Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Årets sjåarvideo blir kåra, og det blir høgdepunkt frå tidlegare i sesongen: om villmarka rundt Tsjernobyl, cesiumnivået i svensk villsvinkjøt, haiar i Florida og ein jaguar i Pantanal. ,. Säsong 8. Del 9 av 9. Producerat år 2017.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie om luringen Greengrass og dei andre i den vesle staden Aidensfield. Da gamle Charlie Weller blir funnen død, er det ingen som har mistanke om at noko er gale, før nevøen reagerer på testamentet. Oppdraget som hestetrenar får uventa følgjer for Greengrass. Med m.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 20 av 24.
09:50 
Alle sammen sammen [Repris]
Norsk komedie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. Tyra er lei av at Tobias snorker og vil ha eget rom. Marek og Stefan oppdager en felles interesse. ,. Del 3 av 9.
10:15 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Hemmeligheter, hykleri og mord skjuler seg på en pikeskole. Kan fader Brown løse saken?. ,. Säsong 7. Del 4 av 10.
11:00 
Gym med Yngvar: Atlasgym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 4 av 12.
12:00 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Helena Hurtig tok med seg sin drøm om en evighetsmaskin i graven. Kan programlederne finne arvingene, og sitter de på tegningene av evighetsmaskinen?. Producerat år 2018.
13:00 
Beat for beat [Repris]
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for Beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Mari Haugen Smistad og Charlotte Brænna mot Dennis Storhøi og Lars Henrik Aarnes. Programleder er Atle Pettersen. ,. Säsong 20. Del 6 av 8.
14:00 
Filmavisen
Uke 40.
14:15 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. De ni gjenværende deltakerne har bevist sin allsidighet, nå må de legge bort sine individuelle ambisjoner og få det til å fungere sammen som et lag, i temaet LAGÅND 1. Tre varierte og krevende øvelser venter, hvor kommunikasjon, styrke, vilje og presisjon vil testes. Ni deltagere skal snart bli til åtte i Mesternes mester. ,. Säsong 10. Del 3 av 10.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Nervene står på høykant når Mads og Jesper skal finne kjøpere til tingene de har kjøpt den siste uken. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 15 av 30.
15:45 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Jakten på en rømling ender i tragedie. En kjenning dukker opp for å jakte på den skyldige. ,. Säsong 7. Del 6 av 10.
16:30 
Jens i Canada [Repris]
Etter lang tid i ensomhet møter han indianere ved Store Slavesjø. Jens blir med på jakt for å skaffe seg kjøtt og lære fra de som kjenner naturen best. Men indianerne har også noen vaner som Jens ikke er begeistret for. ,. Säsong 3. Del 4 av 4.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie om luringen Greengrass og dei andre i den vesle staden Aidensfield. Da gamle Charlie Weller blir funnen død, er det ingen som har mistanke om at noko er gale, før nevøen reagerer på testamentet. Oppdraget som hestetrenar får uventa følgjer for Greengrass. Med m.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 20 av 24.
18:00 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Eliphas Matsweru dør i Linköping uten noen gang å fortelle om sin fortid i Zimbabwe. Hvem var det stillferdige avisbudet?. Savnes han ikke av en eneste slektning?. Producerat år 2018.
19:00 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. De åtte gjenværende deltakerne har pushet seg hardt så langt, i de tre neste øvlesene skal de nå testes i FOKUS & PRESISJON. Her må de holde fokuset på seg selv og oppgaven å ikke la seg stresse av hva motstanderne gjør. Hvem klarer å holde holdet kaldt og unngå den neste natt testen?. ,. Säsong 10. Del 4 av 10.
20:00 
Koronakonserter: Guren Hagen
Kveldens konsert er fra Friscenen i Gjøvik Kulturhus, med visesanger Guren Hagen. Han sjøl er fra Rendalen i Hedmark og er etablert som en av våre fremste, og prisbelønte visekunstnere, som tar vare på tradisjonene i et vise/pop landskap.
21:00 
Sånn er Norge [Repris]
Tillit. Norge har verdens høyeste tillitsnivå. Hvorfor stoler vi sånn på hverandre? Hvorfor gjør ikke italienere det? Og hvorfor er tillit egentlig så viktig?. ,. Del 6 av 15.
21:20 
Ferguson - politidrapet som endret byen
Amerikansk dokumentar fra 2017. Den svarte, ubevæpna tenåringen Michael Brown ble skutt og drept av politiet i 2014. Vi følger noen av aktivistene som deltok i opptøyene som fulgte. Regi: Sabaah Folayan, Damon Davis. Producerat år 2017.
22:55 
Nord-Korea - mord i familien
Britisk dokumentar fra 2017. Kim Jong-nam ankommer flyplassen i Kuala Lumpur. To timer senere er han død, antatt forgiftet av agenter for den nordkoreanske diktatoren. Hva skjedde egentlig med Kim Jong-uns halvbror?. Producerat år 2017.
23:50 
Dynastiet Kennedy [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Et skudd river drømmen om Det hvite hus fra Kennedy-klanen. Mens den sørgende enken Jackie vokter sin manns ettermæle, overtar lillebror Bobby som familiens politiske håp. (American Dynasties: The Kennedys). ,. Del 5 av 6.
00:30 
USA i fargar [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Arbeidsmarknaden er i endring. Teknologiske nyvinningar skaper nye jobbar, som telefonoperatørar og pilotar. USA blir ei økonomisk stormakt i verda. ,. Säsong 3. Del 4 av 6.
01:20 
NRK Musikk - låt for låt: Norske sommerlåter
Det er sommer og musikk i lufta! Her er noen av de kjæreste norske sommerlåtene.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:15 (04:41)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Din for alltid
NRK2, söndag 26/5 21:25(21:55)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå