Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
DR2
DR2
Skriv ut p� dagens tv
08:50 
George Soros - en velmenende filantrop eller manipulerende spekulant?
Britisk dokumentar fra 2019. Ungarnskfødte George Soros er en af verdens rigeste mænd. Kendt for at bruge det meste af sin milliard-formue på at fremme demokrati, ventrefløjs-aktivisme og menneskerettigheder. Han er lagt for had af højrefløjen i hele verden og kritiseres for at have hemmelige planer om at vælte regeringer og fremme illegal migration. Er konspirationsteorierne om Soros sande? Eller er han kernen i en global sammensværgelse?. Producerat år 2019.
09:45 
Ekstreme togrejser
Britisk rejseserie fra 2018. Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Her stiger han på i Wien og kører fra Østrig til Schweiz over Alperne med stadig højere bjergbaner. Säsong 5. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
10:30 
Drømmeferien
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne første episode går turen til det smukke, finske Lapland, hvor der er rener - masser af rener. Nordvision fra Finland. Del 1 av 14. Producerat år 2014.
11:00 
Drømmeferien
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne anden episode går turen til bjergmassivet Kebnekaise i det nordligste Sverige. En storm har kappet strømmen til de fleste områder, der er risiko for laviner og det er farligt at tage ud på ski - det er de udfordringer, der venter Tom. Nordvision fra Finland. Del 2 av 14. Producerat år 2014.
11:30 
Drømmeferien
Koldt og vådt. Mens andre finder badetøjet frem og rejser sydpå til varmen, pakker seriens vært Tom Nylund sit grej og tager nordpå. Op til minusgraderne, til sneen og isen, til de store vidder og det exceptionelle eventyr. I denne tredje episode skal Tom alene ud i fjeldet, hvor han skal overnatte uden telt, men i en snebivuak. En ekspert har vist ham, hvordan en iglo bygges - nu er resten op til ham selv. Nordvision fra Finland. Del 3 av 14. Producerat år 2014.
12:00 
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet
Britisk dokumentar fra 2016. Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mongoliet, der forsøger med at finde sin identitet godt 25 år efter, de blev fri af Sovjetunionen. I hovedstaden Ulan Bator møder Kemp en gruppe mongolske nationalister, der bærer hagekors og fejrer Hitlers fødselsdag - alt sammen for at værne om landets interesser og racerenhed. Producerat år 2016.
12:45 
A/S Fattigdom
Amerikansk dokumentar fra 2015. Vesten har sat sig i spidsen for udviklingsarbejdet i den fattige del af verden, og det har skabt en milliarddollar stor fattigdomsindustri for både kommercielle og talrige ngo'ers fattigdomsbekæmpelsesprojekter. Aldrig har det at gøre godt været så god en forretning. Alligevel har resultaterne af godgørenhedsindustrien været blandede, i nogle tilfælde katastrofale for bl.a. det lokale erhvervsliv, og flere og flere ledere i udviklingslandene opfordrer til forandring. Måske skulle ledere og befolkning i den vestlige verden stille sig selv det svære spørgsmål, om de i stedet for at repræsentere løsningen måske skulle være en del af problemet!. Producerat år 2015.
13:40 
Den glemte polarhelt
Norsk dokumentarserie fra 2018. Først på Antarktis. I 1895 sikrer hvalfangermatrosen Carsten Borchgrevink fra Oslo sig æren af at være det første menneske på Antarktis. En pengestærk engelsk forlægger har tiltro til den ukendte nordmand og giver ham en enorm sum til en overvintringsekspedition. Målet er at skaffe unikke billeder af det uudforskede kontinent. Ikke alle i det britiske imperium er tilfredse med, at det er en nordmand, der får denne mulighed. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
14:25 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Jerslev Kro risikerer at gå på tvangsauktion hvis ikke Kjeld Westergaard kan overbevise kreditorerne til at acceptere et salg af beværtningen til den køber han allerede har fundet. Frede Volf skal holde foredrag om hans over 50 år aktive liv som ejendomshandler med op og nedture på Langeland. På Stevns er Nanna Søndergaard med til at sælge et hus til 400.000, hvor sælgeren lider et kæmpe tab og hvor køberne har haft svært ved at låne pengene. Sendt første gang 09.07.2017. Säsong 2. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
14:55 
Udkantsmæglerne
Dansk reportage fra Ejendomssalget er gået i stå i Brønderslev, så Kjeld Westergaard må derfor tage med sin hustru til hundeudstilling, nu da han ikke har så meget at lave. John Ole Hansen får en købmandsbutik i en landsby på Falster til salg, men har det noget ambivalent med at skulle sælge byens samlingssted. På Bornholm forsøger Gurli Hansen at få et svensk par til at købe en landejendom og bruge det til sommerhus. Sendt første gang 16.07.2017. Säsong 2. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
15:25 
Smag på Sichuan med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Sichuan i Kina. Producerat år 2014.
16:05 
Smag på Hanoi med Anthony Bourdain
Canadisk dokumentarserie fra 2016. Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Tag med til Hanoi. Producerat år 2014.
16:45 
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen
Britisk rejseprogram fra 2018. Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse langs den legendariske Silkevej. Fra det nordlige Uzbekistan rejser hun østpå gennem forblæste ørkener, mægtige bjerge, dybe dale og storslåede byer. Hendes rejse ender 3. 200 meter over havets overflade ved den storslåede karavanestation, Tash Rabat fra det 15. århundrede. Del 4 av 4. Producerat år 2018.
17:35 
På sporet af Amerika
Britisk dokumentarserie fra 2016. Den skotske komiker og musiker Billy Connolly begiver sig ud på første etape af sin togrejse rundt i USA. Han starter i Chicago og slutter i Seattle - og undervejs oplever han bl.a. en landbrugsmesse i Minnesota, ser på oliebyer i North Dakota, besøger cowboys på prærien i Montana og ender i en teltlejr for hjemløse i Seattle. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
18:20 
Eventyrlige jernbaner
Britisk dokumentar fra 2017. Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Dygtige jernbaneingeniører har skabt nogle af verdens mest dramatiske togrejser, som at krydse det cyklonhærgede Indiske Ocean, køre direkte gennem en jordskælvszone under Bosporusstrædet, eller gennem klipperne ved den italienske riviera . Del 5 av 6. Producerat år 2017.
19:05 
De sorte i Milwaukee
Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er rejst til Milwaukee, en af de byer i USA, hvor forskellen på sort og hvid kommer mest til udtryk. Her dykker han bl.a. ned i sagen fra 2016, hvor en ung sort mand blev skudt af politiet, hvilket udløste et voldsomt oprør i byen. Og han bliver overdænget med eksempler på, hvor udfordrende det er at leve som sort i byen. Producerat år 2019.
19:50 
Canada
Canadisk dokumentarisk miniserie fra 2015. I hjertet af landet. Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det centrale, sydlige Canada - hjemsted for de store, muskuløse bisonokser og den hurtige gaffelbuk. Producerat år 2015.
20:45 
Kollektivet
".det kan også bare falde så meget til jordene" De fem venner i kollektivet er i fuld gang med forberedelserne til en gigantisk fest på gårdene. De skal afholde deres årlige knallertkapløb "Glorup Ræs", hvor egnens hurtigste knallerter skal dyste på landevejen ud for kollektivete. I år har Martin, Jakob og Magnus desuden besluttet at fremføre en "Linie 3" sketch som en del af underholdningen, men i dagene op til begynder de at tvivle på, om deres performance falder fuldkommen til jordene. Del 3 av 4. Producerat år 2019.
21:30 
Indefra med Anders Agger - Anoreksi
Anders Agger får lov at følge tre kvinder, som usædvanligt ærligt fortæller om at lide af anoreksi. De har sultet sig i mange år og begynder nu at betale prisen. Anders Agger prøver at forstå, hvad det er for en sygdom, der har så stærke kræfter, at nogle kvinder hellere vil dø end tage på. Producerat år 2019.
22:15 
Mord på DR2
Den fatale vind. En velrenommeret DR-vært bliver mistænkt for mordet på Uffe Søborg, da et uheldigt videoklip dukker op til overfladen. Men kan en forsmået ekskæreste også have en finger med i spillet?. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
22:30 
Deadline
Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.
23:00 
Troldspejlet & Co - Superhelte, F for Får...og Nicolas Bro
Hvilken Marvel-superhelt drømmer Nicolas Bro om at se på film?. Det afslører den kendte skuespiller og Marvel-ekspert Nicolas Bro overfor Jakob Stegelmann i Troldspejlet & Co., hvor vi bl.a. også anmelder en ny F for Får-film og HBO-serien His Dark Materials. Producerat år 2019.
23:30 
Superrig med benene plantet i Aalborg
Sonja og Eigild Christensen kører i højeste gear, de har deres eget flyselskab, en racerbane i Spanien, og så bruger de nogle af deres millioner på et ambitiøst nødhjælpsprojekt i Nicaragua. De er involveret i over 20 virksomheder og så fylder de begge 65 i år. De har arbejdet sig op fra bunden og hører til blandt Danmarks rigeste - men Sonja og Eigild elsker stadig hjemmelavede tarteletter og er blevet boende i hjembyen Aalborg. Vi møder dem til Tall Ships Races på havnen i Aalborg, hvor de fyrer danmarkshistoriens største og dyreste fyrværkeri af for byen og deres gæster. Del 1 av 3. Producerat år 2019.
00:00 
Tiltalt II - Bandepakker og minimumsstraffe
Bjarne Frøbergs klient er narkoman og har aldrig været medlem af en bande. Alligevel risikerer han at blive dømt efter en af regeringens bandepakker, hvor minimumsstraffen for våbenbesiddelse er to års fængsel. Berit Ernst har en klient, der er tiltalt for drabsforsøg i en sag, hvor der ikke er skudt mod nogen, mens Mette Grith Stage skal forsvare en mand, der står til udvisning af Danmark for bestandig, selv om han er gift og har et barn her i landet. Producerat år 2018.
00:45 
Dobbeltdrabet i Florida
Amerikansk dokumentar fra (Death Row Stories) Et ungt par findes brutalt myrdet i deres hjem i Florida. Den unge spanske statsborger, Joe Martinez, bliver dømt til døden for drabene og er dermed den første spanier, der skal henrettes i USA. Joes forældre er overbeviste om deres søns uskyld. De mobiliserer den spanske presse og de spanske politikere - og et massivt pres får myndighederne i Florida til at tage sagen op igen. Vil det lykkes Joe - med hele den spanske befolkning i ryggen - at få omstødt dødsstraffen?. Producerat år 2019.
01:25 
Jim
Amerikansk dokumentar fra 2016. Gidsel hos Islamisk Stat. I 2014 blev den amerikanske journalist James 'Jim' Foley halshugget af Islamisk Stat - og den grusomme henrettelsesvideo blev delt på nettet. Gennem arkivoptagelser og interviews med familie, venner og kollegaer bliver James' historie bragt til live. Mens tidligere gidsler afslører hidtil ukendte detaljer om hans fangenskab. En historie om mod, medfølelse og smerte. Hvorfor valgte Foley denne farlige karriere?. Producerat år 2019.
03:15 (06:00)
Deadline Nat
Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal p� Dagens Tv
De udstødte IS-brude
DR2, torsdag 14/11 23:00(23:45)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se