Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:45 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:10 (07:55)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavisen
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den fantastiske planet
Naturprogram fra BBC fra 2009. (Nature's Great Events) Isbjørnene sulter, når mange millioner ton is på Nordpolen hver sommer begynder at smelte, men for dyr som polarræve, hvidhvaler, narhvaler og ufatteligt mange fugle, forvandler den korte sommer Nordpolen til et af de frodigste steder på jorden. De sky narhvaler er her for første gang filmet på deres farefulde færd under isen, mens hvidhvalerne står for et af de mere bizarre af sommerens indslag, når de i hundredvis samler sig i det flade flodvand og ruller sig i glatte småsten for at skifte ham. Millioner af lomvier yngler i Arktis. Yngleperioden er kort, og før ungernes vinger er rigtigt udviklede, er de nødt til at gøre det første halsbrækkende forsøg på at flyve fra reden og til den relative sikkerhed i vandet 300 meter nede. Nogle unger forsøger at glide ned ad den stejle klippe, og ikke alle når målet. Men det er kun en fordel for den sultne familie af polarræve, der venter ved foden af klippen.
09:20 
Dansk teater 300 år
Teater til tiden. En ny generation sprænger rammerne for teateret i 1990'erne. Der eksperimenteres med kærligheden og ironien, leges med døden og spilles på samfundet, når teatret tages ind i det 21 århundrede. Det er virkelighedstro teater til tiden. Samtidig er der virkelig liv i den moderne dans, og en række festivaler trækker publikum til. Säsong 1. Del 9 av 10.
09:30 
Dansk teater 300 år
Brudstykker af dansk teater anno. Der er stadig liv i teateret 300 år efter, at Ludvig Holberg skabte de første teaterstykker på dansk. Mungo Park i Allerød er en legeplads for unge talenter med Anna Malzer som Danmarks yngste teaterdirektør nogensinde. I en tidligere slagtehal i København undersøger Sort/Hvid under ledelse af Christian Lollike alle tidens komplekse problemstillinger. Lollikes politiske teater formår at skabe markante scenebilleder i tæt samspil med musikken. Det samme gør Uppercut Danseteater, men med dans!. Säsong 1. Del 10 av 10.
09:40 
Madsen & Co.
Chef og chef imellem. Dansk komedieserie fra Chef og chef imellem. Mens Line er ved at gøre sig klar til stort bal på skolen, for- bereder Mogens sig til 1. maj - demonstration og belærer børnene om solidaritet mellem arbejdere. Men så bliver Mogens stedfortræder for chefen i en uge. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Säsong 1. Del 19 av 32.
10:05 
Madsen & Co.
Kissers café. Dansk komedieserie fra 1998. Kissers café. Kisser har fødselsdag, og alle er i gang med forberedelserne. Jørgen har i lang tid arbejdet på sin egen hjemmelavede gave, som Kisser reagerer helt anderledes på, end han havde ventet. Jørgen er be- kymret, men Mogens er klar med gode råd. Samtidig har Kisser fået en god idé og har brug for hjælp. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Säsong 1. Del 20 av 32.
10:30 
Tidsmaskinen
Tidsmaskinen bringer os tilbage til en tid, hvor man virkelig skulle passe på før man puttede noget i munden. Farve- og tilsætningsstoffer i vores mad var en tikkende bombe under vores velfærd. Men hvordan kunne danskerne både spise røde pølser og undgå disse nye livsfarlige ingredienser?. Tidsmaskinen undersøger også hvordan det gik til, at Skandinaviens største arbejdsplads, den hæderkronede industrimastodonten B&W gik fuldstændig fra hinanden. Oplev også hvordan atomkraftværker flere gange var tæt på at blive en realitet i Danmark. Men Barsebäck er som bekendt det tætteste Danmark nogensinde kom på atomkraft. Säsong 1. Del 6.
11:20 
Tidsmaskinen
Findes UFOer andre steder end i hovederne på dem der ser dem? Svarene finder vi i arkiverne. Vi tager også en tur fra nutidens ludomaner tilbage til dengang danskerne bare spillede for hyggens og det gode formåls skyld. Og så møder vi den tidligere elitehåndboldspiller Palle Nielsen, bedre kendt som Palle Vildmand. Han lagde håndbolden på hylden og valfartede til Thylejren i 1970 med håbet om at opleve en ny måde at leve på. Sommeren endte i voldsomme konfrontationer, og Palle Nielsen vendte hjem med bristede illusioner. Säsong 1. Del 7.
12:10 
Californien i flammer
Amerikansk dokumentar fra 2019. (Paradise Fire) Den 8. november 2018 startede den hidtil mest ødelæggende brand i Californien historie. Da den endelig blev slukket, havde den raseret et område på størrelse med Chicago, ødelagt 30.000 hjem og dræbt 85 mennesker. Dokumentaren fortæller historien om indbyggernes desperate flugt og om de enorme tab. Dokumenteret med billeder, som blev optaget under flugten. Vi afslører, hvordan myndighederne nedtonede faren, selvom branden bevægede sig med en hastighed på 80 fodboldbaner i minuttet, og hvorfor beboerne ikke blev advaret, før det var for sent.
13:00 
Tværs gennem Canada
Norsk rejseserie fra 2004. (Canada på tvers) Lars fortsætter rejsen på Hudson Bay med hundeslæde. En lille hvalp bliver født i isørkenen, men går en utryg fremtid i møde. Ekspeditionen kæmper mod mildt forårsvejr og store afstande. Säsong 1. Del 5 av 6.
13:30 
Tværs gennem Canada
Norsk rejseserie fra 2004. (Canada på tvers) Lars padler gennem Quebec, men hundene bliver så udmattede, at alle bortset fra én må parkeres i en landsby. På sidste etape møder Lars mange bjørne, som aldrigt har set mennesker og ikke lader sig skræmme. Säsong 1. Del 6 av 6.
14:00 
Galapagos-øerne
Naturens kræfter. Naturserie fra BBC fra 2006. De geologiske kræfter, der er i spil på Galapagos, er komplekse og uforudsigelige, og blandt de tretten øer og de mere end hundrede klipper og småøer findes ingen mere uvejsom og uforudsigelig end Fernandinaøen, der er kronet af områdets mest aktive vulkan. Alligevel kravler hunleguaner en kilometer op til vulkanens top for at finde det eneste varme, bløde sand, hvor de kan lægge deres æg. Omgivelserne ændrer sig hele tiden på øerne, og det kan gøre det svært for både flora og fauna at finde fodfæste, men mangrover er opfindsomme og er i stand til at sætte deres salttolerante frø i et goldt lavaterræn, hvor de skaber en tæt labyrint, der er afgørende for de fisk, der søger ly i mangroveskovene for den brændende sol. Den mest afsidesliggende ø, Roca Redonda, er ikke mere end trehundrede meter høj, men virker som en vigtig platform for ynglende havfugle. Som med alle de andre øer afslører en undersøisk undersøgelse, at øen blot er toppen af en enorm undersøisk vulkan. Säsong 1. Del 3 av 3.
14:50 
Ulve-ekspeditionen
Naturprogram fra BBC fra 2012. (Expedition Wolf) Er det farligt eller dejligt?. Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen. Säsong 1. Del 1 av 2.
15:45 
Arkitektens hjem
Per Schjelderup. Norsk arkitekturserie. Et hus bygget på en gammel stenmur, Kvassheim fyrog norske restaureringsprojekter. Arkitekten Per Schjelderup arbejder i Stavanger. Sammen med Live Gram i firmaet Schjelderup & Gram er han kendt for restaureringen af Kvassheim fyr. Schjelderup mener, at uperfekte huse er godt for mennesker. De får os til at føle, at vi selv er gode nok. Säsong 6. Del 5.
16:15 
Arkitektens hjem
Ida Winge Andersen. Norsk arkitekturserie. En lejlighed i en gammel boligblok, en ombygget fabrik og 80'er-kontorer med ny indretning. På arkitekten Ida Winge Andersens "grønne liste" står bygninger med unikke boligkvaliteter. Hun er en del af firmaet Rebuilding, som arbejder med genbrug af huse, som allerede er bygget. Säsong 6. Del 6.
16:45 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2019. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er denne gang taget til Transsylvanien, hvor han vil udforske den jernbane, der er beskrevet i Bram Stokers klassiker "Dracula". Det bliver en rejse i Draculas fodspor, hvor Tarrant udforsker både fortidens og nutidens monstre. Säsong 6. Del 1 av 4.
17:30 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2019. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er denne gang taget til Tyrkiet, hvor han vil udforske den 1600 km lange togstrækning fra den livlige hovedstad Istanbul til den fjerntliggende og øde by, Kars nær den armenske grænse. En jernbanestrækning, der har haft stor betydning for Tyrkiets historie. Säsong 6. Del 2 av 4.
18:15 
Ludere, lommetyve og lirekassemænd
Det farende folk, 1930-. Dansk historieserie fra det farende folk, 1930-1960 Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem. Denne gang handler det om Miss Florens, den legendariske danserinde fra Bakken. Hun er én af de mange gøglere, der hutler sig igennem tilværelsen. Mens Danmark langsomt oplever mere velstand, lever en gruppe outsidere på landevejen - langt væk fra den gryende velfærd. Säsong 1. Del 5 av 6.
18:45 
Ludere, lommetyve og lirekassemænd
Vildfarne i velfærden, 1960-197. Dansk historieserie fra vildfarne i velfærden, 1960-1976 Danmark har ikke altid været et lille lykkeligt rigt land. Og vores velfærd kom ikke af sig selv og skal ikke tages for givet. I denne serie giver Liv Thomsen stemme til Underdanmark, den anden halvdel, dem der levede i skyggen, langt fra de bonede gulve og pæne borgerhjem. Denne gang handler det om den unge pige Jackie. Hun er prostitueret på Vesterbro. Mens Danmark bliver et velfærdsland lever hun det rå liv blandt tidens kriminelle udskud og bybumser. Blandt alle dem, som ikke får del i velfærdsgoderne. Säsong 1. Del 6 av 6.
19:15 
Husker du...
Året er. året er 1967. 1967 er et år hvor der bliver der brudt grænser. Hippierne gør det over hele verden; lige fra San Fransisco over Nordsjælland til Nepal. En meget ung Suzanne Brøgger laver ungdoms-TV på sin helt egen måde, mens Jørgen Leth laver finkultur inspireret af sport og reklamer. Israel bryder også grænser. På bare seks dage mere end tredobler landet sit territorium. Krige er der nok af, også i året hvor 400 millioner TV-seere ser The Beatles spille deres nye sang "All you need is love". Säsong 1. Del 8.
20:00 
A most wanted man
Britisk-tysk thriller fra 2014. En ung tjetjener, Karpov, dukker op i Hamborg. Han vækker både den tyske og den amerikanske efterretningstjenestes interesse - for er han et uskyldigt torturoffer eller en terrorist, der ønsker kontakt med islamistiske celler?. Den tyske efterretningsmand Bachmann ser ham som en chance for at fange en større fisk, men hans kollega Mohr ønsker at anholde Karpov med det samme. Producerat år 2014. Regissör: Anton Corbijn, Skådespelare: Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams.
21:50 
DR2 Soundtrack
Chaplins Smile - lyden af en ægte filmklassiker. Per Juul Carlsen fra Filmselskabet præsenterer i biografmørket Smile fra Charlie Chaplins Moderne Tider. Sangere fra DR Vokalensemblet med Johan Karlström i spidsen synger de legendariske toner. Musikalsk ledelse: Søren Rastogi, cello: Janne Fredens. Optaget live i DR Koncerthuset 2019. Säsong 1. Del 14.
22:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
22:30 
Jagten på Elefantordenen
Kejserens elefantorden. Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Vil det lykkes for Jan og Morten at bringe nogle af de kostbare Elefantordener hjem til Danmark? I Etiopien leder de efter den Elefantorden som nu afdøde kejser Haile Selassie modtog af kong Frederik 9. under statsbesøg i Danmark. Da den gamle kejser blev styrtet under den etiopiske revolution, forsvandt også hans Elefantordenen, som aldrig er leveret tilbage til Kongehuset. Nu føret sporet Jan og Morten ud til rasta-folk, der dyrker Haile Selassie som en gud. Mon de ved, hvor kejserens Elefantorden måske er gemt?. Säsong 1. Del 3 av 4.
23:00 
Debatten
Hvem skal lede Danmark gennem tidens kolossale udfordringer?. Et nyt Folketingsår er skudt i gang, valgkampen er på vej og vi samler de 13 partiledere og finansministeren på Christiansborg. Programledare: Clement Kjersgaard.
00:30 
Signe Molde på udebane
"Biodiversitet giver mig kvalme". De kalder de vilde heste på Mols for dyrplageri og sender trusler til biologerne bag rewilding projektet. Signe Molde møder landets mest ophidsede dyreaktivister og bliver vidne til deres ulovlige aktioner, hvor de fodrer heste i nationalparken på Mols. Säsong 2. Del 3.
01:00 
Mit liv med Danmarks dyreste biler
Aston Martin-Thomas og DeLorean Kaare. Efter Joachim Kay Stender har prøvekørt den nyeste Porsche 911, skal han til Padborg for at vise os en superbil der emmer af stjernestøv og som tilmed fås i en version der kan rejse i tiden ¶ Imens har Thomas og Ulrik tilsyneladende mistet førsteretten til den yderst sjældne Lamborghini Diablo SV Roadster de ellers lige har lovet en dansk kunde. Joachim kommer op på 4 biler ud af i alt 5 til sin drømmegarage - med 2 episoder igen skal der prioriteres jernhårdt i sidste ende. Thomas og Ulrik har mistet førsteretten til den yderst sjældne Lamborghini Diablo SV Roadster de ellers lige har lovet en dansk kunde. Joachim kommer op på 4 biler ud af i alt 5 til sin drømmegarage - med 2 episoder igen skal der prioriteres jernhårdt i sidste ende. Säsong 1. Del 2.
01:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:30 (06:00)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Deadline
DR2, s��ndag 14/8 02:50(03:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2022 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå