Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Gud er en mand [Repris]
Hvordan er det at være kvinde i en religiøs verden, hvor en guddommelig mand sætter reglerne for alt fra sexlivet til hvordan kvinder bruger Guds ord?. I dag besøger journalist Gertrud Højlund en moderne heks, som skal være ypperstepræstinde og lede magiske ritualer. Og så møder hun en muslim, som ikke har behov for kvindelige imamer i moskeerne. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2014.
09:00 
Hvordan stopper vi madspildet?
En tredjedel af al mad smides ud. Faktisk ville det samlede globale madspild kunne forsørge tre milliarder mennesker. Men hvordan stopper vi madspildet? Journalisten Anne Lundberg og kokken Paul Svensson går på jagt efter svaret. Med overraskende opskrifter forsøger de at overrumple vores smagsløg og lære os at holde af mad, der ellers ville blive smidt ud. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
10:00 
Cykelfabrikken
Britisk dokumentar fra 2016. Greg besøger Storbritanniens største cykelfabrik, der producerer 150 foldecykler i døgnet, og forsøger også at bygge sin egen cykel. Den sammenklappelige cykel eller foldecyklen daterer sig tilbage til 1870'erne, og under 2. Verdenskrig blev der fremstillet 70. 000 af dem, som faldskærmstropperne havde med,når de blev nedkastet bag fjendens linjer.
11:00 
Din yndlingsmad
Britisk dokumentarserie fra 2017. Te-fabrikken. Gregg Wallace følger en last af teblade fra plantagen i Kenya til fabrikken, hvor der produceres en fjerdedel af al den te som drikkes i Storbritannien. Hvad er tebladets hemmeligheder?. Hvordan brygger man den perfekte kop te? Og har farven på din tekop en betydning for smagen?. Producerat år 2017.
12:00 
Punkens historie
Eksplosiv, farverig og kontroversiel. Et portræt af en musikalsk chokbølge, der for altid ændrede det kulturelle landskab. I første afsnit fortæller en række af punkens pionerer om genrens rødder i 60'ernes Detroit og 70'ernes New York. Navne som Iggy Pop fra The Stooges, Wayne Kramer fra MC5, Sylvain Sylvain fra New York Dolls, Marky Ramone fra Ramones og Debbie Harry fra Blondie. Serien er produceret af The Godfather of Punk himself - Iggy Pop. Del 1 av 4. Producerat år 2019.
12:50 
En insiders guide til Musée d'Orsay
Tysk kunstserie fra 2018. Den tyske koreograf Sasha Waltz viser rundt på Musée d'Orsay i Paris. Her fortæller hun om stedets unikke samling af fransk kunst fra det 19. århundrede som 'Olympia' af Manet og Monets berømte åkander. Og betages af kunstnernes besættelse af død, seksualitet og hedonisme. Alt imens hun danser med skulpturere af billedhuggere som Rodin og Clésinger. Producerat år 2018.
13:45 
En insiders guide til Alte Nationalgalerie
Tysk kunstserie fra 2018. Den tyske kunstner Katharina Grosse viser rundt på Alte Nationalgalerie i Berlin. Her fortæller hun om museets store samling af skulpturer og malerier fra det 19. århundrede. Og beskriver sine indtryk, når hun møder kunstværkerne 'Munken ved havet' af Caspar David Friedrich, 'I vinterhaven' af Manet og 'De dødes ø' af Arnold Böcklin. Producerat år 2018.
14:40 
Hvide slaver - Hark Olufs
I 1724 er den femtenårige skibsdreng Hark Olufs på sin fars skib Håbet på vej fra Nantes i Frankrig hjemad mod Hamborg, da det bliver opbragt af kapere. Besætningen bliver taget og ført som fanger til Algier. Hark Olufs liv som slave i Nordafrika er exceptionel, først og fremmest fordi han overlever - men i særdeleshed fordi den lille skibsdreng fra Vadehavsøen ikke bliver en helt almindelig slave. Hark Olufs er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Del 1 av 3. Producerat år 2008.
15:20 
Hvide slaver - Tyrker-Gudda
I midten af juli måned 1627 overfalder fire nordafrikanske kaperbåde Island. Mange bliver dræbt, og flere hundrede islændinge og et ukendt antal danskere bliver taget til fange og tvunget med ombord på kaperskibene. Med som fanger er den 29årige kvinde Gudridur sammen med sin lille søn. Det er barske forhold, der venter Gudridur og hendes lille søn. Heden er skrækkelig. Indenfor den første måned dør mange islændinge af sygdom. Gudridur er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Producerat år 2008. Redaktör: Anna Elisabeth Jessen.
16:00 
Spis bed elsk
Amerikansk romantisk drama fra 2010. Liz Gilbert beslutter sig for at sige farvel til sit gamle liv. Det er på tide at begynde på en frisk, så Liz tager afsked med mand, hus og karriere og begiver sig ud i verden for at finde sig selv. En rejse, der fører hende fra Italien over Indien til Bali og lærer hende glæden ved god mad, styrken ved meditation og bøn og den sande kærligheds fredfyldthed. Producerat år 2010. Medverkande: Billy Crudup, Julia Roberts, Richard Jenkins, Regissör: Ryan Murphy.
18:15 
Florida
Amerikansk dokumentar fra 2016. Ungdommens kilde i USA. Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Her gør han et stop i Florida, som er et ferieparadis for unge studerende og pensionister. 1,5-2 millioner studerende valfarter hertil hvert år i deres påskeferie for at slå sig løs, før livet for alvor begynder. Producerat år 2016.
18:55 
Vilde Hoteller - Canada
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til den lille ø Fogo Island i Canada for at besøge et hotel, der ligger langt væk fra alting. Producerat år 2014.
19:25 
Vilde Hoteller - Italien
I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Italien for at besøge et hotel bygget i årtusindgamle grotter. Producerat år 2014.
19:55 
Cuba og kapitalismen
Dokumentar fra BBC fra 2012. Journalisten Simon Reeve er rejst til Cuba, som befinder sig i en rivende udvikling. For bare få år siden var det utænkeligt at møde en cubansk ejendomsmægler eller en nyopstartet privat virksomhed. Reeve undersøger, om Cuba kan opretholde den lave kriminalitet, uddannelsesniveauet og et af verdens bedste sundhedssystemer, nu hvor landet har åbnet sig for den såkaldte kapitalisme. Producerat år 2012.
20:45 
Dennis Rodman - Sportsstjerne på godt og ondt
Amerikansk dokumentar fra 2020. Dennis Rodman - Sportsstjerne på godt og ondt. Han har været hjemløs, drepressiv og har døjet med alkoholproblemer. Den tidligere NBA-stjerne Dennis Rodman fortæller om sit liv - fra barndom til berømmelse og frem til slutningen af hans basketballkarriere. En fortælling om vanskelige og ubehagelige barneår, men også om hans udvikling til rebound-konge - og en af de mest ikoniske basketballspillere i historien. Producerat år 2020.
22:30 
Deadline
23:00 
Kvindemordene i Louisianas sumpe
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Død over mig. Politiet synes ude af stand til at opklare mordene på de otte kvinder i Jennings. Men snart får sagen national opmærksomhed og vækker interesse hos den undersøgende journalist Ethan Brown. Påstande om embedsmisbrug fra politiets side florerer. Der er noget, som ikke stemmer. Del 2 av 5. Producerat år 2019.
23:55 
En helvedes familie - Punk, pis og overdoser
Dansk dokumentar fra 2017 (The Allins) Punken har aldrig været pæn, men druk og stoffer, lort på scenegulvet, sex med publikum og slagsmål med samme er alligevel hardcore. G.G. Allin og hans band, Murder Junkies, terroriserede den gode smag i 80'ernes USA. Lige indtil G.G. døde af en overdosis af det hele. Fast forward til i dag, hvor moderen Arleta og broren Merle på hver sin måde kæmper med savnet. Arleta får fjernet sønnens gravsten, fordi fans konstant vandaliserer den, og Merle lever højt på at videreføre bandet, Murder Junkies, og en profitabel merchandise-biks. Men begge mindes de begge allermest det kærlige menneske, som G.G. Allin (også) engang var. Sami Saif søger ind til mennesket bag myten og giver et nyt ansigt til en musikhistorisk ener, hvis korte og ekstremt selvdestruktive liv viser sig at starte med en tragisk og desværre alt for velkendt historie om hvad en voldelig opvækst kan føre til. Producerat år 2017.
01:10 
Punkens historie
John Lydon fra Sex Pistols, Dave Vanian fra The Damned, Terry Chimes fra The Clash, Viv Albertine og Palmolive fra The Slits og mange andre fortæller om den britiske punkscene fra 1976 til 1978. Om mediernes rolle, om punkens betydning for kvindelige musikere, om Vivienne Westwood og Malcolm McClarens stildannende tøjbutik Sex og om Sex Pistols' skæbnesvangre USA-turne. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
02:00 
Status p.t. - med Huxi Bach
Islam er ukrudt, siger Pernille Vermund. Men hvad siger Nye Borgerliges græsrødder? Grønsværen i dansk fodbold er også ved at åbne fuldt op igen. Men hvad med det ukrudt vi kalder bettingfirmaer? Og så er der nyt i sagen om Britta Nielsen. Har hendes heste i virkeligheden stået bag svindlen hele tiden? Og er regeringen med i komplottet?. Lad os tage en status pt. Producerat år 2020.
02:15 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Deadline
DR2, lördag 6/6 22:30(23:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå