Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
06:40 
Beverly Hills 90210
Things That Go Bang in the Night. Efter afsløringen af lillepigerollen er Valerie ved at pakke sine ting for at tage hjem til Buffalo. Men så let går det ikke. Donna er på kollisionskurs med et forhold til både Griffin og Ray. Andrea og Jessie mærker, at de kommer fra meget forskellige religiøse kulturer. Men hvilken af dem skal lille Hannah tilhøre?. Dylan er nu så langt ude, at der ikke er grænser for, hvad han kan finde på. Säsong 5. Del 118. Producerat år 1994.
07:30 
Beverly Hills 90210
Intervention. Dylan er nu så langt ude, at der næsten ikke er nogen vej tilbage. Men så bliver han vækket af Cindy, der vil have ham med hjem. Han vrænger af hende, men lader sig alligevel overtale. Hjemme i familien Walshs hus er alle vennerne samlet for at fortælle Dylan, hvor meget han betyder for dem. De vil have ham til at indse, at han ikke længere kan klare sine problemer selv, men er Dylan overhovedet i stand til at tage imod deres råd?. Säsong 5. Del 119. Producerat år 1994.
08:25 
Beverly Hills 90210
The Dreams of Dylan McKay. I en heroin-rus er Dylan kørt ud over en klippeskrænt og ligger nu på hospitalet i dyb koma. Vennerne får besked og skynder sig derhen. Efter tur kommer de ind til ham, og selv om han er bevidstløs, kan han måske mærke, at de er til stede. Han drømmer uroligt og svæver mellem liv og død. Og op ad dagen bliver hans tilstand værre. Säsong 5. Del 120. Producerat år 1994.
09:15 
Beverly Hills 90210
Hate It Just a Four Letter Word. Når politik og racisme blandes sammen, kommer følelserne i kog. Pludselig er universitetet delt i to lejre: sorte og jøder. Og midt imellem står Brandon og skal træffe de rigtige beslutninger. Samtidig skal Kelly i gang med sit første modeljob, Valerie forsøger at komme til at tale med Dylan, og Dylan selv kæmper med sine dæmoner. Säsong 5. Del 121. Producerat år 1994.
10:05 
Glee
The Role You Were Born to Play. Inden Finn synker helt hen i selvmedlidenhed, overtaler Artie ham til at hjælpe til med opsætningen af 'Grease' på skolen. Til audition bliver der hård konkurrence mellem Marley, Jake, Kitty og Ryder om hovedrollerne. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2011.
10:55 
Glee
Glease. Opsætningen af 'Grease' bringer gamle flammer sammen igen, da Rachel og Kurt beslutter at vende tilbage til McKinley High. Men der er endnu større overraskelser i vente - takket være danselæreren Cassandra. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2011.
11:45 
Desperate Housewives
It Takes Two. Trods indvendinger fra sine veninder, der absolut ikke stoler på Orson, har Bree planlagt det perfekte drømmebryllup, og nu oprinder den store dag. Alle har skruet forventningerne i vejret forud for den festlige begivenhed, men den forløber ikke helt, som Bree havde tænkt sig. Gabrielle og Carlos, der ligger i skilsmisse, skændes nemlig som hund og kat, og Gabrielle går for alvor amok, da Carlos kaster sig i armene på den løsagtige Nora. Samtidigt finder politiet en død kvindekrop, og alt tyder på, at det er Orsons forsvundne kone!. Säsong 3. Del 49. Producerat år 2006.
12:35 
Desperate Housewives
Weekend In The Country. Gabrielle og Lynette er taget på forkælelsesweekend på et kurhotel, men Lynette bliver nødt til at forlade skønhedsbehandlingerne for at komme Tom til undsætning, da han pludselig får hold i ryggen. Gabrielle er nu alene på hotellet - men ikke længe. Hun render ind i sin tidligere elsker, den unge John, og de går straks i gang med at fejre gensynet! Hvad der skulle have været en superromantisk bryllupsrejse for Bree og Orson slutter nærmest, før den er begyndt, da Bree ser sin forsvundne søn Andrew i et tv-indslag om unge hjemløse. Säsong 3. Del 50. Producerat år 2006.
13:25 
Desperate Housewives
Like It Was. Mens Susan er på en romantisk ferie med Ian, vågner Mike nærmest mirakuløst op af sin koma. Men Mike husker nærmest intet fra de sidste to år af sit liv - en tilstand, Edie ikke er sen til at udnytte. Gabrielle er begyndt at sælge ud af Carlos' ejendele, da hun umuligt kan leve stilfuldt på de få håndører Carlos er i stand til at betale i hustrubidrag. Bree prøver at få sin sammenbragte familie til at fungere, men Andrew, Danielle og Orson har hemmeligheder af dimensioner, som desværre ikke helt stemmer overens med Brees forestilling om den perfekte familie. Säsong 3. Del 51. Producerat år 2006.
14:10 
Desperate Housewives
Nice She Ain'. Skilsmissestridighederne mellem Gabrielle og Carlos når nye højder, da Gabrielle finder en hot blondine i sit badekar. Carlos prøver nemlig med alle midler at gøre Gabrielle jaloux, og for at plage ham, beslutter hun sig for at prøve samme taktik. Mike kan stadig ikke huske noget som helst, og Edie har bildt ham ind, at de er kærester, så Susan forsøger desperat at få ham til at huske deres romantiske fortid sammen som par. Brees datter, Danielle, har en affære med sin historielærer, men hvis man kender Bree ret, så skal hun nok få sat en stopper for det - på sin helt egen måde!. Säsong 3. Del 52. Producerat år 2006.
15:00 
Baywatch
The End?. Et kraftigt jordskælv rammer området, og det bringer Gina i livsfare. Cort og Craig er fanget ude på havet, og det efterlader Eddie som den eneste, der kan hjælpe en gravid kvinde, som er tæt på at gå i fødsel. . Säsong 1. Del 22. Producerat år 1990.
15:55 
Baywatch
Nightmare Bay - Part One & Two. Da en undervandsfotograf bliver angrebet i en grotte, påstår flere, at et søuhyre står bag. I mellemtiden forsøger Shauni at hjælpe en ung pige og hendes familie, men det giver ballade med en flok lokale fra slummen i South-Central L.A. . Säsong 2. Del 1 av 21. Producerat år 1991.
17:20 
The Real Housewives of Orange County
The Day After. Shannon isolerer sig fortsat fra veninderne, men Vicki overtaler hende til at spise middag med dem i strandkanten. Emily får et uventet telefonopkald. Säsong 13. Producerat år 2018.
18:10 
Modern Family
Weathering Heights. Phil er vild af begejstring, da han bliver inviteret til at deltage i et indslag om ejendomsmarkedet i de lokale nyheder, hvor han også møder sit store idol, vejrværten Rainer Shine. Imens forsøger Jay at forfine Mannys videointerview til en college-ansøgning. Säsong 8. Del 170. Producerat år 2016.
18:40 
Modern Family
Halloween 4: The Revenge of Rod Skyhook. Da Lukes halloween party tangerer til at blive årets absolut værste fest, forsøger resten af familien at redde dagen og arrangerer et besøg fra ingen ringere end Rod Skyhook. Imens står Cam overfor mødet med sin største halloween-fjende. Säsong 8. Del 171. Producerat år 2016.
19:05 
Venner
The One With Ross's Teeth. Ross, der har en date med en sød pige fra Monicas arbejde, render ind i alvorlige problemer, da han forsøger at gøre sine tænder hvidere med et lidt for effektivt tandblegningsmiddel!. Hans tænder er nærmest selvlysende. Og selv om Monica prøver at hjælpe, ser han katastrofal ud. Phoebe låner kopimaskinen på Rachels arbejde og kommer tilbage og fortæller, at hun har kysset med Ralph Lauren i kopirummet. Chandler overbeviser Joey om, at Janines feminine indretning truer Joeys mandighed. Säsong 6. Del 129. Producerat år 1999.
19:25 
Venner
The One Where Ross Got High. Monica har inviteret sine forældre til Thanksgiving, men der er et mindre problem: Hun har aldrig fortalt dem, at hun er kæreste med Chandler, fordi hun ved, at de hader ham. Chandler er chokeret over nyheden, men han bestemmer sig for, at han vil bruge aftenen på at charmere Monicas forældre. Fester hos de seks venner går jo imidlertid aldrig helt som planlagt - og som om Chandlers risikofyldte projekt ikke var nok, så har Monica tilmed overladt ansvaret for desserten til Rachel. Säsong 6. Del 130. Producerat år 1999.
19:55 
Hitman: Agent 47
Amerikansk/engelsk actionfilm fra 2015. Det lykkes organisationen ICA at skabe en genetisk modificeret lejemorder med forøget styrke, fart, udholdenhed og intelligens, der får navnet Agent 47 (Rupert Friend). Han sætter sig for at stoppe en gigantkoncern, som ønsker at opbygge en hær af dræbere med endnu vildere kræfter end ham selv. For at kunne gøre det allierer han sig med kvinden Katia (Hannah Ware), som han viser sig at have meget tilfælles med. Actionfilmen er baseret på det succesfulde danske computerspil 'Hitman'. Producerat år 2015.
21:40 
The Hitman's Bodyguard
Amerikansk actionkomedie fra 2017. Livvagten Michael Bryce (Ryan Reynolds) får til opgave at eskortere den berygtede lejemorder Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) til Den Internationale Domstol i Haag, hvor han skal vidne mod den østeuropæiske diktator Dukhovich (Gary Oldman). Men nogen har talt over sig, og nu er Kincaid jaget vildt af Dukhovichs håndlangere og lejemordere, der vil forhindre ham i at vidne. Vil det lykkes Bryce at løse opgaven - og få Kincaid frem til domstolen i Haag i live?. Producerat år 2017.
23:40 
Charlie's Angels: Uden hæmninger
Amerikansk actionkomedie fra 2003. Charlie samler sine tre smarte, sexede og toptrænede agenter Natalie, Dylan og Alex (Cameron Diaz, Drew Barrymoore og Lucy Lui), der tilsammen udgør Charlie's Angels, fordi han har en ny opgave til dem. De skal opspore to HALO-ringe, der er blevet stjålet, og indeholder ultravigtige informationer. Under løsningen af opgaven kommer de på kollisionskurs med den skruppelløse tidligere agent Madison (Demi Moore), der også er ude efter ringene. Og som om det ikke var nok, bliver Dylans ekskæreste løsladt fra fængslet og vil have hævn. En hæsblæsende og stjernespækket actionkomedie, der bygger på en af 1970’ernes mest populære tv-serier. Producerat år 2003.
01:25 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. Fire store stemmer står ansigt til ansigt med en række musikalske udfordrere, som alle håber på at vinde en af de eftertragtede pladser foran dommerpanelet. Panelet består af Meghan Trainor, DJ Khaled og Sean Comb, og sangerinden Fergie er vært. Säsong 2. Producerat år 2018.
02:50 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Säsong 2. Producerat år 2016.
03:15 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra København. Producerat år 2018.
03:50 
Dybvaaaaad
Så er Dybvaaaaad nået til Esbjerg med de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der er rullet over din tv-skærm, mens der parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. Producerat år 2018.
04:20 
Dybvaaaaad
Synes du også, at der er lidt langt mellem snapsene på dit tv?. Dybvad har valgt alt det sjoveste ud for dig, pakket det ind i masser af jokes og parodier, inden han præsenterer det for dig i ugens bedste gave, 'Dybvaaaaad'. Denne gang fra Odense. Producerat år 2018.
05:45 (06:10)
Family Guy
The New Adventures of Old Tom. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 18. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Desperate Housewives
TV2 Zulu, måndag 21/10 13:30(14:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se