Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:00 
P2 Radioavis
08:05 
Morgenandagten på DR2
08:30 
Adam & Eva [Repris]
Hvorfor straf?. Er vores moderne verden er blevet et frisindets paradis på jord eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas?. Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de det tidligere Horsens Statsfængsel for at debattere straf. For skal straffen for forbrydelser hævnes, med et bibelsk øje for øje og tand for tand? Eller handler straf om at gøre kriminelle til bedre mennesker?. ,. Producerat år 2018.
09:00 
Hvis vægge kunne tale [Repris]
Svensk reportageserie fra 2017. Gartnerboligen og det forfaldne orangeri tilhørte engang Engholms Slot, og det er her, både Christopher og Erika kommer på arbejde. En familiehistorie leder frem til, at to halvsøskende forenes for første gang. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2017.
10:00 
Danskerne i Las Vegas
Las Vegas er syndens by. Den er bygget af mafiaen, den er en magnet for lykkeridere og så er den så meget andet. Jakob Thygesen er taget til den vanvittige by midt i ørkenen for at møde nogle af de danskere, der bor der: Flemming, der står på vandski og har sit eget bageri, Helle, der har genfundet sin ungdoms kærlighed og Johnny, der tjener millioner på at skrive erotiske e-bøger. Producerat år 2020.
10:30 
Surferne der startede bølgen
Amerikansk dokumentar fra 2018. Frygtløse og ridende på dødbringende bølger. Sådan levede den ikoniske surf-gruppe 'Momentum Generation'. En gruppe unge, der surfede på Hawaii i 90'erne og kæmpede om at vinde verdensmesterskabet - indtil en af dem ikke kom tilbage til kysten. Gennem private optagelser og interviews fortæller de for første gang om livet som professionelle surfere, og hvordan de ændrede synet på surfing. En historie om ambitioner, venskaber, kærlighed og død. Producerat år 2019.
12:15 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Cyborgs. Der er store chancer for, at du enten kender nogen, eller selv er en cyborg. Det vil sige et menneske, der har fået hjælp ved at få indopereret teknologi, såsom kunstige lemmer eller pacemaker. Men med de videnskabelige fremskridt, vi ser lige nu, er vi langt forbi spørgsmål om reservedele og på vej ind i en ny virkelighed, hvor en fusion af biologi og teknologi kan gøre os stærkere, hurtigere og klogere. Men vil vi så stadig være mennesker?. Producerat år 2015.
13:00 
Vild videnskab
Amerikansk videnskabsdok fra 2015. Hjerneforskning. Den menneskelige hjerne er et kompliceret mysterium, der rummer alle menneskehedens sorger og triumfer. Vore redskaber til at undersøge og forstå hjernen bliver bedre og bedre og har ført til videnskabelige gennembrud, som kaster lys over bevidsthedens gåde, måske kan hjælpe tusinder ud af koma og tilbyde lindring for lidelser som epilepsi og alvorlige hjerneskader. Producerat år 2015.
13:45 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Dygtige jernbaneingeniører har skabt nogle af verdens mest dramatiske togrejser, som at krydse det cyklonhærgede Indiske Ocean, køre direkte gennem en jordskælvszone under Bosporusstrædet, eller gennem klipperne ved den italienske riviera . Del 5 av 6. Producerat år 2017.
14:30 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Det er ambitionen om at øge farten, der gennem tiden har ført til de største nyskabelser. Fra de stærke damplokomotiver til supersoniske højhastighedstog til toge, der ved hjælp af magneter nærmest flyver oven på skinnerne. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
15:15 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1600-tallet blev de første massemedier født, og handlen blev global. Med Keplers opdagelse af de faste planetbaner, begyndte mennesket en både åndelig og teknologisk udvikling. Mens selvbevidste kvinder stadig risikerede at blive brændt på bålet. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
16:10 
Vores verden gennem 500 år
Tysk dokumentarserie fra 2017. Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1700-tallet begynder mennesket at se det Gud har skabt, som 'den bedste af alle verdener', men reglerne for denne bedre verden, må mennesket selv opfinde. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
17:05 
Danmarkshistorien på vrangen [Repris]
Overtro gennem tiderne. I årtusinder har vi mennesker haft behov for at tro på såvel gode som onde overjordiske væsner. Trolde, hekse og forbandelser har eksisteret side om side med Gud, Jesus og bønner. Vi fortæller i dette program om tro og overtro fra jæger-samlernes shamanisme over bronzealderens soldyrkelse og middealderens astrologi til de mere eller mindre bestialske og bizarre ritualer og traditioner som især blev praktiseret ude på landet i 1800tallet. ,. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
17:50 
Varian Fry
Fransk dokumentar fra 2016. Agenten, der reddede de største europæiske kunstnere. Hans mission var at evakuere 200 personer. Men han ender med at redde mere end 1800 intellektuelle, forfattere, malere, musikere, filosoffer og komponister. Alle sammen på flugt fra nazisterne, fordi deres kunst blev betragtet som degenereret og sygelig. Hans navn var Varian Fry. En amerikansk journalist, der kom til Frankrig i 1940 som agent for Emergency Rescue Committee. Her er hans historie. Producerat år 2016.
18:45 
Dubais danske damer
Da Maja flyttede til Dubai var der kameler i gaderne, nu sælger hun huse til mange millioner kroner. I passet står der housewife. I villaen i Dubai holder Ditte holder styr på familiens 3 døtre, der går i international skole og har venner fra hele verden. Hvordan er det som dansk, moderne kvinde at leve i kontrastfyldte Dubai ?. Er det så fyldt med begrænsninger og undertrykkelse som vi tror ? Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
19:15 
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet
Fru Stæhr og Sanne fortsætter jagten på at løse mysteriet. Hvorfor stod der initialerne AN på kassen som barnet lå i?. Og kan det mystiske pensionat have huset nogen, der kunne have været involveret i barnets skæbne?. Det lykkes at opspore en niece til søstrene Vanting og pludselig kommer modstandsbevægelsen ind i billedet. Del 3 av 4. Producerat år 2020.
20:00 
Valhalla-mordene
Islandsk krimiserie fra 2019. Stædigt fortsætter Kata efterforskningen af forbrydelserne på drengehjemmet, selv om hun egentlig er på orlov. Hun gør en foruroligende opdagelse om Reykjaviks politidirektør - men nogen højere oppe gør alt i deres magt for at lægge låg på sagen. Del 4 av 4. Producerat år 2019.
21:30 
Tsunami
Svensk dramaserie fra 2020. I december 2004 gør Tomas sig klar til at tage til Thailand med sin stedsøn i håb om at komme tættere på ham. Men Tomas har en stor hemmelighed for sin familie. Og da en journalist samtidig opdager, at der er blevet svindlet for en stor sum i bistandsorganisationen, som Tomas er chef for, bliver alt sat på spidsen. Ikke kun for Tomas, men for alle omkring ham. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
23:00 
Troldspejlet & Co - Retrospil, Sonic - og Christiane Vejlø
Kan det originale Donkey Kong klare en tur på gulvet og er det sværest at stå på snowboard i virkeligheden eller på PlayStation?. Elektronista Christiane Vejlø er på besøg hos Jakob Stegelmann i studiet for at tale om retrospil og casual gaming. Vi anmelder også den nye film Sonic the Hedgehog og det danske spil Lightmatter, og så ser vi på Capcom Home Arcade, der skiller sig ud fra de mange andre retro-minikonsoller på markedet. Til sidst kårer vi den bedste nerd shirt blandt publikum i studiet!. Producerat år 2020.
23:30 
Når støvet har lagt sig [Repris]
Dansk dramaserie fra 2020. Nyheden om automatvåbnene er nået ud i pressen, og Elisabeth beslutter sig for at trække sig som justitsminister. Ginger stjæler Mortens VVS-bil, og da Morten og Camilla kommer hjem til en smadret lejlighed, laver de nye, hårde regler for sønnen, Albert. Den svenske sangerinde Lisa lever et dobbeltliv, som pludselig tager en uventet drejning. Holger får et overraskende besøg på plejehjemmet, og Jamal beslutter at anskaffe sig en pistol for at beskytte sig selv. Uegnet for børn. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Ida Maria Rydén. Producent: Stinna Lassen. ,. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
00:30 
Uforglemt [Repris]
Britisk krimiserie fra 2016. Liget i kufferten. Politifolkene Cassie Stuart og Sunny Khan står midt i et gigantisk puslespil, hvor brikkerne ikke synes at passe sammen. De fire mistænkte i den 26 år gamle drabssag har alle et motiv, men præcis hvilken rolle spiller de i sagen? Står en eller flere af dem bag mordet på David Walker?. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2015.
02:00 (04:30)
Deadline Nat

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
Deadline
DR2, lördag 18/1 22:30(23:00)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se