Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
Kanal 5 Danmark
Kanal 5 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Cutthroat Kitchen [Repris]
I'm Kind of a Big Dill. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. 25/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 14. Del 7 av 13.
06:55 
Cutthroat Kitchen
For Alton Lang Syne. Hvor langt er du villig til at gå for at vinde?. I denne intense konkurrence bliver kokketalenter stillet over for enorme udfordringer, men de får også muligheden for at sabotere det hele for hinanden. Säsong 14. Del 8 av 13.
07:40 
Restaurant: Impossible
4,000 Square Feet of Trouble. At vende lykken for en mislykket restaurant er ikke en nem opgave. Men at forsøge at gøre det på to dage og med et budget på blot 10. 000$ er stort set umuligt! Alligevel er kokken Robert Irvine fast besluttet på at tage imod udfordringen og hjælpe de desperate steder fra total kollaps. Kan én mand klare opgaven og bane vejen for en lys fremtid?. Säsong 11. Del 1 av 8. Producerat år 2015.
08:25 
Top Gear: Ambitious but Rubbish [Repris]
Kan man bygge sin egen amfibiebil? Kan man lave en rumraket ud af en Reliant Robin? Og kan man overhovedet ødelægge en Toyota Hilux?. Det er blot et udpluk af de spørgsmål som Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har sat livet på spil for at besvare. I denne special ser vi tilbage på nogle af de største og vildeste øjeblikke i Top Gears historie. 23/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 8.
09:20 
All Together Now - England [Repris]
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. 19/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2018.
10:40 
All Together Now - England
All Together Now - UK. I hver episode af dette unikke talentshow skal en række af sangere indtage scenen i forsøget på at vinde en plads i den eftertragtede top 3. Men dommerpanelet er ikke et helt normalt et af slagsen. Der sidder nemlig 100 knivskarpe musikeksperter og performers klar til at dømme de modige deltagere, som føres an af den kække Spice Girl, Geri Horner. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
11:55 
Dolphin Tale
Drengen Sawyer finder en delfin, der er skyllet op på kysten. Delfinen, der har mistet sin halefinne og dermed evnen til at svømme, bliver sendt til et hospital for havdyr, hvor den for navnet Winter. Det virker som en umulig opgave, men med Sawyers hengivenhed og kyndig hjælp fra både en marinebiolog og en protesespecialist får Winter måske en ekstra chance i livet. Regissör: Charles Martin Smith, Skådespelare: Nathan Gamble, Kris Kristofferson, Morgan Freeman, Harry Connick Jr., Ashley Judd.
14:15 
Green Lantern
I århundreder har det intergalaktiske politikorps The Green Lantern Corps patruljeret på tværs af hele universet. Hver Green Lantern har aflagt ed på at opretholde lov og orden mellem planeterne, og de bærer alle en magtfuld ring, som gør dem i stand til at skabe alverdens ting med tankens kraft. Da en ny superskurk, Parallax, truer med at ødelægge magtbalancen i universet, lægges både Green Lantern-korpsets og Jordens skæbne pludselig i hænderne på deres nyeste rekrut, som også er det første menneske, der nogensinde er blevet udtaget til koprset: den kæphøje kamppilot Hal Jordan!. Regissör: Martin Campbell, Skådespelare: Peter Sarsgaard, Mark Strong, Tim Robbins, Ryan Reynolds, Blake Lively.
16:40 
E.T. The Extra Terrestrial
I Steven Spielbergs hjertevarmende klassiker møder vi den tiårige Elliott, der bor med sin mor, bror og søster. Elliott er ensom og fortabes ofte i sin egen verden, men en dag får han et uventet besøg af et lille rumvæsen, der er blevet væk fra sit rumskib og efterladt på jorden. Elliott døber rumvæsnet E.T. og det bliver starten på et stort venskab og et hæsblæsende eventyr, hvor Elliott forsøger at hjælpe E.T. med at komme hjem igen. Men kan de nå det, før videnskabsmænd og sygdom får fat i den overjordiske skabning?. Regissör: Steven Spielberg, Skådespelare: Peter Coyote, Drew Barrymore, Dee Wallace-Stone, Henry Thomas.
19:00 
Politijagt [Repris]
Det er direkte livsfarligt at køre bil i påvirket tilstand, og derfor skrider Vlado også håndfast til handling, da han får en mistanke om, at en ung bilist er påvirket af narkotika. Han får også stoppet en anden bilist, som har drukket langt over det tilladte. Et andet sted i politikredsen må Henrik træde til, da en kollega skal have hjælp til at veje en trailer, der tydeligvis har alt, alt for meget læs på. I Upper Darby i USA bliver Thomas først kaldt ud til et butikstyveri, og bagefter må han tage sig af en ung mand, der skælder sin mor voldsomt ud. 24/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 4 av 11. Producerat år 2018.
20:00 
Politijagt [Repris]
Vlado jagter en bilist på flugt, der viser sig at have travlt med at undgå politiet. På Sjælland stopper Henrik en mand, der er kørt over en jernbane, selvom stoplyset blinkede. En livsfarlig situation, der kunne have fået fatale følger for bilisten og andre involverede. Og så rykker Thomas ud til en meget fuld mand i Upper Derby, der er kørt galt, og som nu prøver at gemme sine nummerplader under sin trøje. 22/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 5 av 11. Producerat år 2018.
21:00 
Politijagt [Repris]
Da Thomas standser en bil med forkerte nummerplader på, opdager han, at føreren gemmer narkotika i bilen og kroppen, og så er situationen pludselig en helt andet. USA kan et helt almindeligt rutinetjek hurtigt udvikle sig til en livstruende situation for politibetjentene. Hjemme i Danmark har Vlado fokus på bilister, som har drukket for meget alkohol i det gode sommervejr, og han standser adskillige personer, som har drukket alt for meget til, at de må køre bil. Og straffen falder benhårdt. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 19. Del 6 av 11. Producerat år 2018.
22:05 
Ungdomshuset - Den store politiaktion [Repris]
"Forbrydelser der rystede Danmark". I 2007 stod Københavns Politi overfor sin hidtil største, logistiske opgave: at rydde Ungdomshuset på Jagtvej 69. Aktionen, og de efterfølgende demonstrationer, udløste masseanholdelser på over 700 personer fra Danmark samt en række andre lande, og nu fortæller de politifolk, som var til stede under aktionen, hvordan de planlagde og eksekverede den omfattende rydning. Også flere af aktivisterne står frem i programmet med deres version af historien, og vi får et unikt indblik i, hvad der egentlig skete den dag, da politiet stormede det barrikaderede hus, og gadekampene efterfølgende hærgede Danmarks hovedstad i dagevis. 23/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Producerat år 2019.
23:10 
Fanget på Politiets kamera [Repris]
På Vejle landevej er en motorcyklist med falsk nummerplade på flugt fra videobilen, og de modkørende er tvunget til at flytte sig, når han forsøger at undvige med 230 km/t. Et andet sted kører to motorcyklister med rygmærke alt for stærkt, og det kalder på en aktion med adskillige patruljevogne, der skal forsøge at standse dem. Og så har videobilsoperatør, Steen Erik Hansen, ekstraordinært besøg i videobilen af en meget insisterende bilist, der definerer sine helt egne regler i trafikken. 13/10 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 12. Producerat år 2019.
00:10 
FBI [Repris]
Doomsday. FBI-agenterne Bell og Zidan efterforsker drabet på en sikkerhedsinspektør og forsøger at opklare, om det er forbundet til et læk på atomkraftværket, hvor hun arbejdede. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 5 av 22. Producerat år 2018.
01:10 
FBI [Repris]
Family Man. Da en senators datter bliver kidnappet og gerningsmanden kræver løsepenge, må FBI forsøge at finde frem til den lille pige, før tiden løber fra dem. Men for at det kan lykkes, må de grave i senatorens fortid. 21/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 1. Del 6 av 22. Producerat år 2018.
02:10 
Big Stan
Hvad gør en lillebitte slapsvans af en mandsling, når han skal ind og ruske tremmer sammen med hardcore voldtægtsforbrydere, børnemishandlere og seriemordere?. Han opsøger naturligvis den første og bedste kæderygende og skorpionspisende kung-fu mester og lærer noget seriøs selvforsvarsteknik Kill Bill-style!. Producerat år 2007. Regissör: Rob Schneider, Skådespelare: Jennifer Morrison, Scott Wilson, David Carradine, Rob Schneider.
04:10 
Svindlerjagt
Hvem er det, der stjæler vores personlige kreditkortoplysninger på internettet? Hvad bruger tyvene dem til?. I et forsøg på at finde frem til bagmændene til netsvindel sætter undersøgende journalist Sverre Quist gps-sporing i en række pakker med dyre espressomaskiner, der alle er betalt med stjålne kreditkortoplysninger. Sporene fører til en hæsblæsende jagt i både Danmark og Østeuropa. I sin jagt på netsvindlerne møder Sverre Quist samtidig personer, som har fået stjålet deres identiet på internettet, og så viser han, hvor nemt det virkeligheden er at stjæle folks private oplysninger over internettet!. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
05:00 
Mom [Repris]
High-tops and brown jacket. Bonnie og Adams forhold bliver testet, da hun giver ham lov til at flytte ind i et par uger. Christy lærer på den hårde måde, at det måske ikke er en god ide, at forsøge at møde mænd med Jill. 26/01 år 2020 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 1 av 22. Producerat år 2016.
05:20 (06:00)
Mom [Repris]
Sword fights and a dominican shortstop. Bonnies eks-kæreste tilbyder Christy et job som ejendomsmægler, og Adam ønsker at vide mere om Bonnies tidligere relationer med kvinder. 22/11 år 2019 i Dansk Kanal5. Säsong 4. Del 2 av 22. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Dear John
Kanal 5 Danmark, söndag 21/4 10:30(12:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se