Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:00 
Nyheder fra Grønland
Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk. Producerat år 2020.
09:30 
Cykelkultur i Detroit
Svensk dokumentar fra 2014. Svensk dokumentar fra Kyle Wiswall er en cykelentusiast, som flyttede fra New York til Detroit for at finde en ny platform for sig og sit cykelbygger firma. At byen er gået konkurs, store dele af den er øde og affolket, ser han som en mulighed, en forlængelse af det uholdbare samfund, som har brug for at starte forfra. Sendt første gang 16.10.2014. Producerat år 2014.
10:00 
Besat af transformers
Da Martin Lund var barn, fik han en lille slæbebåd, der kunne laves om til en robot. Det blev den første figur i hans nu ekstremt omfattende samling af legetøjsfigurer, de såkaldte Transformers. I Martins hjem er der farvestrålende legetøjsfigurer fra gulv til loft. Når han jager nye figurer, sker det via internetauktioner. Men han er også på udkig efter oplysninger om, hvordan Transformers kom til Danmark i firserne. Vi følger med, når Martin møder en person, der kan hjælpe ham. Producerat år 2013. Programledare: Trine Ross, Redaktör: Diana Bach.
10:30 
Arkitektens sommerhus [Repris]
Norsk boligserie fra 2018. Einar Hagem er en af Norges førende sommerhus-arkitekter. Hans udgangspunkt er, at bygningen skal følge landskabets linjer og falde i ét med naturen. Vi besøger Einar Hagem i hans eget fritidshus i Bamble - et hus, han oprindeligt tegnede til sine forældre, lige efter han var færdig med sin arkitektuddannelse. ,. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
11:00 
Danmarks unikke stilikoner - Sergei Sviachenko
Sergei Sviachenko er 61 år og kåret som både Danmarks og verdens bedst klædte mand. Han er internationalt anerkendt for sin "Classic Modern" stil og den populære modeblog Close Up And Private. Chris Pedersen er taget til Viborg for at besøge Sergei der eksklusivt giver stiltips om, at gå med butterflies, habit og købe kvalitetstøj. Producerat år 2013.
11:30 
Galleristerne [Repris]
Dansk reportageserie fra 2014. I andet program i serien om "Galleristerne", skal Anne Riber endelig åbne sit nye og større galleri. Men Anne er blevet syg og må klare sig gennem alle festlighederne, så godt hun kan. Galleristen Martin Asbæk inviterer hele familien Asbæk hjem til middag i sit private hjem. Familien arbejder i de samme lokaler og ser hinanden hver dag, men det forhindrer dem ikke i, også at snakke om kunst og kunstnere rundt om middagsbordet. ,. Del 2 av 4. Producerat år 2014.
11:55 
Council Chair - en dansk designklassiker skabes
Kasper Salto og Thomas Sigsgaard vandt i 2011 opgaven med at designe nye møbler til den verdensberømte Finn Juhl sal i FN bygningen i New York. Det er en ærefuld opgave, som skal løses temmelig hurtigt, og der skal findes mange løsninger i det nye design og kommunikeres med både FN, en japansk møbelfabrik og en jysk møbelpolstrer. Producerat år 2013.
12:35 
Rebeller i dansk kunsthistorie
Mange af de mest banebrydende kunstværker er blevet til fordi flere kunstnere på samme tid har besluttet sig for at udfordre den gode smag. I denne serie går Alberte Clement Meldal tæt på fire kunstnergrupper, der ikke bare var præget af tidsånden - de var også med til at skabe den. I aftenens program møder vi blandt andet to af Danmarks mest berømte nulevende kunstnere, Per Kirkeby og Bjørn Nørgaard. De fortæller om, hvordan de som purunge kunstnerspirer i 1960'erne bliver en del af et broderskab, der kommer til at ryste danskernes kunstopfattelse. Producerat år 2014.
13:05 
Psaligrafi
Med saksen som pensel. Den dansk-norske kunstner Karen Bit Vejle er en af verdens bedste psaligrafer, papirklippere. Nu står hun foran sit livs største udfordring, og hun må kæmpe en intens kamp med tiden, saksen og den sygdom, hun lider af - alt for at nå sin store drøm. Denne kamp er universel, en kamp hvor vores egen kapacitet, vilje og kraft bliver udfordret. Producerat år 2017.
14:00 
Gudstjenester
Med Laugesen i Frederiksberg Slotskirke Trinitatis søndag Kirken ligger i Frederiksberg Slot, Roskildevej på Valby Bakke. Den var oprindeligt hofkapel, senere distriktskirke. Siden 2013 er slotskirken en del af Frederiksberg sogn. Slottet er opført i italiensk barokstil i 1699-1703 for Frederik IV som kongefamiliens sommerslot. Arkitekten var Ernst Brandenburger. Slottet rummer nu Hærens Officersskole. Sognepræst Lars Gustav Lindhardt er prædikant. Anders Laugesen introducerer gudstjenesten, der er optaget til tv og derfor uden menighed. Elisabeth Rosenberg og Asmus Hanke Frederiksen er korsangere og solister. Christian Winther Christensen på orglet til salmerne i DDS: 403, 435, 321 og 11. Producerat år 2020.
14:45 
Du må ikke slå ihjel - Anger [Repris]
Præst Flemming Pless har sat tre mænd i stævne, som alle har taget et andet menneskes liv. Han vil undersøge, om Biblens begreber om skyld, straf, anger og tilgivelse giver mening for dem, der har forbrudt sig mod det femte bud: DU MÅ IKKE SLÅ IHJEL!. ,. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
15:15 
Reklamer til Tiden
- om vore nydelsesmidler, fra brændevin til Bacardi Breezer. I aftenens program vrimler det med cigaretter, whisky og (næsten) nøgne piger!. Det handler om alt det gode i livet og om, hvordan reklamefilmene frister vores søde tand og vækker ølhunden. Det handler også om, hvordan vores dårlige samvittighed er vokset i takt med, at vi har fået flere og flere nydelsesmidler at vælge imellem. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. En hel reklameblok er helliget Dirch Passer, der glad og gerne stillede op i reklamefilm for alskens øl, cigaretter og slik. Dirch har solgt mange øl. Hvide sandstrande, azurblåt hav og lækre piger har til gengæld solgt rigtig meget spiritus og chokolade. I dette program svælger vi i det søde, det sjove, det fede - og det farlige!. Del 4 av 8. Producerat år 2003.
15:50 
Da The Doors ramte Søborg
Dette er historien om dengang rockjournalist Christian Braad Thomsen blev mødt af total tavshed, da han forsøgte at interviewe Jim Morrison. Dette er historien om den dag, The Doors ramte Søborg. TV-Byen i Søborg er Danmarks Radios TV-hovedkvarter i 43 år, fra 1963 og frem til 2006. I den periode optræder nogle af musikhistoriens største ikoner i studierne ved Hareskovvejen nord for København. Producerat år 2011.
16:10 
120 slag i minuttet
Franskt drama fra 2017. I 90'ernes Paris raser aids-epidemien. Mens myndighederne ser passivt til, har aktivistgruppen ACT UP taget sagen i egne hænder. Utrætteligt kæmper den for oplysning og retten til den bedste medicin. Epidemien kræver konstant nye ofre, og gruppen er splittet i spørgsmålet om, hvilke metoder man kan ty til for at opnå målet. Men selv midt i de sydende frustrationer spirer kærligheden. Filmen modtog juryens grand prix og den internationale kritikerpris ved Cannes-festivalen. Producerat år 2017. Regissör: Robin Campillo, Skådespelare: Adèle Haenel, Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois.
18:25 
DR PigeKorets Midsommer
I en legende og stemningsfuld musikalsk fortælling inviterer DR PigeKoret og den prisvindende danske folkemusiktrio Dreamers' Circus med til sommerfest i DR Koncerthuset - summende af solskin, sommerhus, sangskat, folkemusik og ægte dansk hygge. Dirigenter: Phillip Faber og Susanne Wendt. Dreamers' Circus: Nikolaj Busk (harmonika/keys), Rune Tonsgaard Sørensen (violin), Ale Carr (cittern/kokle), Elna Carr (violin), Iben Teilmann (bratsch), Elen Lura Haakensen (cello). Sendt første gang 24.06.2017. Producerat år 2017. Medverkande: DR BørneKoret, DR JuniorKoret, DR PigeKoret.
20:00 
Rick Stein [Repris]
Madserie fra BBC fra 2015. Fra Venedig til Istanbul. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rejsen begynder i Venedig og den idylliske græske ø, Symi, hvor han bl.a. laver skaldyrsrisotto og Tiramisu. ,. Del 1 av 7. Producerat år 2015.
21:00 
En insiders guide til Uffizi-galleriet
Tysk kunstserie fra 2018. Den tyske modedesigner Wolfgang Joop viser rundt i det fremtrædende kunstmuseum Uffizi-galleriet i Firenze. Her møder han værkerne 'Venus' fødsel' af Botticelli og Caravaggios 'Judith, der halshugger Holofernes' - og overvældes af Michelangelos cirkulære maleri af 'Den hellige familie'. Producerat år 2018.
22:00 
Du må ikke slå ihjel - Tilgivelse
Præst Flemming Pless har sat tre mænd i stævne, som alle har taget et andet menneskes liv. Han vil undersøge, om Biblens begreber om skyld, straf, anger og tilgivelse giver mening for dem, der har forbrudt sig mod det femte bud: DU MÅ IKKE SLÅ IHJEL!. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Countrymusikkens historie
Amerikansk dokumentar fra 2019. Bro mellem generationer 1968-1972. Ud af Vietnamkrigens skygger dukker en tidligere helikopterkaptajn op. Hans navn er Kris Kristoffersen, og hans lyrik skal komme til at sætte helt nye standarder for countrymusikken. Hippiebandet The Nitty Gritty Dirt Band producerer et album, der slår bro mellem flere generationer, og Johnny Cash vender sejrrigt tilbage til Ryman Auditorium - stedet, hvor han et par år tidligere blev smidt ud. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort. Del 6 av 9. Producerat år 2019.
23:55 
Kvindelige krigere
Britisk dokumentar fra 2019. Afrikas glemte hær. Engang fandtes der en enestående hær af kvindelige krigere i Afrika. Europæerne kaldte dem amazoner - og de var kendt for deres mod og brutalitet i krig. Her følger vi med skuespiller Lupita Nyong'o, når hun rejser til Benin i Vestafrika for at afsløre sandheden om de koldblodige og frygtløse kriger-kvinder, der har været inspiration for Marvels superheltefilm Black Panther. Producerat år 2019.
00:45 
Egypten - den sunkne by
Amerikansk rejseserie fra 2015. Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. I 1999 lykkedes det den franske undervandsarkæolog at lokalisere den sunkne by, Heraklion, ud for kysten ved Alexandria. Det forbløffende fund har også været en advarsel til de fem millioner mennesker, der bor ved den egyptiske middelhavskyst. Hvis en hel by kunne synke i havet på grund af stigende vandstand, kunne det måske ske igen?. Producerat år 2016.
01:25 
Marie-Antoinettes hemmelige Versailles
Fransk dokudrama fra 2017. Dronning Marie-Antoinettes (1755-93) havde et lille palads forklædt som et bondehus i haverne omkring kongeslottet i Versailles. Det var et romantisk skjulested, der mindede dronningen om sin ubekymrede barndom i Wien. Efter Den Franske Revolution i 1789 forfaldt huset, men er nu blevet restaureret i al sin pragt og åbnet for offenligheden. Et intimt portræt af en lidt for moderne kvinde fanget i historiens malstrøm. Producerat år 2017.
02:20 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Din Danske Sang med DR PigeKoret og Bisse
DR2, måndag 30/3 09:20(10:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå