Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Dawson's Creek
Goodbye, Yellow Brick Road. Pacey, der nu står uden job og penge på bankbogen, vender tilbage til Capeside. Dawson tilbyder ham at være producer på sin nye film, og Pacey takker ja. Han kan dog ikke få sig selv til at sige, at han har mistet alle Dawsons penge på håbløse aktieinvesteringer. Joey vender også tilbage til Capeside, hvor hun ender i et skænderi med Dawson, da snakken falder på deres turbulente fortid sammen. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2002.
06:55 
Dawson's Creek
Joey Potter and Capeside Redemption. Da Dawson dropper sin livslange drøm om at blive filminstruktør for at betale sin gæld tilbage, træder Joey til. Hun samler Dawsons familie og venner, og sammen skaffer de mandskab, udstyr og skuespillere, så Dawson langt om længe kan realisere sin selvbiografiske film. I mellemtiden tager Pacey rundt til lokaler firmaer i håbet om at skaffe midler til filmproduktionen. Dawson, der ikke kender til Paceys gode intentioner, har dog ikke tænkt sig at tilgive sin gamle ven foreløbigt. Säsong 6. Del 126. Producerat år 2002.
07:50 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part One. Brandon er mistænksom over, hvorfor Valerie har villet investere alle sine penge gennem Bill Taylors firma. Kelly kan ikke forstå, hvorfor Brandon finder sig i Valeries opførsel - Kelly selv kan ikke få hende hurtigt nok ud af huset. Skoleafslutningen nærmer sig, og dermed rykker Donna og Davids planer om at flytte sammen tættere på, og Donna tager en seriøs beslutning. Fortsættes i morgen. Säsong 7. Del 205. Producerat år 1997.
08:35 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part Two. Brandon har sat sig for at hjælpe Valerie, om det så skal koste ham årsafslutningen. Denne prioritering er Kelly ikke helt enig i, og hendes humør bliver ikke ligefrem bedre af, at hendes far er i byen. Samtidig finder David Donnas opførsel mere og mere besynderlig - men han ved jo heller ikke, hvilke planer hun har for dem. Også Clare lægger sine egne planer - som rummer en stor overraskelse for Steve. Säsong 7. Del 206. Producerat år 1997.
09:30 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part One. Vennerne fra det eksklusive postnummer er færdige på universitet, men det viser sig snart, at drømmen om et fedt job ikke altid går i opfyldelse sådan lige med det samme. Brandon har ikke haft held med at finde arbejde hos de store aviser, og Valerie, der har mistet alle sine penge, må snart erkende, at et ni til fem job ikke er hendes boldgade. Samtidig vil David gerne flytte sammen med Donna, men Donna tør ikke tage konfrontationen med sin strikse mor. Kelly og Brandon er til gengæld flyttet sammen. Det får hurtigt deres forhold til at knirke. Säsong 8. Del 207. Producerat år 1997.
10:20 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part Two. Valerie, Steve, Brandon, David og Donna ankommer sammen med Donnas nye arbejdsgiver Vanessa til Hawaii. Til Donnas skræk får Vanessa influenza, og Donna bliver nødt til at styre modeoptagelserne alene. Imens er Brandon deprimeret over, at Kelly ikke er med. Til Valeries store glæde støder Brandon pludselig ind i sin gamle flamme Tracy, mens Valerie på sin side har fået et godt øje til Noah - der godt nok påstår, at han er fattig. Säsong 8. Del 208. Producerat år 1998.
11:05 
New Girl
Last Thanksgiving. Jess og vennerne er fast besluttet på at lave den bedste Thanksgiving nogensinde, men alt falder til jorden, da Robby dukker uanmeldt op, og Schmidts far ankommer med et knust hjerte. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2016.
11:35 
New Girl
James Wonder. I håb om at få jobbet som skoleleder, sætter Jess alt ind for at imponere formanden for forældrebestyrelsen. Imens får Winston testet sine undercover-færdigheder, og Nick leder efter den perfekte bryllupsgave til Cece og Schmidt. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2016.
12:00 
Desperate Housewives
Listen To The Rain Of The Roof. Seks måneder er gået, siden Mike blev kørt over, og han ligger stadig i koma. Susan besøger ham hver dag på hospitalet i håb om, at han snart vågner op. Imens hun venter, møder hun den yderst tiltalende Ian, som inviterer hende på en date. Brees forhold til den karismatiske og kontrollerede tandlæge Orson (Kyle MacLachlan) udvikler sig med lynets hast, og hun siger ja, da han overraskende frier til hende. Det er ved at gå op for Lynette, at Nora, moderen til Toms 11-årige datter Kayla er kommet for at blive, og at hun bliver nødt til at kæmpe med alle midler for at holde sammen på sin familie. Også hos Gabrielle og Carlos er der lagt op til konfrontation. Säsong 3. Del 48. Producerat år 2006.
12:50 
Desperate Housewives
It Takes Two. Trods indvendinger fra sine veninder, der absolut ikke stoler på Orson, har Bree planlagt det perfekte drømmebryllup, og nu oprinder den store dag. Alle har skruet forventningerne i vejret forud for den festlige begivenhed, men den forløber ikke helt, som Bree havde tænkt sig. Gabrielle og Carlos, der ligger i skilsmisse, skændes nemlig som hund og kat, og Gabrielle går for alvor amok, da Carlos kaster sig i armene på den løsagtige Nora. Samtidigt finder politiet en død kvindekrop, og alt tyder på, at det er Orsons forsvundne kone!. Säsong 3. Del 49. Producerat år 2006.
13:40 
Ugly Betty
Swag. Christinas udbytterige lotteri med Modes tøjkollektion og accessories skaber kaos mellem kontorets stilhungrende medarbejdere. Midt i virvaret ordner Betty regnskabet for Daniels udgiftskonto, men en kvittering på 20. 000 dollars bliver afvist, så regnskabsafdelingen lukker for Daniels kreditkort, hvilket gør det umuligt for ham at invitere den vigtige japanske designer Oshi ud til middag. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2006.
14:25 
Ugly Betty
Fey's Sleigh Ride. Da Mode tvinges til at kassere deres store julefotoserie, fordi et andet magasin har kopieret idéen, danner Betty en opsigtsvækkende alliance med Marc og Amanda. De tre frygter nemlig, at det er dem, der har lækket idéen til en person på det rivaliserende magasin. Imens ser Daniel og Wilhelmina sig nødsaget til at samarbejde og hurtigt komme med en ny fotoserie, for deres deadline nærmer sig med hastige skridt. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2006.
15:15 
Baywatch
Pier Pressure. Hobie og Summer kommer i vanskeligheder, da de er splittede mellem at gøre det rigtige og give efter for socialt pres. Et pres, der viser sig at være lidt for farligt. . Säsong 3. Del 5 av 22. Producerat år 1993.
16:05 
Baywatch
Showdown at Malibu Beach High. Eleverne på Malibu Beach High er klar til kæmpe mod ledelsens planer om at sælge helligt land, der har tilhørt Chumash-indianerne, og Garner dropper strandlivet til fordel for et kontorjob. . Säsong 3. Del 6 av 22. Producerat år 1993.
16:55 
Dybvaaaaad!
Fænomenet 'Dybvaaaaad' er landet og vil tage alle de halvsvage tv-koncepter og realitystjerner under kærlig behandling. Følg med i endnu en omgang 'Dybvaaaaad'. Producerat år 2014.
17:30 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'er nået til Nykøbing Falster og deler rundhåndet ud af kærlige kindheste til tv-stjerner og realitykendisser. Producerat år 2014.
17:55 
Modern Family
Bad Hair Day. Claire tager alene til en college reunion, hvor hun møder en professor, hun har dated. Det tilfældige møde er ikke så slemt, men det bliver hurtigt akavet, da Phil dukker uventet op. Mitchell og Cameron babysitter for Gloria, men Cameron kommer til at give babyen en grim klipning, og ingen af dem tør at fortælle Gloria det. Säsong 4. Del 88. Producerat år 2012.
18:25 
Modern Family
Best Men. Mitch og Camerons bedste veninde, Sal, dukker uventet op med store nyheder - hun skal giftes om 24 timer, og hun vil have, at de skal være forlovere. Men drengene tror ikke, at den tidligere festpige kan falde til ro, så de overvejer en intervention. Gloria har svært ved at stole på deres nye barnepige, som Manny har en crush på. Säsong 4. Del 89. Producerat år 2012.
18:50 
Venner
The One with the Thumb. Monica bliver lykkelig, da vennerne tager godt imod hendes nye kæreste. Men de er faktisk så vilde med kæresten, at de også er sammen med ham, når Monica ikke er der. Chandler, der kvittede smøgerne for tre år siden, falder i igen. Vennerne, der dengang måtte finde sig i hans nikotinhunger, bliver vrede over, han har genoptaget dén vane. Måske kan følsomme Phoebe, der bliver tilsmilet af et usædvanligt held, blive hans redning?. Säsong 1. Del 3. Producerat år 1994.
19:20 
Venner
The One with George Stephanopoulus. Rachel modtager sin første lønseddel og får besøg af veninder fra rigmandskvarteret. Begge dele er så deprimerende, at Phoebe og Monica må gøre noget for at kvikke stakkels Rachel op: En aften med direkte udsigt til en flot fyr, der er rådgiver for præsident Clinton, må være den rette kur. Da Joey og Chandler inviterer Ross, der ikke har megen held i kærlighed, med til en hockey-kamp, er han lige ved at blive slået ud. Säsong 1. Del 4. Producerat år 1994.
19:50 
Modern Family
Wild, The. Phil, Mitch og Cam tager med Jay på hans årlige vandretur for at lede efter en skaldet ørn, og undervejs må flere af dem, se deres værste frygt i øjnene. Imens forbereder Gloria, Claire, Alex og Haley børneværelset til Haleys tvillinger. Säsong 10. Del 17. Producerat år 2018.
20:10 
Modern Family
Stand By Your Man. Phils maskulinitet styrtdykker, da Dylan og Luke lader sig imponere af Bills heltehistorier om livet som brandmand. Säsong 10. Del 18. Producerat år 2018.
20:40 
The Maze Runner
Amerikansk action-thriller fra 2014. Thomas vågner op og er fanget i en kæmpe labyrint med en gruppe andre drenge. Han kan ikke huske noget om, hvem eller hvor han er, bortset fra at han har nogle underlige drømme om en mystisk organisation, der måske står bag hans placering i labyrinten. Nu må Thomas sammensætte minder fra sin fortid og ledetråde fra labyrinten for at finde frem til, hvem han er - og hvordan han slipper væk. Da han trodser drengegruppens selvudnævnte leder og forsøger at slippe ud af den farlige labyrint, opstår en magtkamp mellem drengene. Vil han slippe væk med livet i behold?. Producerat år 2014.
22:35 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Kolding. Producerat år 2016.
23:20 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra København. Producerat år 2016.
23:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Outlaws. Saywer er overbevist om, at et vildsvin chikanerer ham. Han og Kate går derfor på jagt for at finde dyret. De støder ind i Locke, som fortæller dem en historie, der lader til at have stor betydning for Sawyer. Säsong 1. Del 16. Producerat år 2004.
00:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med tv-værten Ida Wohlert vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ida lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:15 
Vild med comedy 2 - Kira Eggers
Denne gang er det blogger og tidligere nøgenmodel Kira Eggers, der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Tobias Dybvad. Med kun fem dages forberedelse debuterer Kira foran et live-publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Find ud, af om Kira fanger forskellen på "setup" og "punchline", inden det er for sent! I denne uge er "Vild med comedy" med Frederik Fetterlein, Laura Bach, Kira Eggers og Tomas Villum. Producerat år 2012.
01:45 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
02:15 
Elementary
The Art of Sleights and Deception. Holmes og Watson bliver involveret i mord og magi, da de efterforsker, hvordan en tryllekunstner kunne dø midt i udførelsen af et klassisk stunt. Watson mistænker, at Bell er målet for sin kærestes eksmand, efter at en falsk beskyldning efterlader ham midt i en sag om interne affærer. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2016.
03:05 
Elementary
Fly Into a Rage, Make a Bad Landing. Da Bells kæreste, Chantal, bliver overfaldet, og hendes eksmand bliver dræbt kort tid efter, leder Holmes og Watson efter den samme gerningsmand til begge sager. Holmes finder ud af en afgørende ting om Bells fortid, da Bell forsøger at finde sin egen form for retfærdighed for Chantal. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2016.
03:50 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da Hayley hjælper en gammel ven, ender det med at få fatale konsekvenser for hende. Snart bliver hun linket til et mord og forsøg på terror. Castle og Beckett må derfor sætte alt ind for at rense hendes navn, inden det er for sent. Säsong 8. Del 169. Producerat år 2016.
04:40 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. En venlig byvagt overlever mirakuløst to forskellige forgiftningsforsøg. Det vækker selvfølgelig Castle og Becketts nysgerrighed, og de sætter sig straks for at løse mysteriet. Säsong 8. Del 170. Producerat år 2016.
05:20 
Animal Airport
Stuart undviger en af verdens hårdeste bid, da en alligatorskildpadde bliver fundet ude på landet. En nattevagt får en usædvanlig gæst i form af en tam chimpanse, som nægter at drikke andet end appelsinvand. Og så ankommer en sending malaysiske kongekobraer til dyremodtagelsescentret - men er det kassen eller indholdet, der er farligst?. Säsong 1. Producerat år 2012.
05:45 (06:40)
Dawson's Creek
Joey Potter and Capeside Redemption. Da Dawson dropper sin livslange drøm om at blive filminstruktør for at betale sin gæld tilbage, træder Joey til. Hun samler Dawsons familie og venner, og sammen skaffer de mandskab, udstyr og skuespillere, så Dawson langt om længe kan realisere sin selvbiografiske film. I mellemtiden tager Pacey rundt til lokaler firmaer i håbet om at skaffe midler til filmproduktionen. Dawson, der ikke kender til Paceys gode intentioner, har dog ikke tænkt sig at tilgive sin gamle ven foreløbigt. Säsong 6. Del 126. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Desperate housewives
TV2 Zulu, fredag 24/5 13:25(14:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se