Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:50 
Mhong i Minnesota
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er rejst til Minnesota for at få styr på historien om Mhong-samfundet. En historie, der i generationer har været præget af tab, udholdenhed og håb. Under Vietnam-krigen rekrutterede CIA lokale soldater fra Mhong-folket til hemmelige missioner. Og da USA trak sig ud af krigen, måtte 120.000 Mhong-folk flygte til nabolandene. Nogle af dem kom til USA - og her har de dannet deres eget samfund i Minnesota. Producerat år 2019.
09:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. I det smukke Vietnam regnes genforeningsjernbanen fra Ho Chi Minh City til Hanoi for at være en af verdens smukkeste strækninger. Chris tager turen for at finde ud af, om jernbanen faktisk har forenet det kommunistiske Vietnam. Säsong 5. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
10:15 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne 10. episode skal Tom intet mindre end ind mod jordens midte, han er inspireret af Jules Vernes klassiker og skal nu ned i grotterne på Island. Et dyp i de varme kilder og en tur til et ægte vulkankrater bliver der også tid til. Nordvision fra Finland. ,. Del 10 av 14. Producerat år 2014.
10:45 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne 11. episode kaster Tom sig ud i usædvanligt koldt vand, for nu skal han lære at fiske med harpun. Undervisningen foregår på Island - men en konkurrence i denne disciplin må han rejser til Finland for at deltage i. Nordvision fra Finland. ,. Del 11 av 14. Producerat år 2014.
11:15 
Drømmeferien [Repris]
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. Tom vil afprøve paragliding, og med et hop fra et fjeld i det naturskønne Voss i Norge får Tom virkelig testet sin højdeskræk. Han har i denne 12. episode sat sig for at eksperimentere med forskellige måder at flyve på. Nordvision fra Finland. ,. Del 12 av 14. Producerat år 2014.
11:45 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Colombia
Britisk dokumentarserie fra 2016. Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Ross Kemp rejser til Colombia for at undersøge, hvordan narkohandlen truer med at underminere det krigshærgede lands forsøg på at skabe en fredsaftale efter årtiers borgerkrig. Producerat år 2016.
12:30 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Det totale mørke. Borchgrevink og tre andre af medlemmerne af hans ekspedition er fanget under en stejl klippevæg. Alle hundene styrter i havet og sluges af den livsfarlige isgrød. Vi følger verdens første overvintringsekspedition på Antarktis videre ind i den mørke og iskolde vinter. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
13:15 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Død og ulykke. Dagslyset begynder at vende tilbage til Kap Adare i Antarktis. Året er 1899, og Carsten Borchgrevink og hans mænd tager på lange og dristige ekspeditioner ud i det ukendte, isklædte landskab. Her kan der skjule sig uanede skatte og videnskabelige hemmeligheder. Mændene kommer levende fra flere ulykker, men til sidst opsøger døden hovedlejren. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
14:15 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Tom Pedersen fra Hadsund har forrygende travlt. Boligsalget går godt, men kan helbredet følge med?. Kjeld Westergaard fra Brønderslev må sande, at det er svært at få et dødsbo til at se helt så indbydende ud som han havde håbet. Gurli Hansen fra Bornholm skal løbe sin maraton nr. 152, men får ikke tid til at puste ud bagefter, da arbejdet kalder. Sendt første gang 20.08.2017. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2017.
14:45 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Kjeld Westergaard fra Brønderslev har travlt: Et ægtepar sætter deres vognmandsforretning til salg og et tidligere landbrug skal have nedrevet alle avlsbygninger, for at blive attraktiv på markedet. Gurli Hansen fra Bornholm sætter alle sejl ind, for at få solgt et nedlagt landbrug til et tysk par. Men papirarbejdet trækker ud. Sendt første gang 27.08.2017. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2017.
15:15 
80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Yuppier, glamour og Madonna. Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor Madonna var trendsætter for unge pigers tøjstil, efter hendes optræden med Like a Virgin ved MTV Music Video Awards. Samtidig vinder yuppierne frem i storbyerne - unge karriereorienterede mennesker med et stort forbrug af dyrt tøj og lækre lejligheder. Producerat år 2012.
16:00 
80'erne
Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Narkokongerne på Wall Street. Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain. Producerat år 2012.
16:45 
På sporet af Amerika
Sidste etape af Billy Connollys togrejse rundt i Amerika starter i San Antonio, Texas. Undervejs oplever han en traditionel fredag aften med amerikansk fodbold, han overlever et angreb af springende asiatiske kæmpekarper i Louisianas sumpe, i Alabama besøger han sit store forbillede, Hank Williams grav og efter næsten 10.000 km med toget gennem 26 stater slutter han sin rejse i New York. Del 3 av 3. Producerat år 2019.
17:35 
På sporet af Billy Connolly
Britisk dokumentar fra 2018. Han er blevet kaldt comedys svar på The Beatles af sine jævnaldrende, mens lederen af den skotske baptistkirke kalder ham en umoden skidt-spreder. Helt sikkert er det, at han med sit talent og sin personlighed har ændret den britiske komedie for altid. Billy Connolly er født i Skotland og har tilbragt halvdelen af sit liv i Amerika. Vi tegner et portræt af den nu 76-årige komiker med billeder fra hans personlige album og interviews med kunstnere som Eddie Izzard, Micky Flanagan og Tracey Ullman. Del 1 av 2. Producerat år 2019.
18:20 
Betyder størrelse noget?
Britisk videnskabsdokumentar fra 2017. Hvorfor er insekter små og planeter store? Hvorfor er Jorden ikke lige så stor som Jupiter og mennesker på størrelse med mus?. Og hvad sker der, hvis vi ændrer på størrelsesforholdet?. Her skrumper Jorden til halv størrelse, og det forårsager højdesyge og en kosmisk katastrofe, mens den helt almindelige mand svinder ind til samme størrelse som en hveps!. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
19:15 
LGBT i Salt Lake City
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er taget til Salt Lake City - hovedstad for Mormon-kirkens medlemmer. Men byen har også fået et voksende LGBT+ samfund. Hvordan lever de to grupper sammen?. Det undersøger Kamau Bell her, hvor han taler med både medlemmer af kirken, medlemmer, der har forladt kirken på grund af dens holdning til LGBT - og medlemmer af det lokale LGBT-samfund. Producerat år 2019.
20:00 
Debatten
21:30 
Superrig med benene plantet i Aalborg
Milliardær parret Sonja og Eigild, er ikke til middage på fornemme restauranter, Sonja kan godt lide selv at stå for al maden, og så inviterer vennerne med på en fantastisk picnic på Trekoner Fortet. Eigild flyver sit håndboldhold, ned til sin racerbane i Spanien, for at de kan prøve at køre race i hans racerbiler. Flyveturen foregår naturligvis med Eigilds flyselskab Great Dane Airlines. Og så letter parret mod Nicaragua, hvor de har et storstilet hjælpeprojekt kørende, men på grund af uroligheder i landet, har de i halvandet år været afskåret fra at besøge deres projekt, så Sonja er meget spændt. Del 2 av 3. Producerat år 2019.
22:00 
Peitersen på Atlanten
Næste stop for Erik Peitersen, Jens og Dorthe er den lille ø Martha's Vineyard, der byder på et glædeligt gensyn med parret Nick og Rose samt deres søn Joe. Parret bor i et fascinerende samlerhjem, og Erik bliver meget inspireret af de projekter, som Nick og Joe går og arbejder på. Da kursen atter sættes mod nord, har Jens taget en spændende proviant med ombord. Del 3 av 4.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Indoktrineret til at hade alt fremmed
Tysk dokumentar fra 2019. Hvordan præges børn, der vokser op i et nynazistisk miljø?. Gennem interviews med højreekstreme forældre får vi indblik i deres ideer om børneopdragelse, nedarvet rascisme og fjendtlighed overfor demokratiet. Og vi følger deres børn og hører, hvordan det er at vokse op i en verden, hvor man lære at hade alt fremmed. Kan man nogensinde bryde med højreekstrem indoktrinering?. Producerat år 2019.
00:00 
Debatten
01:30 
Skal vi frygte kunstig intelligens?
Amerikansk dokumentar miniserie fra 2019. Mange frygter at kunstig intelligens (AI) vil løbe løbsk. At robotter vil overtage vores job og betyde enden for menneskeheden. Men hvad er fakta?. Her undersøger vi, hvordan AI vil transformere vores verden - og nogle af de måder den allerede har. Og vi ser nærmere på de farer, der er ved kunstig intelligens - fra frygten for arbejdsløshed, ulighed, totalovervågning og til rivalisering mellem USA og Kina. Del 2 av 2. Producerat år 2019.
02:25 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Deadline
DR2, torsdag 14/11 22:30(23:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se