Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:55 
Kinas dræbte børn
Kinesisk dokumentar fra 2019. I 2015 blev Kinas berygtede et-barnspolitik ophævet. Men traumet efter den brutale og årtier lange befolkningskontrol eksisterer endnu. Her dykker vi ned i rædselshistorierne og afslører den ene chokerende krænkelse af menneskerettighederne efter den anden - fra efterladte nyfødte på gaden, tvangssteriliseringer, tvungne aborter og til regerings-bortførelser. Producerat år 2019.
10:20 
Chinatown i San Francisco
Amerikansk dokumentar fra 2016. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Det kinesisk-amerikanske samfund er et mikrokosmos af USA's konplicerede forhold til sine ikke-hvide indbyggere. I Chinatown forsøger Kamau at blive klogere på, hvordan man bliver integreret i USA, mens man stadigvæk holder fast i sine kinesiske rødder. Producerat år 2017.
11:00 
Den svære kunst
Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. I dag kommer han stærkt i tvivl om, hvorvidt det er i orden at sige, at kunst, som en hel verden lovpriser, er grim? Og lærer han at elske kunst, nu hvor han selv pludselig befinder sig som nøgenmodel i et rum fyldt til randen af kunstelskere? Nordvision fra Sverige. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
11:30 
Den svære kunst
Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. I dag vil Thomas trodse det faktum, at han kun har dykket en enkelt gang i sit liv, for han vil svømme ned til havets bund og her opleve hundredvis af fantastiske skulpturer. Sikkert på land igen stopper hans søgen ikke med det: Han skal være med til at lave en skulptur af sne, og det betyder tre døgn i gedigen snestorm. Nordvision fra Sverige. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
12:00 
Vinterdrømmen
Norsk reportageserie fra (Org. titel: Vinterdrømmen) Jens har i mange år haft en drøm, nu vil han realisere den. Han har sagt sit job som økonom op for i stedet at se om han kan klare sig igennem den hårde vinter i Sylan, et stort fjeldlandskab nordøst for Oslo, helt uden for civilisationen. I flere måneder har Jens klaret sig gennem storme, mørke og ensomhed, men nu lysner det, rævejagten går ind og han kan flå skindet på ægte pelsjægervis. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
12:30 
Jens i vildmarken
Norske naturserie fra 2019. Jens er i gang med sin krævende hundeslædetur fra Finnmark i det allernordligste Norge og til Trøndelag. Han trodser frostskaderne i sine fingre og sætter kursen syd fra Dividalen, men indser, at der er meget langt hjem. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
13:10 
We can't do it
Svensk reportageserie fra (We can't do it) En serie om udbrændthed, der rammer flere og flere unge kvinder. Seriens vært Fanny Ndow tager sammen med neuropsykologen Agneta Sandström ud for at se sin gamle lejlighed, hvor hun boede, da hun selv havde det allerværst. Fanny besøger en plejeassistent, der har været sygemeldt i to år samt en student, som kæmper hårdt for at blive frisk efter et træthedssyndrom. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
13:40 
We can't do it
Svensk reportageserie fra (We can't do it) En serie om udbrændthed, der rammer flere og flere unge kvinder. Seriens vært Fanny Ndow tager til Gotland for at møde Sophia, som arbejde i byggebranchen. Hun kom ud for en bilulykke på grund af stress. Psykologen Christin Mellner taler om hvilken rolle vores arbejdskultur har, når det kommer til spørgsmålet om, hvordan vi håndterer stress. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
14:05 
Barndom på bistand
DR2 har gennem tre år fulgt en række børn, hvis mødre er på kontanthjælp. Vi skildrer, gennem børnene, hvad det vil sige at vokse op uden en far, med en mor på kontanthjælp og kommunen som en fast del af familien. i dette afsnit er Josefine flyttet hjem til sin nye plejefamilie. Stephanie føder sin lille datter før tid og Nicklas begynder på efterskole, men forløbet bliver ikke helt som forventet. Säsong 4. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
14:50 
NARKOLAND - Prisen for et misbrug
DR Dokumentar følger det vilde narkoliv, som Mads Pedersen og hans kæreste Julie lever. De tager alle de hårde stoffer, de kan få fingre i. Hver dag skal de bruge narko for flere tusind kroner. Den 35-årige Mads Pedersen er vokset op i Nørresundby i et voldspræget og splittet hjem, der tidligt førte ham ud i misbrug af stoffer. Siden er han blevet et levende bevis på de menneskelige og samfundsmæssige omkostninger et langt liv som hård narkoman i Danmark medfører. Han har boet i 16 kommuner, på 55 forskellige adresser. Han har været indlagt over 300 gange på hospitaler og risikerer at ende i statistikken over de 250 danskere, der hvert år dør af narkomisbrug. Men hvorfor er det aldrig lykkedes at få Mads ud af misbruget? Han er kun én af op mod 20.000 udsatte borgere med misbrug, som hvert år koster samfundet milliarder af kroner. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
15:35 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. Året før forbrydelsen mod Johannas forældre sker der et andet dødsfald - på helt samme sted. Johannas daværende mand bliver fundet død i vandet ved sommerhuset. Og et par dage efter hans død ønsker Johanna at få hans livsforsikring udbetalt. Forsikringsselskabet mistænker, at noget er galt, og begynder at efterforske sagen. Holder Johanna noget hemmeligt?. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
16:15 
Sommerhusmordet
Svensk krimidokumentarserie fra 2018. En af Sveriges mest spektakulære mordsager fortsætter. Opmærksomheden er enorm, da retssagen mod Johanna begynder. Anklagerne er omfattende, og den første del af retssagen fokuserer på mordet på hendes mand. Johannas familie vidner mod hende i retten og sætter spørgsmålstegn ved hendes troværdighed. Har Johanna tilbudt penge for drab på sin mand?. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
16:45 
Lægen der holdt op med at give børn medicin
Britisk dokumentar fra 2018. Børn i Storbritannien indtager tre gange mere både håndkøbs- og receptpligtig medicin end for fyrre år siden. Lægen Chris van Tulliken er chokeret over fænomenet og undersøge her både, hvorfor antallet af børn, der medicinsk behandles for depression er fordoblet fra 2005-15, og hvorfor receptpligtig medicin mod mælkeallergi hos babyer i løbet af ti år er steget med mere end 500 procent!. Del 2 av 2. Producerat år 2018.
17:45 
Peitersen og Feldthaus
Dansk reportageserie fra Hvordan indretter man sit hjem både som bolig og som værksted for ægte tæpper?. Og hvad koster et arkitekttegnet hus udenfor Teheran? Erik Peitersen og Christine Feldthaus analyserer og undersøger tre vidt forskellige hjem i Iran for at blive klogere på livet i det lukkede land. For at finde frem til huspriserne taler Christine med de lokale på en kaffebar og tæppehandler i en søvnig basar. Erik besøger en lokal bager, der åbner 3 gange om dagen og en spændende byggeplads. Sendt første gang 28.01.2019. Producerat år 2019.
18:30 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra I 2003. Dansk dokumentarserie fra I 2003 bryder Irak-krigen ud og dominerer året igennem danskernes hverdag. Dansk-irakiske Anja Al Erhayem og hendes far Osama Al Erhayem rejser til Irak for at besøge deres familie både inden og efter krigen raser. Mens "Svinene" rammer tv-skærmen rammes danskerne af en reel fedmeepidemi, og i maj fremlægger regeringen sin nye plan for Christiania, der skal normaliseres. Kronprins Frederik bliver endelig forlovet med den australske skønhed Mary, og i december er danskerne på vej ind i en regulær forbrugsfest efter et år med afdragsfrie lån. Sendt første gang 06.10.2015. Säsong 2003.
19:15 
Husker du...
Dansk dokumentarserie fra Er det okay at kalde en pige for en møgluder?. I 2004 åbnede en ny generation af rappere munden og ud fløj tekster om sex, druk, narko og kvinder. Forfatteren Hanne-Vibeke Holst protesterede mod sexismen og skrev et debatindlæg i Politiken, der især var rettet imod rapperen Niarns ubekvemme gloser. Han svarede igen, mens skolelærere, musikanmeldere, lederskribenter og alle mulige andre med en mening også blandede sig. Desuden trak daværende sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen en cd-rom med seksualundervisningsmateriale tilbage, Danmark spillede 2-2 mod Sverige under EM i Portugal, og medaljerne regnede ned over de danske OL-deltagere. Og så var der selvfølgelig også noget med et lille royalt bryllup. Sendt første gang 13.10.2015. Säsong 2004.
20:00 
Things We Lost in the Fire
Amerikansk drama fra 2007. Audrey mister sin elskede ægtemand. Plaget af sorg og ensomhed inviterer hun hans barnsdomsven, misbrugeren Brian, til at flytte ind på et værelse i familiens garage. Audrey håber, at hendes mands bedste ven kan hjælpe hende og hendes to børn med at magte det tab, de har lidt. Selv kæmper Brian for at holde sig fra stofferne. Måske kan de sammen finde styrke til at komme videre med deres liv?. Producerat år 2012. Medverkande: David Duchovny, Halle Berry, Benicio Del Toro, Regissör: Susanne Bier.
21:50 
Smag på verden med Anthony Bourdain
Amerikansk prisvindende mad- og rejseserie fra 2018. Denne episode udforsker, hvordan Anthony Bourdains unikke perspektiv og ageren har ændret vores syn på mad, rejser og kultur. Producerat år 2018.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Makulator med Tine Gøtzsche
23:30 
Dokumania
Britisk dokumentar fra 2019. Faren der fødte sit barn. Freddy er 30 år og ønsker at starte sin egen familie. Der er bare et problem. Han er en homoseksuel og transkønnet mand. Men Freddy har beholdt sin livmoder og vælger at stoppe med at tage testosteron og gå i fertilitetsbehandling. Her følger vi Freddy gennem graviditeten, fødslen og kampen for at blive anerkendt som far. En rejse fyldt med fysiske og følelsesmæssige udfordringer. Producerat år 2019.
00:55 
Helikopterkuppet
Svensk dokumentarserie fra 2017. Retssagen. Den 2. august 2010 begyndte retssagen i Stockholm. Ti personer var på anklagebænken. Journalister, ofre, de anklagedes venner og familie sidder blandet sammen i retslokalet. Et nøglevidne berettede, at de anklagedes familier var vrede, og at situationen var ubehagelig. Uventede oplysninger kom frem under retssagen. Kunne gerningsmændenes og andre vidners udtalelser underminere anklagemyndigheden? Talte de sandt?. Del 5 av 6. Producerat år 2017.
01:25 
Helikopterkuppet
Svensk dokumentarserie fra 2017. Hvor er pengene?. Syv af de ti anklagede blev dømt for medvirken i kuppet. "Piloten" og "Kalashnikovmanden" fik de hårdeste straffe på syv år, som nu er gået. Men helikopterkuppet efterlader mange ubesvarede spørgsmål. Hvor mange var rent faktisk involveret i kuppet? Var der mastermind bag? Var det en kriminel organisation?. Hvem var egentlig inde i pengecentralen? Var udfaldet en succes eller en fiasko for svensk politi? Og de 39 millioner svenske kroner: hvor er de?. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
02:00 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Det nye Ku Klux Klan
DR2, måndag 21/10 18:40(19:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se