Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Ein jaguar smyg langs stranda. Ein ozelot klatrar i eit tre. Magiske Pantanal i Brasil står på Unescos verdsarvliste. Höga kusten i Sverige er også på verdsarvlista og har tydelege spor etter innlandsisen. ,. Säsong 8. Del 4 av 9. Producerat år 2017.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Etter 19-årsdagen til Ben Ealham blir Sian Horrocks utsett for valdtekt. Politiet finn gjerningsmannen, men han klarer å vri seg unna straffa. Greengrass kjøper ein verdifull sau av ein mystisk omreisande og trur han har gjort eit kupp. Med Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 16 av 24.
09:50 
Litt av en jobb! [Repris]
Kjøre tog. Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Johanna og Sivert starter lokomotivet og sender passasjerene avgårde med toget, i full fart, til Oslo. ,. Säsong 1. Del 3 av 12.
10:05 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Charley blir oppdaget i en uheldig situasjon med en annen kvinne. Nå er han redd Mariette har forlatt ham. ,. Del 6 av 6.
10:55 
Gym med Yngvar: Sofagym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:00 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Lene Kongsvik Johansen, Øystein Bache og Rune Gokstad. Programleder: Knut Borge.
11:25 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Lene Kongsvik Johansen, Øystein Bache og Rune Gokstad. Programleder: Knut Borge.
11:50 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Hittil ukjente familiehistorier om mennesker med rett til en arv. Svenske Helge Holm fikk aldri møte sin amerikanske bror. Hans siste ønske er å finne og møte brorens barn i USA. Producerat år 2018.
12:50 
Beat for beat [Repris]
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for Beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Lisa Børud og Ole Børud mot Thomas Løseth og Ingeborg Walther. Programleder er Atle Pettersen. ,. Säsong 20. Del 2 av 8.
13:50 
Norge Rundt: Idrettsmerkedag
I over 100 år har norske mosjonister løpt 60-meter, hoppet stille lengde og kasta kule. Idrettsmerket er beviset på de holder seg noenlunde i form. Edith og Harry Tvedt har over 100 merker tilsammen, og sørger for at sprekinger i Bergen får testa seg. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.
14:15 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. Endelig er det klart for årets finale av Mesternes Mester!. Spenningen og følelsene er i høyspenn når de tre finalistene skal kjempe om de viktige poengene i de to første øvelsene, den av de tre som ligger nederst vil da måtte se finalen fra sidelinjen. Nå skal alt avgjøres, hvem blir Mesternes Mester?. ,. Säsong 9. Del 10 av 10.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Mads og Jesper Bo leter etter skatter i Hjørring og omegn. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 11 av 30.
15:45 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Den grufulle lyden av mord høres i landsbyen. Klokkespillerne har fått en ny dirigent - til misnøye og splid. ,. Säsong 7. Del 2 av 10.
16:30 
Smilehullet
16:40 
Arkitektens hjem [Repris]
Rose Marie Steinsvik. Arkitekter jobber daglig med å tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv?. Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke med dem om hva som skaper et godt hjem. I dag: Rose Marie Steinsvik. ,. Säsong 3. Del 5 av 6.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Etter 19-årsdagen til Ben Ealham blir Sian Horrocks utsett for valdtekt. Politiet finn gjerningsmannen, men han klarer å vri seg unna straffa. Greengrass kjøper ein verdifull sau av ein mystisk omreisande og trur han har gjort eit kupp. Med Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 16 av 24.
18:00 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Hittil ukjente familiehistorier om mennesker med rett til en arv. Waltraud Kristinsson dør i Malmø. Hun vil at sønnen Gunnar skal ha en del av arven etter henne, men ingen finner ham. Producerat år 2018.
19:00 
Norsk Litteraturfestival
Siss Vik og Hans Olav Brenner inviterer til litteraturfestival på TV. Forfattere kommer på rekke og rad, alene eller sammen, med ny bok under armen eller med temaer det bør snakks om i disse dager.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Narvestad tar ferie [Repris]
Narvestad har hørt at det skal være så deilig å være norsk i Danmark. Via Airbnb har Narvestad funnet en dame, Sara, som leier ut sin husbåt. Sara er en flott ung kvinne som Narvestad merker at han har god kjemi med, og som han håper på at det kan oppstå noe mer enn et leieforhold til. På turen stikker han innom Christiania for å få se et skrekkeksempel på et sted uten regler. Der får han smake en god kake. ,. Del 1 av 6.
21:35 
Brian Johnson møter
Dolly Parton. Brian Johnson er i Nashville for å besøke countrydronningen Dolly Parton. Del 6 av 6.
22:20 
Roger Waters: Us and Them
Britisk konsertfilm. Ein musikalsk, kreativ og visuell maktdemonstrasjon. Waters leverer Pink Floyd-klassikarar og nye låtar til eit euforisk publikum i Amsterdam.
00:20 
En overvåket verden
Fransk dokumentar. Ansiktsgjenkjenning, følelsesdetektorer og selvstyrte drapsdroner. Mennesker kan overvåkes på stadig mer avanserte måter.
01:20 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Deltagere er Rune Gokstad, Helén Vikstvedt og Gustav Nilsen. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. ,. Del 11 av 14.
01:45 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk serie. Sesong 2. Det er tid for nyttårsfeiring på Saltö. Men kvelden kjem til å by på mange overraskingar. ,. Del 6 av 6.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:15 (04:49)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu
NRK2, onsdag 29/5 08:45(09:25)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå