Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:40 
Jens i villmarka
Norsk naturserie fra 2019. Blodslit. Jens (32) har lagt en vill plan om å dra med seks hunder fra Finnmark og helt hjem til Trøndelag. Han har aldri kjørt hundespann før og får snart erfare at Finnmarksvidda i februar ikke er til å spøke med. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
08:20 
Tore på sporet
Gunnars ukjente pappa. Gunnar Stormdalshei fra Storforshei i Nordland vokste opp uten en far. Ingen ville fortelle ham hvem faren var, heller ikke hans mor. Først når Gunnar blir pensjonist får han svaret. Og det er ikke helt slik han har trodd. Del 4 av 8.
08:55 
Den verdifulle skogen
Norsk dokumentar. Den eventyrlige og omskiftelige historien til norsk skogbruk handler om trelast, papir, globalisering, digitalisering og det grønne skiftet. Skogene på Ringerike var utgangspunktet for industrien på det sentrale østlandet. Del 1 av 2.
09:35 
FORTE
Eldbjørg Hemsing med internasjonal suksess. I kveldens Hovedscene presenterer vi fiolinisten Eldbjørg Hemsing i to forskjellige utenlandske TV-produksjoner. I programmet "Forte" møter vi Elbjørg Hemsing sammen med to andre kvinnelige musikere i en dokumentar om å gjøre kariere i et internasjonalt musikkmarked. Her følger vi den argentinske komponisten Lucia Caruso, den russiske fiolinisten Tatiana Berman og norske Eldbjør Hemsing helt fra barndom til et hektisk live som internasjonal musiker.
10:40 
Hovedscenen: Hovedscenen: Kommende stjerner presentert av Rilando Villazón
Tysk fjernsyn har i flere år produsert en populær musikkserie under tittelen Stars of Tomorrow presentert av stjernetenoren Rolando Villazón. Her møter vi Elbjørg Hemsing som én av dde vordende stjernene. Presentert av Arild Erikstad.
11:40 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie. Henrik trosser Gjert sitt klare forbud mot å skaffe motorsykkel. I tillegg får han seg kjæreste, noe faren frykter kan bli ødeleggende for en idrettskarriere i verdenstoppen. På løpebanen skyter Jakob fart og slår internasjonale rekorder. Del 4 av 8.
12:20 
Hjertevenner
Finsk serie. Tove-Maj og Bertel gjør et nytt kjærlighetsforsøk på Högholmen. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Del 10 av 14.
12:50 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Mette Flauenskjold og Ronni Veng får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Nykøbing Sjælland. Säsong 6. Del 2 av 12. Producerat år 2017.
13:15 
Datoen
Norsk underholdningsserie fra 2018. Karl Ove Knausgård vokser opp med en far som har et uforutsigbart raseri og mye temperament. Redningen blir bøkene på gutterommet. 6. desember 1968 blir Karl Ove Knausgård, Erik Peter La Bella og Finn Solemdal født inn i en tid hvor mannsrollen er i endring. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle?. Om landet vårt, om hvem vi var og hvem vi ble?. Säsong 3. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
14:15 
Hygge i Strömsö
Paul og Elin sanker sopp og lager en saftig pai mens de sylter resten av soppen. Lee maler på porselen med tusj, mens Jim og Camilla lager ulike oppheng av kvister og grener. Finsk livsstilsserie. Del 1 av 18.
14:45 
Villmarksbarna
Norsk serie. Runa og familien hennes bor i Alta i Finnmark. De er veldig glad i å dra på tur ut i naturen hvor de kan jakte, fiske og ligge i sovepose. I dag skal de ut på fisketur. Del 1 av 8.
15:00 
Hva feiler det deg?
Victoria (21) våknet med brystsmerter, mens Helene (14) fikk vondt i magen da hun skulle på håndballtrening. Hva feiler det dem?. Vårt faste legelag konkurrerer mot tre musikere med nettbrett. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Säsong 3. Del 2 av 8.
15:40 
Monsen på villspor
Norsk opplevelsesserie fra 2016. På denne turen må Lars skaffe maten selv. Underveis får han i tillegg en turkompis han aldri har møtt tidligere. Vil han kunne hjelpe til med å skaffe mat?. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
16:40 
Norsk attraksjon
- tar deg til attraksjonar du garantert ikkje finn i guideboka - ei reise i hyggeleg norsk galskap med Linda Eide som guide og reiseleiar. Säsong 1. Del 6 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Steve får eit problem når ei serveringsdame på Ashfordly Hall får meir enn eit godt auge til han. David finn opp ein ny måte å verte kvitt moldvarpar på og får ein ny venn på kjøpet. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. Säsong 13. Del 11 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode liv i Alaska
Amerikansk dramaserie. Joel får ein visjon om korleis livet hans ville vore viss han ikkje hadde dratt til Cicely. Med: Rob Morrow, Janie Turner, Darren E. Burrows. (Northern Exposure: Dinner at Seven-Thirty). Säsong 6. Del 1 av 22.
19:45 
Orkanjegeren
Britisk dokumentarserie. Orkanen Michael, del 1. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Få orkaner i Nord-Amerika har vært kraftigere enn Michael, som treffer Florida i oktober 2018. Säsong 1. Del 1 av 8.
20:30 
Mosley og menneskene
Britisk dokumentarserie fra 2017. Mosley og menneskene - jakten på den rette. Intetanende testpersoner overvåkes i et herskapshus. Deres menneskelige atferd skal observeres - og manipuleres. Grace ønsker seg en elsker, ikke en venn. Hun er en av ti single som møtes for en helg på landet. Hvilke primitive instinkter kommer til uttrykk når vi søker en make?. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2017.
21:20 
Serengeti
Britisk naturserie. En dramatisert beretning basert på livene til Afrikas mest karismatiske dyr. En ensom løvinne er utstøtt av flokken. En lidenskapelig bavian prøver å vinne tilbake sin elskede, mens en mangustfamilie er mest opptatt av mat. Norsk kommentar: Mari Lunnan. Del 1 av 6.
22:20 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås.
22:40 
Grenseløs kjærlighet
Kan man elske flere enn den ene? Louis besøker polyamorøse familier i Portland, Oregon. Britisk dokumentar.
23:40 
Mektige Kina
Britisk dokumentar frå 2016. Verdsmakta Kina har over ein milliard innbyggjarar. Michael Wood dykkar ned i den rikhaldige historia til landet. Vi treff Qin-familien, som samlast for å dyrke forfedrane. Michael reiser og til slettene langs Huangelva, som ifølgje legenda skal vere fødestaden for den kinesiske sivilisasjonen. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
00:35 
Bokekspedisjonen
Ringebu. Ord vi deler. Bokekspedisjonen stopper i Ringebu og treffer forfatter Lars Mytting. Programleder Pia Rivelsrud farter rundt i Bokbilen. Den stopper på 12 litterære steder underveis i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet inspirerer forfatteren i sine tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Lom eller et annet sted. Del 5 av 12.
01:05 
Vietnam
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Déjà Vu. Historien om Vietnamkrigen slik den aldri har blitt fortalt før. Ho Chí Minh leder revolusjonen som får slutt på nesten 100 års fransk kolonistyre. Den kalde krigen intensiveres, og Vietnam deles i to. Kommunistene i nord vil samle landet, mens USA støtter Ngo Dinh Diems regime i sør. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Mosley og menneskene
Britisk dokumentarserie fra 2017. Mosley og menneskene - jakten på den rette. Intetanende testpersoner overvåkes i et herskapshus. Deres menneskelige atferd skal observeres - og manipuleres. Grace ønsker seg en elsker, ikke en venn. Hun er en av ti single som møtes for en helg på landet. Hvilke primitive instinkter kommer til uttrykk når vi søker en make?. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2017.
02:50 
Norge nå
Korleis er det å drive med mjølk og storfeproduksjon i eit fylke som fyrst og fremst er forbunde med ressursar frå havet?. Me besøker verdas nordlegaste bønder. Säsong 4. Del 17 av 64.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:29)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Distriktsnyheter
NRK2, torsdag 22/8 10:25(11:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se