Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
09:05 
De uønskede helte
På trods af at Azzedine Nouri er paralympisk verdensmester, så tilhører han bunden af samfundet hjemme i Marokko. Han bliver nægtet adgang til ordentlige træningsforhold og enhver adgang til hjælp fra samfundet, men beslutter sig alligevel sammen med sin ven Youssef for at forberede sig til næste Paralympiske Lege i Rio, hvor de går efter guldet i disciplinen kuglestød. Da Azzedine vender tilbage til Marokko med medaljen om halsen håber han på en helts velkomst, men i stedet må han starte kampen for hel basale menneskerettigheder. Kåret som bedste Internationale dokumentar 2018 på Hot Docs, som er en af de tre førende dox festivaler i verden Grand Prix, Bedste Marokkanske Film 2018, National Film Festival Tangier. Producerat år 2018.
09:55 
Kina - et af verdens fedeste lande
Fransk dokumentar fra 2019. De bliver federe og federe. I Kina er over 100 millioner kinesere nu overvægtige, og antallet stiger. Her undersøger vi fedme-epidemien i Kina. Vi ser, hvordan de kinesiske myndigheder laver lejre med militær træning for at komme problemet til livs. Og vi hører, hvordan især de kinesiske teenagere lider under de mange ekstra kilo. Hvorfor er fedme et stigende problem i Kina?. Producerat år 2019.
10:50 
Watergate-skandalen
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
11:35 
Watergate-skandalen
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
12:20 
Watergate-skandalen
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
13:05 
Watergate-skandalen
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
13:50 
Watergate-skandalen
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
14:35 
Watergate-skandalen
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
15:20 
Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg
Rejseprogram fra BBC fra 2017. I 100 året for den russiske revolution sætter Simon Reeve ud på en storslået rejse tværs over verdens største land. Sidste del af rejsen går fra halvøen Krim, som Rusland annekterede i 2014, til Sankt Petersborg. Den russiske regering investerer kraftigt i Krim, bl.a. ved at bygge en bro mellem Krim og Rusland, men øen er truet af vandmangel. På vej tværs over det vestlige Rusland passerer Simon små affolkede landsbyer, der kæmper for livet og føler sig forladt af regeringen. Producerat år 2017.
16:20 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især på togrejser. Rusland har nogle af verdens længste jernbanestrækninger, de fleste bygget af slavearbejdere under forfærdelige forhold. I stedet for som de fleste at tage den transsibiriske jernbane til Beijing eller Ulan Bator vælger Chris at rejse de mere end 3000 kilometer fra Moskva til verdens nordligste togstation, Karskaja, i den arktiske del af Sibirien. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2014.
17:05 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2014. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Cuba er den eneste østat i Caribien, der kan prale med at have et omfattende jernbanenet. Chris tager på den betagende smukke tur fra hovedstaden Havana østpå mod Santiago de Cuba og med endestation ved den amerikanske flådebase ved Guantanamobugten. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2014.
17:50 
French Connection
Amerikansk Oscar-belønnet actionthriller fra 1971. Politiet i Frankrig og USA jager en narkoliga, men newyorker-strømeren Jimmy "Popeye" Doyle har svært ved at nå frem til de store bagmænd. Hans overordnede vil indstille jagten, men da Popeye udsættes for et attentatforsøg, sætter den hårdkogte politimand alt ind på at få ram på narkohajerne. . Producerat år 1971. Regissör: William Friedkin, Skådespelare: Roy Scheider, Gene Hackman, Fernando Rey.
19:30 
Peitersen og Kap Det Gode Håb
Rejsekammeraterne Erik Peitersen, Jens og Dorthe har sat kurs mod det smukke Knysna, hvor de skal møde en gammel ven, den 83-årige Knud-Erik, der for mange år siden slog sig ned i Sydafrika. De fire nyder hinandens selskab med tenniskamp og klaverspil. Men ankomsten bliver ikke uden problemer. Det er en ganske farlig indsejling, som kræver motor, men motoren på Kigdlua svigter igen og igen. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
20:00 
Kærlighed og sex i USA
Fransk dokumentar fra 2019. Sexskandaler og kyskhedsbevægelser. Amerikanernes holdninger til sex svinger fra den ene yderlighed til den anden. Her undersøger vi ekstremerne i USA - fra teenagere der sværger til kyskhed og holder sig fra sex før deres bryllupsnat til polyamorøse familier. Producerat år 2019.
21:00 
Indefra med Anders Agger - Alderdom
Dansk reportage fra Vi har det med at ende på et ældrecenter omgivet af et lille udvalg af favorit-møbler. Det er rød stue - bare i den anden ende af livet. I fire dage følger Anders Agger dagsrytmen på Fjordparken i Ringkøbing. For at indkredse og forstå det at blive gammel. Hvordan er det at få taget færdighederne fra sig og sidde - og bare sidde der - det meste af tiden? Anders Agger møder blandt andet Axel Nielsen og Niels Kildahl-Høgh, som hver især kan kigge tilbage på særlige liv. Sendt første gang 08.10.2018. Producerat år 2018.
21:45 
Peitersen og Feldthaus
Dansk reportageserie fra Hvad koster et hus i Nepals bjerge? Og hvordan indretter man en luksuslejlighed i hovedstaden Katmandu? Erik Peitersen og Christine Feldthaus undersøger og analyserer tre huse i Nepal, og lærer landet at kende gennem de tre meget forskellige hjem. For at finde frem til prisen på dem, kommer de vidt omkring i det buddhistiske land. Erik besøger bl.a. et stort restaurationsprojekt af et gammelt træhus, mens Christine undersøger priser på alt mellem himmel og jord i de nepalesiske luksusbutikker. Sendt første gang 18.09.2017. Del 4 av 5. Producerat år 2016.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Forladt formue søger ejer
Anders er under pres i sin søgen efter ejeren til den forladte formue. Der er en uge tilbage til politiet træffer afgørelse. Og indtil videre er alle spor endt som vildspor. Men i sidste øjeblik får Anders to spritnye spor. Spørgsmålet er om de kan føre ham nærmere en opklaring af sagen? Vil det lykkes at finde en ejermand eller ender pengene i statskassen?. Del 4 av 4.
23:35 
Det Politiske Talkshow
Magtkampen udspillede sig for åbne mikrofoner, da Venstre i denne uge holdt sommergruppemøde på et sjællandsk gods. I det Politiske Talkshow taler Johannes Langkilde med Jakob Ellemann-Jensen (V), Socialminister Astrid Krag (S) og Karsten Hønge (SF) om magtkampe, drama og den svære disciplin at sige undskyld. Producerat år 2019.
00:10 
Mesterhjerner - Musikalitet
Musikeren Kristian Jørgensens hjerne er helt unik. Han er en af de få mennesker i Danmark med absolut gehør, som gør at han kan lytte sig frem til toners helt nøjagtige frekvens. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen besøger Kristian Jørgensen for at komme det uendelige mysterium om hjernen nærmere. Peter vil afprøve og udfordre Kristians særlige musikalske evner og fortælle, hvad de skal til, for at andre kan lære det samme. Del 4 av 5. Producerat år 2016.
00:35 
Dokumania
Amerikansk dokumentar fra 2019. Woodstock - tre dage der forandrede en generation. Nøgne hippier, store bands og stoffer. I 1969 samledes næsten en halv million mennesker på en mark nord for New York. De kom for at høre deres livs koncert, men oplevede et kulturelt højdepunkt, der kom til at definere dem som generation. Nu, 50 år efter, vender vi tilbage til den ikoniske festival - der på trods af regn, mangel på toiletter og mad, forløb uden problemer. Et skelsættende historisk øjeblik fyldt med kærlighed, fred og musik. Producerat år 2019.
02:00 (06:10)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Det vilde Mellemøsten - Jordan
DR2, tisdag 16/7 17:35(18:30)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se