria Michelini Autor: Salvatore Basile Odabrala: Martina Rajšek. Del 13.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Franjo Greguric
Dvadeset godina od smrti prvog hrvatskog predsjednika gost emisije je svjedok vremena, covjek s kojim je Franjo Tudman najbliže suradivao u kljucnim godinama Domovinskog rata - Franjo Greguric, predsjednik Vlade demokratskog jedinstva. Urednica: Toncica Celjuska.
21:01 
Klub 7
Klub 7 - nove atraktivne price o stilu života! Najpoznatiji ženski bend Divas nakon 15 godina ponovo zajedno u Hrvatskom glazbenom zavodu. Dvije premijere: film "Više ne znam 'ko smo mi" u boutique kinu Kaptol i predstava "Gospoda Glembajevi" u kazalištu Gavella oduševili su i gledatelje i autore. Neobicna utrka najizdržljivijih žena svijeta X-Terra održat ce se u Lošinju u proljece 2020. godine. Bruno Petkovic, nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije, dao je ekskluzivni intervju Klubu 7. Spektakularni dvorac u Moskvi u kojem je živio miljenik ruske carice Katarine II. danas je jedinstveni restoran u svijetu. Ciklus slika o divljim konjima slikara Ivicu Vlašica stavlja u vrh najistaknutijih umjetnika suvremenog realizma u svijetu, što potvrduje njegova izložba u povodu 100. obljetnice Veterinarskog fakulteta u Zagrebu. Vlado Šestan nakon što je proputovao cijeli svijet posvetio se pisanju projekta Savjeti za putovanja. Fotografija i film jednaka su stvaralacka inspiracija za Vladimiru Spindler. Elena Lavezzi primjer je uspješne žene koja upravlja najvažnijim svjetskim razvojnim tvrtkama. Urednica: Ivanka Vilovic Voditeljica: Jelena Lešic Scenaristica: Lana Pavic Producent: Dean Radinovic. Del 13.
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:25 
Hrvatska za 5: Najljepse u adventu - poruke kulture, umjetnosti, duhovnosti i nade
Zašto su u adventu najljepše poruke kulture, umjetnosti, duhovnosti, nade i zajedništva?. U emisiji Hrvatska za 5 govore Miroslav Gašparovic, Martina Bienenfeld, Zlatko Koren te Josipa i Ivica Dobranic iz Zajednice Cenacolo. Reportaže pripremaju: Martina Klaic, Ana Macan i Nataša Rataj Urednik i voditelj: Branimir Bilic Pomocnica urednika: Martina Klaic Redatelj: Željko Music.
00:19 
Blizu neprijatelja, serija (12) (3/7) (R)
01:22 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (61/150)
02:05 
Dnevnik 3 (R)
02:20 
Sport (R)
02:23 
Vijesti iz kulture (R)
02:31 
Rodeni za divljinu, dokumentarna serija (9/10)
03:19 
Bijela robinja, telenovela (12) (56/62) (R)
04:01 
Voli me zauvijek, telenovela (12) (93/142) (R)
04:44 
Skica za portret (R)
04:59 
Dnevnik 2 (R)
05:41 (06:37)
Divlja zemlja, telenovela (12) (6/70)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal pďż˝ Dagens Tv
Dobro jutro
HRT1, onsdag 24/4 06:55(07:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se