Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR1
DR1
Skriv ut p� dagens tv
06:55 
Historier med Søren Ryge [Repris]
Søren Ryge har næsten altid brugt musik i sine programmer. Hermed nogle af de mest vellykkede eksempler: Bach og de islandske heste. Jan Garbarek med kyllingerne. Hans på Mors med Duke Elllington. Mozart med svæveflyet. Solen er så rød mor på tre måder. Stærepælen med Mark Knoepfler. ,. Del 13. Producerat år 2017.
07:25 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 86. Producerat år 2016.
08:25 
Antikkrejlerne med kendisser [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2016. Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?. ,. Del 87. Producerat år 2016.
09:25 
Taggart [Repris]
Skotsk krimiserie fra 2003. Soning. Billy McCree findes død i sit værksted med sin afskårne hånd ved sin side. Det ligner en hævngerning, og mistanken falder på den nyligt løsladte røver Jim Naysmith, som McCrees vidneudsagn sendte bag tremmer i 20 år. Men Taggartholdet må starte forfra, for Naysmith har et tilsyneladende skudsikkert alibi. ,. Producerat år 2004.
10:35 
Vilde dyreungers første leveår
Britisk naturserie fra 2019. De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, når de for første gang oplever verden på egen hånd. Kan de klare sig uden deres mors erfaring at støtte sig til? Hvad kræver det for at stå på egne ben?. Og hvordan holder de sig raske og i sikkerhed?. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
11:35 
Dyr i sneen
Britisk dokumentar fra 2016. Det er nogle af de mest ugæstfri steder på Jorden - med meterdyb sne og temperaturer på minus 50 grader. Men på trods af sne, is og kulde er disse landskaber fulde af liv. Her møder vi nogle af de dyr, der har tilpasset og udviklet sig til at leve i de mest snerige og iskolde miljøer - fra imødekommende ulve til gådefulde losser og de snu polarræve. Producerat år 2016.
12:30 
Ruth & Alex
Amerikansk komediedrama fra 2014. New Yorker-parret Ruth og Alex Carver har boet i den samme lejlighed i 40 år. De er ikke længere helt unge og overvejer, om det er tid til at se sig om efter et sted med elevator i stedet for trapper op til femte sal. Det er en beslutning, der slider på ægteskabet, men heldigvis ruster gammel kærlighed ikke så let. Ruth: Diane Keaton. Alex: Morgan Freeman. Lily: Cynthia Nixon. Producerat år 2014. Regissör: Richard Loncraine.
14:00 
Champions League Håndbold
16:00 
Løvens hule [Repris]
Sønderjyderne, Kevin og Christian, gør løverne bløde i knæene med deres charmerende personligheder - men er det nok til at lande en investering i deres særlige svejseanlæg?. Eller går pengene i stedet til ægteparret, Ann Sofie og Jakob, som har opfundet kaffefiltre til stempelkander?. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
17:00 
Frederik IX - Skæbnen forpligter
Historisk dramadokumentarisk serie om Dronningens far, Frederik IX, og monarkiet i hans levetid. I 1947 udråbes den 48 år gamle kronprins Frederik til Konge af Danmark. Det nye kongepar lægger en ny og mere åben stil for døren end kongens far Christian X. Men snart står den nye konge overfor et vanskeligt valg, da han skal være med til at afgøre om hans ældste datter, prinsesse Margrethe, engang skal arve tronen. For uden sønner går tronen videre til hans bror, prins Knud, og dennes sønner. Det kræver dog en lovændring og hvad siger danskerne til det?. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
18:00 
Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Ulla Essendrop ser tilbage på ugen, der er gået - og giver dig nogle af de bedste øjeblikke. Vi har besøg af bl.a. badmintonspiller Viktor Axelsen og skuespiller Kasper Leisner, der er med i "Frederik IX". Derudover vender vi "Megxit"-skandalen. Producerat år 2020.
18:30 
TV Avisen
19:05 
Wales - Storbritanniens vilde vest
Tysk dokumentar fra 2019. Wales er Storbritanniens mindste område - med et landskab indhyllet i myter og sagn. Det var her, J.R.R. Tolkien hentede inspiration til det episke eventyr 'Hobbitten' og sin verdensberømte trilogi 'Ringenes Herre'. Tag med og oplev en region fuld af utæmmet liv, forrevne klipper og kuperede landskaber, når vi, ved hjælp af droner og mini-kameraer, zoomer ind på naturen og det fascinerende dyreliv i Storbritanniens vilde vest. Producerat år 2019.
20:00 
Versus
Gør dig klar til endnu en nervepirrende Versusaften, hvor der er noget på spil for både deltagerne i studiet og seerne derhjemme. Denne gang er der blandt andet eftersøgningsdyst midt om natten mellem én hundesnude og ni jægere. Hjalte og Tjelle skal besøge Onkel Reje på hans sørøverskib, og ude i skoven kæmper en éthjulet cykel og en klatrer om at komme både hurtigt ned og til tops igen på Sjællands højest tilgængelige punkt. I studiet tæller duellanterne både en dartspiller, en kloakmester, en discgolfer og en håndboldspiller, mens aftenen slutter af med faceoff mellem to slags fjernstyret grej: en drone og to fjernstyrede biler. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
21:00 
Kriminalkommissær Barnaby [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2012. "Døden og divaerne". Livet - og døden - efterligner kunsten, da Midsomer rammes af en række bizarre mord. Mordene er kopier af mordene i en række gyserfilm fra 60'erne. Alle filmene havde de to rivaliserende søstre Stella Harris og Diana Davenport i hovedrollerne. Efter mere end 40 år er de to søstre stadig bitre rivaler. Men har de noget med mordene at gøre? Jones: Jason Hughes. ,. Säsong 15. Del 3. Producerat år 2012.
22:30 
Vera [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2015. Gamle sår. I 1984 forsvandt teenagepigen Carrie under den store engelske minearbejderstrejke. Nu dukker hendes halvt begravede lig op i en skov. Alle andre end pigens far troede, at den rebelske teenager var stukket af hjemmefra for at begynde på en frisk i London. Nu, mere end 30 år senere, sætter jagten på hendes morder ind. ,. Producerat år 2014.
00:00 
En sag for mr. Whicher [Repris]
Engelsk krimidrama fra 2013. Mordet i Angel Lane. Scotland Yard-detektiven Jack Whicher har forladt politiet, men snart hvirvles han alligevel ind i en ny sag. Da han redder en kvinde fra et overfald, erfarer han, at hun er på desperat eftersøgning efter sin forsvundne niece, Mary. Whicher beslutter sig for at opspore Mary, og det sender ham på kollisionskurs med en række magtfulde personer. Whicher: Paddy Considine. ,. Producerat år 2014.
01:30 
Kriminalkommissær Foyle [Repris]
Engelsk krimiserie fra 2007. "Maj 1945"" Krigen nærmer sig sin afslutning, og for Foyle betyder det, at pensionen venterr. Men før han kan sige farvel til politiarbejdet, må han opklare en sidste sagg Foyle er en del af komiteen, der skal forberede festlighederne i anledning af krigens afslutningg. Da et af medlemmerne af komiteen bliver myrdet, kommer Foyle på sporet af en af krigens mest beskidte hemmelighederr Foyle: Michael Kitchenn Sam: Honeysuckle Weekss Milner: Anthony Howelll. ,. Del 19. Producerat år 2007.
03:05 
Sex Tape
Amerikansk komedie fra 2014. Hvad stiller man op, hvis sexlivet skranter? Jay og Annie vælger at indspille en fræk sovekammervideo med dem selv i hovedrollerne. Uheldigvis kommer Jay til at uploade videoen til vennernes og familiens iPads - selv postbudet har fået en kopi. Panikslagne går parret i gang med at inddæmme katastrofen. Kan de få fingre i alle kopierne - og redde deres gode ry og ægteskab?. Producerat år 2014. Medverkande: Rob Corddry, Cameron Diaz, Jason Segel, Regissör: Jake Kasdan.
04:35 (05:05)
Fra yt til nyt
Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugsbloggeren Marie-Louise er spændt på at se, om fødselsdagsgaver lavet ud af genbrug hitter hos sin datter. Thomas Dambo skal lave en kæmpe genbrugsskulptur til glæde for Horsens' borgere. Og Gitte Lacarriere har travlt, hvis hun skal nå at blive færdig med sine genbrugsprojekter til åbningen af en ny Blå Kors butik. Producerat år 2014.
05:30 (06:30)
Midt i naturen [Repris]
Naturen er bestandig i forandring, og i sidste episode ser de to værter tilbage på sæsonen, der er gået og de emner, der har været i centrum og som vigtigst har handlet om, hvordan dyr og vækster påvirkes af det, vi mennesker gør i og med naturen. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Der var engang en julekalender
DR1, fredag 6/12 19:55(20:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se