Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Island Life [Repris]
Together on Bald Head Island. Tropiske fantasier bliver til virkelighed, når vi følger i hælene på helt almindelige og drømmende familier, der leder efter deres eget private paradis. Vi kommer forbi prisklasser, der rangerer fra det helt overkommelige til det fuldstændigt skandaløse. ,. Säsong 14. Del 11.
06:40 
Caribbean Life [Repris]
Mother-Daughter Hunt on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 11. Producerat år 2018.
07:00 
Caribbean Life [Repris]
Positive Vibes on Turks and Caicos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 12. Producerat år 2018.
07:25 
Caribbean Life [Repris]
From the Big Apple to Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 13. Producerat år 2018.
07:50 
Caribbean Life [Repris]
Exploring New Terrain on Aruba. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 13. Del 14. Producerat år 2018.
08:15 
De unge mødre [Repris]
Der er fuld knald på romantikken, når Nadja og Rene fra Bønnerup Strand siger ja til hinanden. Den unge mor Hannah Melissa nyder det tætte bånd, hun igen har fået til datteren Cecilya. Hos Maria fra Store Merløse er fødslen endelig gået i gang, og den kommende mor glæder sig til at møde sin lille søn. Og så skal vi møde kæresteparret Stefanie og Klaus på 19 og 29 år, der om lidt skal være forældre for første gang. 19/10 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 19. Del 2. Producerat år 2014.
09:05 
Something Borrowed, Something New
Dress Reversal. Det er en af de vigtigste beslutninger i en kvindes liv – hvilen kjole, hun skal giftes i!. I ’Something Borrowed, Something New’ bliver det evige brudedilemma løst: Skal bruden iføre sig den arvede familiebrudekjole, eller starter hun sin egen tradition ved at bære en helt ny kjole?. Säsong 2. Del 19. Producerat år 2013.
09:30 
Something Borrowed, Something New
The Sisterhood of the Traveling Dress. Det er en af de vigtigste beslutninger i en kvindes liv – hvilen kjole, hun skal giftes i!. I ’Something Borrowed, Something New’ bliver det evige brudedilemma løst: Skal bruden iføre sig den arvede familiebrudekjole, eller starter hun sin egen tradition ved at bære en helt ny kjole?. Säsong 2. Del 20. Producerat år 2013.
09:55 
Something Borrowed, Something New
Bride of Liberace. Karlee er en livlig ung brud, der ved præcist, hvad hun vil have til sit bryllup. Hun skal vælge mellem temaerne Den store Gatsby, Marie Antoinette og Liberace. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2014.
10:25 
Something Borrowed, Something New
From Yee-haw to Vavavoom!. Amy er mor, men vil ikke ligne en mor til sit bryllup. Hendes mors kjole er overhovedet ikke sexet, så Kelly laver den om til en 'wow'-kjole. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2014.
10:55 
Something Borrowed, Something New
Southern Barbie Bride. Jessica er en genert brud fra North Carolina, der er glad, bare hun kan få sløjfer og en perlekæde. Hendes mor har store planer og en stor personlighed, og hun elsker bling bling. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2014.
11:30 
Something Borrowed, Something New
My Big Fat Persian Wedding. Følg vordende brudes søgen efter perfekte, men noget særprægede brudekjoler. De skal vælge, om de vil have en ny designerkjole eller et omsyet familiearvestykke. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2014.
12:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
New Traditionalist. Imens deres unge datter kæmpede imod kræft, blev Azadeh og Moshens hjem ødelagt af en oversvømmelse. Nate og Jeremiah hjælper dem med at få både hjem og hverdag op at køre igen. 07/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2017.
13:00 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Carrie Bradshaw Meets The Jetsons. Sherry er meget ked af at se sit barndomshjem forfalde. Nu er det op til Nate og Jeremiah at føre det engang så lykkelige hjem tilbage til fordums storhed. 13/11 år 2019 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
14:05 
Nate & Jeremiah By Design [Repris]
Global Coast. Designeksperterne Nate Berkus og Jeremiah Brent redder par, der er gået langt over deres planlagte budgetter med deres renoveringer. Alt imens de forvandler de endeløse projekter til mageløse mesterværker må de balancere mellem deres eget familie- og arbejdsliv. 09/01 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
15:05 
Fixer Upper [Repris]
Chip and Jo Bring a Relaxing Coastal Feel to a Rural Fixer. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 08/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2016.
16:00 
Fixer Upper [Repris]
Family Leaves the Bustling City for Quiet Simplicity. I ’’Fixer Upper’’ følger vi processen, hvor Chip og Joanna Gaines hjælper med at designe og renovere forfaldne huse – og ser hvordan det er med til, at genoplive kvarterer i det centrale Texas. 29/04 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2016.
17:00 
De unge mødre [Repris]
I dette afsnit af De Unge Mødre er der gensyn med Katherina, der er mor til Mikkel og kæreste til Peter. De to har boet på Amager i flere år men er nu flyttet til Vejle, hvor de har fået et fælles barn. Nanna, der er mor til Malucca på halvandet år, har længe kæmpet med dårligt selvværd, så for at booste selvtilliden, får hun taget frække boudoir-billeder hos en fotograf. I Aalborg får Camillas Kevin en stor drøm opfyldt. Julie og Sonny er blevet forældre til en lille pige. 29/06 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2014.
18:00 
Greys hvide verden [Repris]
Something against you. En risikofyldt sag bliver tacklet af et stort hold læger, men stemningen bliver mere og mere anspændt. Bailey presser på for at Ben skal smide deres roommate ud, og Arizona springer kækt ud på datingmarkedet igen med hjælp fra en ny wingman. 14/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 12. Del 7.
19:00 
Greys hvide verden
Things we lost in the fire. Rygtebørsen er ude af kontrol på hospitalet, og imens bliver Grey Sloan overrendt af sårede brandmænd fra en skovbrand i området. Maggie kæmper for at holde tingene professionelle med Andrew på arbejdet, og Jo tvivler på Alex’ prioriteter. Det får Alex til at tage en stor beslutning med sit liv. Säsong 12. Del 8.
20:00 
Bare Elvira
Elvira og Marc kan ånde lettede op, da deres madforgiftning endelig går over og de kommer af sted på solferie på Bali, hvor Elvira evne for location scouting giver pote, så de bor de lækreste steder. På Bali blomstrer kærligheden, men knap er drømmeferien ovre, før hverdagen viser sit kedelige ansigt og Elvira må vænne sig til Marcs normale opførsel. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
20:30 
Bare Elvira
Elvira og Marc er tilbage i Danmark efter en helt fantastisk ferie på Bali, men det er svært at komme i gang med hverdagen, når man er jetlagged. Og så kæmper Elvira med både arbejdspraktik og voksenbeslutninger i forhold til hendes store huskøb, før hun kan få afhentet en højtsavnet Eddie hos Marcs mor. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2020.
21:05 
Sex and the City 2
Der er gået to år siden Carrie Bradshaw endelig fik sit livs kærlighed, John 'Mr. Big' Preston, på krogen. Men selvom ægteskabet er lykkeligt har Carrie svært ved at vænne sig til, at hendes tidligere liv som festglad singlepige nu består af aftener på sofaen med take-out mad og gamle sort/hvide film. Samtidig er veninden Charlotte travlt beskæftiget med sin trodsige toårige datter, og Miranda har problemer med sin nye chef, der ikke kan takle en intelligent og stærk kvinde. Alle tre veninder har brug for et afbræk, og redningen kommer fra Samantha, som på bedste PR-vis får skaffet dem alle en luksustur med alt betalt til Abu Dhabi. Producerat år 2010. Regissör: Michael Patrick King, Skådespelare: Cynthia Nixon, David Eigenberg, Chris Noth, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall.
00:10 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine er på kæresteferie på Maldiverne. Der er tid til at få vendt fremtidige forretningseventyr, et fælles nyt tøjbrand, og når man er på ferie så smukt et sted, skal der naturligvis også tages billeder på den smukke gynge ude i havet – men cykelturen derhen er især en udfordring for Philine, som aldrig cykler. Kæresteidyllen bliver pludselig brudt, da en anden dansker, Burhan G, har indtaget øen – og Philine er nu i skarp konkurrence med Burhan om at få Nicklas’ opmærksomhed. 14/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2020.
00:40 
Bendtner & Philine [Repris]
Kæresteferien på Maldiverne er ved at være slut, men heldigvis er der tid til en omgang parmassage og en sidste hyggelig middag. Hjemme i København viser Philine rundt i den over 300 m2 store lejlighed – men som slet ikke er stor nok. Hvor de ellers skal bo, afhænger dog af, om Nicklas skal spille fodbold igen. Friheden ved ikke at spille tiltaler Nicklas, men det er også svært at slippe fodbolden, der har været så stor del af hans liv. Kan en rolle som manager blive løsningen?. 14/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2020.
01:10 
Morderne iblandt os
Momma’s Girl. Arthur Burney var en glad og beskyttende far og bedstefar, men en dag forlod han sin familie, fordi han havde forelsket sig i en anden kvinde. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2019.
02:10 
Morderne iblandt os [Repris]
Two Families Part 1. April og Michael Holton lever et tilsyneladende perfekt liv, lige indtil et chokerende mord afslører en mørk hemmelighed. 09/07 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2019.
03:05 
Betrayed [Repris]
Dying to be Popular. Da 15-årige Becky Stowe på mystisk vis forsvinder, er alle hun kender under mistanke. Det ender overraskende, da sandheden endelig kommer frem. ,. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
03:55 
Blodets bånd [Repris]
Mommy Dearest. Forstæderne til Detroit er en behagelig kulisse for de lokale til at opbygge et liv. En familie er dog hurtigt på vej mod en katestrofe, da løgne fører til en tidlig grav. ,. Säsong 5. Del 2.
04:45 
House Hunters International [Repris]
Finding a Voice in Nice, France. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 15/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 8.
05:10 
House Hunters International [Repris]
A Beach House in Ecuador. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 15/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 9.
05:30 (05:55)
House Hunters International [Repris]
Back to Bangkok. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 16/05 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 139. Del 11.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
De unge mødre
TV Danmark, måndag 1/6 17:00(18:00)

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Tio orsaker som fick Titanic att sjunka

Titanics kollision med ett isberg var bara en av många orsaker som fick det osänkbara skeppet att försvinna under ytan.

Världens historia: Misstagen som sänkte Titanic
SVT2,20:00

Vad hände när sex ungdomar dog i krock?

Uppdrag granskning sommar
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå