Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:25 (07:47)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Til gudstjeneste med Paula Larrain i Lemvig Kirke
Kærlighed er som en opdrift i alle menneskers liv. Sådan sagde Grundtvig, og i Lemvig er det nu lektor og leder af Center for Grundtvigforskning Katrine Baunvig, der citerer ham. Hun er sat stævne af Paula Larrain, denne søndag formiddag hvor vinden blæser over Limfjordens vande, og hvor ånden blæser hvor hen den vil. For fælles for dem og præst Kristoffer Garne er, at deres bedste afdøde ven er Grundtvig. Og som ejermand til over én tredjedel af alle salmerne i Den Danske Salmebog, så er der nok af Grundtvig salmer at vælge mellem til dagens gudstjeneste.
09:30 
Året med den svenske kongefamilie
2021 har budt på både fest og hverdag i det svenske kongehus. Kongeparret har været med børnebørnene Estelle og Oscar på skitur i Drottningholmsparken. Kronprinsesse Victoria har deltaget i Hjemmeværnets øvelse i fjeldene i Dalarna - og så har der været kongelig dåb for prins Julian - prins Carl Philips og prinsesse Sofias tredje barn. Nordvision 2021.
10:30 
Playboy-svindleren og de forsvundne milliarder
Amerikansk dokumentar fra 2019. (Kleptocrats) Hvordan lykkedes det at svindle 3,5 milliarder dollars ud af en malaysisk velfærdsfond?. Og hvordan endte en stor del af pengene med at finansiere Scorsese-filmen "The Wolf of Wall Street"?. Tre amerikanske journalister optrevler den spektakulære svindelhistorie, hvor trådene leder til den mystiske playboy Jho Low, i hvis selskab det flyder med champagne og kaviar og overdådige fester. Men økonomisk kriminalitet har også sine ofre.
11:55 
Anthonsen III - Den gale mand
Ove Sprogøe er privatdetektiven fra Valby - det danske svar på Sherlock Holmes og Philip Marlowe. En trist sag om et ægteskabeligt sidespring udvikler sig pludselig overraskende, da det viser sig, at den mistænkte synes at have kontakt til efterretningsvæsenet. Sendt første gang. Säsong 1. Del 3.
13:00 
Henning og Dødsmissilet
6. september 1982. En mand trykker på nogle forkerte knapper, og det skal få fatale følger. Han er ombord på det danske krigsskib Peder Skram for at tjekke dets missilsystem, da et missil pludselig affyres og ikke kan kaldes tilbage. Besætningen ved ikke, hvor det er på vej hen. De ved kun, at missilet består af 100 kg sprængstof, og at det er skabt til ødelæggelse. Men hvad har missilet kurs mod? Passagerfærgen mellem Jylland og Sjælland, Benzinøen i København, et atomkraftværk, der vil slå tusindvis af mennesker ihjel eller et russisk spionskib, der kan gøre den kolde krig særdeles varm?. Säsong 1. Del 1 av 4.
13:30 
Henning og Dødsmissilet
Orlogskaptajn H.G. Olsen har trykket på knapperne, umiddelbart inden missilet går af, men han frikendes i første omgang. Nøglen, der skal sidde i systemet, før en affyring kan ske, har hele tiden været låst inde i kaptajnens kahyt. Affyringen skyldes en teknisk fejl, og hele skibets besætning er lettet. Den amerikanske våbenfabrikant, der har solgt systemet til Danmark, går pludselig ombord på skibet. De hævder, at der ikke er noget i vejen med missilsystemet. Er det hele i virkeligheden H.G. Olsens skyld, og bærer han alene ansvaret for at sætte Danmarks sikkerhed over styr?. Säsong 1. Del 2 av 4.
14:00 
Henning og Dødsmissilet
Orlogskaptajn H.G. Olsen står under anklage. Han har ikke overholdt procedurerne og skal straffes. Det er ikke formildende, at han anses som én af Europas fremmeste missileksperter, og at han selv hævder sin uskyld. Nye oplysninger kommer frem, og det viser sig, at et lignende uheld har fundet sted. Her blev et missil også fejlagtigt affyret, og besætningen ligeledes holdt ansvarlig for at have begået fejl. Journalister begynder at grave i sagen, for højere oppe i systemet ønsker man at undgå for meget opmærksomhed. Säsong 1. Del 3 av 4.
14:30 
Henning og Dødsmissilet
Hemmelige dokumenter dukker op og sår tvivl om orlogskaptajn H.G. Olsens skyld og ansvar. Sagen begynder at smuldre. Ingen vil tage skylden på sig. Hverken den amerikanske våbenfabrikant eller de ansvarlige i Søværnet, som har undladt at videregive vigtige informationer omkring sikkerheden af missilsystemet. Meget er usikkert, men ét er sikkert og vist: Der skal placeres et ansvar. Säsong 1. Del 4 av 4.
15:00 
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987)
I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, men journalisterne på de to blade har ikke meget til overs for hinanden: På Billed-Bladet er de kedelige, og på Se og Hør går de over stregen. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om Mabel, Bøje Nielsen og Dario Campeotto. Säsong 1. Del 2 av 5.
15:30 
Hitlers danske soldater
Dansk dokumentar fra 2020. Martin undersøger den veteranforening, som én af tyvene fra Rigsarkivet var medlem af. Spørgsmålet er, om tyven også har stjålet sager om foreningens medlemmer? Foreningen er lukket, men Martin får unik adgang til medlemsblade og opdager, at nogen stadig mødes. Säsong 1. Del 2 av 5.
16:00 
På sporet af dronningerne
Dronning Dorothea var gift med to konger, men også mor til to konger. Hun er kvinden, der bringer den oldenborgske slægt på tronen i flere hundrede år. En af middelalderens stærke, magtfulde og velhavende dronninger. Hun er i den grad med til at regere riget samtidig med, at hun får elleve børn. Af flere historikere betragtes hun også som grundlæggeren af Københavns Universitet, selvom hendes mand Christian 1. fik æren. Liv Thomsen drager på sporet af middelalderdronningen og forsøger at samle brikkerne til et portræt sammen med historiker Carsten Jahnke. Säsong 2. Del 2 av 6.
16:30 
Max Schmidt - psykiater eller psykopat
Som retspsykiater er Max Schmidt en del af sagerne omkring både retsopgøret efter Anden Verdenskrig, Wolsing-sagen og de legendariske 'Hypnosemord'. Men han står i eftertiden som en excentrisk, sexgal og uduelig psykiater. Cecilie Nielsen undersøger, hvor det ry kommer fra og finder frem til en historie, der først og fremmest handler om hævn.
17:30 
Sjakalen
Engelsk-fransk thriller fra 1973. (The Day of the Jackal) Militærfolk fra den franske højreorienterede organisation OAS hyrer en engelsk lejemorder med kodenavnet "Sjakal" til at myrde præsident De Gaulle. Sjakalen går koldblodigt i gang med sine forberedelser, men rygterne om attentatplanerne siver til den franske regering, der hyrer landets bedste detektiv til at afsløre sjakalens identitet og forpurre attentatet. Medverkande: Derek Jacobi, Edward Fox, Michel Lonsdale, Regissör: Fred Zinnemann.
19:50 
Før Søndagen
De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Bodil Jørgensen fat på salmen "Altid frejdig, når du går". Säsong 2018. Del 44.
20:00 
Hamilton
Men ikke hvis det gælder din datter. Svensk actionthriller fra 2012. (Hamilton - Men inte om det gäller din dotter) En gang havde Carl Hamilton en familie. Den blev udraderet i en hævnaktion. Da Carls syvårige guddatter bliver bortført, bringer det alle de smertelige minder tilbage. Nu sætter den svenske superagent alt ind på at befri lille Nathalie. Alt for sent indser han, at der er stærke kræfter, som modarbejder hans redningsaktion. Säsong 1. Del 3.
21:25 
Farvel og tobak
Dansk program fra Der var engang hvor børnehavepædagoger røg. Det samme gjorde studieværter, overlæger og jordemødre. Det er kun få år siden, men i dag er det fuldstændigt utænkeligt at en skolelærer ville tænde en cigaret i klasselokalet. Med en nostalgisk og humoristisk hyldest til tobakken ser DR2 tilbage på en svunden tid, hvor alle røg. DR2 siger i aften: Farvel og tobak. Sendt første gang 31.10.2015.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Ud af intet
Tysk drama fra 2017. Katjas verden styrter i grus, da hendes mand og seksårige søn omkommer under et bombeattentat. Efterhånden står det klart, at gerningsmændene er et nynazistisk ægtepar, men retssagen mod de to falder ikke ud, som Katja håber. Sønderknust beslutter den unge kvinde at tage sagen i sin egen hånd. 'Ud af intet' modtog en Golden Globe for bedste ikke-engelsksprogede film, mens Diane Kruger fik Cannes-festivalens pris for bedste kvindelige skuespiller. Producerat år 2017. Medverkande: Numan Acar, Diane Kruger, Denis Moschitto, Regissör: Fatih Akin.
00:45 
Hvem er det, du kalder fed?
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Who Are You Calling Fat?) Fedmeniveauet i Storbritannien er mere end fordoblet de seneste 20 år. De ni deltagere præsenteres for en meningsmåling om befolkningens forhold til fedme. De ser nærmere på årsagerne bag deres egen overvægt - og diskuterer om samfundet skal gøre mere ved problemet. Skal fedme betragtes som en sygdom?. Säsong 1. Del 2 av 2.
01:45 
Operation Playa
Svensk dokumentarserie fra 2018. Ni kilo kokain bliver fundet på en sejlbåd af Göteborgs politi. Fundet bliver afgørende for Sveriges største narkosag. Men politi og anklagere bliver beskyldt for selv at have plantet kokainen. Hvor kom den fra - og hvem savner en ladning kokain med en værdi på mere end 30 millioner svenske kroner?. Säsong 1. Del 3 av 3.
02:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:55 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:35 (06:05)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Deadline
DR2, s��ndag 5/12 05:45(06:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå