Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
06:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
07:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Den 2. dimension
Kristian Leth søger efter åndeligheden i noget, der er større end ham selv. Han møder den kristne mystiker Lars Muhl, som tager ham med ind i den aramæiske kristendoms hemmeligheder. Og så hjælper Ghita Ben-David Kristian til at møde stemmen fra himmelen, som måske kan helbrede hans skavanker. Säsong 1. Del 8 av 8.
09:00 
Historiequizzen
Dus med Dyrene. Hvad hed Hitlers hund? Hvilken konge red til sejr på hesten Perle, og hvorfor var det ikke godt have pels og poter i Hundedagene i 1700-tallet?. Ulrik Langen er vært for Historiequizzen, der sender fra Frilandsmuseet. Säsong 3. Del 7.
09:30 
Historiequizzen
Byens Lys. I 1857 gik Københavnerne bag lygtetænderen og råbte HURRA!, da gaslygterne blev tændt. Hør om hvordan lyset i gaderne påvirkede byens liv, når 4 historikere quizzer på Københavns Museum. Vært Ulrik Langen. Säsong 3. Del 8.
10:00 
Landsbyen
Dansk serie fra 1995. Ingeborg Andersen sidder solidt på Brydegård med sin ven, Johannes - og på Strandgården glæder sønnen Aksel sig over Evas graviditet. Den anden søn, Frank, har succes i byggebranchen, men problemer i ægteskabet med Karen. Pludselig dukker en figur fra familiens fortid op, da Skandstrup Bank udnævner ny kreditchef. Hvorfor vender Bjarne Mortensen tilbage? Er han kommet for at hævne sig? Hvad er det for en forbrydelse, han anklager Ingeborg for? Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Jytte: Lotte Olsen. Matisen: Peter Schrøder. Desuden medvirker: Kirsten Norholt, Michelle Bjørn-Andersen, Kurt Ravn, Birgitte Raaberg og Grethe Holmer. Manus: Peter Thorsboe. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang. Säsong 1. Del 19 av 44.
10:30 
Landsbyen
Dansk serie fra 1995. Da Astrid kommer hjem, efter at have været væk hele natten, er Thomas klar over, at hun har løjet for ham - det viser sig, at hun også har foretaget sig noget endnu værre. Ingeborg Andersen får besøg af Bjarne Mortensen, som beder hende om en vigtig tjeneste - men Ingeborg afviser ham. Til gengæld skynder hun sig afsted, da hun bliver klar over, at Eva har problemer. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Astrid: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Desuden medvirker Lotte Olsen, Peter Schrøder, Maurice Blinkenberg, Lars Simonsen, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Birgitte Raaberg, Grethe Holmer og Claus Flygare. Manus: Peter Thorsboe. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang. Säsong 1. Del 20 av 44.
11:00 
Reklamer til tiden
Om vor fritid, fra "cikel" til charter. Gennem sjove gamle reklamefilm kigger vi på danskernes fritid. Nyd de kække cykelpiger og raske fodbolddrenge. Tag med familien Danmark på telttur, camping og charter. Og oplev nye fritidsaktiviteter som bowling, trampolin og computerspil. Reklamefilmene viser, hvordan Danmark bliver et fritidssamfund på få årtier. Säsong 1. Del 5 av 8.
11:40 
Reklamer til tiden
om vor hygiejne fra etagevask til jacuzzi. Reklamerne lover os evig skønhed, ungdom og sundhed. Der er altid plads til én til, der bruger netop denne her tandpasta, shampoo eller sæbe. Og vi kommer til at strutte af selvtillid og succes og "bliver et helt nyt menneske". Oplev kampen mod sæbelus og usynligt snavs. Se hvilken sæbe ni ud af ti filmstjerner bruger, og nyn med på sangen om Pre! På hundrede år er vi og vore hjem blevet betydeligt renere, og det skyldes bl.a. et væld af rengørings- og hygiejne reklamer, der har spillet på vor forfængelighed og angst for at blive udstødt af gruppen. Säsong 1. Del 6 av 8.
12:20 
Livets planet
Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Da dinosaurerne nærmede sig deres guldalder for hundrede halvtreds millioner år siden, begyndte en gruppe af dem at udvikle sig i en ny og revolutionerende retning. De beholdt mange af deres øgleagtige træk, men fik samtidig et helt usædvanligt, nyt særkende, nemlig fjer. Fjer kunne både varme og tiltrække opmærksomhed, men vigtigst af alt gav de evnen til at flyve, og det ændrede fuglenes verden. Fuglene fik friheden til at rejse længere og hurtigere end nogen anden dyregruppe og til at udnytte alle muligheder over alt på planeten. Ligesom fisk findes fugle i alle størrelser, farver og faconer, og fra den kæmpestore lammegrib til den lillebitte kolibri og den langbenede flamingo har de udviklet opfindsomme måder til at overleve, parre sig og opfostre deres unger. Säsong 1. Del 5 av 10.
13:10 
Livets planet
Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Der er flere insekter på jorden end alle andre dyr tilsammen, men fordi de er så små, ser man sjældent, hvor fantastiske de er. Alle insekter har den samme grundopbygning, nemlig seks ben og et ydre skelet. Men hos nogle arter er enkelte dele blevet forstørret for at løse bestemte problemer. En bille har fået en girafhals, så den bedre kan slås. En knæler er i stand til at ligge på lur forklædt som blomst, og en anden er næsten usynlig mellem visne blade. Nogle har øjne på stilke, og nogle bruger kemiske våben, mens andre blot lader som om. Insekternes utrolige fleksibilitet og evne til at tilpasse sig har gjort dem til den mest talrige og forskelligartede dyregruppe i planetens historie. Säsong 1. Del 6 av 10.
14:00 
Den bedste alder
"Døden er uacceptabelt" Hvornår er man egentlig gammel?. Radioværten Keith Thomas Lohse: "Jeg syntes jeg har mødt nogle 21 årige, der var herre gammel ind i hovedet og regelret og dukset. Lige så snart man holder op med at være åben, kærlig og tolerant, så er man blevet gammel. Jeg vil selv have det sådan at hvis jeg var blevet sådan, hvorfor skulle jeg så blive et minut ældre end jeg er lige nu?" Sendt første gang 28.10.2015. Säsong 1. Del 4 av 4.
14:30 
Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden
Kollektiv Transport. Måden vi transporterer os på er i vild forandring. Arkitekt og byplanlægger Sonja Stockmarr rejser verden rundt for at undersøge, hvordan fremtidens biler, droner og skibe kommer til at se ud. Den danske tegnestue BIG er med til at formgive én af fremtidens mest omtalte transportformer - hyperloopen. Sonja Stockmarr har som én af få arkitekter fået adgang til verdens eneste hyperloop testbane i Nevada. Snart kommer vi til at opleve selvkørende busser på vejene i Danmark. I Lyon arbejder de på at busserne skal se så ufarlige ud i deres design som muligt. Säsong 1. Del 1 av 4.
15:00 
Store danske videnskabsfolk
Ole Rømer. Ole Rømer blev verdenskendt som astronomen, der opdagede lysets hastighed som den første ved studier af Jupiters inderste måne. Men han var også et alsidigt geni, der udviklede alt fra det moderne termometer til springvand til den franske konge og gadebelysning i København, hvor han endte som politi- og brandmester. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. Säsong 2. Del 1.
15:30 
Store danskere - Bodil Koch
"Havde du levet i middelalderen var du blevet brændt som en heks, Bodil", sådan sagde hendes mand! Bodil Koch blev kaldt regeringens eneste mandfolk. Selv kaldte hun sig for Socialdemokratiets manegeklovn. Bodil Koch er fortællingen om en kvinde, der forvandler sig fra at være professorfrue, gift med Hal Koch, til at blive en af Danmarks største politiske personligheder i det 20. århundrede. Hun startede den første græsrodsbevægelse i Danmark, der skulle mobilisere kvinder til at engagerer sig i politik. Hun diskuterede moderne kunst med Sovjetunionens minister Krutjov og som cigarrygende og rapkæftet dansk minister kritiserede hun USA's udenrigspolitik under den kolde krig. Tilrettelæggelse Boris. B. Bertram. Sendt første gang 06.11.05. Säsong 2005. Del 5.
16:10 
2. Verdenskrigs store flugtruter - Slovenien
Britisk dokumentar fra 2018. (WWII's Great Escapes - The Freedom Trails) Under 2. Verdenskrig flygtede mange allierede krigsfanger gennem ukendt terræn og fjendeland for at nå tilbage til deres egne. Det var aldrig gået uden modige, lokale modstandsfolks hjælp. I Slovenien flygtede mere end firs krigsfanger fra Stalag 18D. De tilbagelagde mere end 200 kilometer gennem et uvejsomt terræn og måtte ud over elementernes rasen også forsvare sig mod tyske patruljer, baghold og forræderi. Säsong 1. Del 1.
17:00 
Historiequizzen
Industriens Vugge. På Brede Værk kunne arbejderne både få lejlighed, børnepasning og job. Ejeren kunne sågar finde på at foreslå et par at gifte sig, hvis han gerne ville beholde dem på fabrikken. Hør om maskinstorm, krudt og klæde, når historikerne quizzer om Brede. Säsong 3. Del 9.
17:30 
Historiequizzen
Mad & Drikke. Hvad brygger man i bryggerset? Og hvad betød det, når russerne løb ind på de franske kroer og råbte "Bistró!"?. Få svaret når Ulrik Langen er vært for Historiequizzens to hold i Stadager Brugs og Forsamlingshus på Frilandsmuseet. Säsong 3. Del 10.
18:00 
Store danske videnskabsfolk
Peter W. Lund. Naturforskeren Peter W. Lund er berømt for sin opdagelse af sabeltigeren, kæmpedovendyr og andre eksotiske fortidsdyr i brasilianske kalkstenshuler. Han fandt også de første fossiler af fortidsmennesker, som i dag er centrale for forståelsen af menneskets udbredelse på jorden. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi. Säsong 2. Del 2.
18:30 
2. Verdenskrigs store flugtruter - fangelejren Sulmona
Britisk dokumentar fra 2018. (WWII's Great Escapes - The Freedom Trails) Under 2. Verdenskrig flygtede mange allierede krigsfanger gennem ukendt terræn og fjendeland for at nå tilbage til deres egne. Det var aldrig gået uden modige, lokale modstandsfolks hjælp. Den britiske soldat, Len Harley, flygtede om vinteren fra den nazistiske krigsfangelejr i Sulmona over Majella-bjergene. Den nu 98-årige Len genforenes her med Rosine Spinosa, der reddede hans liv for 75 år siden. Säsong 1. Del 2.
19:20 
Husker du ...
Stormen raser, da århundredes orkan rammer Danmark. Poul Nyrup kommer i modvind med sin efterløn og milleniumsforskrækkede danskerne garderer sig mod det nye årtusinde. Säsong 4. Del 10.
20:10 
Aztekernes glemte pyramider
Spøgelsesbyens hemmeligheder. Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Pyramids of the Aztecs) Det storslåede aztekiske imperium. En af de mest magtfulde civilisationer, verden nogensinde har set. Aztekerne var hensynsløse krigere og geniale ingeniører, der underlagde sig et enormt territorium og byggede tårnhøje pyramider. Men efter bare 200 år blev deres store rige erobret af spanierne - og deres byer og monumenter ødelagt. Dyk med ned i aztekernes forsvundne verden. Säsong 1. Del 1 av 2.
21:00 
Flyindustriens danske ildsjæle
Dansk dokumentar fra I en fjern afkrog af 1930ernes Europa tumler to flytosser med drømme om at bygge flyvemaskiner til både civilt og militært brug. Det virker som et umuligt projekt, men de er ikke til at stoppe og resultatet af deres indædte kamp for at skabe en dansk flyindustri kan stadig opleves rundt om i verden den dag i dag. Dette er historien om de to iværksættere Kramme og Zeuthen og deres kamp for at grundlægge en dansk flyindustri. Sendt første gang 15.06.2016.
21:30 
Smugler (3:3) Indhentet af fortiden
Sten Lundager var en af Danmarks største hashsmuglere. Han levede det gode liv og tjente masser af penge, men livet som kriminel havde store omkostninger for ham selv og andre. Efter flugten fra USA slår han sig ned på den spanske solkyst, hvor han skjuler sig fra Interpol og starter en hel ny smuglerrute. Mens man i Danmark diskuterer for og imod legalisering af hash er Sten edderkop i et smuglernetværk af marokkanske hashbønder, hashkurerer fra hele Europa og pushere og bagmænd i Danmark. Men kan det blive ved med at gå godt? Han svigter familien, folk omkring ham bliver anholdt, og han må konstant kigge sig over skulderen. Han beslutter sig for at lave det sidste store kup, der skal bane vej for et helt nyt liv, men i USA bliver han indhentet af fortiden. Säsong 1. Del 3.
22:00 
Sexobjekt
Da Ugens Rapport fik kamp til stregen. "Jeg gjorde det fordi jeg synes det var kunstnerisk forsvarligt". Selvom Lise-Lotte Norup er meget blufærdig, siger hun ja til at spille hovedrollen i filmen "Rapportpigen" fra 1974. Det fik uforudsigelige omkostninger. Säsong 1. Del 3 av 4.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
23:00 
Jul på Vesterbro
med Anders Matthesen. Danny starter på sit job som julemand. Stewart tager en dram med Igor, som har haft nogle ejendommelige reservedele med til Majken. Sendt første gang 8.12.03. Säsong 1. Del 8 av 24.
23:20 
Storbritannien i farver (2:3) Imperiet
Britisk dokumentarserie fra 2019. (Britain in Color: Royalty) I 1919 er det Britiske Imperium det største i verden. Men i 1970'erne er alt tabt. Gennem sjældne farvelagte film og nyhedsoptagelser fortælles historien om imperiet - fra blodige slag, der bygger det - til de kampe, der i sidste ende ødelægger det. Säsong 1. Del 2.
00:10 
Sandheden om masseskyderiet i El Paso
Amerikansk dokumentar fra 2019. (Target El Paso) Den 3. august 2019 blev grænsebyen El Paso i Texas ramt af et masseskyderi. Ved hjælp af interviews med agenter fra USA's grænsepatrulje, militser, lokale advokater og migranter fortælles den virkelige historie om den blodige grænsekrise. Har præsident Donald Trumps hårde retorik mod de illegale migranter været med til at trykke på aftrækkeren?.
01:05 
John Lennons sidste weekend
Amerikansk dokumentar fra 2020. (Lennons Last Weekend) I december 1980 taler John Lennon med BBC-journalisten Andy Peebles efter mere end fem års medietavshed. Det er sidste gang, han deler sine tanker og drømme med verden, før han bliver dræbt. Her får vi historien om Lennons sidste interview, hvor han åbent diskuterer en række emner, han aldrig har talt om før, som opløsningen af The Beatles, forholdet til Paul McCartney, sit stofmisbrug, politik og musik.
02:05 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
02:40 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:15 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
03:50 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
04:25 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:00 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.
05:35 (06:10)
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Deadline
DR2, m��ndag 18/10 05:45(06:15)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå